Wat is Anime Coin (ANI)?

Anime Coin biedt een platform waarop gebruikers anime-gerelateerde digitale items op de blockchain kunnen uitgeven en ondertekenen, vasthouden en uitwisselen.

Anime plant een splitsing van de originele ANI-munt in ANIM, die een paar kernfuncties zal opleveren die bedoeld zijn om de groei van de crypto-anime-gemeenschap te versnellen, nieuwe artiesten te ondersteunen en high-end anime-kunstverzamelaars te stimuleren om te gebruiken en om mee te communiceren. en investeer in de digitale kunstgemeenschap.

Anime Coin’s toepassing van blockchain in de kunstruimte wordt gedaan om de problemen van herkomst (de bewakingsketen voor een kunstwerk), auteursrecht, eigendom, waardering en beoordeling, en authenticiteit van de anime-kunst aan te pakken.

animecoin startpagina

De online kunstverkoopwereld is gestaag gegroeid ($ 3,75 miljard in 2016 met een aandeel van 8,5% van de totale markt). Projecten zoals Anime Coin proberen de cryptocurrency-gemeenschap te verenigen met die van een specifieke kunstniche.

Voordat we dieper ingaan op Anime Coin, laten we de rol van blockchain in cryptocurrency-artwork en gedecentraliseerde verzamelobjecten bespreken.

Blockchain en Art

De impact van blockchain op de kunst en verzamelobjecten wordt vaak verkeerd begrepen binnen de cryptocurrency-wereld, laat staan ​​de algemene bevolking.

Blockchain biedt een oplossing voor veel van de fundamentele problemen die de kunstcollectie en creatiegemeenschappen tegenwoordig teisteren: eigendom, herkomst, auteursrecht, waardering en beoordeling, en authenticiteit van de kunst.

hoe u digitale kunst kunt kopen

Blockchain biedt kunstmakers een nieuw medium voor het produceren en verkopen van digitale kunst, zonder complicaties zoals het veilig bewaren en beschermen van de fysieke elementen van hun creaties.

Het gebruik van blockchain creëert een voertuig voor authenticiteit dat geen sprongen van vertrouwen of hoogbetaalde tussenpersonen vereist – alleen wiskunde.

Dit is het punt waarop het de moeite waard is om in te spelen op wat ‘marktwaarde’ werkelijk is. De algemeen aanvaarde definitie van marktwaarde is in wezen het gemiddelde van de prijs die twee (of veel) kopers en verkopers bereid zijn goederen te ruilen. Of een Japanse miljardair bereid is om een ​​schilderij van Jean-Michel Basquiat te kopen $ 110,5 miljoen, dat is de marktwaarde van het schilderij op dat moment, net zoals de 6-cijferige CryptoKitty genaamd Genesis een marktwaarde had van $ 114.481,59 op het moment van de verkoop.

Als je dieper in blockchain en kunst graaft, zul je hele gemeenschappen gaan zien die zijn opgebouwd rond volledig digitale verzamelobjecten en kunstwerken. Net als de eerder genoemde CryptoKitties, hebben projecten zoals Anime Coin (ANIM) en PepeCash gemeenschappen gecreëerd van mensen die zich hebben verzameld rond kunstgalerijen met cryptocurrency, kunstwerken van cryptocurrency en zelfs blockchain kunstfestivals.

Wat is Anime Coin ANI en ANIM?

ANIM-netwerkgebruikers kunnen benoemde afbeeldingsitems op de ANIM-blockchain uitgeven door een vergoeding te betalen in ANIM. Gebruikers kunnen een “ruwweg vierkant gevormd .JPG- of .PNG-afbeeldingsbestand specificeren dat kleiner is dan 10 megabit. De registratiekosten voor het activum zijn evenredig met het aantal bytes in de afbeelding.

Gebruikers kunnen de naam van het afbeeldingsitem specificeren, zoals Coin_Central_Goku4, evenals de hoeveelheid activa, laten we zeggen 100.

De ANIM-webportemonnee specificeert de activanaam en de hoeveelheid metagegevens met een link naar het afbeeldingsbestand. De afbeeldingsbestanden worden op een betrouwbare en gedecentraliseerde manier opgeslagen om dode links of ontbrekende afbeeldingen te voorkomen door het gebruik van IPFS en wordt gehost door masternodes.

Deze activa worden bewaard in de ANIM-webportemonnee of papieren portemonnee. In navolging van ons voorbeeld zouden we 100 exemplaren van onze Coin_Central_Goku4 in onze portemonnee hebben.

Gebruikers kunnen vervolgens hun activa op de gedecentraliseerde centrale van ANIM vermelden. Laten we dus zeggen dat we een prijs instellen voor onze 100 Coin_Central_Goku4’s op 40.000 ANIM, en iemand haalt er 60 op de gedecentraliseerde ANIM-uitwisseling. We zouden blijven met 40 Coin_Central_Goku4 in onze portemonnee die we op een later tijdstip kunnen vasthouden of verkopen.

Afbeeldingen moeten worden geverifieerd door masternodes om te bewijzen dat een afbeelding geldig is om deze in de uitwisseling te accepteren.

Elke unieke afbeelding kan slechts één keer worden gebruikt voor een enkel ANIM-item, afgedwongen door een standaard afbeelding gelijkenisalgoritme dat de digitale vingerafdrukken van elke afbeelding vergelijkt die worden gebruikt voor items op de ANIM-blockchain. Het afbeeldingsalgoritme vereist een grote hoeveelheid computerbronnen en wordt alleen uitgevoerd door de ANIM-masternodes.

Om een ​​unieke ‘one of a kind’ asset te creëren, een Waifu Asset genaamd, moeten gebruikers ANIM masternodes gebruiken

Anime Coin-routekaart

In 2018 kondigde het Anime Coin-team aan dat ANIM zal beginnen als een vork van de MEME-codebase. Volgens de site gaat 30% van de initiële ANIM-muntdistributie naar eigenaren van MEME-tokens op de vork-snapshotdatum die momenteel is ingesteld op 30 juni 2018.

De resterende 70% van ANIM gaat naar de huidige eigenaren van ANI-munten op de momentopname van de vork.

De teams voorstel merkte nog een paar voorwaarden op:

  1. Zero pre-mine: de ANIM-ontwikkelaars kunnen alleen beginnen met mijnbouw op dezelfde tijd als alle anderen op een datum die publiekelijk wordt aangekondigd.
  2. Geen ontwikkeling of schatkist: volgens de site worden de ontwikkeling en promotie van ANIM op 100% vrijwillige basis gefinancierd door de ontwikkelaarsgroep en de gemeenschap.
  3. 100% van de initiële distributie gaat naar eigenaren van ANI (gedistribueerd zonder pre-mine) en eigenaren van MEME als een strategisch partnerschap voor het gebruik van de MEME-codebase.

Het voorstel beantwoordt ook een paar verfrissende, zelf samengestelde botte vragen:

  • Waarom een ​​”dode munt” forken in plaats van een volledig nieuwe te creëren?

Anime Coin (ANI) staat momenteel gerangschikt op 1400 op CoinMarketCap met gewoonlijk minder dan $ 10.000 aan dagelijks volume. Als het niet dood is, bevindt de ANI-munt zich nauwelijks, zelfs niet in de neusbloedingen.

ANI CMC

Het team beweert dat een van hun grootste redenen is dat dit een bewezen en eerlijke manier is om de eerste ANIM-munten te verdelen. Bovendien kan iedereen ANI en MEME op de open markt kopen vóór de vork-snapshotdatum en ANIM ontvangen.

Deze vorm van distributie brengt ook het grootste muntenblok (dat ongeveer 35% van ANIM is) in handen van de anime cryptocurrency-fans die in de cryptocurrency-wereld zijn geweest en supporters in een bepaalde hoedanigheid van ANI.

Een tweede groot blok munten (15% van het maximale aanbod van ANIM) in handen van de ontwikkelaars en eigenaren van het MEME-muntenproject in de hoop de belangen van de MEME- en ANIM-gemeenschappen op één lijn te brengen om kruisbestuiving van ideeën en code tussen beide projecten.

ANIM zal het Equihash-algoritme gebruiken.

Hoe Anime Coin ANI of ANIM te kopen?

Momenteel kan Anime Coin (ANI) alleen worden gekocht op Cryptopia.

Anime Coin (ANIM) Distributie

Het muntenemissieschema van ANIM is losjes gebaseerd op die van Bitcoin met een maximale voorraad van 21 miljoen munten.

ANIM wordt gelanceerd met een initiële muntuitdeling van 50% van het maximale aantal munten.

Er komt geen schatkist of ontwikkelingsfonds. 95% van de blokbeloningen gaat naar de mijnwerkers.

ANI-distributie

De voordelen van het runnen van een Anime Coin (ANIM) Masternode

Het team heeft de hoeveelheid ANIM die nodig is om een ​​masternode te starten relatief hoog ingesteld om een ​​groot aantal masternodes te voorkomen, en stelt dat het aantal masternodes dat nodig is om het netwerk efficiënt te laten werken dichter bij 200 masternodes ligt in plaats van 10.000..

Een ANIM-masternode kost 1 BTC aan ANIM om te draaien en geeft eigenaren bepaalde privileges, zoals de mogelijkheid om unieke, ondeelbare blockchain-activa uit te geven (genaamd Waifu Assets). Waifu Assets moeten origineel en uniek zijn voor een bepaald anime-personage.

ANIM geeft masternode-eigenaren 5% van de blokbeloning, een bedrag dat aanzienlijk lager is dan bij andere masternode-munten die 40% tot 50% geven aan masternode-operators.

Het voorstel schetst echter een paar voordelen die het een aantrekkelijke en potentieel lucratieve positie maken om een ​​ANIM masternode-operator te worden..

Wat zijn Waifu Assets?

Masternodes kunnen Waifu Assets uitgeven, unieke ANIM-assets die zijn gekoppeld aan een specifiek anime-personage. Elke ANIM-masternode kan 4 keer per jaar een nieuwe Waifu Asset maken.

Waifu Assets kunnen automatisch op de beurs worden genoteerd nadat ze zijn gemaakt. Andere masternodes moeten ook stemmen over het al dan niet toestaan ​​van de gevraagde Waifu. Er is slechts één Waifu-item toegestaan ​​per uniek anime-personage. Deze limiet helpt bij het creëren van echte schaarste op het platform, waar Waifus als zeer zeldzaam (en waardevol) zal worden beschouwd.

Alle voorgestelde waifus moeten het gewenste teken specificeren met behulp van de ANIM-webportemonnee door de URL van dat teken van animecharacterdatabase.com op te geven.

Dit is wat een aanzienlijke hoeveelheid vraag naar ANIM genereert Omdat het veel ANIM kost om een ​​masternode te maken, zullen liefhebbers van cryptocurrency en door personages geobsedeerde anime-fans zich haasten om ANIM te verzamelen om hun masternodes te starten.

Anime Coin is ook van plan een belasting in te voeren op toekomstige “ANIM-walvissen” die grote hoeveelheden Waifus beheersen door 25% van de verkoopopbrengst van een Waifu-verkoop op de gedecentraliseerde ANIM-beurs te verdelen over het Foundation Fund, een gedecentraliseerd non-profitfonds genaamd de “Stichting” om jonge kunstenaars gratis te voorzien van ANIM. De ANIM-gemeenschap stemt over wie deze munten zou moeten ontvangen, waarbij iemand die meer dan 100 ANIM-munten op één adres heeft, kan stemmen.

Laatste gedachten

Hoewel Anime Coin al bijna 4 jaar bestaat als ANI, lijkt het erop dat de splitsing naar ANIM het project en de gemeenschap nieuw leven zal geven.

De integratie van Waifu Assets zal helpen om een ​​element van high-end schaarste te creëren, terwijl opkomende artiesten nog steeds in staat zullen zijn om hun eigen digitale assets te koop aan te bieden..

Het voorstel concludeert met de opmerking dat als ANIM in staat is om een ​​marktkapitalisatie van meer dan $ 100 miljoen te behalen, het technisch gezien ook zou kunnen dienen als een ‘perfect goede algemene cryptocurrency’ – een gebouwd op een potentieel zeer actieve en loyale gemeenschap, verwijzend naar het feit dat het bijna taboe Mt.Gox begon als een Magic the Gathering-website.

Als het idee van een cryptocurrency-token op basis van anime absurd lijkt, kan het helpen om je perspectief te vernieuwen met enige afstand en een breder concept van marktwaarde..

Honus Wagner

De 1909-kaart van Honus Wagner, de “grootste korte stop die ooit geleefd heeft”, werd verkocht voor ongeveer $ 4 miljoen.

Pikachu Illustrator

De Pikachu Illustrator-kaart, algemeen beschouwd als de ultieme Pokemon-kaart onder Pokemon-kaarthandelaren, werd verkocht voor meer dan $ 66.000.

Goku

Tienduizenden mensen zijn gepassioneerd over het ‘bezitten’ van ruilkaarten en zijn bereid duizenden of miljoenen dollars uit te geven aan geïllustreerde reepjes kartonpapier.

De kunstcollectie is eeuwenoud en een van ‘s werelds duurste hobby’s, maar draait om de manifestatie van iemands werk op een canvas (of welke middelen dan ook die meer moderne kunst combineert).

Het is de moeite waard om te onderzoeken wat de feitelijke verschillen zijn tussen ruilkaarten, kunstcollecties en het bezitten van digitale activa op platforms zoals Anime Coin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me