Wie is Da Hongfei?

” alt=”hongfei” width=”223″ height=”226″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1.jpeg” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1.jpeg 223w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1-65×65.jpeg 65w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1-100×100.jpeg 100w” />Da Hongfei is de oprichter van NEO, een blockchain-platform voor gedistribueerde apps. Hij is ook de oprichter en CEO van Onchain, een blockchain-ontwikkelingsbedrijf voor ondernemingen en instellingen. Beide projecten hebben hun hoofdkantoor in China en waren de eerste blockchain-ontwikkelingsprojecten in China.

Hongfei heeft zijn status als blockchain- en cryptocurrency-pionier in Azië verdiend. Hij is nu een van de meest gerespecteerde experts in crypto, vooral als het gaat om Chinese gebruikersacceptatie, bedrijfstoepassingen en overheidsregulering.

In deze spotlight kijken we naar Hongfei’s carrière in crypto en duiken we dieper om zijn rol in het grotere cryptocurrency-landschap te begrijpen..

Da Hongfei en de Blockchain-wereld

Het cryptocurrency-verhaal van Da Hongfei begint in 2014 met de oprichting van Antshares (nu bekend als NEO) en Onchain.

De oprichting van NEO (Antshares)

Antshares begon in februari 2014. Het is ontworpen als een platform voor het bouwen van gedecentraliseerde apps. Antshares, de eerste in zijn soort in China, maakte de weg vrij voor toekomstige Chinese blockchain-projecten.

” alt=”NEO” width=”389″ height=”129″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1.png” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1.png 389w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-1-300×99.png 300w” />

De technologie van NEO maakt slimme contracten mogelijk (zoals Ethereum). NEO draait echter een virtuele machine waarmee ontwikkelaars deze contracten kunnen coderen in C #, Java, Python of andere populaire codeertalen. U hoeft geen nieuwe taal meer te kennen om slimme contracten te coderen.

In april 2016 bracht het team een ​​whitepaper uit over een nieuw type consensusprotocol (dBFT – gedelegeerde Byzantijnse fouttolerantie), de eerste uit China. Dit is het protocol dat NEO-knooppunten gebruiken om consensus te bereiken en transacties af te ronden. dBFT stelt NEO in staat om een ​​transactiesnelheid van 1.000 TPS te behouden, met optimalisatie kan dit naar een veel hoger niveau gaan. Vergelijk dat met Ethereum’s 15 transacties per seconde, en je krijgt het gevoel dat NEO is gebouwd voor grootschalig, hoogfrequent gebruik.

De oprichting van Onchain

Hongfei en Antshares CTO Erik Zhang richtten rond dezelfde tijd ook Onchain op. Dit bedrijf benadert enterprise blockchain-gebruik vanuit de andere richting. Ze bieden advies- en ontwikkelingsdiensten aan de vele particuliere bedrijven die geïnteresseerd zijn in blockchain.

” alt=”Hongfei” width=”1200″ height=”952″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz.jpg” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz.jpg 1200w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz-300×238.jpg 300w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz-768×609.jpg 768w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz-567×450.jpg 567w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/1qigphh0l3cz-600×476.jpg 600w” />

Da Hongfei en CTO Erik Zhang

Onchain begon er een paar te zien hoge snelheid in 2016, Antshares verder ontwikkelen en het eerste Chinese blockchain-bedrijf worden dat zich bij Hyperledger aansluit, wat heeft bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van het product van Onchain, genaamd DNA. DNA, of Distributed Networks Architecture, maakt de integratie van bedrijfssystemen en de ondersteuning van cross-chain interoperabiliteit mogelijk.

Dankzij het ontwerp van DNA kan blockchain worden toegepast op verschillende gebruikssituaties terwijl je samenwerkt met overheidsvoorschriften, besluit over een consensusprotocol, geen verbinding kunt maken met andere blockchain-applicaties of zelfs ontwikkelaars vindt om je eigen blockchain of applicaties te bouwen.

” alt=”Onchain” width=”318″ height=”159″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download.png” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download.png 318w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/download-300×150.png 300w” />In juni 2016 werkte Onchain samen met Microsoft China. Onchain werkte ook samen met FaDaDa om Legal Chain op te richten om verschillende tekortkomingen van legale digitale applicaties aan te pakken. Onchain werd ook verkozen tot de 50 beste Fintech-bedrijven van KPMG in China en kondigde een samenwerking aan met Alibaba voor een opslagplaats voor e-mailbewijs voor ondernemingen die worden aangedreven door blockchain.

In wezen is DNA een platform waarmee andere bestaande platforms blockchain-technologie kunnen gebruiken zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Het DNA van OnChain is gericht op het faciliteren van reguliere acceptatie en cross-chain communicatie.

Synergie tussen NEO en Onchain: het masterplan van Da Hongfei

Voor context, de relatie tussen NEO en Onchain is dat van Ethereum en Enterprise Ethereum. Onchain werkt aan blockchain-projecten met grote ondernemingen en heeft in het verleden samengewerkt met de Chinese overheid, wat uiteindelijk het NEO-ecosysteem helpt. Het NEO-ecosysteem ontwikkelt de platforms voor toekomstige blockchain-groei in China. Zie ook verderop in dit artikel, NEO zal in de toekomst de kloof overbruggen tussen private institutionele blockchains en publieke blockchains, waardoor een verenigde blockchain-economie ontstaat.

Om meer te weten te komen over Onchain en NEO, raad ik onze gids over NEO aan.

Raadplegen van de Chinese regering

Een van de meest opvallende en vaak ingetogen rollen die Hongfei heeft gespeeld, is het opzetten van een constructieve communicatielijn met Chinese overheidsfunctionarissen..

China pakte cryptocurrencies in de nasleep van ICO-manie, waar dubieuze ICO-projecten uit het houtwerk vlogen ten koste van naïeve investeerders. Als een van ‘s werelds leiders op het gebied van technologische innovatie en de thuisbasis van een enorme populatie ondernemers en ontwikkelaars, zou het sluiten van de gordijnen voor crypto een buitengewoon ongelukkige gemiste kans zijn geweest..

Hongfei speelde een belangrijke rol in de samenwerking met de Chinese overheid voor en na het verbod om een ​​gezonde sfeer te creëren voor blockchain-innovatie in China zonder de zwendelprojecten.

Reactie van Hongfei op de Chinese ICO-zeepbel

Hongfei vergeleek de ICO-situatie met die van de dot-com-zeepbel uit het begin van de jaren 2000: “Toen je een bedrijf begon dat eindigde in‘ dot com ’, kon je gemakkelijk kapitaal aantrekken. Hetzelfde is wat je ziet met de ICO-buzz. ” Hij zei verder dat nieuwe technologieën altijd bellen zullen genereren, omdat investeerders sneller opgewonden raken dan de technologie kan ontwikkelen om bij te blijven. Na bubbels haalt de technologie echter altijd een inhaalslag en herstelt de markt zich.

Hoewel de cryptocurrency-situatie in China veel gecompliceerder is dan alleen een paar vervelende oplichterij-ICO’s, is het de moeite waard om de invloed van Hongfei op te merken. Als oprichter van Onchain en NEO, een ecosysteem voor slimme contracten dat de ontwikkeling van dapps ondersteunt, was Hongfei in staat om eigenaar te worden van het schoonmaken van de ruimte.

De strijd om crypto in China is nog lang niet voorbij, maar door meer positieve figuren in de ruimte te hebben zoals Hongfei, kan het gesprek doorgaan naar innovatie in plaats van vernietiging.

China’s plan

China onlangs publiceerden hun 13e vijfjarenplan, die de prioriteitstelling van blockchain-ontwikkeling in de komende vijf jaar raakte.

In 2017 publiceerde de Chinese centrale bank ook een soortgelijk plan over Fintech-ontwikkeling met als doel “ het fundament versterken, de veiligheid vergroten, innovatie bevorderen, standaardisatie ontwikkelen en regelgeving verbeteren ”

Bovendien publiceerde het Ministerie van Industrie en Informatietechnologie van de Volksrepubliek China ‘The National Blockchain Standard’, waarmee Onchain als een van de eersten aan deze nieuwe norm slaagde..

De toekomst

Hongfei heeft grote plannen voor de toekomst van Onchain en NEO. 2016 en 2017 zorgden voor de grootste buzz voor NEO tot nu toe, en het momentum houdt aan voor beide inspanningen. Hongfei is ook optimistisch voor de toekomst van Onchain:

“Onze visie is om van Onchain een echt universeel Blockchain-framework te maken. Door gebruik te maken van verschillende plug-in modules, kan ons raamwerk worden toegepast voor een publieke keten, een consortiumketen of zelfs een private keten. Onze cross-chain adapter module, die momenteel in ontwikkeling is, zorgt voor interoperabiliteit tussen deze verschillende ketens. “

-Da Hongfei, 5 oktober 2016.

NeoX + Onchain

Het masterplan behelst uiteindelijk synergie tussen NEO en Onchain. Hoewel het niet op korte termijn zal komen, kunt u verwachten dat de services van NEO en Onchain in de komende jaren zullen worden gekoppeld. NEO heeft al plannen voor NeoX, hun platform voor cross-blockchain-transacties. Als dit lukt, kan NeoX private blockchains koppelen aan de grotere publieke markt. Zo’n blockchain-kruisingstool kan net zo nuttig zijn als API’s bij webontwikkeling, waardoor sommige privécode interoperabel kan zijn met een openbaar ecosysteem. Dit zou de interoperabiliteit tussen openbare of particuliere blockchains mogelijk maken.

Eenmaal verbonden, zullen NEO en Onchain een compleet ecosysteem van technologie hebben. Ze zouden een geheel nieuwe door blockchain aangedreven economie kunnen bemiddelen. Dit is het masterplan van Da Hongfei. Het is briljant en tot nu toe doet hij het goed.

Gevolgtrekking

Da Hongfei is momenteel een van de belangrijkste beroemdheden in crypto. Zijn connecties binnen de Chinese overheid, zijn status als pionier op het gebied van Chinese cryptovaluta en zijn positie aan het roer van twee grote Chinese blockchain-bedrijven betekent dat hij een belangrijke speler zal zijn in de ontwikkeling van cryptocurrency..

Als je Da Hongfei graag wilt zien spreken, kun je hem op 26 januari 2018 bij Blockchain Connect in San Francisco zien. Koop 30% korting op tickets met de code ‘coincentral’. [UITVERKOCHT]

” alt=”blockchain connect” width=”1438″ height=”716″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM.png” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM.png 1438w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM-600×299.png 600w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM-300×149.png 300w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM-768×382.png 768w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-11-at-3.38.46-PM-874×435.png 874w” />

Bovendien zal Da Hongfei spreken en praten over “The New Vision” voor NEO tijdens de eerste NEO Developers Conference in San Francisco op 30 en 31 januari 2018..

” alt=”NEO DevCon” width=”1474″ height=”818″ data-ezsrc=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM.png” data-ezsrcset=”https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM.png 1474w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM-300×166.png 300w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM-768×426.png 768w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM-811×450.png 811w,https://coincentral.com/wp-content/uploads/2018/01/Screen-Shot-2018-01-23-at-5.16.35-PM-600×333.png 600w” />

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me