Nucleus Vision is een end-to-end ecosysteem van hardware en software dat in staat is om unieke data uit de offline wereld te verzamelen en te verspreiden. Nucleus Vision, opgericht in 2014 aan de Harvard University, koppelt haar blockchain-ondersteunde software aan eigen IoT-sensoren om een ​​economie van offline gebruikersgegevens te creëren.

ION-hardware + Orbit Blockchain + Neuraal netwerk = nCash Universal Loyalty Program

De eerste fase van Nucleus Vision was voor fysieke bedrijven om in contact te komen met hun klanten via e-commerce, zoals gegevensverzameling. Na fase één zullen de hardware en software die Nucleus Vision heeft ontwikkeld, worden gebruikt in de beveiliging van woningen en winkels, samen met andere NFC-achtige oplossingen..

Hoe werkt Nucleus Vision?

Nucleus Visions technische documenten: Een pieperLicht papierWit papier

Nucleus Vision bestaat voornamelijk uit drie componenten: de Orbit Blockchain, ION Sensors en een Neuron Intelligence Platform. Deze drie componenten werken samen om offline consumentengegevens te verzamelen en te verspreiden tussen een economie van partners en gebruikers. Om volledig te begrijpen hoe Nucleus Vision werkt, is het essentieel om deze drie componenten afzonderlijk te bekijken.

Wat is Nucleus Vision - Processtroom

De processtroom van Nucleus Vision

De ION-sensor

De ION-sensor is een eigen stuk hardware en kan gegevens verzamelen zoals temperatuur, druk, beweging, versnelling en geluid. Na installatie wordt de sensor een knooppunt binnen het ION-netwerk dat kan worden gebruikt om de vloeroppervlakte van een winkelruimte te bedekken.

Ontworpen voor meer dan drie jaar, was de ION-sensor gericht op het verminderen van de toegangsbarrières. Het meest interessante is dat het geen Bluetooth, RFID, Wifi, NFC of andere specifieke hardware nodig heeft om een ​​klant te laten herkennen op het ION-netwerk. Een klant wordt op het netwerk gezien, op voorwaarde dat hij een mobiele telefoon heeft en elke mobiele telefoon voldoet.

Elke ION-sensoreenheid beslaat 200 meter vloeroppervlak, ideaal voor kleine bedrijven. De sensoren kunnen echter worden gebruikt om een ​​ION-netwerk te vormen en meer ruimte te bestrijken door extra eenheden toe te voegen. De ION-sensoren verwerken 32 ID’s per 612 microseconden, maar kunnen opnieuw in een netwerk worden opgenomen voor gebieden met een groter volume voetverkeer.

Kortom, een ION Sensor wordt eerst gebruikt om een ​​klant te identificeren. Zodra een klant is geïdentificeerd binnen het ION-netwerk, geeft de sensor de ID door aan de andere componenten van de Nucleus Vision. Terwijl het neurale netwerk of de orbit blockchain hun rol spelen, zal de ION-sensor unieke gegevens blijven verzamelen over de klant die zich nog binnen het ION-netwerk bevindt..

nCash en The Orbit Blockchain

Orbit is het blockchain-platform van Nucleus Vision waar klantidentiteiten, klantgegevens en de nCash-tokens worden verplaatst. Orbit gebruikt de functies van blockchain om de activa veilig en transparant over het netwerk te verplaatsen.

De Orbit-blockchain bestaat uit ERC20 slimme contracten op de Ethereum Blockchain. Het witboek geeft echter toe dat er zorgen zijn over de bandbreedte van Ethereum en zegt dat Nucleus Vision indien nodig kan overschakelen naar een andere slimme contract-blockchain..

Orbit blockchain wordt gevoed door nCash-tokens, het primaire stimuleringsmechanisme binnen het Nucleus Vision-ecosysteem. Op het eerste gezicht is nCash de basis van het Nucleus Vision Universal Loyalty Program. Maar achter de schermen is nCash ook aanwezig in de communicatie tussen retailers.

Retailers kunnen, net als de klant, worden gestimuleerd om hun eigen gegevens of eerder verzamelde gegevens binnen hun eigen ION-netwerk te delen. nCash wordt gebruikt bij de overdracht van klantgegevens tussen instemmende winkeliers, vergelijkbaar met het gebruik tussen klanten en detailhandelaren.

Neuron Intelligence-platform

Het derde onderdeel van Nucleus Vision is het Neuron Intelligence Platform, een combinatie van front-end interface en analyse-engine. Als de ION-sensor de gegevens verzamelt en Orbit is hoe de gegevens zich verplaatsen, dan is het Neuron Intelligence Platform wat over de gegevens denkt.

Het Neuron-platform gebruikt gedeelde gegevens in zijn deep learning-algoritmen om betere kansen in klantpatronen te vinden. Bovendien implementeert het Neuron-platform op basis van de toegankelijke geaggregeerde gegevens een klantenscore om klantprofielen en hun mogelijke winkelgedrag te kwantificeren..

Nucleus Vision Geschiedenis en team

Nucleus Visions Socials: TwitterMediumRedditGithubYoutubeWebsite

Wat is Nucleus Vision? Gegevensverzameling en analyse op e-commerce niveau voor de offline wereld. Maar waarom, wanneer, van waar en door wie?

Nucleus Vision-achtergrondverhaal

Vorig jaar de CEO en oprichter van Nucleus Vision, Abhishek Pitti, publiceerde zijn verhaal achter Nucleus en het pad dat hem naar zijn visie leidde. Pitti, die als kind voor de loodgieterswinkel van zijn vader in India werkte, ontdekte de behoefte aan klantinformatie. De jonge Pitti kon de waarde zien van de informatie over wie de winkel binnenkwam.

Dit idee van klantinformatie resoneerde met Pitti toen hij een carrière in de lucht- en ruimtevaart ontwikkelde en later zijn studie aan de Harvard Business School begon. Terwijl hij daar was, en met een verschuivende focus op voorspellende marketing, stopte Pitti in zijn tweede jaar bij Harvard om zich volledig op Nucleus te concentreren..

Pitti heeft sindsdien de reeks producten ontwikkeld die bij Nucleus Vision betrokken zijn en heeft momenteel ION Sensors geïnstalleerd in tien winkellocaties. Onderweg heeft het project een aantal opmerkelijke consultants en investeerders opgeleverd, waaronder de vroege blockchain-investeerder Tim Draper. Bovendien heeft het kernteam van Nucleus een gerenommeerde stamboom met ervaring van Levi Strauss, MIT, TED, CISCO en een reeks andere accreditaties van hoog niveau.

Het Nucleus Vision-team

Wat is Nucleus Vision - Executive Team

Het uitvoerende team van Nucleus Vision

Opgericht door CEO Abhishek Pitti, Nucleus Vision is een team van 40 personen, waaronder 9 blockchain-ontwikkelaars, 5 datawetenschappers, 1 IoT-platformarchitect, 5 marketingexperts, 9 ingenieurs en 11 operationele professionals.

Het kernteam bestaat uit Abhishek Pitti als CEO, Martin Dudley als Retail Partner, samen met Subrata Siddhanta als Executive President of Retail Business, Avinash Pitti als CTO en Brooks Atwood leidt Creative Direction..

Nucleus Vision heeft een nummer van adviseurs en belangrijke investeerders, waaronder durfkapitalist Tim Draper, professor José Alvarez aan de Harvard Business School en telecomprofessional Arun Seth om er maar een paar te noemen.

Wat zijn nCash-tokens

nCash Token Feiten op een rij

  1. nCash is een niet-minable ERC20-token
  2. Levering dop van 10 miljard nCash-tokens
  3. nCash kan worden opgeslagen in elke ERC20-compatibele portemonnee
  4. Momenteel op de Ethereum Blockchain

Binnen het Nucleus Vision-ecosysteem is nCash het stimuleringsmechanisme dat wordt gebruikt om de gegevensstroom op de Orbit-blockchain te stimuleren. Kort gezegd wordt nCash gebruikt om gegevens tussen winkeliers en consumenten te verplaatsen.

Wat is Nucleus Cash - nCash Ecosystem

Het nCash-ecosysteem van belanghebbenden

Consumenten kunnen beloond worden nCash voor verschillende activiteiten tijdens het winkelen zoals het inzien van uw gegevens. Bovendien zullen shoppers nCash kunnen gebruiken binnen een universeel loyaliteitsprogramma. Gebruikers worden beloond voor verschillende winkelactiviteiten en kunnen hun nCash inwisselen bij een reeks verkooppunten, waaronder het inwisselen voor dollars op een crypto-uitwisseling.

Retailers en andere belanghebbenden zullen nCash ook gebruiken om gegevens door het ecosysteem te verplaatsen. Klantinformatie en -profielen kunnen door het hele Nucleus Vision-netwerk worden gedeeld met een willekeurig aantal belanghebbenden. De datastroom tussen retailers zal helpen om nauwkeurigere en functionele klantprofielen te creëren.

Waar kunt u nCash kopen en opslaan

Top 3 nCash-uitwisselingen: BinanceHuobiKoinex

Bijna 95% van de totale nCash-handelsactiviteit vindt plaats op Binance, met het meest populaire handelspaar NCASH / BTC. De resterende 5% van de totale marktactiviteit voor nCash is voornamelijk verdeeld tussen Huobi en Koinex. Alle drie de belangrijkste nCash-uitwisselingen hebben opslag op de beurs.

Beste nCash-portefeuilles: MyEtherWalletMetamask

Omdat nCash een ERC20-token is, heeft het het voordeel dat het compatibel is met Ether-wallets die ook ERC20-tokens ondersteunen. Met name zijn er twee namen die het meest gerenommeerd en functioneel zijn als ETH- en ERC20-token-wallets. MyEtherWallet is een open-source online ETH- en ERC20-token-portemonnee waarmee iedereen een portemonnee kan maken met opties voor zowel online als offline portefeuilles. Metamask is een extensie die fungeert als een brug tussen het Ethereum-netwerk en uw browser die een ETH- en ERC20-tokenportemonnee biedt met opties om meerdere portefeuilles te maken.

Gevolgtrekking

Nucleus Vision brengt een ecosysteem van software en hardware samen dat is gericht op het verzamelen van gegevens die voorheen niet toegankelijk waren. Hun routekaart wil hun ION-sensor opschalen van de huidige 10 eenheden naar de honderdduizenden voordat ze naar andere industrieën gaan, zoals thuis- en winkelbeveiliging.

Als dit lukt, zal Nucleus Vision in staat zijn om een ​​economie van consumentengegevens te creëren die parallel loopt aan de online e-commerce-ruimte.