Wat is metaal?

Metal wil je belonen met gratis MTL-tokens voor het simpelweg uitgeven van contant geld of het omzetten van fiat in cryptocurrency. Wanneer u geld uitgeeft, verstuurt of ontvangt in de Metal Pay-app, kunt u tot 5% terug verdienen in MTL-tokens. Als u bijvoorbeeld $ 100 uitgeeft met de Metal Pay-app, kunnen zowel u als de ontvanger tot $ 5 verdienen aan MTL. Je kunt deze tokens ook zien als vloeibaar metaal, omdat ze gemakkelijk kunnen worden ingewisseld voor andere cryptocurrencies op beurzen of in de app kunnen worden omgezet in contanten. Als je echter gewoon je Metal wilt vasthouden, zijn daar ook beloningen voor. Metal vereenvoudigt betalingsprocessen en biedt tegelijkertijd een gemakkelijke toegang tot de wereld van cryptocurrencies.

Metalen kluis

Laten we beginnen met de eerste applicatie van Metal, de Metal Vault, een webportemonnee voor Metal-, Bitcoin-, Ethereum- en ERC20-tokens. Er zijn plannen om in de toekomst meer munten toe te voegen, zoals Litecoin en Monero. Naast de diversiteit aan munten die in deze portemonnee zijn opgeslagen, zijn er ook plannen om door FDIC verzekerde bankrekeningen toe te voegen aan de Metal Vault. Met een bankrekening kun je Metal kopen in de Metal Vault, waardoor je meer Metal kunt verdienen.

Metalen kluis

Metaal betalen

Metal Pay is een betalingsverwerkingsapp voor iOS die naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 zal worden uitgebracht. Met de app kun je contant geld of MTL naar vrienden en verkopers sturen. Het instellen van de app duurt slechts een paar minuten.

We zijn erg verheugd om deze kijk op het onboardingproces voor onze aanstaande te delen #iOS app #MetalPay!

1. Voer telefoonnummer in

2. Wachtwoord instellen

3. Bankrekening koppelen

4. Stel profielfoto in

5. Krijg Popping!$ MTL #blokkering #fintech pic.twitter.com/gLXWPA2OI1

– Metaal (@metalpaysme) 21 januari 2018

Er zijn verschillende belangrijke functies die Metal Pay onderscheiden van de concurrentie. Ten eerste verdien je MTL-tokens door je vrienden geld te sturen of ze zelfs gewoon uit te nodigen voor de app. Ten tweede kun je met de app MTL verzenden in plaats van contant geld. Ten derde kan de MTL die u verdient eenvoudig worden omgezet in contanten in de Metal Pay-app. Er zijn niet alleen geen kosten voor het sturen van contant geld aan vrienden, jullie verdienen allebei ook MTL tijdens het proces. Hoewel u misschien in de verleiding komt om uw MTL onmiddellijk te laten uitbetalen of te verhandelen op een beurs, zijn er voordelen als u bepaalde hoeveelheden Metal in de app houdt, maar die functies zijn op dit moment niet gespecificeerd.

Mensen gebruiken al betaalapps om geld naar vrienden te sturen, maar waarom zou je daarbij geen gratis cryptocurrency verdienen? Stel je voor dat je je huisbaas overtuigt om je de huur via Metal Pay te laten verzenden. Als u elke maand $ 1000 stuurt, verdient u allebei $ 50 aan MTL tijdens het proces. Metal Pay is echt de crux van de toekomst van het project, omdat het mensen in hun ecosysteem brengt. Zelfs mensen die totaal onbekend zijn met cryptocurrency, kunnen meedoen en van de app genieten.

Hier zijn enkele opwindende demo’s van de Metal Pay-app in actie.

Bewijs van verwerkte betaling

Metal beloont je in MTL-tokens via een proces dat Proof of Processed Payment of PoPP wordt genoemd. In plaats van munten uit te delen aan mijnwerkers via Proof of Work, is PoPP de methode van Metal om munten onder mensen te verdelen. Nadat je je identiteit bij Metal hebt bevestigd, word je beloond in MTL via PoPP voor het verzenden van fiat of het omzetten van fiat in crypto.

PoPP

Het bewijs van verwerkte betaling is echter iets geavanceerder dan het uitdelen van MTL bij elke transactie. Ten eerste is er een limiet van $ 1000 aan MTL-beloningen per maand voor individuen en $ 5000 voor verkopers. Ten tweede beloont PoPP goed gedrag. Dus als jij en een vriend snel dezelfde $ 100 heen en weer sturen, wordt je snel uitgesloten van het ontvangen van MTL-beloningen. Zodra een legitieme transactie is bevestigd, kunt u PoPP gebruiken en uw MTL-tokens vergrendelen. Uiteindelijk is Metal van plan om PoPP aan te bieden bij het verzenden van MTL, maar ze vinden dat ze eerst de fraudebestrijdingsalgoritmen moeten verbeteren om te voorkomen dat mensen het systeem gamen.

Metal koos 5% als beloningsniveau om zichzelf voor te laten lopen op de typische creditcardbeloningen. Maar met een eindige hoeveelheid MTL die ooit zal bestaan, denkt u misschien, zullen de beloningen op een dag niet opraken? Als MTL populair en nuttig wordt, kan de waarde van MTL-tokens toenemen, waardoor de snelheid van de MTL-tokendistributie afneemt. Als de Metal-app zo populair wordt dat al het MTL wordt gedistribueerd, denkt het bedrijf dat ze zo’n succesvolle marktpenetratie zullen hebben dat ze ‘winnen’ en dat Metal een levensvatbaar ruilmiddel zal zijn geworden.

Handelaren

Hoewel peer-to-peer gratis is, brengt Metal kosten in rekening voor de verwerking van verkopers. Handelaren kunnen dit echter wel aankoop platformkrediet met MTL om “hen recht te geven op een korting op alle bijbehorende verwerkingskosten voor betalingen en een korting op handelaarsdiensten.” Verkopers “ontvangen ook 5% extra korting op verwerkingskosten voor betalingen voor het aanbieden van korting bij betaling met MTL.” Als consument zou het zeker spannend zijn om korting te verdienen door simpelweg met cryptocurrency te betalen.

Kleine bedrijven die early adopters willen worden, kunnen terecht hier.

Slechts 100 bedrijven komen in aanmerking voor het “Metal PoPP Initiative”.

  • 50 bedrijven in San Francisco, CA
  • 15 bedrijven in Los Angeles, CA
  • 15 bedrijven in New York, NY
  • 20 bedrijven voor de wereld

Metaal kan vooral aantrekkelijk zijn voor bedrijven die alleen contant betalen en niet de beste relaties hebben met de banksector. Volgens hun whitepaper richt het project zich op “handelaren met een hoog risico, handelaren met veel geld en degenen die cryptocurrency willen accepteren”. De cannabisindustrie in Amerika is bijvoorbeeld legaal op bepaalde staatsniveaus, maar illegaal op federaal niveau, waardoor banken huiverig zijn om betrokken te raken.

Uiteindelijk betaamt het handelaars zeker om MTL te gebruiken als ze denken dat het hun betalingsverwerkingskosten kan verlagen en tegelijkertijd gratis MTL-tokens via PoPP kan verdienen..

Concurrenten

Met Coinbase Commerce kunnen bedrijven ook betalingen in digitale valuta accepteren, maar het biedt geen beloningen. Het rendement van 5% in MTL is het doel van Metal om op te vallen in de concurrerende betalingsverwerkingsruimte.

De Bread-app heeft zijn eigen native token in de vorm van BRD om gebruikers van Bread te stimuleren. U zult echter niet snel gratis BRD ontvangen voor het gewoon rondsturen van geld.

Om verwarring te voorkomen, is het vermeldenswaard dat er al een app in de iOS-winkel is genaamd Metalpay waarmee je goud of zilver kunt kopen en verkopen. Ze hebben geen associatie met Metal, maar het zal interessant zijn om hun reactie hierop in de toekomst te zien.

Er zijn talloze mobiele betalingsplatforms, waaronder Venmo, Paypal, WeChat Pay en Alipay. Voorlopig hebben deze platforms geen cryptocurrency-integratie, maar aangezien Paypal onlangs probeerde patenten met betrekking tot crypto in te dienen, is het meer dan waarschijnlijk dat ze op de hoogte zijn van concurrenten.

Muntvoorziening en duurzaamheid

Er zijn 66.588.888 MTL-tokens gebouwd op de Ethereum-tokenstandaard ERC20. Twee miljoen zijn in handen van The Metal fundament met bijna 3,8 miljoen gereserveerd voor werknemers en adviseurs. Ongeveer 13,3 miljoen zit voor een jaar vast in de operatiepool van het Metaalproject. En er zijn 21 miljoen tokens in omloop, waarvan 26 miljoen gereserveerd voor distributie via PoPP.

In het vierde kwartaal van 2017 verwerkte Venmo meer dan 10 miljard dollar aan transacties. Als Metal dat schaalniveau bereikt, moet de waarde van MTL toenemen, anders zullen alle tokens vrij snel PoPP ontstaan.

Metal Team

Het Metal Pay-team begon met de ontwikkeling in 2016 in San Francisco. Ze worden geleid door CEO en oprichter Marshall Hayner. Hayners vorige startup, Trees, had tot doel marihuana per drone af te leveren. Dat project werd echter opgeschort nu Hayner hoog in het vaandel staat van Metal Pay. Zijn contacten in de cannabisindustrie zouden echter van pas moeten komen, aangezien zij een van de doelgroepen zijn om de handelsverwerking van Metal Pay te gebruiken. Naast Hayner voegde Sid Parihar van Apple zich bij het team om het ontwerp van de iOS-app te leiden. Het team bestaat uit tal van andere ingenieurs, ontwerpers, investeerders en adviseurs.

Metal Team

Roadmap en voortgang

Hoewel Metal Pay tal van plannen heeft die in de pijplijn komen, geven ze er de voorkeur aan om items niet op een roadmap te zetten, tenzij ze gegarandeerd goed presteren. Dit staat in schril contrast met de extreem ambitieuze roadmaps van veel cryptocurrencies. Ze geloven wel dat ze in het voorjaar van 2018 Metal-bankrekeningen kunnen uitrollen. Met FDIC verzekerde bankrekeningen heeft het team de mogelijkheid van leningen en escrow-diensten besproken.

In de winter van 2018 zijn ze van plan om “Shopify-achtige integraties, plug-ins voor online bedrijven, [een] geïntegreerde NFC-hardware tap-to-pay-terminal en nog veel meer.” Net als bedrijven zoals Litepay, willen ze handelaren ook de mogelijkheid bieden om cryptocurrency-betalingen onmiddellijk om te zetten in fiat om prijsvolatiliteit te voorkomen..

Metal Pay hoopt ooit een functie voor gesplitste betalingen op te nemen. Stel je voor dat alle gratis PoPP Metal Pay gebruikt om je maaltijd te kopen en vervolgens je vrienden factureert voor nog meer PoPP. Omdat MTL-transacties binnen de Metal Pay-app off-chain worden uitgevoerd, opent dit ook de mogelijkheden voor microtransacties. Voor updates van iOS-apps kunt u zich aanmelden hier en mogelijk deelnemen aan het bètaprogramma.

Handelsgeschiedenis

Na de lancering in juli 2017 bereikte MTL uiteindelijk een prijs van $ 14. In vergelijking met de voorverkoopprijzen heeft MTL in korte tijd een lange weg afgelegd.

Metal Pre-sale

Zoals bij de meeste munten in 2018, kende de prijs van Metal een retracement. De prijs is echter indrukwekkend, aangezien Metal Pay nog niet eens is gelanceerd. De toekomst van de prijs hangt af van verschillende factoren. Het team moet beginnen met het behalen van hun doelen, te beginnen met Metal Pay en merchant-integratie. Vervolgens moeten ze mensen op de juiste manier stimuleren om hun MTL daadwerkelijk aan te houden in plaats van onmiddellijk te liquideren in een fiat. Als mensen de gewoonte aannemen om al hun MTL onmiddellijk van PoPP te liquideren, is dat niet geweldig voor de prijs, maar ontvang je nog steeds 5% beloningen voor uitgaven.

Waar kun je MTL kopen?

Idealiter kun je binnenkort MTL verdienen via PoPP of het kopen via de applicaties van Metal. Voorlopig moet u Binance echter gebruiken met Bitcoin- of Ethereum-paren. Er is wat volume op Huobi met een Bitcoin-koppeling, maar ongeveer 90% van het volume vindt momenteel plaats op Binance.

Waar kun je MTL bewaren?

U kunt uw MTL in de Metal bewaren Kluis of een andere portemonnee die ERC20-tokens ondersteunt. Aangezien de Metal Vault momenteel slechts een webportemonnee is, kunt u ook Coinomi of Jaxx voor mobiel overwegen.

Gevolgtrekking

De overgrote meerderheid van de wereldbevolking kent en bezit nog steeds geen cryptovaluta. Mobiele betaalapplicaties komen echter steeds vaker voor. Metaal zou de vitale brug tussen de twee kunnen vormen. Door gratis MTL aan te bieden, kunnen mensen de voordelen van cryptocurrencies gaan verkennen. Gezien de keuze tussen de vele applicaties die geen beloningen bieden en een applicatie die 5% beloningen biedt, is de beslissing eenvoudig. Wanneer de betaal-app wordt gestart, heeft het geen nadeel om de app te proberen en gratis MTL te verzamelen door middel van een bewijs van verwerkte betaling. En je weet maar nooit, misschien kun je als je eenmaal PoPP hebt gewoon niet meer stoppen.

Aanvullende bronnen

Twitter

Reddit

Blog

Facebook

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me