Crypto-gebruikers kunnen binnenkort genieten van meer hardwarekeuzes. Meerdere smartphonefabrikanten hebben plannen aangekondigd om de komende maanden blockchain-technologie in hun producten te integreren. Blockchain-telecommunicatie tilt crypto-gebruikers naar een hoger niveau met geïntegreerde gedecentraliseerde applicaties (Dapps) en nog veel meer. Maak je klaar voor crypto-telefoons.

Blockchain-telecommunicatie

De telecommunicatie-industrie ondergaat de start van een blockchain-revolutie die het potentieel heeft om de markt de komende jaren opnieuw vorm te geven. Analisten hebben de integratie van deze technologieën al lang voorspeld. Een studie plaatste het niveau van toekomstige blockchain investering door telecommunicatieproducenten voor ongeveer $ 1 miljard in de komende vijf jaar. Het merendeel van deze toekomstige investeringsfondsen is gericht op de ontwikkeling van Dapps. Dapps vormen de kern van deze blockchain-telecom-infusie.

Bovendien zijn telefoonfabrikanten nu op zoek naar blockchain-technologie als antwoord op hun verouderende infrastructuren. Blockchain-technologie biedt gebruikers meer veiligheid dan de traditionele methoden die worden gebruikt door telecomreuzen ter wereld. Nadat bedrijven de mogelijkheid voor verbetering hebben erkend, kijken ze nu naar deze opkomende technologie om hun producten in de digitale economie te positioneren.

Cryptocurrency-telefoons: de toekomst is nu

Cryptocurrency-telefoons zien er misschien uit als gewone smartphones, maar een nadere inspectie onthult een overvloed aan unieke functies om uw gesprekken en crypto veiliger te houden. Deze eenheden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van een groeiende cryptogemeenschap. De versmelting van deze technologieën geeft cryptoliefhebbers toegang tot meer beveiliging naast andere opwindende functies.

De race naar blockchain-telecommunicatie

De race is begonnen om de eerste fabrikant te zijn die een blockchain-gebaseerde telefoon met succes aan het publiek zal uitbrengen. Zoals je gaat leren, wordt de concurrentie elke maand groter. Laten we even de tijd nemen om enkele van de meest verwachte projecten te bekijken die tot nu toe aan het licht zijn gebracht.

Sirin Labs Finney: $ 1000,00

Een van de meest verwachte projecten in deze ruimte is de Sirin Labs Finney-platform. Dit unieke project werd mogelijk gemaakt door een joint venture met de smartphonegigant Foxconn. Het apparaat heeft al meer dan 25.000 pre-orders.

Finney heeft een ingebouwde harde portemonnee, waarmee gebruikers hun crypto rechtstreeks op het apparaat kunnen opslaan. Je hebt ook geen exchange nodig om je crypto te wisselen, want het apparaat maakt gebruik van een geïntegreerde crypto-exchange. De telefooncentrale wordt ook zonder kosten geleverd.

Siren Labs Finney via Engadget

Siren Labs Finney via Engadget

De ontwikkelaars van de telefoon blijven kleine details over het project vrijgeven. Hun nieuwste functionaliteitsupgrade omvat de mogelijkheid om geld te verdienen met uw hotspot. Dit betekent dat u particulieren cryptocurrency in rekening kunt brengen in ruil voor hotspot-gegevens.

Het Finney-project kreeg een vlucht in december vorig jaar na de succesvolle afronding van een initiële muntenaanbieding (ICO) van $ 158 miljoen. Sirin Labs hoopt in de rest van het jaar extra momentum te krijgen, en ontwikkelaars voorspellen miljoenen verkochte eenheden kort na de openbare release.

HTC Exodus: $ 1000,00

De HTC Exodus project vertegenwoordigt het resultaat van jarenlang onderzoek uitgevoerd door de smartphonegigant. Het Exodus-project haalde recent de krantenkoppen met de aankondiging dat Litecoin-maker Charlie Lee als adviseur bij het project was gekomen. HTC wil Lee’s diepgaande kennis van de cryptogemeenschap nemen en dit toepassen op hun jarenlange onderzoek en ontwikkeling van het project.

Details blijven beperkt, maar HTC heeft met betrekking tot dit toestel wel een aantal essentiële features aan het publiek vrijgegeven. In de mode van de meeste crypto-telefoons, heeft de Exodus een ingebouwde portemonnee voor koude opslag om uw crypto veilig te houden. U zult ook genieten van gecodeerde oproepen en sms-berichten. Bovendien wordt de telefoon geleverd met het enorm populaire op Ethereum gebaseerde Cryptokitties-spel.

HTC Exodus via digitale trends

HTC Exodus via digitale trends

De HTC Exodus is tot nu toe de enige op blockchain gebaseerde telefoon die het Lightning Network ondersteunt. Het Lightning Network is een off-chain schaaloplossing die gebruikmaakt van privébetaalkanalen om de opstopping van Bitcoin blockchain te verminderen. Hoewel ze zich nog in de bètatestfase bevinden, hebben ontwikkelaars het protocol omarmd met een gestage stroom Lightning Network-apps die het afgelopen jaar op de markt zijn gekomen..

Blacture-motief: $ 395

Het Motif-project barstte los in de cryptoscene met de hulp van de wereldberoemde artiest Pras Michel. De telefoon maakt deel uit van de ster Blacture project, dat futuristische technologie wil bieden aan zwarte gemeenschappen in de hoop een zwarte renaissance te stimuleren.

Het Motif-project omvat talrijke telecommunicatiedeskundigen van hoog niveau, zoals de voormalige Nokia-programmeur voor mobiele besturingssystemen, Alpesh H. Patel. Motif-gebruikers worden betaald in tokens voor telefoongebruik. Zoals verwacht bevat het apparaat een ingebouwde harde portemonnee om je crypto op te slaan.

Blacture Motif via Bitcoin Exchange Guide

Blacture Motif via Bitcoin Exchange Guide

Uniek is dat u bij uw aankoop een gekoppelde betaalpas ontvangt waarmee u ook dagelijkse transacties kunt uitvoeren. De kaart helpt ook om overmakingen te vergemakkelijken. Overmakingsbetalingen zijn internationale fondsen die worden teruggestuurd naar het land van herkomst van een immigrant. Blockchain-technologie handelt deze taken efficiënter af, en de integratie van deze functionaliteit in het Motif-platform zal zeker een hoognodige niche in de markt vullen.

In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, maakt de Motif gebruik van een nieuw op blockchain gebaseerd besturingssysteem dat bekend staat als het Zippie OS. De interface beloont gebruikers via tokens. Het motief bevat een eenvoudige registratie en volledige digitale codering. De ontwikkelaars van de telefoon verwachten een releasedatum in de herfst. Gezien de unieke kenmerken en het feit dat het prijskaartje half zo hoog is als die van zijn naaste concurrent, verwachten experts een sterke reactie van de gemeenschap.

Blockchain-telecommunicatie: cryptocurrency-telefoons

Deze projecten benadrukken de huidige verschuiving naar op blockchain gebaseerde telecommunicatieprojecten wereldwijd. Je zou verwachten dat een voortdurende duw in deze richting direct na de release van deze langverwachte apparaten. In de toekomst zou je kunnen zien dat functies zoals harde portemonnees de norm worden, omdat cryptocurrencies aan populariteit blijven winnen. Voorlopig is de blockchain-telecommunicatierace gewoon aan het opwarmen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me