Hoe Stellar Lumens te kopen

Stellar Lumens heeft een behoorlijk succesvolle run gehad sinds de oprichting in 2014. Sindsdien is de cryptocurrency uitgegroeid tot een van de grootste in de ruimte (naar marktkapitalisatie). Door de succesvolle groei van dit project vraag je je misschien af ​​hoe je Stellar Lumens (XLM) voor jezelf kunt kopen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In dit artikel laten we u stap voor stap zien hoe u Stellar Lumens kunt kopen. We behandelen specifiek hoe u Stellar Lumens met Bitcoin op Binance kunt kopen. Om te beginnen, moet u eerst wat Bitcoin bemachtigen.

Koop Bitcoin

Je hebt een bijna eindeloze lijst met opties waar je Bitcoin kunt kopen. Als je nieuw bent in de cryptocurrency-scene, zou Coinbase het platform moeten zijn dat je gebruikt. Coinbase heeft een intuïtieve interface waarop u Bitcoin kunt kopen met een creditcard, betaalpas of ACH-overboeking van uw bank.

Hoewel ze iets meer gecompliceerde interfaces hebben, zijn GDAX of Gemini ook geweldige opties als lagere kosten belangrijk voor je zijn.

Als je nog steeds een beetje in de war bent over deze stap, ga dan naar onze gids voor het kopen van Bitcoin voor extra hulp.

Maak een Binance-account aan

Stap 1. Navigeer naar het Binance-website.

Stap 2. Klik op Log in of Registreer in de rechterbovenhoek.

Binance homepage met inloggen of registreren

Klik op “Inloggen of Registreren.”

Stap 3. Voer de vereiste informatie in, ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden van Binance (na het lezen natuurlijk) en klik op Registreren.

Binance register scherm

Binance Accountregistratiescherm

Stap 4. Bewijs vervolgens dat u geen robot bent door de schuifregelaar te slepen om het puzzelstuk op de juiste plek te plaatsen.

Binance Puzzle Challenge

Binance Puzzle Challenge

Stap 5. U zou dan een e-mail moeten ontvangen om het door u opgegeven e-mailadres te bevestigen. Volg de instructies in de e-mail.

Stap 6. Daarna heb je met succes een Binance-account gemaakt. Laten we nu verder gaan met het verzenden van Bitcoin naar Binance.

Stuur Bitcoin naar Binance

Stap 7. Klik in het e-mailbevestigingsscherm of de startpagina van Binance op Log in.

Stap 8. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat u heeft opgegeven bij het aanmaken van uw account. Dan klikken Log in.

Binance-aanmeldingsscherm

Binance-aanmeldingsscherm

Stap 9. Voltooi de puzzeluitdaging opnieuw.

Stap 10. Lees de Veiligheidsrisicomelding, vink de vakjes aan en klik op Ik begrijp het, ga door >>.

Binance veiligheidsrisicomelding

Binance veiligheidsrisicomelding

Stap 11 (optioneel). Volg de instructies om 2-factor authenticatie (2FA) in te stellen. Hoewel dit optioneel is, raden we u ten zeerste aan dit in te schakelen om uw account beter te beveiligen.

Binance 2FA

Het opzetten van 2-factor authenticatie (2FA) voegt een extra beveiligingslaag toe aan uw account.

Stap 12. Beweeg over Fondsen in het menu bovenaan het scherm. Een vervolgkeuzemenu zou moeten verschijnen. Klik in die vervolgkeuzelijst op Weegschalen.

Binance Fondsen Menu

Plaats de muisaanwijzer op ‘Fondsen’ en klik op ‘Saldi’.

Stap 13. Typ “Bitcoin” in de zoekbalk aan de linkerkant van het scherm.

Binance Deposito's Pagina

Typ “Bitcoin” in de zoekbalk.

Stap 14. Zoek de kolom “Bitcoin” en klik Storting.

Binance stortingsknop

Klik op ‘Storten’.

Stap 15. Zoek op de stortingspagina uw “BTC-stortingsadres”. Klik Kopieer adres.

Binance Stort Bitcoin

Klik op “Adres kopiëren”.

Stap 16. Navigeer op het platform waarop momenteel uw Bitcoin staat, naar het gedeelte van waaruit u Bitcoin kunt verzenden. Plak het adres dat u zojuist hebt gekopieerd in het daarvoor bestemde gebied in dat gedeelte “Verzenden”.

Stap 17. Controleer nogmaals, nee, controleer driemaal of het adres dat u hebt geplakt hetzelfde is als het adres dat u heeft gekopieerd. Als deze adressen niet overeenkomen, kunt u uw Bitcoin kwijtraken.

Stap 18. Stuur Bitcoin. Het kan tot een uur duren voordat uw Bitcoin op Binance verschijnt. Uw transactie wordt weergegeven in het paneel Geschiedenis op de pagina Storten. Laten we tot slot eens kijken hoe u Stellar Lumens op de Binance-beurs kunt kopen.

Hoe u Stellar Lumens op Binance kunt kopen

Stap 19. Beweeg uw muis over zodra uw Bitcoin-storting in het deelvenster Geschiedenis verschijnt Uitwisseling in de linkerbovenhoek en klik Basic.

Binance Exchange-navigatie

Plaats de muisaanwijzer op ‘Exchange’ en klik op ‘Basis’.

Stap 20. Je kijkt nu naar de uitwisseling. Zoek de zoekbalk aan de rechterkant en typ ‘XLM’.

Stap 21. Klik op de rij die begint met XLM / BTC.

Binance XLM-uitwisseling

Klik op het XLM / BTC-handelspaar.

Stap 22. Scrol omlaag naar het paneel met de titel ‘XLM kopen’.

Binance XLM kopen / verkopen

Scrol omlaag naar het paneel ‘XLM kopen’.

Stap 23. Klik op de Markt tabblad.

Stap 24. Voer het aantal XLM (Stellar Lumens) in dat u wilt kopen.

Binance XLM marktinkoop

Voer het aantal XLM in dat u wilt kopen op het tabblad “Markt”.

Stap 25. Klik Koop XLM.

En dat is het. U weet nu hoe u Stellar Lumens op Binance kunt kopen. U kunt uw Stellar Lumens-balans zien door nogmaals naar de Fondsen -> Weegschalen bladzijde.