Carrières in videogames

Bij loopbanen in videogames zijn traditioneel gebieden betrokken als programmeren, ontwerpen, testen en marketing. Cryptogames verbreden deze horizon door spelers op te nemen als een betaald onderdeel van de gamecommunity. Laten we eens kijken naar enkele van deze games en hoe ze helpen om de carrière van videogames in blockchain te verbreden.

BUFF, de naakte waarheid van hoe het werkt

Stel je een wereld voor waarin het spelen van games je geld oplevert. De BUFF project implementeert precies zo’n ecosysteem.

Het doel dat BUFF wil bereiken is om een ​​gamingplatform te voorzien van een economisch ecosysteem met behulp van blockchain-technologie. Succes in de spellen zorgt voor economische beloningen. Op dit platform mijn tijdens het spelen munten op de achtergrond. Deze economische prikkels vergroten de loyaliteit aan de gamemerken en bieden u een aanvullende manier om een ​​parttime videogamecarrière te beginnen.

afbeelding van carrières in videogames

BUFF beloont je voor het spelen van videogames.

BUFF gebruikt het Delegated Proof of Stake (DPoS) -protocol om nieuwe blokken op de blockchain in te voegen. Dit algoritme helpt om het doel van het creëren van een community uit het netwerk van gebruikers te versterken. Bovendien komen de munten die u verdient door één spel te spelen in aanmerking voor gebruik in andere spellen op het BUFF-netwerk.

BUFF werkte samen met Overwolf om functionaliteit aan hun systeem toe te voegen. Overwolf-software functioneert als een overlay om applicaties aan games toe te voegen. Deze applicaties vergroten de mogelijkheden van de games en loggen statistieken over de spelers.

afbeelding van carrières in videogames

BUFF werkte samen met Overwolf om statistieken over spelers bij te houden.

De technologie

Om carrières in videogames te stimuleren, programmeerden de ingenieurs BUFF als een open source-project woonachtig op GitHub. Ze gebruikten Javascript als de programmeertaal en voedden het systeem met Ark. Het Ark-ecosysteem probeert de ontwikkeling van blockchain te vereenvoudigen door alles-in-één oplossingen te creëren, waardoor gebruikers hun eigen blockchain-netwerken kunnen creëren, aanpassen en schalen..

CryptoFights, Duking It Out

Net als bij BUFF, CryptoFights maakt gebruik van blockchain-technologie om spelers in cryptogames te belonen. CryptoFights werkt op serverloze gameplay en gebruikt een sidechain voor hoogwaardige schaalbaarheid, en het beveiligt game-assets door te werken op de Ethereum-blockchain. Net als het klassieke spel Street Fighter proberen CryptoFights-spelers realtime strategische voordelen te vinden tegen tegenstanders die verschillende wapens en bepantsering gebruiken.

afbeelding van carrières in videogames

CryptoFights implementeert Enjin.

Het op Ethereum gebaseerde ERC-1155-token van Enjin Coin ondersteunt het economische ecosysteem van CryptoFights. De ERC-1155 token standaard gebruikt de minimale hoeveelheid gegevens die nodig is om het ene unieke token van het andere te onderscheiden en transacties uit te voeren.

Daarom stellen Enjin-munten gebruikers in staat om in-game-items op een gedecentraliseerd platform te kopen, en gebruikers slaan deze munten op in de Enjin-portemonnee. Net als bij BUFF maakt CryptoFights gebruik van het Delegated Proof of Stake (DPoS) -protocol.

Die Darn Cats

CryptoKitties introduceerde de cryptogemeenschap op een nieuwe manier om geld te verdienen met cryptogames. Gebruikmakend van de ERC-721 token-standaard, biedt CryptoKitties unieke verzamelobjecten waar verzamelaars kunnen aantonen dat ze eigenaar zijn van een uniek item op internet.

Activa krijgen waarde doordat ze uniek zijn, waarbij meer wenselijke activa in waarde stijgen door marktvraag.

Ruil kaarten

Bovendien zijn digitale ruilkaartspellen een andere cryptogame-optie. Fuel Games hoopt hiermee deze markt te bedienen Goden ontketend. Het spel gebruikt ERC-721 tokens om de ruilkaarten op de Ethereum blockchain op te slaan en te garanderen dat de speelkaarten schaars zijn.

afbeelding van carrières in videogames

Gods Unchained slaat ruilkaarten op de Ethereum-blockchain op.

De kaarten vertegenwoordigen wezens, spreuken en wapens. Je gebruikt de kaarten niet alleen om het spel te spelen, maar als de kaarten die je bezit in waarde toenemen, maak je winst als je ze verkoopt. Gods Unchained bootst enigszins de gameplay van Magic The Gathering en Hearthstone na.

Fuel Games creëerde eerder het Etherbots blockchain-spel en leerde enkele valkuilen en voordelen van het programmeren van blockchain-spellen. Hoewel gedecentraliseerd eigendom van activa een groot voordeel biedt, leerde het bedrijf dat het direct op de blockchain plaatsen van alle gameplay resulteerde in trage gameplay en dure transactiekosten..

Bijgevolg hebben de ontwerpers van Gods Unchained de gameplay volledig off-chain verwijderd. Op basis van de ervaring van Fuel Games wisten ze risicokapitaal aan te trekken van een aantal krachtige organisaties zoals Coinbase.

Laatste gedachten over carrières in videogames

Van oudsher waren loopbanen in videogames een professional in de industrie en het ontwerpen, programmeren of testen van games, maar cryptocurrency biedt meerdere manieren om carrières in videogames te verbeteren door middel van cryptogames..

Met het BUFF-paradigma verdienen gebruikers geld door simpelweg de spellen te spelen. Andere benaderingen houden in dat spelers digitale activa bezitten en profiteren van dat eigendom. Sinds het Colossal Cave-avontuur in 1976 op een PDP-11 werd geprogrammeerd, blijven games de voorhoede van technologie innemen. Verwacht als opkomende technologie dat blockchain gameplatforms blijft innoveren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me