Achter de schermen van een cryptocurrency-uitwisseling: geheimen, strategieën en meer

Het volgende artikel is gebaseerd op inzichten uit de Blockchain Connect Conference in San Francisco. Inbegrepen in dit uitwisselingspanel zijn Chris Lee (OKEX), CEO van exchange, Jesse Powell (Kraken), Mike Kayamori (Quoine), Chief Strategy Officer Kailong Cai (Huobi) en Head of International Markets Ted Lin (Binance Exchange).

We zijn wordt een veel welvarender samenleving omdat we niet zo’n enorme druk op onze samenleving nodig hebben … omdat de blockchain nu die vertrouwde derde iskunstzinnig.​- Tim Draper, Amerikaanse durfkapitaalinvesteerder.

Demografie van cryptocurrency-handel

De VS, Japan en China zijn belangrijke cryptocurrency-markten. De gemiddelde handelaar is een man van in de twintig en dertig, terwijl vrouwen en andere extreme leeftijdsgroepen de markt betreden.

OKEX: “30% van alle Koreanen verhandelt crypto.”

Huobi: 70% van de klanten komt uit China, veel uit Japan, maar niet veel uit de VS. Ongeveer 50% is 30-50, terwijl de gemiddelde Chinese investeerder 20-30 is. “De mannelijke naar vrouwelijke klanten 4 maanden geleden was 4: 1. Nu is het 3.3: 1. De betrokkenheid van vrouwen groeit dus erg snel “.

Kraken: Kraken-uitwisselingsgebruikers zijn meestal mannen, met een recente instroom van zowel echt jonge (18 jaar oud met weinig geld) als mensen van rond de 70 jaar. De gemiddelde leeftijd halverwege de 30 is meer en technisch onderlegd met een beetje geld om te investeren. “De laatste tijd hebben we beide uitersten gezien, tieners en mensen van 70+.”

Binance: “We staan ​​wereldwijd op de 270ste plaats op Alexa en 70ste in de VS. De VS is onze grootste markt, met een gemiddelde leeftijd van 25-35 jaar, voornamelijk mannen. ” Degenen die nog steeds niet in crypto zijn, zijn de midlifecrises, in de leeftijd van 50-60 jaar, “maar zelfs oma’s hebben het over crypto”.

Quoine: De vroege jaren twintig komen massaal. “Toen ik eraan begon…. ze waren op zoek naar de volgende opwinding ”. Crypto is “groter dan FX” en andere activa – Japanse investeerders zijn geïnteresseerd in handel met hefboomwerking.

Belang van Cryptocurrency Exchange-beveiliging

Individuen moeten ervoor zorgen dat de uitwisseling die ze gebruiken, veiligheid een prioriteit maakt, aangezien uitwisselingen altijd een doelwit zijn. Bovendien moeten gebruikers stoppen met het posten van hun cryptocurrency-investeringen op sociale media.

Kraken: “Beveiliging is iets waar we constant aan denken … het was de kern van de uitwisseling … het is wat ons inspireerde om een ​​uitwisseling te maken”, zei Powell. “Het is een marathon, geen race … zag veel prominente leden hun mobiele telefoons weghalen, mensen werden ontvoerd”. Powell blijft handelaren waarschuwen voor hun persoonlijke veiligheid en zegt: “Als je op sociale media over Bitcoin praat, moet je er twee keer over nadenken”.

Binance: “Als je te snel te snel groeit, neem je snelkoppelingen … Er is een afweging tussen klantgemak en veiligheid”. Lin maakt duidelijk dat sommige beurzen in de praktijk geen waarschuwende beveiligingsmaatregelen nemen. Zelfs met een gereguleerde markt in Japan gebeuren er nog steeds dingen, en daarom is het “aan elk individu om ervoor te zorgen dat de serviceprovider die je gebruikt de beveiliging voorop stelt”.

Impact van walvissen op de cryptocurrency-markt

De beursleiders zijn het er meestal over eens dat er walvissen zijn, variërend van gemiddelde tot zware invloed op de cryptocurrency-markt. Er zijn echter nog geen market makers met volledige controle over de markt. Beleggers moeten op hun hoede zijn voor munten met een lage liquiditeit, omdat ze gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd.

Kraken: “Er zijn beslist walvissen die markt maken…. maar ik zou niet zeggen dat iemand enorme invloed heeft op de prijs “.

Binance: “Ik zou zeggen dat er walvissen bestaan, maar niet per se met kwade bedoelingen”. Sommige walvissen “uit om te spelen, andere om te arbitreren”. Lin blijft zeggen dat sommige walvissen “uit zijn om te spelen, andere uit voor arbitrage”, terwijl minder liquide markten zoals Ripple (dat voor 60% eigendom is) “walvissen hebben die markt maken en arbitrage doen”. Uiteindelijk gelooft Lin dat manipulatie niet al te wijdverspreid is.

Huobi: Walvissen beïnvloeden “70% van Bitcoin-posities”.

Hoe ruilen de munten die ze vermelden??

OKEX: Het bedrijf kijkt naar technologie en hoe groot de markt is, en of er “een plafond” is voor deze markt. Ze willen ook weten of het een utility-token is en wat de risico’s, beveiliging en de kenmerken van de technologie erachter zijn. Lee zegt dat het een paar weken tot een maand duurt om een ​​nieuwe munt op de lijst te zetten.

Huobi: Huobi heeft een kredietsysteem genaamd “slimme keten” gebaseerd op vijf criteria. Dit omvat de strategie, het managementteam, de technologie, de marktomvang en het potentieel. Maar “een ding dat we niet delen, is hoe we deze items wegen … we willen niet dat de slechteriken openbaar worden”.

Binance: Mensen vragen me “wat ga je hierna noemen. Het is een rage geworden voor mensen om op de volgende grote stap te springen ”. Lin zegt dat er maar een paar verschillende manieren zijn om echt te begrijpen of je het juiste project hebt gekozen. “Voor ons hanteren we een zeer bedrijfseigen methodologie. Is het team goed, hebben ze goede staat van dienst, hebben ze een product…. En gebruiken ze blockchain-technologie ook echt? ”. Hij blijft zeggen dat ze van bescheiden teams houden die niet op zoek zijn naar extravagante bedragen. “We slagen voor minder dan 3% van alle aanvragers in onze beoordelingen … 97% daarvan wordt afgewezen”, stelt Lin.

Trends

Bitcoin is nog steeds de geprefereerde munt om te handelen, maar altcoins winnen aan grip. Er is ook een hele reeks ondernemers die proberen de massa aan te spreken door ICO’s te lanceren.

Huobi: Vroeger zagen we mensen veel meer handelen. Nu zien we mensen het vasthouden.

Quoine: Bitcoin is nog steeds de meest populaire munt. De populariteit is gedeeltelijk te danken aan het feit dat het het grootste token is met betrekking tot het volume, evenals de Japanse overheid die crypto wettig betaalmiddel noemt.

Binance: Japan draait meer om Bitcoin, waarbij de altcoin-markt erg klein is. Dit heeft te maken met overheidsvoorschriften, aangezien de overheid munten moet goedkeuren.

De toekomst van cryptocurrency-handel

Hoewel de markt voor cryptocurrency nog steeds op het wilde westen lijkt, zal de marktmanipulatie naar verwachting afnemen. Landen zouden naar regelgeving moeten kijken om deze manipulatie te helpen beheersen.

Quoine: Naarmate de markt ouder wordt, zal de marktmanipulatie afnemen. Na verloop van tijd, wanneer er meer institutionele beleggers en particuliere beleggers zijn, zal de markt volwassen worden en zullen beurzen transparant moeten zijn over wie markten maakt en wie wat koopt..

Psychologie van cryptocurrency-handel

Mensen moeten beter achtergrondonderzoek doen naar munten in plaats van alleen te investeren op basis van de waarde ervan of wat het nieuws zegt.

Kraken: Powell stelt “het is eng als je een aantal van deze strategieën hoort”. Hij gelooft dat het nieuws handelsgedrag manipuleert en denkt dat het vaak gevaarlijk is om in munten te investeren alleen omdat ze een waarde van minder dan één cent hebben..

Binance: Nieuwe gebruikers zijn vaak op zoek naar munten met grote fluctuaties, omdat ze deze spannender en potentieel lucratiever vinden.

Laatste gedachten

Naarmate de cryptocurrency-wereld evolueert in termen van gebruikersacceptatie en overheidsregulering, zullen cryptocurrency-uitwisselingen zich moeten aanpassen. Veel beurzen sluiten grote strategische weddenschappen op waar ze de industrie naartoe zien gaan. Het runnen van een cryptocurrency-uitwisseling vereist een vooruitziende blik van bijna salie, vermengd met het vermogen om een ​​startup te runnen in een extreem snelle en competitieve omgeving.

Ontwikkelingen in cryptocurrency-uitwisselingen zullen een zeer interessant onderwerp worden om te volgen in 2018, dus blijf op de hoogte voor meer!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me