Wat is Ethos?

Ethos is gevestigd in de VS. bedrijf en cryptocurrency. Hun missie is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om cryptocurrencies te bezitten. Om cryptocurrency geaccepteerd te krijgen in de samenleving, moet het eenvoudig te gebruiken zijn. Ethos stelt een gebruiksvriendelijke universele portemonnee en fiat-gateway voor die het kopen, verhandelen en beheren van uw crypto-activa eenvoudig maakt.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Ethos was voorheen bekend als Bitquence sinds het debuut in 2017. Later veranderden ze de naam in Ethos in november. Onder de nieuwe naam groeide de belangstelling voor het project gestaag na de ICO. Zijn populariteit explodeerde in de eerste week van 2018, zoals blijkt uit de prijs van de ETHOS-munt.

Het platform en de onderliggende technologie zijn nog in ontwikkeling. De eerste versie van hun universele portemonnee werd uitgebracht in juli 2018. Het uiteindelijke doel van het platform is om een ​​complete multi-asset vermogensbeheeroplossing te zijn. Als zodanig hebben de oprichters zich gefocust op gebruikerservaring, mensgerichte functies en naleving van regelgeving. In dit artikel kijken we naar wat Ethos in petto heeft en waarom het project zoveel opwinding teweegbrengt.

Ethos universele portemonnee

De kern van het aanbod van Ethos en de reden waarom ze zoveel aandacht hebben gekregen, is hun universele portemonnee. De nieuwste versie van hun universele portemonnee werd uitgebracht in augustus 2018. Deze nieuwe portemonnee maakt verbinding met en scant honderden blockchains om gebruikersbalansen bij te werken in grote cryptocurrencies en verschillende altcoins. Met meer dan 150 volledig overdraagbare munten hoopt Ethos de enige portemonnee te worden die u ooit nodig zult hebben, zodat u geen nieuwe portemonnee hoeft te maken wanneer u een nieuwe cryptocurrency koopt..

ethos vergelijking

Vergelijkingsschema

De Ethos Universal Wallet belooft “waarde van welke vorm dan ook” gratis op te slaan en over te dragen. De architectuur is ontworpen om open te staan ​​voor individuen, instellingen en ontwikkelaars. Met ontwikkelingstoegang kan het toevoegen van een nieuw munttype aan uw portemonnee net zo eenvoudig zijn als het bijwerken van uw versie van de software of het downloaden van een aangepaste wijziging.

Een enkele Smart Key

Naast het consolideren van al uw activa in één portemonnee, heeft Ethos slechts één sleutel nodig om uw geld te beheren. U behoudt nog steeds de volledige controle over uw portemonnee. Ethos kan geen wijzigingen aanbrengen in uw muntsaldi. Het autoriseren van transacties is echter een stuk eenvoudiger geworden. Je hebt maar één privésleutel nodig voor al je verschillende munten.

De Smart Key-oplossing maakt gebruik van overeenkomsten tussen de verschillende sleutelalgoritmen die tegenwoordig worden gebruikt. Deze root van uw verschillende individuele sleutels wordt uw smart key. De kans dat iemand anders dezelfde slimme sleutel heeft als jij, is klein. Ethos claims ze zouden 10 miljard unieke Smart Keys kunnen maken voor elk atoom op planeet Aarde.

Premium portemonnee

Premium portemonnee adressen zijn voor bedrijven en individuen die zich publiekelijk willen identificeren op de blockchain. Het voordeel hiervan is dat klanten worden verzekerd van een veilige identiteit wanneer ze om betaling vragen. Door deze officiële registratie kan Ethos ook meer als PayPal functioneren. Merken kunnen klanten een eenvoudig e-mailadres geven voor eenvoudigere betalingen en minder fouten dan bij het gebruik van een typisch portefeuilleadres.

Intuïtief, mobiel eerste ontwerp

Omdat Ethos een mensgerichte, intuïtieve oplossing voor iedereen wil zijn, staat de gebruikerservaring centraal. Vanaf dit vroege stadium heeft het platform UX-ontwerpers ingehuurd om vanaf de basis een intuïtieve gebruikerservaring op te bouwen. Deze nadruk op design is een belangrijk onderdeel van hun businessplan. Het onderscheidt ze ook van veel startups met cryptocurrency. Typische ICO’s richten zich sterk op technische problemen, maar het verkrijgen van massale acceptatie is een even belangrijke uitdaging voor de crypto-ruimte. Het intuïtieve ontwerp zou dit probleem in grote mate moeten helpen.

Ethos smartwallet

De SmartWallet gebruikt één privésleutel om meerdere portefeuilles te beheren.

Ethos is ook ontworpen om mobiel te zijn. Dit sluit goed aan bij wat we weten over consumentengedrag. Mensen gebruiken hun telefoon steeds vaker via computers. Het dashboard maakt het gemakkelijk om munten onderweg te beheren en te volgen. U kunt de ETHOS-munt ook naar elk telefoonnummer, e-mailadres of Ethos-ID sturen.

Overdracht & Uitwisseling met het liquiditeitsnetwerk van Ethos

Naast een goed ontworpen portemonnee biedt Ethos transfer- en uitwisselingsservices. Dit is een essentieel onderdeel van de puzzel om een ​​complete oplossing voor activabeheer te worden. Idealiter kunt u uw cryptocurrency-bezit opnieuw in evenwicht brengen vanaf het Ethos-platform.

kernkenmerken van ethos

Kernfuncties

Dit betekent dat u direct cryptocurrencies moet uitwisselen. Het betekent ook de mogelijkheid om elk cryptocurrency-paar te verhandelen, met behulp van de ETHOS munt als een liquiditeitsnetwerk. U kunt geld storten en opnemen van externe portefeuilles, en Ethos ondersteunt de conversie naar fiat in de nabije toekomst.

Fiat Gateway

Een fiat-gateway is een ander belangrijk onderdeel van het Ethos-bedrijfsmodel. Omdat het vriendelijk wil zijn voor nieuwe investeerders, heeft het een manier nodig om traditionele valuta’s om te zetten in cryptovaluta. De eerste versies van het platform ondersteunden geen fiat-conversies. Het implementeren van een fiat-gateway heeft echter hoge prioriteit voor Ethos, aangezien het een kernfunctionaliteit is voor het succes van het platform. Plannen voor de fiat-gateway zijn uiteengezet in de Ethos wit papier.

Het project heeft onlangs een partnerschap aangegaan met Voyager Invest om de fiat gateway-service te bieden.

Onmiddellijke diversificatie en crypto ‘Mutual Funds’

Bij traditioneel beleggen is het van cruciaal belang dat u uw posities spreidt en uw portefeuille in evenwicht brengt tussen activatypen. Dit helpt de risico’s van het instorten van één activum te verkleinen. Hetzelfde geldt voor cryptocurrency. De meeste beleggers in cryptocurrency begrijpen intuïtief dat ze in meerdere projecten moeten investeren omdat er op elk moment een failliet kan gaan. Het komt echter zelden voor dat beleggers dit op een formele, goed gecontroleerde manier doen.

Ethos hoopt dit probleem op te lossen door het te automatiseren. Ze bieden een onmiddellijke diversificatiedienst die uw posities verdeelt over veel verschillende valuta’s. U kunt uw eigen activaspreiding instellen (in percentage van de portefeuille) en Ethos vragen uw portefeuille voor u opnieuw in evenwicht te brengen. Of u kunt kiezen uit vooraf gemaakte mandjes van de gebruikersgemeenschap.

Samen met andere beleggers in een mandje beleggen is vergelijkbaar met een beleggingsfonds. Bepaalde baskets die aan de markt zijn gekoppeld, kunnen functioneren als indexfondsen voor de cryptogemeenschap. Het aanbieden van gediversifieerde activa zoals deze zou de volatiliteit van de cryptocurrency-markt moeten temperen en meer investeringen moeten aanmoedigen.

Crypto-investeringen sociaal maken

Naast het doel om een ​​mensgerichte portemonnee en vermogensbeheerder te zijn, biedt Ethos ook een sociaal aspect aan het platform. Gebruikers kunnen bijdragen aan forums, vragen beantwoorden, beoordeeld worden op hun advies en beloond worden voor het delen van inzichten met de community. Hierdoor kunnen gebruikers hun favoriete experts volgen om investeringsadvies te krijgen. Ze kunnen ook de menigte vragen over investeringsbeslissingen.

Als bijdrager kunt u beloningen en vertrouwenspunten verdienen door anderen te helpen. Verzamel voldoende goede beoordelingen en recensies, en u wordt een Ethos-expert met de mogelijkheid om manden samen te stellen en advies te geven.

ethos extra functies

Extra functies

Gebouwd voor naleving van regelgeving

Ethos die zichzelf factureert als een platform voor vermogensbeheer, betekent dat ze begrijpen dat de meeste cryptocurrencies verhandelbare effecten zijn. Volgens de meeste experts, het is slechts een kwestie van tijd totdat de cryptocurrency-markt gereguleerd wordt.

Ethos bouwt hun platform met het oog op naleving. Ze zijn gevestigd in de VS, dus ze richten zich op de Noord-Amerikaanse effectenwetgeving. De fiat-gateway wordt geleverd met ingebouwde KYC en AML maatregelen. Voor het gebruik van een standaardportemonnee is echter nog steeds geen identiteitsverificatie vereist.

U kunt uw accountactiviteit ook gemakkelijk exporteren om belastingaangifte te vergemakkelijken.

Het team heeft ook benadrukt dat de ETHOS-munt bedoeld is als een functioneel token. Dit is in de hoop het vermijden van effectenregulering. Volgens hun FAQ

“ETHOS is geen beveiliging of Tokenized Security, omdat het niet voldoet aan de wettelijke definitie van een beveiliging die van toepassing is in de Verenigde Staten, Canada, Singapore, het Verenigd Koninkrijk of enig ander rechtsgebied van de OESO. In de Verenigde Staten wordt dit vaker de ‘Howey-test’ genoemd.

Het Ethos-teken & Technische basis

Het team heeft de Ethos Token (ETHOS) ontworpen als een functioneel token dat het platform voedt. U kunt met de munt toegang krijgen tot functies en vergoedingen betalen op Ethos. Het helpt ook bij de liquiditeit en dient als tussenpersoon voor activaparen die met een lage frequentie worden verhandeld. Ten slotte gebruiken ontwikkelaars ETHOS om te betalen voor API-oproepen wanneer ze zich op het platform ontwikkelen.

Het ETHOS-token draait op Ethereum, net als veel van de op blockchain gebaseerde services die het platform biedt. Ethos is echter niet alleen een blockchain-bedrijf. Veel van zijn diensten worden geleverd als standaard webinterfaces die op servers worden gehost. Hierdoor wordt het schaalbaarder, beheersbaarder en kan er inkomsten worden gegenereerd. Houd er rekening mee dat dit een privébedrijf is dat opereert als een cryptocurrency-uitwisseling en portemonnee. Ze zullen niet alles decentraliseren.

Handelsgeschiedenis

Het token werd gelanceerd in juli 2017. Vóór de naamswijziging stond het oorspronkelijke token bekend als Bitquence (BQX). De verkoop verdeelde 30 procent van de tokens onder het publiek. Nog eens 30 procent ging naar Ethos voor ontwikkeling. De resterende 40 procent is gereserveerd om liquiditeit te bieden zodra het platform wordt gelanceerd.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”;

var scripts = document.getElementsByTagName (“script”);

var embedder = scripts [scripts.length – 1];

(functie () {

var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname);

if (appName == ””) {appName = ”local”;}

var s = document.createElement (“script”);

s.type = “text / javascript”;

s.async = waar;

var theUrl = baseUrl + ’serve / v3 / coin / chart? fsym = ETHOS&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’;

s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam;

embedder.parentNode.appendChild (s);

ETHOS heeft de typische trends van de cryptomarkt van het afgelopen jaar gevolgd en piekte op 7 januari 2018 op $ 10,41. Gedurende de lente bleef het token waarde verliezen, met een piek nog een paar keer, eenmaal in maart en eenmaal in mei. Ten slotte bereikte het zijn laatste hoge punt om over te spreken, wat samenviel met de release van de universele portemonnee, op 3 juli, op $ 2,61, bijna een vierde van zijn hoogste waarde. Tegenwoordig staat de munt rond de $ 0,30, een niet verrassende ontwikkeling in de huidige markt.

Waar ETHOS kopen

U kunt ETHOS kopen op Binance, Bithumb, CoinExchange en HitBTC.

Ethos gesteente

De betalingsverwerker, Streep, heeft wijdverbreid gebruik en bijval gekregen voor zijn open source betalingsverwerkingscode. Ethos streeft ernaar hetzelfde te doen voor de cryptocurrency-markt. Ze bieden liquiditeit, hosten portefeuilles en dienen als een beurs via hun Basis-API.

Ontwikkelaars kunnen ook blockchain-gegevens oproepen en identiteit verifiëren via de API. Het doel is om een ​​robuust financieel systeem op de blockchain te creëren. Bedrock integreert naadloos met financiële instellingen. Het team beweert dat dit een “nieuw soort FinTech” -toepassingen voor banken en consumenten zal creëren. Meest recent kondigde het bedrijf een partnerschap aan met Voyager om de mogelijkheden van de Bedrock API verder te ontwikkelen.

Team

ethos oprichter ceo

Oprichter en CEO Shingo Lavine

De 19-jarige Brown University-student, Shingo Lavine, leidt als CEO. Hij schreef het originele witboek voor een universele portemonnee en liquiditeitsverschaffer. Ondanks de jeugd van de CEO heeft Lavine een divers, ervaren team samengesteld. Een groot deel van het team komt uit de financiële sector, waaronder grote banken, geldschieters en M.&A bedrijven. Ze hebben ook teamleden die verantwoordelijk zijn voor compliance en verschillende ontwerpers werken samen met code- en cryptografiedeskundigen om het platform te ontwikkelen.

Routekaart

Waar wil Ethos vanaf hier naartoe, na de lancering in 2018 van de universele portemonnee en Bedrock API? Laten we Lavine het ons zelf vertellen, vanuit een blogpost op 20 november 2018:

Onze komende focus zal liggen op de toekomst van de fiat-gateway, het verbeteren van de token-ondersteuning op Universal Wallet en Bedrock en het ontwikkelen van aanvullende blockchain-architecturen voor toepassingen op schaal.

Het bedrijf maakte in november hun nieuwste ontwikkeling bekend. De introductie van Ethos Toestand, een programma dat extra functionaliteit toevoegt aan het token, waaronder meer stemrecht, getoonde commentaren en invloed op het platform.

Conclusie

Het idee achter Ethos is interessant en opwindend. Het heeft de potentie om cryptocurrency open te stellen voor een geheel nieuw segment van particuliere beleggers. Met de lancering van de universele portemonnee neemt Ethos stappen in de goede richting en biedt het een waardevolle portemonnee-optie aan mensen met meerdere munten. We zullen kijken of ze inderdaad kunnen bouwen aan “een financiële toekomst die open, veilig en eerlijk is voor iedereen”.

Noot van de redacteur: dit artikel is op 21 november 2018 bijgewerkt door Rachel Lantz om de recente wijzigingen van het project weer te geven.

Aanvullende bronnen