Wat is GameCredits (GAME)?

GameCredits (GAME) is een cryptocurrency-project dat de eenmalige betalingsoplossing voor de online gaming-industrie wil worden. Op de website van het project is de missie van het team “ om de universele valuta te worden voor 2,6 miljard gamers wereldwijd, game-ontwikkelaars zowel groot als klein in staat te stellen de game-industrie van 100 miljard dollar verder te laten groeien en de brede acceptatie van gedecentraliseerde cryptocurrencies te versnellen. als een beter alternatief voor door de overheid uitgegeven fiats. “

Onder het GameCredits-model hebben ontwikkelaars en spelers voorrang op verkopers, distributeurs en andere tussenpersonen. Het team hoopt dat GAME, door een universele spelvaluta te worden, het spellandschap zal bevrijden van ongelijke winstverdeling. Ze willen ook het competitieve e-sports-landschap egaliseren met MobileGo, een utility-token dat is gekoppeld aan GameCredits. Het is hun hoop dat MobileGo een e-sportcultuur zal bevorderen waarin inkomsten worden gedreven door deelname van gamers, niet door grote sponsors, en een bredere competitieve deelname onder de gokpopulatie ter wereld aanmoedigt..

GameCredits

Het GameCredits-ecosysteem

In de kern richt het GameCredits-ecosysteem zich op het bieden van een gemakkelijkere spelervaring voor spelers en het produceren van een rechtvaardiger verdienmodel voor ontwikkelaars. Voor gamers is de valuta bedoeld om:

 • Eenvoudige betalingsintegratie
 • Hoge stortingslimieten
 • Stortingsoptie in meerdere valuta’s (GAME en andere cryptocurrencies)
 • Een overdraagbare valuta over meerdere games en platforms
 • Blockchain-beveiliging voor in-game-aankopen
 • Inclusief e-sportevenementen voor snelle wedstrijden en snelle uitbetalingen

In wezen hebben gamers een allesomvattende betaalmethode voor al hun favoriete games, een die toegankelijkheid en veiligheid bevordert. GameCredits kunnen ontwikkelaars mogelijk ook een schat aan voordelen bieden, waaronder:

 • Snellere verwerkingstijden voor betalingen
 • Schaalbaarheid van gebruikers
 • Geavanceerde fraudebescherming en blockchain-beveiliging
 • Hogere commissie voor de verkoop van games (90% uitbetaling in plaats van 70% bij Google Play en Apple)
 • Crosspromotie met andere spellen

Voor ontwikkelaars is GameCredits belangrijkste focus een rechtvaardige, snelle uitbetaling. In tegenstelling tot de industriestandaarden die zijn opgesteld door Apple en Google Play, zal GameCredits slechts 10% kosten in rekening brengen voor elk spel dat wordt verkocht op zijn marktplaats, GPlay.

Over GPlay gesproken, GameCredits heeft een handvol producten en iteraties die het project en zijn team helpen hun visie volledig te realiseren. Deze producten vormen de ruggengraat van het veelzijdige ecosysteem van GameCredit en omvatten:

GNation: “Elke derde mens is een gamer”, zegt de website van GameCredits, en GNation wil deze gamers van over de hele wereld verenigen in één community. GNation zal dus dienen als een grenzeloze gamingnatie-staat die ontwikkelaars en spelers uit alle lagen van de bevolking samenbrengt.

GPlay: GameCredits ‘app store-equivalent en gaming-marktplaats, de GPlay-winkel stelt spelers in staat om beschikbare games te kopen met GAME-munten. Het geeft ontwikkelaars ook een uitbetaling van 90% voor games die op het platform worden verkocht.

GameGG: Dit project is nog in de maak, maar het zal in wezen een online, competitief e-sportsplatform zijn. Hiermee kan elke gamer, of het nu gaat om amateur of pro, een match maken en tegen andere spelers op het platform spelen, met of zonder geld..

GWallet: De cryptocurrency-portemonnee die spelers kunnen gebruiken om hun GAME op te slaan, te betalen voor in-game-aankopen of deze te gebruiken voor online e-sportwedstrijden.

GExchange: de GExchange is nog in ontwikkeling en zal crypto- en fiat-paren bevatten voor GAME-munten.

GShare: de liefdadigheidsuitbreiding van GNation, waarvan het team hoopt dat het de impact van GameCredit zal vergroten buiten de crypto- en gamingwereld.

MobileGo

De “naaste neef” van GameCredits, MobileGo (MGO) is de tokenized oplossing van het ecosysteem voor mobiel gamen. MobileGo is voor smartphone, tablet en mobiele games wat GameCredits is voor het hele videogamelandschap: een poging om gamers en ontwikkelaars te verenigen onder één munteenheid en platform. Interessant is dat de token-toewijzing is verdeeld tussen de Ethereum- en Waves-blockchains, aangezien MGO is gebouwd om op beide netwerken te worden uitgevoerd.

MobileGo

Spelers kunnen een MobileGo-profiel opzetten en net als een gamified credit score, zullen gebruikers een sociale status hebben op basis van online interacties (of ze nu positief of negatief zijn), gamegeschiedenis en verwijzingen. Geregistreerde gebruikers krijgen MobileGo-tokens voor het bereiken van reputatiedrempels, zoals het verdienen van ervaringspunten en het nivelleren. Deze tokens kunnen vervolgens worden gebruikt voor incentiveprogramma’s, zoals kortingen voor in-game content, VIP-passen voor toernooien en meer.

Platformgebruikers kunnen ook gedecentraliseerde gametoernooien hosten via MobileGo. In tegenstelling tot professionele e-sports-toernooien, staan ​​deze evenementen open voor spelers van alle vaardigheidsniveaus voor elke mobiele game die is geregistreerd in de GameCredits-app store. Dit zal de barrières wegnemen die professionele e-sports hebben opgeworpen voor amateur-gamers, waardoor iedereen de kans krijgt om MGO te verdienen in een wereldwijde, gedecentraliseerde toernooi-omgeving.

MobileGo zal ook een marktplaats bieden voor virtuele items en goederen in de game. Op de marktplaats kunnen gebruikers rechtstreeks op het platform cross-game-items voor MGO ruilen.

Het GameCredits-team en de roadmap

GameCredits bestaat uit een team van doorgewinterde gamers – bonafide gaming-nerds die al jaren in de branche zitten.

De CEO van het project, Sergey Sholom, heeft een Ph.D. in wiskundige modellen en richtte Datcroft Games Ltd. op in 2004. Hij is ook verantwoordelijk voor het maken van Pixel Wars, een van de eerste games die wordt vermeld in de GPlay-winkel van GameCredits.

Nog een Ph.D., productdirecteur Maxim Sholom, brengt meer dan 12 jaar game-ervaring naar het team. Hij heeft bijgedragen aan de productie van succesvolle games als Get the Gun en houdt toezicht op de ontwikkeling van de GameCredits Mobile Store.

GameCredits-team

Momenteel staat de enige beschikbare roadmap in de whitepaper van het project. De meeste mijlpalen zijn voorbij, maar er wordt aangegeven dat het team van plan is zich te concentreren op de integratie van gedecentraliseerde matchmaking en gedecentraliseerde toernooien in het eerste kwartaal van 2018.

GameCredits-handelsgeschiedenis

Op het moment van schrijven is de hele markt een beetje slechter voor de slijtage, en GameCredits is geen uitzondering. GAME is gedaald naar $ 1,35 vanaf het hoogste punt ooit van $ 6,61 en staat momenteel op de 110 CoinMarketCap.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var scripts = document.getElementsByTagName (“script”); var embedder = scripts [scripts.length – 1]; (function () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == “”) {appName = “local”;} var s = document.createElement (“script”); s.type = ” text / javascript ”; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / coin / chart? fsym = GAME&tsiemen = USD, EUR, CNY, GBP ’; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0?​&”:“? ”) +“ App = ”+ appnaam; embedder.parentNode.appendChild (s);​

Waar GameCredits te kopen

De populairste markt van GAME is BitBay, waar 33,80% van het 24 / uur-volume afkomstig is van fiat-paren met de Poolse Zloty. In volgorde van volume zijn de volgende meest actieve markten Bittrex, Poloniex en Bit-Z, die allemaal BTC / GAME-paren aanbieden. Interessant is dat er geen ETH-markten zijn voor GAME.

Waar GameCredits te bewaren

De officiële portemonnee van het project, GWallet, biedt volledige ondersteuning voor GameCredits. Bovendien kunt u GAME rechtstreeks kopen via de eigen gateway van de portemonnee met USD, EUR, GBP of BTC.

Gevolgtrekking

Crypto-voorstanders hebben vaak het potentieel van blockchain aangeprezen om inefficiënties van de industrie in meerdere sectoren te verminderen. GameCredits wil deze oplossingen naar de game-industrie brengen.

En begrijpelijkerwijs. Een cryptocurrency-betalingsoptie zoals GameCredits zou gamers gemakkelijkere stortings- en aankoopopties kunnen bieden, en een blockchain-netwerk zou hun geld meer veiligheid bieden. Voor ontwikkelaars zouden GameCredits snellere uitbetalingstijden mogelijk maken en meer gelijkmatig verdeelde winsten uit de verkoop van games.

GameCredits biedt deze oplossingen, dus de enige truc is nu adoptie. Ik kan je niet vertellen of de wereldwijde gamingwereld GAME zal accepteren als zijn universele valuta, maar het zou me niet verbazen als cryptocurrencies in een of andere vorm de standaardbetaalmethode voor de industrie in de komende jaren zouden worden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me