Coin Dance is een community-gestuurd platform dat statistieken en diensten aanbiedt voor Bitcoin en Bitcoin Cash. Samen met andere prominente sites zoals Bitfire, is een nieuwe golf van sites uitdagende modellen die niet eens strikt op het gebied van cryptocurrency zijn. Het lijkt erop dat decentralisatie geen enkele activiteit spaart, zelfs geen statistieken.

Wat is Coin Dance?

Het platform houdt allerlei statistieken rondom Bitcoin bij, van block mining tot volumestatistieken en zelfs wereldwijd sentiment. De betekenis van de muntdans komt eigenlijk van het woord toeval. Net als bij veel andere interessante internetmemes, werden de woorden populair nadat smartphones begonnen met het automatisch corrigeren van typefouten van gebruikers.

Een brede selectie van statistieken en services op het Coin Dance-portaal

Een brede selectie van statistieken en services op het Coin Dance-portaal

De visie

Coin Dance wil de statistische ruimte openen door vrijelijk toegang te geven tot informatie, met name met betrekking tot Bitcoin. Het team is van mening hoe Bitcoin evolueert als een protocol dat aan de gemeenschap zou moeten zijn. Bovendien moet iedereen het recht hebben om bij te dragen aan het delen van informatie, ongeacht hun technische achtergrond, sociale status of het aantal bitcoin dat ze in opslag hebben..

De strategie

Wat Bitcoin speciaal maakt, is dat het vrij transparant van aard is. Door het delen van gegevens te maximaliseren, zorgt Coin Dance ervoor dat de gemeenschap met elkaar in contact komt en belangrijke beslissingen neemt op basis van dit gedeelde gegevensmodel. Volgens Coin Dance,

Onze missie is simpel: de gemeenschap versterken en het ecosysteem laten groeien.

Diensten

Volumegrafieken

Coin Dance biedt voornamelijk volume-grafieken voor peer-to-peer-marktplaatsen. Communityleden werken grafieken wekelijks bij, zodat nuttige handelsinzichten meebewegen met de markten. De aangeboden peer-to-peer-marktplaatsen zijn Bisq, LocalBitcoins en Paxful.

Ontwikkelaars hebben het platform onlangs bijgewerkt om handelsgegevens in verschillende valuta’s over de hele wereld toe te voegen. Deze update zal veel gebruikers buiten de VS veel tijd besparen, die vaak eerst naar hun lokale valuta moeten omrekenen.

Vanity Service

Het platform biedt ook een naamgevingsservice voor ijdelheid voor degenen die een beetje swag aan hun Bitcoin-adres willen toevoegen. U kunt uw Bitcoin-portemonnee personaliseren in plaats van de hex- of QR-code te gebruiken die bij een standaardadres wordt geleverd. Het opzetten van uw eigen gepersonaliseerde portemonnee is niet zo moeilijk, en er is een handige Steemit tutorial link om u op weg te helpen.

Politiek & Mening

De sectie politiek houdt het besluitvormingsproces over ‘s werelds grootste cryptocurrency door regeringen over de hele wereld bij. Op het moment van schrijven werd er echter niet over Bitcoin-voorstellen gestemd, maar verwacht dat dit zal veranderen naarmate crypto blijft evolueren. Deze politieke kaart geeft een handig overzicht van hoe Bitcoin het op het wereldtoneel doet en stelt gebruikers in staat de veranderingen bij te houden.

In dit gedeelte wordt niet alleen vermeld waar Bitcoin is beperkt, maar ook hoe het is geclassificeerd. In India wordt Bitcoin momenteel bijvoorbeeld als eigendom beschouwd, maar in China wordt het erkend als handelswaar.

Coin Dance: hoe Bitcoin het doet op het politieke wereldtoneel

Hoe Bitcoin het doet op het politieke wereldtoneel

Statistieken

Het statistiekgebied is ongetwijfeld de plaats waar handelaren, codeerders en Bitcoin-auditors komen om alle feitelijke dingen met betrekking tot Bitcoin te verifiëren. U kunt uw typische prijsstatistieken vinden op Coin Dance.

Het is echter interessanter om door de beschikbare blockchain-gegevens te bladeren, die u doorgaans niet zult vinden op andere handelswebsites. Duik in details over blokgroottes, gedolven blokken, Google Bitcoin-zoekopdrachten, demografische gegevens van de gemeenschap en meer. U kunt ook een cryptocurrency-ticker vinden op basis van marktkapitalisatie, vergelijkbaar met CoinMarketCap, aan het einde van de pagina.

Samenvatting Bitcoin-knooppunt

Voor de meer technische onder ons is er de samenvatting van het Bitcoin-knooppunt. Dit zit boordevol informatie over de geschatte 10.000 knooppunten wereldwijd die het Bitcoin-netwerk beheren. In deze sectie worden zelfs knooppunten bijgehouden die worden geüpgraded om te kunnen omgaan met de recente kwetsbaarheid voor inflatie dat werd opgemerkt op het netwerk.

Bekijk ons ​​artikel over Bitcoin Full Nodes om een ​​beter begrip te krijgen van knooppunten en hoe u er een voor uzelf kunt opzetten.

Blokken

De sectie blokken helpt kijkers de nieuwste blokken te verifiëren en een beter algemeen beeld te krijgen van de mijngezondheid van het netwerk. De centralisatie van mijnbouw is de laatste tijd een steeds groter probleem geworden. Daarom gebruiken verschillende leden van de Bitcoin-gemeenschap de poolstatistieken om de dominantie van Bitmain op dit gebied bij te houden..

Middelen

De bronnensectie heeft veel goodies voor de beginner van cryptocurrency en Bitcoin. Er zijn nog een aantal andere geweldige bronnen, maar dit zou een goed startpunt zijn als u een beetje niet zeker weet waar u moet beginnen.

Poker

En tot slot, last but not least, wat zou crypto zijn zonder wat puur plezier aan de mix toe te voegen? Blockchain-poker is al een ding, en met Coin Dance kun je in een spel springen zonder je aan te melden. Voeg een paar gratis Satoshis toe aan je bankroll, en presto, je bent aan de slag.

Speel Texas hold'em poker met gratis Bitcoin op Coin Dance

Speel Texas hold’em poker met gratis Bitcoin op Coin Dance

Uitdagende Big Data Capture?

Big data is een term die wordt gebruikt om de toename te beschrijven van informatie die met meer variatie en met hogere snelheden binnenkomt. Dit fenomeen blijft groeien naarmate meer mensen online komen en hun eigen inhoud maken.

Big data voorspelling

Bron: Statista

Bedrijven als Google en Facebook kunnen uitgebreide gratis diensten aanbieden vanwege de waarde die ze halen uit de gegevens die we hen verstrekken.

Die informatie is echter niet beschikbaar voor het publiek, wat twee problemen oplevert. Ten eerste creëert het privacyproblemen. Ten tweede kan het niet worden gebruikt door de gemeenschap die het aanbiedt als ze hun eigen diensten met toegevoegde waarde willen bouwen.

Het lijkt erop dat Coin Dance dit model rechtstreeks uitdaagt. Door dit proces te democratiseren en het delen van statistieken open te stellen voor het publiek, stellen ze leden in staat een rechtstreeks aandeel te hebben in de ontwikkeling van het netwerk. Dit is natuurlijk een vroege dag en we zullen nog een paar jaar moeten wachten om erachter te komen of deze aanpak kan gedijen bij gevestigde bedrijven die door een firewall gegevens hebben verzameld.

Gevolgtrekking

Op de gemeenschap gebaseerde modellen hebben een enorm opwaarts potentieel. De deeleconomie is meer een modewoord in bedrijven als Airbnb en Uber, aangezien deze bedrijven de vastgelegde waarde niet delen met hun gebruikers. Het draait allemaal om de overgang naar een open wereld, waar transparantie en samenwerking waarschijnlijk de instrumenten van de toekomst zullen zijn.

Coin Dance biedt een waardevolle statistische service aan leden van de Bitcoin-gemeenschap. Het zal interessant zijn om te zien hoe projecten worden gebouwd op basis van hun diensten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me