LRN: The Loopring Neo Token

Loopring is snel zichtbaar geworden als een van de gedecentraliseerde uitwisselingsopties die vooruitgang boekt bij het handelen in meerdere blockchains. De oplossing van Loopring maakt gebruik van ringtransacties en het matchen van orders om het uitwisselen van activa te vergemakkelijken. In wezen voegt het de orderboeken van andere beurzen samen. Hierdoor kan elke centrale, gedecentraliseerd of gecentraliseerd, het protocol van Loopring gebruiken om bestellingen te matchen. Een deel van het bieden van een open protocol is om blockchain-agnostisch te blijven. Daarom heeft Loopring een initiële valuta op Ethereum (LRC) gelanceerd, maar het is ook van plan om Loopring NEO (LRN) en Loopring QTUM (LRQ) te lanceren.

De plannen om Loopring NEO te lanceren komen eraan. De distributie van de nieuwe tokens, LRN, is al begonnen. In wezen omvat de token-distributie twee fasen: een beleggersverkoop en een airdrop. Deze gids behandelt beide fasen, hoe u LRN kunt kopen en wat u van Loopring NEO kunt verwachten.

Waarom een ​​ander teken?

daniel wang loopring

Daniel Wang, oprichter van Loopring

Het grote verkoopargument van de uitwisselingsoplossing van Loopring is dat je nooit geld hoeft te storten op Loopring. Bij de meeste beurzen, zelfs bij andere gedecentraliseerde beurzen, moet je nog steeds geld overboeken naar hun portemonnee. Op Loopring kunt u uw geld in uw eigen privéportemonnee houden tijdens het handelen.

Dat creëert natuurlijk een uitdaging voor Loopring omdat de centrale niet langer de portemonnee controleert en dat betekent dat slimme contracten het werk moeten doen om te verifiëren dat transacties legitiem en bevestigd zijn. Wanneer een transactie plaatsvindt, gebeurt dit van gebruiker tot gebruiker, zonder tussenpersoon. Loopring vindt de match en coördineert de handelsvoorwaarden, maar controleert nooit de activa.

Dit wordt lastig als u wilt handelen in de belangrijkste blockchain-ecosystemen. Een slim contract van Ethereum kan zijn regels op de NEO-blockchain niet afdwingen. Bij gebrek aan een verenigende cross-chain-oplossing, moet Loopring eigenlijk afzonderlijk op elke blockchain bestaan. Het Loopring NEO-ecosysteem zal onderscheiden en gescheiden zijn van het Loopring Ethereum-ecosysteem. Dit omvat het hebben van een eigen ontwikkelteam en business managers.

Loopring heeft nog een tokenverkoop nodig voor LRN omdat het in feite een geheel nieuwe versie van zichzelf lanceert. Alles wat ze op Ethereum implementeren, zullen ze opnieuw moeten implementeren op NEO. Hetzelfde geldt voor QTUM.

Dus wat is de deal met dit token-distributiegebeurtenis??

LRN-distributie

De tokengeneratie heeft de volgende distributie:

  • 60% Airdrop
  • 30% verkoop aan investeerders
  • 5% Kernontwikkelaars
  • 5% incentives voor partners, ontwikkelaars van derden, & Marketing

Het totale aanbod van LRN zal 139.507.605,45 bedragen. Dit is precies 1/10 van het totale aanbod van LRC. De valuta is echter niet per se minder of waardevoller op basis van het totale aanbod. Het aantal LRC doet er niet toe. Waar het om gaat, is het deel van het totale aanbod dat u bezit en de groei van Loopring NEO’s marktkapitalisatie.

Verkoop van LRN-tokens

Loopring NEO verkoopt LRN aan geaccrediteerde investeerders over de hele wereld. Ze gebruiken het Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) -raamwerk voor deze tokenverkopen om naleving te handhaven. Dit betekent dat particuliere investeerders een juridische overeenkomst aangaan om tokens te ontvangen zodra het netwerk operationeel is. Regelgevende instanties zoals de SEC kunnen een ICO-investering beschouwen als een gesecuritiseerd actief omdat er geen product bestaat. Met behulp van SAFT doen projecten en investeerders in feite een einde aan toezichthouders, waarbij tokens worden beloofd zodra het netwerk operationeel is en de tokens echt nut hebben.

De verkoop van LRN-tokens is privé en beperkt tot geaccrediteerde investeerders in specifieke landen. Van Loopring:

“Inwoners van de VS, Canada, Cuba, Iran, Irak, Syrië, Noord-Korea, Singapore en China kunnen niet deelnemen aan de tokenverkoop vanwege nationale wettelijke voorschriften. Alle aanvragen moeten ons KYC- en AML-proces doorlopen. “

Dus tenzij je een geaccrediteerde belegger bent buiten de landen die al op de privéverkooplijst van Loopring staan, is de kans groot dat je niet meedoet aan deze tokenverkoop.

Op het moment van schrijven heeft Loopring NEO al twee privéverkooprondes voor LRN afgerond. De eerste ronde verkocht LRN voor $ 0,75 elk, terwijl de tweede ronde de tokens verkocht voor $ 1,00 elk. Een laatste ronde van onderhandse verkoop zal plaatsvinden in de komende drie maanden. In totaal verdeelt Loopring tussen alle drie de rondes 30% van het totale aanbod van LRN.

LRN Airdrop

Voor het grote publiek is uw beste gok om LRN bij aanvang te krijgen via de airdrops. LRN zal drie aparte airdrops hebben waar de houders van Loopring Ethereum (LRC) LRN zullen ontvangen.

De drie LRN-airdrops zullen plaatsvinden op 5 juli 2018; 5 september 2018; en 5 november 2018. Elke airdrop zal 20% van het totale aanbod van LRN uitmaken, wat neerkomt op 60% van het totale aanbod zoals aangegeven in de token-toewijzing.

Deelnemers aan de airdrop krijgen LRN in een verhouding van 100 LRC: 2 LRN voor elk van de drie airdrops. Als je bijvoorbeeld 100 LRC’s hebt bij elk van de drie snapshots, ontvang je in totaal 6 LRN. Deze verhouding is te danken aan het kleinere totale aanbod van LRN en slechts 60% van dat aanbod gaat naar airdrops.

Om uw LRN te ontvangen, moet u uw LRC in een portemonnee bewaren die aan het airdrop-contract kan worden gebonden. Exchange-wallets werken niet. Met sommige hardwareportefeuilles kunt u slimme contracten ondertekenen. U kunt MyEtherWallet gebruiken om dit te doen. Als alternatief kunt u loopring.io gebruiken om uw portemonnee-adres aan het contract te binden en het doeladres op de NEO-blockchain te delen voor uw nieuwe LRN.

loopring.io

Er volgen nauwkeurige instructies over hoe u dit moet doen. Ze zullen ruim voor 5 juli beschikbaar zijn. U moet uw portemonnee echter van tevoren hebben gefinancierd en gebonden. Loopring kondigt de blokhoogte waarop ze de momentopname maken niet van tevoren aan. Dit is om te voorkomen dat mensen op het systeem gamen.

Hoe LRN op de beurzen te kopen

De eerste twee tranches van particuliere investeerder LRN zullen binnenkort uiteenvallen, en vijf beurzen hebben al aangekondigd dat ze handelsparen voor LRN zullen ondersteunen. Als u geen LRC heeft (of geen LRC wilt kopen) voor de airdrop, kunt u LRN rechtstreeks kopen.

Gate.io, Cex.io, Syex.io, Idax.mn en Bitpaction zullen allemaal LRN-handelsparen lanceren.

Hoe bewaart u LRN

U kunt LRN opslaan in elke NEO-compatibele portemonnee. Het is een NEP-5-token. We raden de Neon-portemonnee of een Ledger Nano S aan.

Gevolgtrekking

Loopring is een van de eerste projecten die probeert te lanceren in meerdere blockchain-ecosystemen. Dit experiment is interessant en opwindend. Het kan ook lucratief zijn als Loopring in waarde blijft stijgen.

Het in handen krijgen van LRN is nog lang niet opgelost. Je wilt Loopring op de voet volgen op hun blog en sociale media om op de hoogte te blijven van de plannen naarmate de momentopname dichterbij komt. Daniel Wang, de oprichter, heeft meestal zeer duidelijke, bruikbare informatie in zijn berichten, dus houd het in de gaten.

Aanvullende bronnen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me