De Boss Crypto-oplossing: is Boss Crypto de moeite waard?

Voor velen lijkt de technische analyse van de cryptocurrency-markt en de grafiek een jargony draaikolk van abstracte definities, lijnen, vormen en markten die op de een of andere manier een indicatie geven van een koop-, verkoop- of hold-positie-aanbeveling. Het is niet nodig om uw Bollinger-banden in een bundel te krijgen, u bent niet de enige.

De vraag naar beleggingseducatie en adviesproducten zoals Baas Crypto wordt grotendeels gevoed door mensen die gretig en in staat zijn om relatief complexe concepten te leren, maar die hun leren willen stroomlijnen.

De populaire serie cryptohandelcursussen binnen het Boss Crypto-platform zijn een uitstekende start voor beginners en gevorderden, terwijl het Slack-kanaal en de community iedereen, inclusief ervaren cryptocurrency-handelaren, een vorm van waarde lijken te bieden in de vorm van handelsaanbevelingen en inzichten..

Educatief platform voor cryptocurrency:

Boss Crypto biedt een “Crypto Trading Course” aan met lessen gegeven door Founder Baas Cole. De crypto-academie is heel eenvoudig, professioneel en gemakkelijk te volgen. Je vindt alle informatie op YouTube of andere geweldige educatieve sites, maar de organisatie en het verloop van de Boss Crypto-cursus is misschien de investering waard.

baas crypto

De cursus van 6 weken is gemaakt om complete beginners en actieve cryptohandelaren alles te leren, van de basisprincipes van de basisprincipes van cryptocurrency, uitwisselingen tot het gebruik, portefeuilles, handelspsychologie en technische analyse.

De cursus cryptocurrency-handel wordt ook geleverd met een ondersteunend netwerk en een community om abonnees te begeleiden naar een volledig en volledig begrip.

Beoordeling: 8.5 / 10

Het Boss Crypto-educatieplatform is een zeer solide eerste start voor nieuwe gebruikers die een goed begrip willen krijgen van de bovenstaande informatie. De ondersteuning van de gemeenschap, het vermogen om in je eigen tijd te leren, evenals de dichte en gesegmenteerde lessen, zijn kenmerken waarvan we kunnen zien dat veel nieuwkomers er veel waarde uit halen. Hoewel u alle informatie online verspreid kunt vinden, zijn de Boss Crypto-prijzen redelijk.

Opmerking van de uitgever: Pro-tip – download een plug-in voor een videosnelheidsregelaar zoals deze om uw videosnelheid te verhogen. Als iemand die behoorlijk wat video-educatie heeft doorlopen, kan een snelheid van 1,2 – 1,5 keer je leerproces uren kosten. Zorg ervoor dat u de informatie bewaart!

Cryptocurrency Trading Chat en Slack Group:

Op zoek naar uw kennis van cryptocurrency-handel?

CoinCentral-lezers krijgen 50% korting op hun eerste maand!

KOM MEER TE WETEN

Terwijl je door de cursus bladert en nadat je klaar bent, heb je toegang tot de Boss Crypto Slack-groep. De Slack-groep heeft momenteel meer dan 250 leden en bevat kanalen zoals #trades, een chat waar alleen de Boss Crypto-beheerders hun handelsaanbevelingen kunnen posten.

Deze aanbevelingen voor cryptocurrency-handel worden geleverd met een hoop analyse en rechtvaardiging, en ze volgen meestal op en bouwen voort op eerdere (dat wil zeggen, vandaag heb ik mijn Ethereum verkocht die ik op 10 maart heb gekocht en ik bewaar het voorlopig contant).

baas crypto

Een screenshot van de Boss Crypto Slack

Als je op zoek bent naar een regelmatig bijgewerkt Slack-kanaal en goedbedoeld handelsadvies volgt, is het uiteindelijk de moeite waard om Boss Crypto te bekijken. Natuurlijk moet u altijd uw eigen due diligence doen, een professionele financieel adviseur raadplegen en uw risicotolerantie begrijpen..

Beoordeling: 9/10

Het Boss Crypto Slack-kanaal biedt gebruikers een principiële en methodische benadering van begrijpen welke transacties ze mogelijk zouden kunnen maken en waarom. Of je het advies daadwerkelijk opvolgt en het geld wint of verliest, is volledig aan jou. Wat betreft de beerput van online particuliere handelsgroepen en walvischats die spam posten van shitcoin-transacties, zwaait Boss Crypto meer educatief met real-world applicaties. De bovenstaande beoordeling geeft puur de diepte van de verstrekte informatie weer en houdt niet elke handelsaanbeveling in de gaten.

Is Boss Trader Crypto Class een scam ?:

Een van de positieve punten van het ervaren van zo’n snel contrast tussen de bullmarkt van 2017 en de cryptowinter van 2018 is dat veel cryptocurrency-investeerders een acuut scepticisme ontwikkelden tegenover zelfbenoemde goeroes die lukraak investeringsadvies gaven. Bedenk dat er een tijd was dat een groot aantal influencers en tijdschriften (behalve wij &# 128521; ) waren Bitconnect-gelieerde links en aanbevelingen aan het pompen.

Afgezien van een gezonde scepsis, zou elk type beleggingsadvies dat in 2019 nog zonder schandalen bestaat, logischerwijs legitiem zijn dan oplichterij. Het is echter de moeite waard om een ​​vaste definitie voor ‘oplichting’ in te stellen, zodat we allemaal duidelijk zijn. Laten we beginnen met de versie van Google, een oneerlijk plan; een fraude. “

Garandeert Boss Crypto investeringssucces?

Nee. De bedrijfsfilosofie van Boss Crypto bevindt zich meestal in het meer neutrale kamp dat investeringsinzichten en -analyse biedt en lezers aanmoedigt om ook hun eigen onderzoek te doen. De slogan van Boss Crypto is: “ Boss Crypto is de hulpbron die handelaren en investeerders gebruiken om te leren, te groeien en hun rendement drastisch te verbeteren. ” wat meer marketing lijkt te zijn dan red-flag-territorium

Zal ik geld verdienen met Boss Crypto?

Ligt eraan. Hoewel alle marketinguitingen aangeven dat je door Boss Crypto te kopen toegang hebt tot de meeste informatie die je nodig hebt om op zijn minst een paar solide transacties binnen te halen. Het is echter vermeldenswaard dat zelfs de meest gekwalificeerde experts bezaaid zijn met slechte telefoontjes en investeringsblunders. U kunt de eerdere succesvolle oproepen van Boss Crypto op hun site of binnen hun Slack-chat.

Wat gebeurt er als ik het niet leuk vind??

Boss Crypto biedt een 30 dagen geld-terug-garantie.

Kan ik Boss Crypto vertrouwen?

Ja, Boss Crypto lijkt een betrouwbaar bedrijf te zijn. Het heeft momenteel 11 beoordelingen op Trustpilot van voormalige gebruikers. Uiteindelijk geeft de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie u een idee of u het geld aan dit product kunt besteden.

Boss Crypto-prijzen en laatste gedachten

De Baas Crypto prijsstelling is rond $ 99 per maand per student, met de mogelijkheid om korting te krijgen als je meerdere maanden van tevoren koopt.

Of Boss Crypto het voor u waard is, hangt af van waar u zich bevindt in uw kennis- en handelsreis.

Als je een beginner of gemiddeld begrip van crypto hebt en meer wilt weten en je huidige begrip wilt versterken, lijkt $ 99 / maand om te leren tegen een gestroomlijnd en effectief tarief een goede deal.

Als u op zoek bent naar begeleiding en doorgangen door een wilde, tumultueuze markt, heeft Boss Crypto ook een hoop waarde die u moeilijk ergens anders kunt vinden. U hoeft de verstrekte informatie niet per se te gebruiken om echte transacties uit te voeren, en in plaats daarvan kunt u soortgelijke transacties invoeren in een risicovrije handelssimulator. De sleutel is om een ​​gezond handelsperspectief te creëren dat u constant bij u draagt, in plaats van blindelings handelsaanbevelingen op te volgen. Als u ervoor kiest om verder te gaan met cryptohandelcursussen, moet u een gezonde mate van scepsis behouden voor alles buiten het domein van het onderwijs.