Hoe werkt World Wi-Fi??

World Wi-Fi is een blockchain-project dat is symbolische toegang tot draadloze routers in privébezit. Het concept achter dit project is simpel. Er zijn veel particuliere Wi-Fi-netwerken (waaronder veel residentiële netwerken) die voor het publiek niet toegankelijk zijn. Hierdoor gaat de meeste beschikbare bandbreedte verloren.

Door het platform van World Wi-Fi te gebruiken, kunnen eigenaren veilig de toegang tot routers delen en in ruil daarvoor cryptocurrency verdienen. De mensen die beschikbare routers willen gebruiken, kunnen gratis verbinding maken met internet. De enige vereiste is dat ze aan het begin van hun browsesessies een korte advertentievideo moeten bekijken.

Volgens World Wi-Fi: “De gastgebruiker betaalt niet langer voor toegang tot internet, de routereigenaren genereren inkomsten door hun bronnen te delen en adverteerders bereiken hun doelgroep.”Wereldwijde wifi-economie

Vroeg marktsucces en toekomstplannen

Het World Wi-Fi-projectteam heeft veel succes gehad, zelfs vóór de aankondiging van de tokenverkoop. Het team is al goed ingeburgerd in deze ruimte. In 2016 richtten ze een HotSpot-bedrijf op met de naam Radius Wi-Fi, en in 2017 introduceerde het team Adrenta, een reclamebureau dat zich richt op wifi-advertenties.

Begin 2018 heeft Adrenta al meer dan 14.000 open netwerken en 100+ franchisepartners. Deze bedrijven zijn actief in 80 steden en verhoogden het totale aantal Adrenta Wi-Fi-toegangspunten met 784% in 2017.

Het doel is om 20 miljoen actieve routers op het platform te hebben, ongeveer 5% van de privérouters ter wereld. Het team streeft ook naar 1 miljard advertentieweergaven per dag in maart 2021.

Wereld Wi-Fi-routers

Over WeToken (WT)

World Wi-Fi heeft al $ 3.951 miljoen opgehaald (vanaf 8 maart 2018), waarmee ze hun zachte limiet van $ 3,5 miljoen overtroffen. De harde limiet is vastgesteld op $ 25 miljoen. De tokenverkoop vindt officieel plaats tussen 18 maart en 18 april, en 33% van de tokens kan tijdens de uitverkoop worden gekocht.

Het token-type is ERC223. Ook mogen investeerders uit Singapore en China niet deelnemen aan de tokenverkoop.

WeToken (WT)

WeToken (WT) is het hulpprogramma cryptocurrency dat wordt gebruikt voor het World Wi-Fi-project. De wisselkoers na de tokenverkoop is 1 WT = 30 advertentievertoningen in Wi-Fi = $ 0,10. Tijdens de tokenverkoop is de waarde 1 WT = 10 advertentievertoningen in Wi-Fi in de wereld = $ 0,10. Dit geeft potentiële investeerders die willen deelnemen aan de tokenverkoop een bonus ter waarde van drie keer de post-token-verkoopprijs. Het team zal onverkochte WeTokens verbranden. Het totale aanbod is 600.000.000 WT.

Het World Wi-Fi-team voorspelt dat de waarde van WT zal blijven stijgen naarmate het aantal mensen met draadloze privérouters en het aantal mensen dat toegang tot internet wil, blijft toenemen. Op hun beurt zullen adverteerders meer WeTokens kopen om hun advertentiecampagnes op het World Wi-Fi-netwerk te kunnen weergeven.

Belangrijkste technologische kenmerken

World Wi-Fi heeft een aantal belangrijke functies waarmee adverteerders hun publiek beter kunnen promoten.

Ten eerste heeft het een meerlaagse structuur waardoor meerdere partijen advertentiekosten kunnen ontvangen. Dit helpt om Wi-Fi-netwerkpartners aan te moedigen om meer toegangspunten met het netwerk te verbinden.

Er is ook een slimme instelling waarmee adverteerders op het netwerk gerichte statistieken kunnen bijhouden van de advertenties van alle aangesloten toegangspunten. Met deze functie beschikken adverteerders over de gegevens die ze nodig hebben om te begrijpen hoe effectief hun advertenties op het platform zijn. Het stelt hen ook in staat om slimmere zakelijke beslissingen te nemen. Adverteerders kunnen bijvoorbeeld instellingen wijzigen met betrekking tot aan wie de advertenties worden getoond en de minimumprijs van een geaccepteerde advertentie.

Een ander belangrijk kenmerk is het CPA / CPM-model, dat adverteerders twee soorten deals biedt: Kosten per mijl (CPM) en Kosten per actie (CPA). CPM is gebaseerd op hoeveel een adverteerder betaalt voor de weergave van een advertentie. CPA is gebaseerd op hoeveel een adverteerder betaalt voor een actie die wordt ondernomen (d.w.z. doorklikken naar de advertentiewebsite) door een gast die verbinding maakt met het draadloze netwerk.

Blockchain-technologie

Er zijn nog steeds niet zo veel details over de blockchain-technologie die in dit project wordt geïmplementeerd. Er zijn echter een paar dingen om op te merken in de whitepaper.

Het World Wi-Fi-team zal waarschijnlijk Graphene implementeren, een open-source blockchain-technologie. Graphene gebruikt Delegated Proof of Stake (DPoS), een variant van PoS die knooppunten van derden gebruikt om nieuwe blokken te maken. Grafeen zou 10 keer efficiënter zijn dan andere blokpropagatietechnologieën. Projecten die momenteel grafeen gebruiken, zijn onder meer EOS, BitShares, en Steem.

World Wi-Fi zal DPoS gebruiken om de mogelijkheid van datafabricage te voorkomen. Het zal ook kunnen verifiëren dat eigenaren van routers correct worden beloond voor elke advertentieweergave. Routerinteractie en P2P-detectie werken, ongeacht welk databaseopslagsysteem of type blockchain is geïmplementeerd.

World Wi-Fi biedt een beloningsprogramma voor afgevaardigden. De afgevaardigden kunnen belangrijke informatie over elke gebruiker op het netwerk opslaan en deze repliceren als een database. De opgeslagen informatie omvat gebruikersinformatie zoals de geocoördinaten van routers, het aantal gebruikers, de leeftijd en interesses. De afgevaardigden slaan ook informatie op over advertentiecampagnes, zoals ROI en conversiepercentages.

Wereld Wi-Fi Blockchain-diagram

Schaalbaarheid

In de whitepaper staat dat dit project geen probleem moet hebben met schaalbaarheid. Operaties worden verwerkt in projectdatacentra (gedistribueerd netwerk beschikbaar voor World Wi-Fi-partners). Transacties worden bevestigd door het gebruik van meerdere knooppunten, waardoor een snellere verwerking mogelijk is.

Het systeem is al ontworpen om tientallen transacties per seconde te verwerken. Aangezien adverteerders over het algemeen voornamelijk degenen zijn die WeTokens kopen en verkopen, is er niet zoveel schaalbaarheid nodig als projecten zoals Ethereum of Bitcoin vereisen..

Eén transactie is gelijk aan één advertentiecampagne. World Wi-Fi zal in staat zijn om schaalbaarheid en database blockchain-snelheid te behouden omdat high-load input / output-bewerkingen niet rechtstreeks werken met de blockchain-component.

Roadmap van World Wi-Fi

Zoals te zien is in de onderstaande afbeelding, heeft dit project ambitieuze plannen om een ​​platform te worden voor wereldwijde, gedecentraliseerde, gratis wifi.

Wereld Wi-Fi Roadmap

Waar WeToken kopen

Tijdens de voorverkoop en tokenverkoop kan WeToken alleen worden gekocht bij de project website. BTC of ETH kan worden gebruikt om WT te kopen. Meer informatie is te vinden op World Wi-Fi’s Middelgrote pagina.

Laatste gedachten

Het idee om een ​​tokenized, wereldwijde draadloze internetinfrastructuur te creëren, is een concept dat veelbelovend lijkt en het potentieel heeft om van nut te zijn voor miljoenen mensen over de hele wereld. Het feit dat de oprichters van World Wi-Fi al bewezen hebben dat ze in deze markt kunnen presteren met Radius Wi-Fi en Adrenta is een goed teken.

Het zal interessant zijn om te zien hoe World Wi-Fi zijn bedrijfsmodel opschaalt en gratis Wi-Fi-toegang brengt naar nieuwe locaties over de hele wereld..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me