2018’s beste cryptocurrency-uitwisselingen voor Amerikaanse investeerders

Het gaat snel in de wereld van crypto. Net zoals een munt binnen enkele uren of dagen de hitlijsten kan beklimmen, kunnen ook uitwisselingen. Neem bijvoorbeeld Binance. Het is in minder dan een jaar snel de meest gebruikte beurs ter wereld geworden. Met alle veranderingen en verwarring kan het moeilijk zijn om de beste cryptocurrency-uitwisselingen bij te houden. Voor degenen die nieuw zijn in de ruimte, kan het vinden van een uitwisseling die je leuk vindt en vertrouwt ook een uitdaging zijn met alle opties. In deze gids worden de belangrijkste kenmerken van de belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen in 2018 uiteengezet.

We moeten op de een of andere manier beperkingen stellen aan deze gids, anders zou het te lang zijn om bruikbaar te zijn. Dat gezegd hebbende, zullen we ons voor deze gids concentreren op de beste cryptocurrency-uitwisselingen die Amerikaanse burgers dienen.

Laten we zonder verder oponthoud erin duiken.

Fiat Beurzen (USD)

Het eerste dat u moet doen als u nieuw bent in beleggen of als u meer geld in crypto wilt investeren, is uw fiat-valuta omzetten in crypto. Voor Amerikaanse beleggers betekent dit dat u USD moet storten bij een beurs om BTC of ETH te krijgen.

We noemen de beurzen die fiat-valuta’s accepteren ‘fiat-gateways’. Omdat ze in Amerikaanse dollars handelen, zijn ze onderworpen aan veel regelgeving en moeten ze voldoen aan rapportagevereisten van staats- en federale instanties. Dit maakt fiat-uitwisselingen moeilijker op te zetten dan crypto-naar-crypto-uitwisselingen.

Het betekent ook dat fiat-beurzen meestal beperkte handelsparen hebben, aangezien die handelsparen gereguleerd zijn. Als u dus een niche-altcoin wilt kopen, moet u meestal ETH of BTC kopen bij een fiat-beurs en dat geld vervolgens overboeken naar een crypto-naar-crypto-uitwisseling om het token te kopen dat u wilt..

De belangrijkste cryptocurrency-uitwisselingen voor USD-stortingen staan ​​hieronder.

Coinbase

Een van de meest populaire en bekende opties voor transacties in USD. Coinbase heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en is in gebruik sinds 2011. Ze worden over het algemeen als veilig beschouwd en hebben meer dan 13 miljoen gebruikers. Ze staan ​​er echter om bekend dat ze enkele van de hoogste vergoedingen van elke fiat-gateway hebben.

CoinMama

Sinds de oprichting in 2013 liep CoinMama voorop als de site waar je crypto kunt kopen met een creditcard of betaalpas. Dit maakt het super makkelijk in gebruik. In tegenstelling tot andere beurzen is CoinMama een marktplaats die alleen kan worden gekocht en waarmee u bij aankoop onmiddellijk geld naar andere portefeuilles kunt overboeken. Ze hebben ook relatief hoge vergoedingen, maar de eenvoudige ervaring maakt het gemakkelijk te gebruiken.

GDAX

GDAX is de oudere broer van Coinbase, gerund door hetzelfde bedrijf. We zeggen oudere broer omdat de interface en functionaliteit van GDAX meer gevorderde investeerders aantrekken dan de beginnersvriendelijke interface van Coinbase. Veel in de VS gevestigde handelaren die serieuze investeerders zijn, worden aangetrokken tot GDAX.

Kraken

Kraken verscheen rond dezelfde tijd als Coinbase in 2011. Het is ook gevestigd in San Francisco, dus het zijn rivalen. Gebruikers lijken sterk verdeeld over Kraken en sommigen prijzen de soepele ervaring op het platform, terwijl vele anderen de klantenservice en buggy-functies afkeuren.

CEX.io

CEX.io is een in Londen gevestigde beurs die in gebruik is sinds 2013. Ze hebben in de loop der jaren een redelijk goede reputatie gekregen omdat ze gebruiksvriendelijk en goed ontworpen zijn. De laatste tijd zijn er echter problemen met de klantenservice, dus ga voorzichtig te werk.

LocalBitcoins

LocalBitcoins is niet zozeer een uitwisseling als wel een bijpassende site voor mensen die crypto in de echte wereld willen kopen en verkopen. U kunt dan persoonlijk afspreken of online handelen via een groot aantal betaalmethoden. Zolang u uw due diligence doet bij de persoon met wie u handelt, is LocalBitcoins een geweldige manier om in cryptovaluta te komen.

BitStamp

BitStamp is een van de meest betrouwbare uitwisselingen met enkele van de laagste transactiekosten. Het is gevestigd in Luxemburg en bestaat al sinds 2011.

Tweelingen

Gemini onderscheidde zich met zijn klantenondersteuning die ver boven het branchegemiddelde ligt. Het is een in New York gevestigde beurs, opgericht in 2015 door de Winklevoss-tweeling. Ze bieden niet veel cryptocurrencies en stortingen zijn beperkt tot bankoverschrijvingen, maar Gemini is een van de beste uitwisselingen die er zijn voor beginners.

BitFlyer

BitFlyer is nieuw in de VS, maar niet nieuw in de wereld van cryptocurrency-handel. Het is een van de grootste Bitcoin-uitwisselingen ter wereld. Ze hebben nog niet in alle 50 staten een vergunning, maar in de meeste daarvan zijn ze actief.

BitQuick

BitQuick verschilt van de meeste beurzen doordat u fysiek contant geld op een bankrekening kunt storten om uw bestellingen te financieren. Deze niet-traditionele structuur maakt het een beetje riskanter om zaken mee te doen (aangezien er geen terugboekingsopties zijn), maar BitQuick heeft over het algemeen een goede reputatie in de gemeenschap.

Paxful

Paxful werkt op dezelfde manier als LocalBitcoins en creëert een marktplaats waar kopers en verkopers elkaar kunnen ontmoeten en het eens kunnen worden over de voorwaarden. De beurs is gelanceerd in 2015 en is gevestigd in Delaware. De kosten voor transacties kunnen echter hoog oplopen.

Crypto-naar-Crypto-uitwisselingen

Zodra u uw crypto voor fiat heeft verhandeld, wilt u uw nieuw verworven geld verplaatsen naar een beurs met meer opties. Fiat-beurzen hebben meestal geen nichevaluta’s, dus om die te krijgen, gebruikt u een crypto-naar-crypto-uitwisseling. Dit zijn de beste:

Binance

De snelheid waarmee Binance de beste crypto-uitwisseling ter wereld is geworden, is verbluffend. In een paar maanden tijd heeft het de markt gedomineerd. Om een ​​goede reden ook. Het biedt veel functies, handelsparen, veiligheid en liquiditeit, samen met lage kosten. De Binance Coin stimuleert ook de handel en verlaagt de kosten.

Bittrex

Bittrex is gevestigd in Seattle en ze hebben de reputatie opgebouwd dat ze de Amerikaanse regelgeving strikt willen volgen. Ze zijn een veilige, gevestigde optie om te handelen met goede klantenondersteuning.

Cryptopia

Cryptopia staat bekend als een beurs voor handelsniche of minder populaire altcoins. Ze hebben lage tarieven en goede klantenondersteuning. Ze accepteren echter geen Ethereum en het kleine karakter van de beurs betekent een laag handelsvolume.

KuCoin

KuCoin is een in Hong Kong gevestigde crypto-uitwisseling. Het unieke van hun aanpak is dat ze de winsten van de beurs opnieuw verdelen via hun eigen valuta, KuCoin-aandelen..

Poloniex

Poloniex behoorde tot de beste cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld. De populariteit is echter afgenomen door nieuwe concurrenten, problemen met klantenondersteuning en problemen met opnames.

Conclusie

Dit zijn de beste cryptocurrency-uitwisselingen voor Amerikaanse beleggers in 2018. Als u er een vindt die u aanspreekt, klikt u op de link voor meer informatie in onze uitgebreide uitwisselingsrecensies. Vervolgens is aanmelden op de website van elke beurs meestal eenvoudig. Als u nieuw bent met beleggen in cryptovaluta, lees dan best de praktische tips om uw cryptovaluta te beveiligen, zoals het gebruik van tweefactorauthenticatie en het verplaatsen van uw munten naar een privéportemonnee nadat u ze heeft gekocht..