Dropil is een startup die biedt tools om te automatiseren beleggen, verhandelen, analyseren en opslaan in cryptocurrency. Zijn stelregel is om automatiseer de wereld van cryptocurrency.

In deze gids behandelen we het volgende:

Hoe werkt Dropil?

Dropil biedt momenteel drie primaire diensten: een geautomatiseerd handelssysteem genaamd Dex, een analyse- en signaleringsbot genaamd Arthur, en een portemonnee genaamd Max. Hoogte.

Dex

Dex is ontworpen om menselijke emoties uit de handel te verwijderen en beheert en verhandelt gebruikersaccounts op basis van hun risicobereidheid. De handel wordt allemaal gedaan door algoritmen. De strategieën die ze gebruiken, zijn echter allemaal ontworpen door Dropil-medewerkers. In theorie zou het systeem de winst moeten maximaliseren en tegelijkertijd zware verliezen moeten beperken.

Dit soort service kan voor sommige handelaren heel logisch zijn, gezien de volatiliteit van de cryptocurrency-markt. Veel beginnende handelaren willen graag profiteren van deze volatiliteit, maar merken vaak dat hun emoties de overhand krijgen en op hun beurt hun winstgevendheid schaden..

Dex

Gebruikers kunnen kiezen uit drie risicocategorieën: veilig, gemiddeld of agressief. Dit zijn eigenlijk pools die uit meerdere logische servers bestaan. Dit betekent dat alle gebruikers in de pool daadwerkelijk delen in de winst van de pool.

De besturing wordt tussen de servers geschakeld als reactie op veranderingen in de markt. Dit maakt dynamische handel mogelijk, zonder menselijke emotie.

Dan zijn er binnen elke logicaserver meerdere trading bot-systemen. Elk systeem is beperkt tot één handelspaar en één beurs. Deze benadering kan nuttig zijn om de complexiteit te verminderen en het gemakkelijker maken om effectief toezicht te houden.

Om zware verliezen te beperken, gebruikt het systeem vangnetten die posities verlaten wanneer verliezen een vastgestelde drempel overschrijden. Ongeacht de geprogrammeerde afweermechanismen, is er uiteindelijk menselijk toezicht via het Dropil-controlecentrum.

Dropil legt de nadruk op transparantie en maakt alle handelsanalyses gemakkelijk toegankelijk voor gebruikers. Dit kan niet alleen nuttig zijn voor gebruikers om rekening te houden met de effectiviteit van de handel, maar ook om ervan te leren. Voor beginnende handelaren kunnen ze profiteren van de winstgevendheid en veiligheid van het systeem, terwijl ze ook kunnen leren van de inzichten en analyses.

Arthur

Dit is een bot die constant de markt onderzoekt naar goede toegangspunten voor investeringen. Meer nog, het is in staat om snel arbitragemogelijkheden op beurzen te ontdekken. Er is een arbitragemogelijkheid wanneer er een prijsverschil is op een actief tussen verschillende beurzen waarvan u kunt profiteren. Arthur stelt gebruikers in staat te profiteren voordat dergelijke prijsverschillen dichtgaan. Deze arbitragescanner houdt rekening met vergoedingen en bespaart tijd en moeite. Arthur volgt momenteel 16 uitwisselingen en werkt aan de integratie van meer.

Arthur

Daarnaast biedt het signalen op elke ondersteunde munt of token en een service voor het optimaliseren van routes in en uit munten. Bij het kopen en verkopen van munten en tokens met een kleinere marktkapitalisatie, moeten gebruikers doorgaans meer dan één paar verhandelen om van en naar fiat-valuta te gaan. Dit resulteert in extra kosten en spreads. Door een systeem te hebben om de meest efficiënte route in en uit te identificeren, kunnen gebruikers in theorie aanzienlijke hoeveelheden kapitaal besparen.

Max. Hoogte

Deze slimme portemonnee kan door sommige gebruikers worden beschouwd als de minst innovatieve van de services van Dropil. Op dit moment is het aantoonbaar weinig anders dan andere wallets die momenteel beschikbaar zijn.

Gebruikers kunnen hun digitale activa in Max opslaan of elders opslaan en Max alleen voor tracking gebruiken. Vanuit een beveiligingsperspectief stelt het gebruikers in staat om met hun eigen privésleutels om te gaan en om hardware wallet-opslag te ondersteunen. Hardware wallets zijn een van de veiligste opslagmethoden en moeten waar mogelijk worden gebruikt.

Het meest innovatieve aspect van Max is de mogelijkheid om terugkerende betalingen in te stellen, net zoals u zou doen met automatische incasso’s van een conventionele bankrekening. Dit soort service is zeker aantrekkelijk omdat het de voordelen van modern bankieren combineert met de autonomie van uw eigen bank.

Het doel van het Dropil-token

Het Dropil-token (DROP) is een ERC20-utility-token dat wordt gebruikt om te betalen voor de tools en services van Dropil.

Het aanbod is afgetopt op 30.000.000.000, met een huidig ​​circulerend aanbod van 22.044.040.144, wat overeenkomt met ongeveer 73 procent.

Alle tokens zijn gemaakt op 10 januari 2018. Zestig procent hiervan ging naar degenen die deelnamen aan de ICO. De rest werd verdeeld tussen de oprichters, medewerkers en een Dropil-kluis.

Dropil Team en Roadmap

Dropil heeft een klein team van acht, met twee extra adviseurs. Op dit moment hebben ze geen partnerschappen of externe investeringen. Het bedrijf zegt hier trots op te zijn, omdat ze vinden dat het hen meer vrijheid geeft om hun visie op Dropil na te streven.

Aangezien het bedrijf nog geen jaar oud is, zijn het aantal en de functionaliteit van hun reeds beschikbare diensten zeker indrukwekkend.

Hun huidige roadmap strekt zich uit tot Q3 van 2019 en omvat plannen voor een geüpgradede portemonnee, mobiele applicaties en een marktplaatsadviesdienst.

Momenteel zijn we niet op de hoogte van een project dat dit aanbod of een combinatie van diensten aanbiedt. Handelsbots zijn echter niets nieuws. 3Commas en Haasbot zijn twee van dergelijke projecten. Ze bestaan ​​allebei sinds 2014, en hoewel hun producten op zijn minst even nuttig zijn als Dropil’s Dex, houdt daar hun functionaliteit op. Bovendien hebben ze geen eigen token voor betaling, maar accepteren ze fiat-valuta’s en selecteren ze cryptocurrencies.

Dropil-token-handelsgeschiedenis

Na het beëindigen van zijn ICO eerder dit jaar, bereikte DROP op 23 maart een recordhoogte van $ 0,008845. Sindsdien volgt het de rest van de markt in zijn neerwaartse trend. Het wordt vandaag verhandeld tegen $ 0,000559, wat neerkomt op een daling van 93,7 procent in zijn USD-waarde. Dit in tegenstelling tot een 69 procent daling in de hele markt tijdens deze periode en 75 procent in de altcoin-markt.

Omdat DROP alleen heeft gehandeld in een bearmarkt waar extreem weinig altcoins hun waarde hebben behouden, is de handelsgeschiedenis van DROP discutabel slechts van beperkte betekenis totdat het in staat is om tegen gunstiger algemene voorwaarden te handelen.

Waar te koop DROP

De handelsvolumes zijn nog steeds erg laag voor DROP. Tidex, IDAX en BitMart hebben de overgrote meerderheid van het volume, allemaal verhandeld tegen BTC. Er zijn enkele ETH-paren. Tenzij uw bestelling echter erg klein is, is het de moeite waard om deze te vermijden, aangezien u de markt waarschijnlijk verplaatst en niet wordt gevuld tegen de door u gewenste prijs.

Hoe bewaart u DROP

Omdat DROP een ERC20-token is, kan elke ERC20-ondersteunende portemonnee het opslaan. Oplossingen voor koude opslag zijn altijd het veiligst. Daarom raden we aan om het op te slaan in een Ledger- of Trezor-hardware wallet. Voor gebruik met een van deze, moet u MyEtherWallet gebruiken om de tokens te bekijken en ermee te communiceren.

Conclusie

Dropil is zeker een spannend bedrijf. Het heeft in korte tijd met een klein team meerdere innovatieve diensten op de markt kunnen brengen. Het DROP-token is een typisch utility-token en zal in waarde stijgen naarmate DROP meer gebruikers instapt en zijn dienstenpakket uitbreidt.

Aanvullende bronnen voor Dropil-token

Er zijn verschillende manieren om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen van Dropil:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me