Wat is Polymath?

Polymath vereenvoudigt het juridische proces voor het maken en verkopen van beveiligingstokens. Het maakt een nieuwe tokenstandaard, de ST20, en dwingt de naleving door de overheid af. Alleen een “lijst van geautoriseerde investeerders en hun Ethereum-portemonnee-adressen ”kunnen ST20-tokens bevatten. Daarom hoeven token-emittenten zich geen zorgen te maken dat de juridische implicaties van hun veiligheid in verkeerde handen vallen.

Om een ​​wettelijk conform token te lanceren, brengt het Polymath-platform uitgevende instellingen, juridische afgevaardigden, slimme contractontwikkelaars, KYC-verificatie en een gedecentraliseerde uitwisseling samen. Alle transacties op het Polymath-platform vinden plaats met behulp van het native POLY-token. Vanwege de aanhoudende regering hardhandig optreden bij initiële muntenaanbiedingen, hoopt Polymath in plaats daarvan legale Security Token-aanbiedingen te bieden.

In onze gids kijken we naar:

Het probleem

ICO’s

In 2017 hebben ICO’s meer dan $ 1,2 miljard aan financiering opgehaald door ofwel hulpprogramma- of beveiligingstokens te verkopen. Utility-tokens, zoals Waltonchain, geven u toegang tot het netwerk van een token en komen veel vaker voor dan beveiligingstokens. Beveiligingstokens, geef echter een eigen vermogen of claim op dividenden van een bedrijf. Als gevolg hiervan zijn beveiligingstokens, net als alle effecten, onderworpen aan overheidsregulering.

De nieuwe standaard van Polymath voor blockchain-beveiligingstokens heeft tot doel de noodzakelijke wettelijke vereisten in slimme contracten in te bedden en volledig te voldoen aan de beveiligingsvoorschriften van de overheid. Polymath gelooft dan ook dat financiële zekerheden beter zouden functioneren op een blockchain en wil dat ook vervang de term aandeelhouder door tokenhouder.

Effecten

Overheidsvoorschriften “vereisen dat beleggers financiële en andere belangrijke informatie ontvangen over effecten die voor openbare verkoop worden aangeboden.” Het doel is om “bedrog, verkeerde voorstellingen en andere fraude bij de verkoop van effecten te verbieden”. Het lijkt een nobel doel gezien de frequentie van ICO-zwendel en ten minste 46% van de ICO’s in 2017 faalt al.

Voor openbare aanbiedingen moeten bedrijven hun effecten bij de overheid registreren. Helaas wordt dit een steeds duurder en ingewikkelder proces. Effecten worden dan “gekocht en verkocht op secundaire markten zoals beurzen met vergoedingen variërend van 0,25% tot 3%.” Polymath gelooft dus dat het waardevol is om mensen te helpen bij het legaal registreren van hun token en tegelijkertijd een gedecentraliseerde uitwisseling te bieden met lagere kosten.

Hoe werkt Polymath?

Token levering en duurzaamheid

In totaal zijn er een miljard POLY-tokens die ooit zullen bestaan. Je had je voor 10 januari 2018 kunnen aanmelden voor de Polymath airdrop. Vervolgens ontvingen airdrop-deelnemers 240 miljoen tokens.

Op dit punt bewaart het Polymath-team de rest voor toekomstig gebruik. Als je de airdrop hebt gemist, moet je op een beurs ruilen voor POLY.

Polymath Securities Token Platform

Het token-platform omvat drie lagen: een toepassingslaag, een juridische laag en de protocollaag om ervoor te zorgen dat uw token compliant is en blijft. Deze lagen zijn bedoeld om de juridische complexiteit en ambiguïteit rond effecten te verminderen, terwijl ook de vergoedingen worden geminimaliseerd en de liquiditeit van activa wordt verbeterd..

Polymath-lagen

De Polymath-stapel

Een beveiligingstoken lanceren

Polymath vraagt ​​om het de volgende informatie om direct uw ST20-standaardbeveiligingstoken te maken.

 • Legale naam:
 • Type juridische entiteit:
 • Type beveiliging:
 • Projectbeschrijving:
 • Logo:
 • TOKEN KENMERKEN
 • Stemrechten:
 • Dividend:
 • Dividendfrequentie:
 • Ondernemingsbestuur:
 • Governance-integratiepartner:
 • Extra functies:
 • TOKEN TOKEN

  • Tokens om te maken:
  • Percentage tokens dat door het bedrijf wordt bewaard:
  • Percentage van het vermogen van het bedrijf dat is verdeeld met tokens:
  • Prijs per token in USD:
  • JURIDISCHE GEGEVENS

   • Bevoegdheid van afgifte:
   • Beveiliging bieden aan:
   • Investeerders moeten geaccrediteerd zijn:
   • Investeerder KYC nodig:
   • KYC-integratiepartner:
   • Tokens vrij verhandelbaar:
   • CONTACT DETAILS

    • Contactnaam:
    • Functie bij bedrijf:
    • Contact telefoonnummer:
    • Contact email:
    • Contact met Polymath toestaan:
    • Een juridische afgevaardigde kiezen

     Nadat u uw nieuwe token heeft gemaakt, is deze nog steeds niet overdraagbaar totdat een wettelijke afgevaardigde bevestigt “dat de stappen zijn voltooid voordat het token wordt uitgegeven.​

     U ontvangt verschillende biedingen van juridische afgevaardigden, advocaten, maar het is aan u om de nodige zorgvuldigheid te betrachten en hun vergoedingen te vergelijken. Zodra u een juridische afgevaardigde hebt gekozen, stuurt u POLY voor hun vergoeding naar een slim contract en begint u samen te werken op het Polymath-platform door de benodigde documenten veilig te verzenden en het nalevingsproces te doorlopen..

     Een deel van het proces houdt in dat afgevaardigden samenwerken ontwikkelaars om een ​​slim contract op te bouwen specifiek voor uw token. Vervolgens dwingt het slimme contract investeerdersvereisten af, zoals de jurisdictie van investeerders, het soort aanbod, de wachttijd voordat tokens kunnen worden doorverkocht, enz. contract. U bent eindelijk klaar om te beginnen met handelen.

     Investeerder worden

     Als u een token op het platform van Polymath wilt kopen, moet u eerst uw identiteit en accreditatiestatus laten bevestigen door een KYC-provider (ken uw klant). U kunt een KYC-provider zoeken en kiezen op het Polymath-netwerk. Vervolgens stuurt u het vereiste aantal POLY-tokens naar escrow totdat uw KYC-proces is voltooid. Na het indienen van de nodige documenten, kan de KYC-provider informatie naar een Polymath smart contract sturen met details over uw vermogen om effecten te kopen. De informatie die is opgeslagen in het slimme contract bepaalt ook hoeveel geld u in effecten kunt investeren en waar u ze kunt verhandelen.

     Beveiligingstokens

     Hoewel de meeste tokens gemakkelijk verhandelbaar zijn op beurzen, volgen beveiligingstokens verschillende regels vanwege tal van juridische implicaties. Het is belangrijk om te allen tijde te weten wie de eigenaar is van een effectentoken vanwege effecten die mogelijk stemrecht, dividenden of andere inkomsten met fiscale implicaties opleveren. Uitwisselingen vermijden momenteel een lijst van tokens die mogelijk als een beveiliging worden beschouwd om beveiligingsregelgevers te vermijden.

     Met een token gemaakt via Polymath, verifiëren de slimme contracten wie het token kan kopen en verkopen. Alleen investeerders die zijn geautoriseerd onder de KYC-providers van Polymath, kunnen het token vasthouden. Dit zou in theorie de kosten kunnen elimineren die gepaard gaan met gecentraliseerde uitwisselingen die zorgen voor naleving van de veiligheid.

     Het Polymath-beleggingsproces

     Het Polymath-beleggingsproces

     Het Polymath-beleggingsproces

     Het Polymath-investeringsproces

     Over Polymath

     Polymath-tokens (POLY)

     Alle betalingen op het Polymath-netwerk vereisen POLY, een ERC20-token. Hier zijn enkele voorbeelden van het gebruik ervan:

     Emittenten

     Een uitgever kan een premie in POLY-tokens plaatsen om “legale afgevaardigden en ontwikkelaars aan te moedigen om te bieden op het leveren van diensten.” Hoe ingewikkelder uw beveiliging, hoe meer POLY u waarschijnlijk zult moeten betalen.

     Ontwikkelaars

     Ontwikkelaars verdienen POLY voor het maken van STO slimme contracten.

     KYC-providers

     KYC-providers betalen in POLY om lid te worden van het netwerk en verdienen vervolgens POLY door investeerders te verifiëren.

     Investeerders

     Om op de witte lijst van potentiële investeerders te komen voor een beveiligingstoken, moeten investeerders KYC-providers in POLY-tokens betalen voor hun diensten.

     Juridische afgevaardigden

     Juridische afgevaardigden verdienen POLY door geselecteerd te worden om een ​​nieuw beveiligingstoken uit te geven.

     POLY gebruiken

     Hoe u POLY kunt verdienen als juridisch afgevaardigde

     Het team

     Het team wordt geleid door Trevor Koverko, een veteraan in zowel Silicon Valley als cryptocurrency. Hij is ook de oprichter van DAI, een private-equityfirma. Er is een gezegde in het bedrijfsleven dat je wilt skaten waar de puck naartoe gaat, niet waar hij is geweest. Gezien het feit dat Trevor letterlijk was opgesteld door de New York Rangers van de National Hockey League, hij weet waarschijnlijk waar de puck heen gaat. Hij heeft deze vaardigheid in het verleden laten zien door BTC in te kopen toen het 20 dollar was en Ethereum wanneer 1 BTC je 2000 ETH zou opleveren. Samen met Trevor zijn er meer dan 30 ‘bouwers’ en adviseurs bij Polymath betrokken.

     Polymath-team

     Kernbouwers van het Polymath-project

     Toekomstige projecten en routekaart

     Polymath-routekaart

     Het project is al goed ingeburgerd met nieuwe tokens die momenteel op hun platform worden gelanceerd.

     Polymath CEO Trevor Koverko sprak onlangs op de Blockchain Futurist Conference in Toronto en kondigde de lancering aan van de eerste vijf beveiligingstokens die door het platform worden onderhouden:

     • Minthealth – Een patiëntgericht gezondheidsecosysteem
     • 7Pass – Een investeringsmaatschappij voor cannabis
     • Corl – Blockchain-financiering voor startups
     • IPwe – Octrooiregistratie met blockchain
     • BlockEstate – in de VS gevestigd vastgoedbeheerfonds dat activa wil tokeniseren

     Koverko en zijn team kozen een breed scala aan projecten om te laten zien hoe Polymath vanaf dag één de hele markt kon bedienen. Naast de lancering heeft Polymath ook samengewerkt met een verscheidenheid aan experts om de eerste beveiligingstokenstandaard te creëren.

     Het doel is hier dat beleggers en token-emittenten een raamwerk zullen hebben om het proces van projectlanceringen in de toekomst te vergemakkelijken. U kunt dit proces volgen hier.

     Partnerschappen

     Zeker, het succes van Polymath is afhankelijk van partnerschappen. In het bijzonder moeten ze juridische afgevaardigden, KYC-providers, ontwikkelaars, kopers en uitgevers binnenhalen.

     Met dit in gedachten werkten ze samen met IdentityMind om KYC-providers aan boord te brengen. Kort daarna bevestigden ze duizenden identiteiten in de POLY-airdrop.

     Beide SelfKey, een digitaal identiteitssysteem, en BnkToTheFuture, een ander bedrijf dat met KYC is geassocieerd, werkt samen met Polymath om duizenden geaccrediteerde investeerders te voorzien.

     Om te demonstreren, adviseerde Polymath tZERO op hun ICO, die in slechts 12 uur $ 100 miljoen opbracht. tZERO streeft ernaar om ook een beurs op te bouwen om liquiditeit te bieden aan houders van juridische zekerheidstoken.

     Het meest opmerkelijk, in 2018, Corl Financial Technologies, SeriesX en Ethereum Capital allemaal van plan hebben effectentokens gemaakt op het Polymath-platform.

     Wedstrijd

     tZERO bouwt ook een uitwisseling voor gereguleerde beveiligingstokens. Het is echter waarschijnlijk dat hun platform meer synergie zou bieden dan een wedstrijd. Hoe meer mensen betrokken zijn bij het ontwikkelen van wettelijk conforme beveiligingstokens, hoe beter.

     De belangrijkste concurrent van Polymath is de traditionele methode om een ​​beveiliging bij de SEC te registreren. U kunt echter zien dat het vrij rigoureus is om een ​​dossier in te dienen door te kijken naar het recente verzoek van DropBox voor een beursgang hier.

     Handelsgeschiedenis

     Polymath heeft zijn token op 24 januari 2018 uitgezonden. Het begon te handelen met een waarde van US $ 0,789. Het bereikte echter al snel een hoogste punt ooit van $ 1,64. Uiteindelijk zal de prijs van POLY afhangen van het nut van het Polymath-platform. Als u meer munten ziet verschijnen op de ST20-standaard, houd dan de prijs van POLY in de gaten.

     Waar kunt u POLY kopen?

     De vraag naar POLY blijft hoog op Aziatische beurzen, waarbij het grootste deel van het volume wordt verhandeld op Upbit en Binance. Toen de munt voor het eerst werd gelanceerd, boden slechts enkele uitwisselingen toegang tot het token. Gelukkig heb je nu een breed scala aan opties, waaronder Bittrex als je op zoek bent naar een Amerikaanse beurs.

     Waar kunt u POLY opslaan?

     Omdat POLY een ERC20-token is, kunt u MyEtherWallet gebruiken voor opslag. Het Polymath-team biedt ook een hulpmiddel voor het bekijken van uw POLY-tokens hier.

     Je kunt ook populaire hardware wallets gebruiken, zoals de Ledger Nano S, om je POLY op te slaan.

     Gevolgtrekking

     In de ideale wereld van Polymath worden alle vormen van effecten programmeerbare tokens. Als gevolg hiervan hebben bedrijven van elke omvang toegang tot kapitaal. Investeerders hebben ook toegang tot transparante informatie en kunnen oplichting voorkomen. Het Polymath-team identificeerde de inefficiënties van hedendaagse effecten. Het platform biedt wellicht een beter alternatief. Nu is de vraag of ze investeerders in hun ecosysteem kunnen betrekken?

     Volgens de whitepaper, “the wereldwijde effectenmarkt is samengesteld uit drie belangrijke soorten instrumenten: aandelen, schulden en derivaten. In 2016 hadden deze drie markten een totale nominale waarde van respectievelijk 67 biljoen dollar, 99 biljoen dollar en 1,2 biljoen dollar. “

     De komende jaren zal het interessant zijn om te zien welk percentage van de markt Polymath kan veroveren.

     Noot van de redacteur: dit artikel is op 5 november 2018 bijgewerkt door Ryan Smith om de recente wijzigingen van het project weer te geven.

     Aanvullende bronnen

     Facebook

     Twitter

     Reddit

     Medium

     Github

     Mike Owergreen Administrator
     Sorry! The Author has not filled his profile.
     follow me