Crypto-monitoren functioneren als regelgevende tsaren om cryptocurrency-voorschriften vast te stellen, en dit komt voort uit de noodzaak om investeerders te beschermen.

Een verordening definieert een regel van orde die wordt voorgeschreven door een autoriteit die kracht van wet heeft.

Alle georganiseerde sociale instellingen – inclusief regeringen, bedrijven, scholen en gezinnen – voorzien natuurlijk in regels om de juiste gedragscodes vast te stellen. Regelgeving bevordert het algemeen welzijn, voorziet in geschillenbeslechting en specificeert straffen voor slecht gedrag.

Frauduleuze ICO’s

Op nationaal niveau richt de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) momenteel haar energie op het bestrijden van frauduleuze ICO’s. Bij deze regelingen zijn vaak oplichters betrokken die investeerders overtuigen om geld te steken in projecten die geen waarde hebben.

Centra Tech, Inc..

In april 2018, de SEC heeft de activiteiten van Centra Tech stopgezet. Inc. Deze ICO heeft meer dan $ 32 miljoen opgehaald bij duizenden investeerders. Het bedrijf beweerde dat het een reeks financiële producten zou bouwen, waaronder een debetkaart die wordt ondersteund door Visa en MasterCard die cryptocurrencies omzetten in fiatvaluta’s. De SEC vond dat er in werkelijkheid geen relatie met Visa of MasterCard bestond. Bovendien beweert de SEC dat het bedrijf fictieve leidinggevenden heeft gecreëerd met indrukwekkende cv’s om investeerders te misleiden. Een van de twee oprichters maakte vluchtreserveringen om het land te verlaten, maar de autoriteiten arresteerden hem vóór de vlucht.

RECoin And The Diamond Reserve Club

In september 2017, de SEC heeft twee ICO’s afgesloten die door dezelfde persoon worden beheerd. REcoin Group Foundation beweerde een cryptocurrency te zijn die wordt ondersteund door onroerend goed. Evenzo beweerde de Diamond Reserve Club (of DRC World) te worden ondersteund door diamanten. De crypto voor REcoin zou betalen voor investeringen in onroerend goed en de crypto voor DRC World betalen voor investeringen in diamant. Volgens de SEC bestond er geen organisatie achter beide bedrijven.

AriseBank

In Texas in januari 2018, de SEC heeft de activa van AriseBank en zijn oprichters bevroren, kreeg een gerechtelijk bevel om zijn ICO stop te zetten, en benoemde een ontvanger over AriseBank. De SEC beweerde dat de ICO neerkwam op “een illegale, frauduleuze en niet-geregistreerde aanbieding van effecten die in strijd was met meerdere federale effectenwetten”.

crypto bewaakt het beeld

Crypto-monitoren, stop me alsjeblieft voordat ik weer ICO

Hoewel zakenmensen zich vaak verzetten tegen de beperkende beperkingen van regelgeving, verwelkomen serieuze spelers in de wereld van cryptocurrency crypto-monitors vaak om nuttige regelgeving te bieden. Slechte acteurs besmetten de hele industrie. En een reeks cryptocurrency-voorschriften helpt om te verduidelijken hoe een businessplan en een ICO moeten worden gestructureerd.

Terwijl Overstock verschuift van het opereren als een retailer naar het functioneren als een cryptocurrency-bedrijf, Overstock CEO Patrick Byrne spreekt zijn steun uit voor regelgeving

“Ik ben eigenlijk een voorstander van het hardhandig optreden van de SEC. Deze ICO-rage dit jaar heeft er volgens mij toe geleid dat veel mensen fleeced zijn. Er zijn veel mensen geweest die munten openbaar hebben gemaakt zonder echt bedrijfsplan. Ik denk dat veel daarvan problematisch is. Dus de SEC heeft gelijk gehad om in te grijpen en te zeggen dat we dit moeten gaan onderzoeken. ” CNN Money, “Overstock CEO: bitcoin een‘ vorm van gezond geld ” ‘, 14 december 2017

Ik ben een webontwikkelaar Said the Spider To The Fly

Overheidsregeringen pakken de speling op waar de federale overheid niet ingrijpt. Florida heeft onlangs besloten om de positie van een cryptomonitor te creëren om investeerders tegen fraude te beschermen.

Het is altijd zonnig in Florida (behalve ‘s nachts)

Florida kent een hoger dan gemiddeld percentage frauduleuze activiteiten. Volgens de gegevens van de Federal Trade Commission leidt Florida alle andere staten in klachten over consumentenfraude. Ongeveer 1.000 klachten krijgen dossiers per 100.000 inwoners. In termen van identiteitsdiefstal registreerde Florida 186,3 klachten per 100.000 mensen, het hoogste aantal van een staat.

Een van de redenen waarom oplichters zich richten op Florida is het resultaat de grote populatie senioren van de staat. 65-plussers vormden in 2013 bijna 19 procent van de bevolking, waarmee dit het hoogste percentage oudere inwoners van het land is.

Oplichters richten zich om een ​​aantal redenen op ouderen. Ten eerste hebben oudere mensen doorgaans meer geld dan kinderen. Ook zijn er identificerende gegevens voor senioren op veel systemen die fraudeurs kunnen verzamelen en gebruiken.

En het idee bestaat dat de mentale vermogens van ouderen afnemen, zodat ze gemakkelijker te misleiden worden. Maar eigenlijk, gegevens tonen aan dat jongere volwassenen meer vallen voor oplichting dan ouderen. Levenservaringen geven mensen tussen 65 en 75 jaar meer kennis en bescherming tegen fraude in vergelijking met mensen tussen 18 en 25 jaar.

Daarom motiveren Florida goede redenen om te kijken naar de bescherming van inwoners met cryptomonitors die blockchain reguleren.

crypto bewaakt het beeld

Arizona

Vanuit een ander perspectief, op 29 maart 2017 Arizona heeft zijn statuten gewijzigd te erkennen dat een handtekening beveiligd door blockchain-technologie gekwalificeerd is als een geldig elektronisch record. Alle eigendoms- of andere rechten, zowel interstatelijk als buitenlands van aard, bleven geldig op grond van de beveiliging van blockchain-technologie. Met andere woorden, dit statuut bevestigt de onveranderlijke waarheid van blockchain.

Ren naar de grens

Op internationaal niveau spelen nationale competities een rol. Als het ene land blockchain-innovatie onderdrukt met onderdrukkende cryptomonitors die belastende regelgeving toepassen, zal een ander land prikkels bieden om nieuwe technologische ontwikkeling en de banen die daaruit voortvloeien te introduceren..

De Zwitserse minister van Economie, Johann Schneider-Ammann, verklaarde dat op 18 januari 2018 hij wil dat Zwitserland “DE crypto-natie” wordt. Dit volgt in de traditie die het land heeft aangenomen in de banksector.

Canada

Canada benadert de kwestie van cryptocurrency-regulering serieus en bestudeert het onderwerp grondig om de juiste weg vooruit te vinden.

Op 8 oktober 2014, Andreas Antonopoulos getuigde voor de Commissie Bankwezen, Handel en Handel van de Senaat van Canada. Deze lezing biedt een van de beste introducties ooit tot Bitcoin en cryptocurrency. Over het algemeen doen de senatoren hun best om serieuze vragen te stellen om het onderwerp echt te begrijpen, en zoals gewoonlijk geeft Andreas duidelijke, volledige en inzichtelijke informatie.

Eindelijk, hoe je moet scheidsrechter als je het spel niet kent?

De hoorzittingen uitgevoerd door het Canadese parlement resulteerden in de goedkeuring van wetsvoorstel C-31 op 19 juni 2014. En dat was zo de eerste nationale wet waar ook ter wereld op cryptocurrencies.

Als alternatief verklaarde Stephen Poloz, het hoofd van de Central Bank of Canada op 25 januari 2018: “ Ik maak bezwaar tegen de term cryptocurrencies omdat ze crypto zijn, maar geen valuta’s … ”

Daarin schuilt de moeilijkheid voor crypto-monitoren bij het reguleren van blockchain. Hoe regel je iets als er geen begrip of overeenstemming bestaat over wat het te reguleren ding definieert? Biedt Bitcoin een waardeopslag of een ruilmiddel? Functioneert het als geld of als een zekerheid van een bedrijf zoals aandelen? Aangezien Bitcoin niet tot een land behoort, hoe belast een land het dan? Definieert blockchain cryptocurrency? Of decentralisatie? Volstaan ​​bestaande wetten om misbruiken zoals het witwassen van geld aan te pakken??

Cryptocurrency leeft vandaag als een opkomende technologie in de vroege stadia van zijn ontwikkeling. Naarmate de technologie ouder wordt, zullen regelgevers voor cryptocurrency beter begrijpen hoe ze investeerders kunnen beschermen tegen frauduleuze activiteiten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me