Van de veelheid van verschillende industrieën heeft blockchain-technologie het potentieel om een ​​aanzienlijke impact te hebben, de wereld van grafische weergave loopt voorop.

Als je ooit een cursus videobewerking hebt gevolgd of bent begonnen met videoproductie, heb je de worstelingen gevoeld die verband houden met de huidige technologische beperkingen voor videoweergave. Als dit uw eerste kennismaking is met de weergavewereld, stelt u zich dan eens voor dat u tussen de 30 seconden en 10 minuten moet wachten voordat elke bewerking in uw project is opgeslagen. Een project dat een uur kan duren, kan uiteindelijk 3 tot 4 in beslag nemen, waarbij het grootste deel van de tijd wordt besteed aan het draaien van uw duimen terwijl u naar een laadkleurenwiel kijkt.

Videoweergave vergt momenteel een aanzienlijke hoeveelheid rekenkracht en kan vrij duur worden.

Aangezien andere videotechnologieën zoals CGI, 3D, VR / AR, enz. Blijven evolueren in de richting van hogere kwaliteit, zijn videoweergavetechnologieën aanzienlijk achtergebleven.

Blockchain en zijn verschillende toepassingen bieden de mogelijkheid voor een totale facelift voor videoweergave. Of dat nu is door de toegang tot goedkopere rekenkracht te vergemakkelijken en er een markt voor te creëren, projecten zoals Leonardo Render zijn bedoeld om gebruikers een snellere en meer kosteneffectieve videoweergave-ervaring te bieden..

We kregen de kans om de hersens van het Leonardo Render-team te kiezen. Genieten!

Wat is grafische weergave precies in het belang van iemand die niet bekend is met de term? Waar wordt het gebruikt en door wat voor soort bedrijven of mensen?

Grafische weergave is de laatste fase in het proces van het maken van door de computer gegenereerde afbeeldingen (CGI). Het is het proces dat een digitaal draadframe omzet in een fotorealistisch beeld. Rendering wordt gebruikt door een ongelooflijk breed scala aan industrieën, waaronder de film- en entertainmentindustrie, architectuur en onroerend goed, en productontwerp en fabricage. Iedereen die CGI in zijn of haar werk gebruikt, gebruikt rendering.

Wat zijn de uitdagingen waarmee mensen in de grafische rendering-industrie vandaag worden geconfronteerd? Hoe gaat Leonardo Render die uitdagingen aanpakken en wat voor verschil maakt het voor degenen die in de branche werken??

Traditioneel is grafische weergave een extreem traag, omslachtig en duur proces. Leonardo verbetert de snelheid van het weergaveproces aanzienlijk door rekenkracht via de cloud te betrekken van GPU-farms. Door gebruik te maken van deze kracht via de cloud, kunnen consumenten van rendering-services de snelheid van hun workflow vele malen verhogen tegen een betaalbare prijs.

Leonardo Render

Hoe kunnen creatievelingen die al in CGI werken, Leonardo Render gebruiken? Wat voor nieuwe software of knowhow is er voor hen nodig?

Leonardo biedt gebruiksvriendelijke, gratis te downloaden GPU-virtualisatiesoftware. Met deze software hebben creatievelingen toegang tot de rekenkracht van het GPU-netwerk van Leonardo en kunnen ze hun weergaven voltooien in een fractie van de tijd die het zou kosten met de interne GPU’s van hun computer..

Je hebt al een bestaand partnerschap met GigaWatt – kun je ons wat meer vertellen over hoe dat zich heeft ontwikkeld en hoe het werkt?

Het merk GigaWatt heeft een grote mate van zichtbaarheid binnen de wereld van supercomputers en presenteerde een natuurlijke afstemming voor Leonardo. Hoewel Leonardo bezig is met het onboarden van extra GPU-farms, vormt de 23.000 GPU-faciliteit van GigaWatt momenteel de infrastructuurbackbone van het Leonardo-netwerk..

Wat zijn de vereisten en kansen voor individuele miners die mee willen doen??

Mijnwerkers moeten LEOS-tokens inzetten om lid te worden van het Leonardo-netwerk en met minimaal 50 GPU’s werken.

Leonardo Render heeft een team met een diverse achtergrond. CEO Marco Iodice won bijvoorbeeld eerder verschillende prijzen voor creatieve geluidsproductie voor een project genaamd “Life Saving Dot”, dat vrouwen op het Indiase platteland helpt. Vertel ons meer over het kernteam en hoe ze samenkwamen rond het idee van Leonardo Render.

Het kernteam van Leonardo toont een breed scala aan creatieve vaardigheden. Marco is een ervaren ontwerper met veel onderscheidingen van een bekende organisatie, waaronder het filmfestival van Cannes, en Adrien Song is ook een ontwerper van hoog niveau met een lange staat van dienst in het veld..

De CTO van het bedrijf, Marin Gucki, werkt al vier jaar aan GPU-virtualisatiesoftware en is het geesteskind achter de mogelijkheden van het bedrijf, Delon de Metz heeft een sterke achtergrond in bedrijfsstrategie en ontwikkeling, en Taylor Milova is een uitstekende projectmanager.

Wat zijn de komende mijlpalen voor Leonardo Render naar de ICO en daarbuiten?

Afgezien van de ICO, is Leonardo bezig met het optimaliseren van zijn software, het uitbreiden van zijn web van GPU-farms en het versterken van zijn partnernetwerk. Leonardo streeft ernaar om tegen het einde van de zomer de volledige openbare versie van zijn software uit te brengen en de herfst te beginnen met het snelste renderingplatform dat de wereld ooit heeft gezien.

Leonardo Render

Dank je!

Als je meer wilt weten over Leonardo Render, bekijk dan hun website en wit papier.