Toen Satoshi in 2008 zijn beruchte whitepaper onthulde, had hij niet verwacht dat Bitcoin de naam digitaal goud zou verdienen. Dat komt omdat bitcoin nooit bedoeld was als investeringsvehikel, maar als een peer-to-peer-versie van elektronisch geld. Het was bedoeld om wereldwijd geld tussen twee partijen te verzenden zonder tussenkomst van een financiële autoriteit.

Dingen waren bedoeld om met bitcoin te worden gekocht en in bitcoin te worden verkocht. Het was niet voorbestemd om in handen te komen van investeerders met een nieuw gezicht die hun voorraad munten HODLEN. Er zijn maar weinig adviseurs die je zouden vertellen dat je nu je voorraad moet uitgeven. Maar als u de trend wilt omzeilen en deze daadwerkelijk als valuta wilt gebruiken, zijn hier zeven van de coolste dingen die u nu kunt kopen.

1. Een cruise rond de wereld

Ervan uitgaande dat u genoeg bitcoins in uw virtuele portemonnee heeft, kunt u ze uitgeven aan een cruise rond de wereld. En je hebt het waarschijnlijk verdiend na het cryptocurrency-jaar van de achtbaan tot nu toe. Zin in een luxe reis naar de Bahama’s of een cultuurfix in Europa? Je kunt het allemaal doorstaan Expedia. U kunt ook voor hotels betalen, vluchten kopen en al hun andere diensten tegen de wisselkoers van de dag.

Expedia werkt samen met Coinbase om het betalen in bitcoin gemakkelijker te maken, en de conversie van dollar naar bitcoin is zo nauwkeurig mogelijk. Uw prijsofferte is maximaal 10 minuten geldig, daarna moet u een nieuwe aanvragen.

Ondanks dat bitcoin-transacties onomkeerbaar zijn, kunt u, als u zich bekeert nadat u heeft uitgegeven, nog steeds om terugbetaling vragen, maar u krijgt geen digitaal geld terug. Dus als de waarde na uw aankoop omhoog schiet, moet u het opzuigen in een champagnecocktail op de open oceaan.

2. Een appartement in Dubai

appartement in dubai

Misschien heb je eerder dit jaar de krantenkoppen gezien. Een opwinding van opwinding golfde door de cryptogemeenschap toen jonge investeerders nadachten over de mogelijkheden. Een stukje onroerendgoedhemel kopen in de meest luxueuze stad ter wereld. Aston Plaza & Woningen verkocht 50 appartementen in bitcoin in februari, maar de rest is alleen beschikbaar in fiat.

Als je nog steeds wat onroerend goed wilt bemachtigen met bitcoin, is het ondanks de vluchtigheid eigenlijk niet zomaar een rage. De eerste cryptocurrency ter wereld wint nog steeds aan populariteit in de vastgoedsector, met een nieuw rapport van Re / Max Actie eerst bitcoin begroeten als de perfecte match voor de vastgoedmarkt.

Naast rijke vastgoedmagnaten met diepe zakken in de VAE, zijn er tot nu toe al zo’n 37 huizen op realtor.com vermeld door verkopers die bitcoin-betalingen accepteren. Dat omvat een klein huis in Kansas en een Hawaï-herenhuis van meerdere miljoenen dollars.

3. Een politiek schandaal

Als je het leuk vindt om corruptie bloot te leggen of de rijke en machtige kronkels te zien, kun je je bitcoins doneren aan Wikileaks. Blijf Hillary’s e-mails lezen, kom meer te weten over spionagebevelen tijdens de Franse verkiezingen, of steun gewoon Rusland in de gaten te houden – uw bitcoins en satoshi kunnen helpen.

Ondanks de nogal mysterieuze aard van de oprichter, is Wikileaks een geregistreerde non-profitorganisatie en als zodanig kun je bitcoin als een in natura donatie geven. Dat betekent dat u deze controversiële waarheidskruisvaarder kunt helpen financieren – en het ook voor belastingdoeleinden kunt afschrijven.

4. Een universitaire opleiding

Cumbria University in het Verenigd Koninkrijk werd in 2014 de eerste openbare universiteit ter wereld die bitcoin accepteerde als betaling voor collegegeld – en wie zei dat de Britten zich verzetten tegen verandering? Ze waren misschien niet enthousiast over de euro, maar het VK is verrassend bitcoinvriendelijk.

Dus als je je zuurverdiende bitcoins echt wilt besteden aan het bevorderen van je opleiding, zijn er wereldwijd een handvol andere academische instellingen die je dat toestaan. De lijst bevat de Universidad de las Américas van Mexico in Puebla en de Luzern University of Applied Sciences and Arts in Zwitserland.

5. Sushi

Sushi

Bitcoin is misschien aan het afnemen als betaalmethode voor alledaagse items, maar u kunt nog steeds kopen jouw sushi ermee op een paar plaatsen over de hele wereld. Je hebt natuurlijk vrijwel geen enkele reden om dat te doen, behalve je vrienden te laten zien wat een early adopter je bent.

En terwijl Bitcoin bijna als valuta dood is verklaard 300 keer, als dat echt het geval is, kun je net zo goed je satoshi op sashimi inwisselen.

6. Badbommen en bellenstaven

Wil je lekker achterover liggen en ontspannen in een bad vol bubbels, dan kun je daar je bitcoin voor gebruiken. De maker van badbommen, bubbelbars en alle dingen die heerlijk zijn, Weelderige cosmetica, accepteert bitcoin als betaling voor zijn producten.

Finance Manager Mike West verklaarde vorig jaar op hun website: “Het accepteren van Bitcoin is erg spannend voor Lush. Met Bitcoin betalen klanten van over de hele wereld hetzelfde voor onze producten, vrij van volatiele valutaschommelingen en hoge bankkosten. ” Het was duidelijk dat hij op dat moment een badbal vasthield en geen kristallen.

7. Een diamanten ring

Van digitaal goud tot echt goud, als je echt verslaafd bent aan het goede leven, kun je net zo goed alles uit de kast halen en een diamanten ring voor jezelf of je partner kopen. REEDS Juweliers accepteert uw bitcoin graag als betalingssieraden en horloges, online of in een van hun 65+ winkels in de Verenigde Staten.

Door Bitcoin gekochte gelukzaligheid

Ze zeggen dat geld je geen geluk kan kopen, maar bitcoin misschien wel. Van luxe reizen tot een duik in het bad, met bitcoin kun je nog heel wat dingen kopen. Maar zoals bij elk ander artikel dat u over dit onderwerp leest, moet u eerst de risico’s goed inschatten.

Het kopen van items met een hoog ticket in vluchtige digitale valuta is niet zonder risico’s. Dus hoewel u hopelijk niet buiten een pand komt te staan ​​zonder de sleutels of het geld, is het onwaarschijnlijk dat een bank u binnenkort een hypotheek in bitcoin zal geven..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me