Wat is de deal met Huobi Token (HT)?

Huobi, de op twee na grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, heeft onlangs een nieuwe valuta aangekondigd en gelanceerd. Het Huobi Token (HT) beloont uitwisselingsgebruikers voor hun loyaliteit met verlaagde transactiekosten, terwijl het ook zijn eigen waarde heeft in verhandelbare paren ten opzichte van populaire valuta’s. De hoop was om meer waarde toe te voegen aan de miljoenen gebruikers van Huobi, voornamelijk gevestigd in Aziatische landen.

De lancering van het Huobi-token volgt in de voetsporen van andere loyaliteits-tokens die andere uitwisselingen hebben gelanceerd. De eerste en meest succesvolle van deze tokens is Binance Coin (BNB). De oprichting van BNB verzekerde Binance’s plaats als ‘s werelds toonaangevende beurs. Het bood verlaagde handelskosten in ruil voor klantloyaliteit, en functioneerde voornamelijk als een loyaliteitsbeloningssysteem. Naarmate de vraag naar Binance Coin groeide, nam ook de prijs toe. Binance is nog steeds de grootste beurs ter wereld en het BNB-token staat stevig in de top twintig cryptocurrencies.

Omdat Huobi de op twee na grootste crypto-exchange is, hopen de makers van het Huobi Token op een vergelijkbaar succesniveau. Om dat niveau te bereiken, hebben ze extra voordelen aan het Huobi Token-aanbod toegevoegd die verder gaan dan de roadmap van BNB. Bovendien hebben ze de token-distributie iets anders gestructureerd. In dit artikel worden al die voordelen, details en meer besproken om een ​​uitgebreide gids voor het Huobi-token te maken.

Huobi Token Achtergrond

Huobi officieel kondigde zijn bedoelingen aan om een ​​nieuw token te lanceren op 22 januari 2018. In de loop van 15 dagen zou Huobi 300 miljoen HT (60% van het totale aanbod) verdelen onder zijn professionele gebruikers die een servicepakket met korting kochten. Elke ochtend zou er een nieuwe batch HT beschikbaar komen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Huobi verklaarde dit symbolische distributieschema, “geen ICO”, vanwege de aard van het aanbod. Gebruikers kopen een specifiek servicepakket, waarvan een deel HT omvat dat korting geeft op handelskosten.

De beurs lanceerde het Huobi-token als onderdeel van een algemene strategie om zijn gebruikersbestand te herstellen nadat de regelgeving in China de handel in cryptocurrency ernstig beperkte. In een interview met CoinDesk, Leon Li, de oprichter van Huobi, onthulde dat Chinese regelwijzigingen het handelsvolume op Huobi tussen 15 september en 1 november 2017 met 95% hadden gedecimeerd. Terwijl de handel geleidelijk herstelde, zag het leiderschapsteam het Huobi-token als een kans om de klantbetrokkenheid te vergroten, vooral met hun premium productaanbod.

De lancering van Huobi Token viel ook nauw samen met de aankondiging van Huobi’s plannen om een ​​indexfonds voor de cryptocurrency-markt te lanceren. Alles bij elkaar gaven deze initiatieven een nieuwe richting voor de uitwisseling en lieten ze gebruikers en toeschouwers zien dat Huobi op weg was naar een comeback. Dit was van cruciaal belang voor de wereldwijde perceptie van Huobi, aangezien Amerikaanse investeerders niet legaal kunnen deelnemen aan de beurs, maar ze houden nauwlettend in de gaten hoe de op twee na grootste wereldwijde beurs werkt en het effect ervan op de markt..

Huobi Token Voordelen

Huobi Token biedt gebruikers verschillende voordelen. Veel van deze voordelen zijn bekend van andere uit de uitwisseling afkomstige tokens, zoals BNB. Andere zijn echter uniek voor HT en zijn ontworpen om liquiditeit, vraag en uiteindelijk de prijs te stimuleren.

ht voordelen

Officieel marketingmateriaal over de voordelen van Huobi Token

Door deze voordelen lijkt HT een geweldige deal op papier, en de prijsgeschiedenis van HT ondersteunt dat argument. Het is al in waarde verdubbeld sinds de lancering eerder dit jaar.

1. Korting op transactiekosten

Gebruikers kunnen HT gebruiken om verschillende niveaus van VIP-status te kopen op de Huobi-centrale. VIP-status werkt op abonnementsbasis, waarbij gebruikers maandelijks betalen. Het hoogste van deze niveaus geeft 50% korting op transactiekosten. Dit kortingsniveau is vergelijkbaar met het kortingsschema van Binance. In tegenstelling tot Binance is er echter geen tijdslimiet voor wanneer de VIP-status verloopt. Zolang u uw maandelijkse VIP-abonnement voortzet, kunt u de 50% korting jarenlang behouden.

huobi token vip korting

VIP-kortingen en maandelijkse abonnementskosten op Huobi Pro

De korting kan waardevol zijn voor detailhandelaren. Maar wat nog belangrijker is, het heeft enorme gevolgen voor walvissen en hoogfrequente handelaren, waar een vermindering van 50% in transactiekosten een enorm verschil maakt voor de bedrijfsresultaten. Verwacht dat walvissen de vraag naar het Huobi-token zullen stimuleren om de VIP-status op de beurs te kopen en te behouden.

2. Liquiditeitsinkoop

Huobi zal van tijd tot tijd inkomsten uit transactiekosten gebruiken om Huobi-tokens terug te kopen. Het doel van de seizoensinkoop is tweeledig. Ten eerste moedigt het de liquiditeit in de handel en de prijs van HT aan en ontmoedigt het het oppotten van de tokens. Ten tweede vult de terugkoop het Huobi User Protection Fund aan met HT. Huobi beheert het Beschermingsfonds om te beschermen tegen manipulatief of frauduleus handelsgedrag en om verliezen te compenseren in geval van nood.

3. Vroegtijdige toegang & Evenementen

Vroegtijdige toegang is een ietwat vaag voordeel, maar het kan buitengewoon waardevol zijn. Als onderdeel van de VIP-abonnementsservice kunnen gebruikers vroegtijdig toegang krijgen tot activa die op Huobi of speciale evenementen worden verhandeld. In sommige opzichten voelt het VIP-toegangsschema aan als een pay-to-play-scenario en ethisch twijfelachtig. Het is echter moeilijk om precies te zeggen welke voordelen VIP-abonnees tot nu toe hebben ontvangen, omdat die evenementen en vroege toegang privé zijn. Of dit vaag of boven de plank is, staat nog ter discussie.

4. Verhandelbaar tegen populaire valuta

Huobi ondersteunt handelsparen voor Tether, Ethereum en Bitcoin direct uit de doos. Een van de voordelen van een door de beurs gecreëerde cryptocurrency is een onmiddellijke notering op de beurzen. De dag dat Huobi Token zijn token-generatie-evenement voltooide, werd het vermeld op Huobi.

U mag Huobi niet gebruiken of VIP-pakketten kopen, maar u kunt nog steeds Huobi-tokens kopen om te speculeren over de toekomstige waarde.

5. Onderzoek & Stemrechten

Een vaak over het hoofd gezien, maar een mogelijk significant voordeel van HT-eigendom is het stemrecht op ruilbeslissingen, inclusief nieuwe activa die op de beurs worden genoteerd. In eerste instantie lijkt dit een democratische manier om de kwestie van de prioriteiten op het gebied van asset listing op te lossen. Volg het idee echter tot de logische conclusie en u realiseert zich dat activa die op Huobi willen worden vermeld, slechts veel HT hoeven te kopen en voor zichzelf te stemmen. De projecten met het meeste geld om aan HT-aankopen te besteden, zullen waarschijnlijk in een ander potentieel pay-to-play-scenario worden opgenomen. Voor de toeschouwende belegger zou een dergelijke situatie echter mogelijk een grote vraag naar de symbolische prijs kunnen betekenen.

Totaal aanbod & Toewijzing

De distributie van de HT-tokens begon op 24 januari en eindigde op 7 februari 2018. Elke dag van de distributie waren miljoenen tokens binnen enkele minuten na de verkoop uitverkocht. Op dat moment waren er 300 miljoen HT verdeeld onder Huobi Pro-leden die pakketten kochten. Dat is 60% van het totale aanbod dat momenteel in omloop is.

token toewijzing

Toewijzing van Huobi-tokens

Nog eens 200 miljoen HT, 40% van het totale aanbod, werd gereserveerd. 20% gaat naar gebruikersbeloningen en platformbediening. De overige 20% wordt voor vier jaar onvoorwaardelijk toegekend en vormt de teambeloning.

Prijsgeschiedenis

Na de lancering schommelde de prijs van HT tussen $ 1,00 en $ 1,50 tot de eerste grote stijging op 13 februari 2018, tot meer dan $ 2,00. De prijs is nooit meer onder de $ 2 gedaald. HT bereikte begin juni zijn hoogste punt ooit toen het bijna $ 6 bereikte. Een geleidelijke daling sindsdien heeft de prijs in de afgelopen weken op $ 3,00- $ 3,50 gebracht.

Hoe Huobi-tokens (HT) te kopen

De gemakkelijkste plaats om Huobi-tokens te kopen is natuurlijk op Huobi. Ze hebben veel handelsparen beschikbaar. Voor de meeste Amerikaanse investeerders zal het echter moeilijk zijn om HT te bemachtigen. Het token staat vermeld op LBank en Gate.io, dus als je een account hebt bij een van deze beurzen, kun je daar HT kopen.

Meestal is het kopen van HT logisch voor Huobi-gebruikers. Als u geen toegang heeft tot Huobi, is het enige doel van het verkrijgen van het token speculeren op de prijs.

Hoe Huobi-tokens (HT) op te slaan

Huobi Token is een ERC-20-munt. Dus elke portemonnee die Ethereum ondersteunt, kan ook Huobi-tokens opslaan. Mogelijk moet u de portemonnee naar het Huobi Token smart contract-adres verwijzen als u het geld in eerste instantie niet in uw portemonnee ziet: 0xe824ec0f8384600f3187967f8b098014e31892f2

We raden de Ledger Nano S aan als een goede hardware wallet-oplossing voor ERC-20-tokens. U kunt ook een papieren portemonnee van MyEtherWallet of een vergelijkbare aanbieder van beveiligde papieren portemonnees gebruiken.

Gevolgtrekking

Het Huobi-token biedt een geweldige kans voor grootschalige handelaren zoals walvissen en hoogfrequente operaties om hun uitgaven op Huobi te verlagen. Huobi heeft zelf verklaard dat zijn VIP-pakketten opzettelijk gericht zijn op institutionele beleggers. Bovendien is de stemming voor nieuwe vermeldingsfunctionaliteit van de munt een overtuigend argument voor nieuwe tokens om prioriteit te geven aan het kopen van HT. Tot dusver lijkt het token een geleidelijke, gestage acceptatie te hebben ondergaan. Als die trend zich voortzet, verwacht dan dat de vraag naar het hard-capped aanbod van tokens zal toenemen en daarmee de tokenprijs hoger zal worden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me