Wat is Karmacoin? (KARMA)

Wat is Karmacoin?

Karmacoin, opgericht op 7 mei 2014, stierf als een project in 2015. Karmacoin (KARMA) vertegenwoordigde de digitale valuta van Karmashares LLC, geregistreerd in de staat Wyoming. Karmashares stelde voor om langetermijnwaarde voor investeerders te creëren door een verscheidenheid aan producten en diensten te ontwikkelen.

Kortom, Karmashares was bedoeld om te dienen als een soort coöperatieve entiteit. Leden kochten aandelen, en ze ontvingen in theorie winst op kwartaalbasis. Alleen niet-Amerikaanse staatsburgers en niet-ingezeten vreemdelingen van de VS kwamen in aanmerking voor lidmaatschap. En de organisatie informeerde gebruikers dat munten die voor lidmaatschap werden ingewisseld geen ‘investering’ vormden. Karmashares bood lidmaatschap alleen op privébasis aan, niet in het openbaar.

Om het concept van ‘goed doen’ te promoten, stelde Karmashares leden in staat om hun inkomsten te investeren in het Karmafonds en de daarin vertegenwoordigde doelen.

Hoe werkt Karmacoin?

De coöperatie Karmashares was van plan een verscheidenheid aan winstgevende projecten te financieren, en vervolgens zouden ze de leden van de coöperatie belonen met de winst.

Schaduwen najagen

Een webzoekmachine genaamd Lill vormde zo’n project. Leden verdienden beloningen door de zoekmachine te gebruiken en advertenties zouden inkomsten genereren.

Andere projecten waren Hireplex (een website voor video-sollicitatiegesprekken), Wespond (een website met videovragen en antwoorden) en FABRIK (een online winkel voor kleding en accessoires). Werkzoekenden gebruiken Hireplex gratis, maar werkgevers betalen een vergoeding. Wespond was van plan om gebruikers in staat te stellen vragen en antwoorden op een sociale mediasite te plaatsen. Dankzij het systeem konden responders kosten in rekening brengen voor antwoorden. FABRIK was van plan artikelen van het merk Karma te verkopen, zoals T-shirts en petten.

Er is geen bewijs dat een van deze projecten is uitgegroeid tot iets meer dan praten.

Blijkbaar liep Karmashares in botsing met de Amerikaanse Security and Exchange Commision (SEC), en de website van de staatssecretaris van Wyoming vermeldt de status van Karmashares als ‘Inactief – Administratief opgelost (belasting)’ vanaf 9 juli 2015, en de site beschrijft de belastingstatus van het bedrijf als ‘Achterstallig’.

Karma Kameleon

De Canadees-Amerikaanse Antoine Sorel Néron heeft Karmashares gemaakt en beweert dat het de allereerste Initial Coin Offering (ICO) is. En destijds verving de uitdrukking Initial Public Offering for Coins (IPOCO) wat we nu een ICO noemen. De heer Sorel wordt ook wel Tony Sorel genoemd en de bijnaam “Kosmost”.

karmacoin afbeelding

Zijn online biografie zorgt op zijn zachtst gezegd voor kleurrijk lezen. Hij noemt “uitgebreide ervaring met het leiden van enorme IT-projecten voor een grote stad (1999)”, maar hij identificeert nooit de stad. “Als ondernemer vanaf zijn achtste heeft hij ook voor enkele van de grootste bedrijven ter wereld gewerkt …”

Toen, op 20-jarige leeftijd, vestigde de heer Néron zich om te werken voor een financiële PR-firma genaamd Financial Relations Board “waar hij snel door de gelederen klom om de jongste executive in de geschiedenis van het bedrijf te worden.” LinkedIn laat zien dat Financial Relations Board een bedrijf is van minder dan 20 mensen.

Hij claimt de eer van “een opname in Standard and Poor’s Register of Corporations, Directors en Executives als jongste lid “. Zoeken in het register onthult geen vermelding over Antoine Sorel Néron.

Ten slotte verhuisde hij naar Hong Kong en beweert dat hij “met zijn eigen financiering verschillende internetbedrijven van meerdere miljoenen dollars” heeft opgericht.

Goodomy, spawn of Karmashares

Begin 2018 zag de heer Néron zijn oprichting Goodomy met veel van dezelfde begrippen als Karmashares. Goodomy staat voor “de GOEDE economie” en het GOEDE token wordt momenteel verkocht voor ongeveer $ 0,001924 USD met een totale voorraad van 888.000.000 GOEDE tokens.

karmacoin afbeelding

De sociale blockchain van Goodonomy beweert te draaien op wat zij het OTOL-platform noemen, dat volgens hen ” s werelds eerste ‘action engine’ is. Op dit platform beweren ze de Shopomy-app te bieden, een mobiele app om zaken zonder kosten af ​​te handelen.

Zoals de geschiedenis zich herhaalt, bestaat er geen bewijs dat OTOL en Shopomy bestaan ​​als iets anders dan praten. En Goodomy heeft 5 volgers op LinkedIn.

Karmacoin-code

Karmashares heeft er een gemaakt GitHub-opslagplaats voor de broncode van de software. De enige programmeur die aan dit project is gekoppeld, heet Leo Ribeiro uit Fort Lauderdale, Florida. Het daar gevonden project bestaat in wezen uit één C ++ -bestand van 135 regels, inclusief witruimte. Om dit in context te plaatsen: dit vertegenwoordigt ongeveer de grootte van de huiswerkopdracht van een programmerende student. Ter vergelijking: het Bitcoin-project omvat honderden bestanden, en het omvat misschien ongeveer honderdduizend regels code.

Het Karmacoin-team levert ook een andere GitHub-opslagplaats voor zijn project. Dit project bevat ook slechts één programmeur, maar het bevat niet de naam van de programmeur. Dit levert een veel uitgebreidere verzameling code op. De laatste update van deze code vond plaats in februari 2014. Deze code lijkt te zijn gekloond vanuit zowel het Bitcoin-project als het Litecoin-project.

Net als Litecoin was het Karmacoin-project bedoeld als een lichtgewicht versie van Bitcoin.

Spiegelhal

Instant Karma zal je te pakken krijgen, en Karmacoin onderscheiden van een aantal gelijknamige cryptocurrencies blijkt een uitdaging te zijn. Er wordt een ERC-20-token aangeroepen Karmatoken (KTN) gebruikt veel van dezelfde retoriek als Karmashares. Een product genaamd Karma Koin biedt een virtuele valuta op een betaalpas om te betalen voor online games. En een ander product genaamd Karma (KRM) biedt een gedecentraliseerd, grensoverschrijdend, peer-to-peer-leningecosysteem.

Levering en duurzaamheid van Karmacoin

Het Karmacoin-project was bedoeld om vroege mijnwerkers gunstiger te belonen dan latere mijnwerkers, ongetwijfeld om vroege adoptie aan te moedigen. Ze waren van plan om maximaal 92 miljard munten te delven. Het mijnbouwproces omvatte het X11-protocol. Het X11-protocol, dat voor het eerst werd geïntroduceerd door Dash, claimt de beveiliging te verbeteren.

Handelsgeschiedenis

CoinMarketCap bevat momenteel Karmacoin rond de $ 0,001074 USD, dus voor elke 10 Karmacoins die je bezit, heb je een cent. CoinMarketCap plaatst vraagtekens op de marktkapitalisatie en het circulerende aanbod van de munt. Daarom blijven ze een mysterie. Maar handelsactiviteit bestaat. Iemand lijkt zijn munten zo goed mogelijk uit te laden.

karmacoin afbeelding

Waar kunt u Karmacoin kopen?

Waar kun je heen om een ​​dode droom van weleer te kopen?

Verrassend genoeg kunt u uitwisselingen vinden die Karmacoin blijven vermelden.

De ene heet YObit.net.

Evenzo riep een centrale Grote lijkt te blijven handelen in Karmacoin in ruil voor EOS.

Tenslotte, OTCBTC ruilt ook Karmacoin voor EOS.

Waar kunt u Karmacoin bewaren??

De Karmacode Team Broncode-opslagplaats bevat software voor een portemonnee die moet worden gebouwd als onderdeel van het project.

Als u op de hyperlink van CoinMarketCap klikt, gaat u naar de website voor het Atomic portemonnee. Karmacoin verschijnt echter niet op de Atomic Wallet Assets List als een van de ondersteunde cryptocurrencies. Het is mogelijk dat Atomic Wallet als standaardbestemming dient voor CoinMarketCap-portefeuillekoppelingen, of het is ook mogelijk dat Atomic Wallet in het verleden Karmacoin ondersteunde.

De whitepaper van Karmashares bevat hyperlinks voor “Windows-portemonnee”, “Mac-portemonnee” en “Linux-portemonnee”. Maar als u op die links klikt, wordt u doorgestuurd naar een site met geanimeerde pornografische games. Nou, de organisatie moet op de een of andere manier inkomsten genereren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map