BlitzPredict is een platform voor sportweddenschappen dat kansen van verschillende markten verzamelt om klanten de beste kansen te bieden bij het plaatsen van een weddenschap. Net als de meeste andere markten kampen gokplatforms met verschillende problemen vanwege gecentraliseerde controle. Vertragingen in betalingen, geschillen over weddenschappen en / of het risico van in gebreke blijven van het platform. BlitzPredict wil de industrie opschudden door blockchain-technologie te gebruiken.

In deze gids zullen we onder andere kort bekijken hoe het project werkt, de geschiedenis van de tokenhandel en waar u de munt kunt kopen en bewaren. Ga desgewenst naar een gedeelte hieronder.

Hoe werkt het?

BlitzPredict hoopt de efficiëntie van de markten voor sportweddenschappen te maximaliseren. Bij veel gokplatforms kan het tot een week duren voordat uitbetalingen zijn gedaan, wat resulteert in een vast kapitaal dat elders kan worden gebruikt. Het project probeert zich te onderscheiden van hun concurrenten door de nieuwste wedkansen te verzamelen. Met andere woorden, waarom zou u al het harde werk doen om de meest winstgevende weddenschap op meerdere platforms te vinden als dit op één plek kan worden gedaan??

Blitzpredict-functies

Ze hopen ook het probleem op te lossen dat inherent is aan geprivatiseerde sportanalyses. Syndicaten en bookmakers in het huidige model houden meestal hun wedinformatie achter, waardoor het moeilijk wordt om te concurreren. Met behulp van blockchain kunnen sportexperts en community-bijdragers worden betaald in cryptovaluta om sportmodellen en kennis te delen met de bredere community.

Het platform integreert met het Bancor-protocol om de liquiditeit te verbeteren. In theorie betekent dit dat gebruikers niet eerst naar een beurs hoeven te gaan om hun native token (XBP) te kopen of verkopen. In plaats daarvan kunnen gebruikers hun tokens direct inwisselen.

Bovendien kunnen gokkers met behulp van slimme contracten nu hun eigen scenario’s opzetten om weddenschappen te automatiseren. Het team heeft een functie geïmplementeerd genaamd BlitzPay Dit is een liquiditeitsreserve die ervoor zorgt dat weddenschappen worden uitbetaald zodra evenementen zijn voltooid. Volgens hun whitepaper zullen deze reserves verifieerbaar zijn door derden en openbaar worden gecontroleerd, hoewel het niet duidelijk is hoe dit zal worden geïmplementeerd. BlitzPredict zal ervoor moeten zorgen dat uitbetalingen vlot verlopen zoals beloofd om de levensvatbaarheid van het project op lange termijn te behouden.

Token-statistieken

De ICO heeft op 12 maart 2018 $ 4,4 miljoen van het doel van $ 7,3 miljoen opgehaald. Slechts 60% van de harde limiet is bereikt en hoewel dit niet ideaal is, is dit nog steeds een flinke brok verandering gezien de huidige marktomstandigheden. XBP wordt gebruikt als de valuta van het ecosysteem en is een Ethereum ERC-20-token. Token-toewijzing is als volgt:

BlitzVoorspel tokenvoorraad

BlitzPredict tokenvoorraad & Toewijzing

1 miljard (1.000.000.000) tokens zijn gemaakt in het Genesis-blok en het huidige circulerende aanbod is ongeveer 350 miljoen munten.

Over het BlitzPredict-project

Team

Op hun website en in de whitepaper wordt weinig vermeld over de geschiedenis en het team achter het project. Gelukkig geven teamspecificaties op de website meer profieldetails via LinkedIn en Twitter. Dit zou op zijn minst enige geloofwaardigheid aan het project moeten toevoegen. In een oververzadigde ICO-markt is het behoorlijk belangrijk om de teamexpertise te verifiëren, aangezien blockchain-ontwikkelaars momenteel schaars zijn.

Blitzpredict-team

Het project is opgericht door Brett Richey, die blijkbaar aanzienlijke professionele pokerervaring heeft. Het is niet verrassend dat het project ook is gebaseerd in Las Vegas, Nevada. Hij is ook de maker van BlitzPick, een app waarmee fantasiesporters hun eigen line-ups voor honkbal kunnen samenstellen. David Carley is de chief technology officer en lead blockchain-ontwikkelaar van het project en heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van aangepaste applicaties.

Routekaart

Het platform lijkt live te zijn en accepteert XBP voor weddenschappen. Dit omvat de liquiditeitspool en instant token exchange via Bancor die eerder werd genoemd. Een punt van zorg is de juridische jurisdictie rond geautomatiseerd gokgedrag. Echte blockchains zijn ontworpen om censuurweerstand te voorkomen, wat de vraag oproept of autoriteiten de macht hebben om activiteiten stop te zetten als gevolg van niet-naleving.

BlitzPredict-routekaart

BlitzPredict Roadmap

BlitzPredict gaat verder met het eerste kwartaal van 2019 en zal zich richten op machine learning en het ontwikkelen van community-analyseprojecten. Dit is een kernonderdeel van hun waardepropositie. Potentiële investeerders zullen in de eerste helft van 2019 aandacht willen besteden om te zien of ze de gemeenschap kunnen aantrekken die nodig is om het project tot een succes te maken.

Handelsgeschiedenis

Het XBP-token presteerde behoorlijk slecht sinds de notering rond april van dit jaar (2018). Het bereikte een hoogste punt van ongeveer $ 0,10 in mei en handelt momenteel rond $ 0,0006. Veel projecten bloeden sinds de beursnotering geld in termen van Bitcoin en / of Dollar.

Vanwege de cryptowinter van 2018 valt nog te bezien of BlitzPredict, net als vele anderen, in dergelijke marktomstandigheden haar activiteiten kan voortzetten. Zoals hieronder te zien is, zijn de volumes sinds augustus behoorlijk gedaald.

De volumes zijn sinds augustus gedaald

De volumes zijn sinds augustus gedaald

Waar kunt u XBP kopen en opslaan?

Helaas lijdt XBP nog steeds aan een lage liquiditeit en is het alleen op verschillende beurzen te vinden. IDEX, Bancor Network en Cryptopia bieden allemaal opties voor het kopen en verkopen van tokens als u een tegenpartij kunt vinden. Zoals met alle Ethereum-tokens, kunt u XBP in een Ethereum-portemonnee opslaan met MyEtherWallet. Dit is waarschijnlijk de beste manier om uw ERC-20-tokens in dit stadium te beheren.

Gevolgtrekking

BlitzPredict is een project met een hoog risico dat concurreert in een nogal drukke ruimte. Zowel Gnosis als Augur waren de eersten die op de markt kwamen en hebben vermoedelijk een enorm voordeel in termen van opgedane ervaring. Desondanks is BlitzPredict specifiek gericht op sport en brengt het ook enkele nieuwe ideeën op de markt. Ze zullen echter hard moeten werken om ervoor te zorgen dat ze het voortouw nemen in hun niche.

Experts en de gemeenschap aanmoedigen om samen te werken en hun analyses in de gokwereld te brengen, is op zich al een vrij grote gok (excuseer de woordspeling). Het is onduidelijk of de prikkels er echt zijn om nieuwe gebruikers te verleiden. Een groot aantal ICO-projecten brengt hun eigen tokens op de markt als houders van waarde, maar de markt voor cryptocurrency is nog onvolwassen en veel van deze munten zullen mislukken. Adopters geven er nog steeds de voorkeur aan om zoiets als Bitcoin en Ethereum vast te houden, waarvan zij denken dat ze meer waarde hebben. Zal het voorstel van BlitzPredict zijn vruchten afwerpen? De tijd zal het leren.

Aanvullende bronnen

Volg samen met het project en het team de volgende kanalen:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me