De beste Bitcoin-mijnsoftware van 2018

Bitcoin-mining is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Sinds de oorspronkelijke cryptocurrency recordhoogtes bereikte in de tweede helft van 2017, wil iedereen meedoen. Naarmate de interesse in crypto blijft stijgen, neemt ook het aantal nieuwe miners toe dat de mijnbouwarena betreedt. Hoewel dit opwindend nieuws is in termen van acceptatie, kan het mijnwerkers doen strijden om de beste Bitcoin-mijnsoftware te vinden om winstgevend te blijven.

Je hebt een combinatie nodig van een betrouwbare mijnbouwinstallatie en de beste Bitcoin-mijnbouwsoftware die beschikbaar is om in 2018 aan de top te blijven. Mijnbouw BTC kan nog steeds winstgevend zijn, maar je moet veel onderzoek doen om een ​​mijnbouwstrategie te ontwikkelen die voor jou werkt.

Een complete mijnbouwstrategie houdt rekening met zaken als:

  • Elektriciteitskosten
  • Bitcoin-mijnbouwhardwarekosten
  • Software kosten
  • Juiste ventilatie-eisen
  • Mijnwerkerskosten
  • Transactiekosten

Tegenwoordig is mijnbouw een zeer gecentraliseerde activiteit, waarbij het merendeel van BTC wordt gedolven door grote datacenters van meerdere miljoenen dollars. In de meeste gevallen bevinden deze faciliteiten zich in afgelegen delen van de wereld, waar elektriciteit meestal het goedkoopst is.

Maar het is niet goedkoop om 500 ASIC-mijnwerkers tegelijk te laten draaien. Voordat je dit niveau van het spel kunt bereiken, moet je op de begane grond beginnen.

Doe je onderzoek – Hardware-opties

Als u geïnteresseerd bent in mining, moet u eerst uw hardware-opties onderzoeken. ASIC mijnbouwinstallaties kunnen betere resultaten geven, maar zijn iets duurder in bezit en gebruik in vergelijking met GPU-mijnbouwinstallaties.

GPU-mining-rigs zijn flexibeler omdat ze, in tegenstelling tot hun ASIC-tegenhangers, niet beperkt zijn tot één hash-algoritme. Maar ze moeten worden gekoppeld aan een mijnbouwpool om u traceerbare opbrengsten te geven als u ervoor kiest om BTC te minen.

Uw hardwarebeslissing zal helpen om te dicteren wat de beste Bitcoin-mijnsoftware is. Niet alle Bitcoin-mining-software en -hardware is compatibel. U moet dus wat onderzoek doen om ervoor te zorgen dat u geen rig koopt die niet past in uw algemene mijnbouwstrategie.

De concurrentie is groot in de mijnbouwarena. Om succesvol te zijn in uw onderneming, moet u de beste Bitcoin-mijnsoftware kennen.

CGMiner

CGMiner is een van de meest populaire Bitcoin-mining-softwareplatforms die beschikbaar zijn. Deze open-source mijnbouwsoftware is compatibel met elke ASIC / FPGA-mijnbouwinstallatie. De broncode is geschreven in C, dus het werkt op alle besturingssystemen, inclusief Windows, OS X en Linux.

Deze software heeft een eenvoudige opdrachtregelinterface die gemakkelijk te begrijpen is voor ervaren mijnwerkers. Het kan even wennen zijn voor personen die niet bekend zijn met mijnbouw.

CGminer

CGminer-lijninterface

BFGMiner

BFGMiner is vergelijkbaar met CGMiner maar met meer technische upgrades. Deze software is specifiek ontworpen voor gebruik met AISC en FPGA (Field-Programmable-Gate-Array) mining-apparaten. Deze unieke software bevat enkele geavanceerde functies, zoals ondersteuning voor meerdere apparaten en automatische detectie van poolfouten.

BFGMiner is een van de meest betrouwbare Bitcoin-mijnsoftware-oplossingen ter wereld. En omdat het in C is geschreven, is het compatibel met alle populaire besturingssystemen.

bfgminer-interface

BFGMiner-interface

MultiMiner

Nieuwe mijnwerkers kunnen in de war raken met lijninterfaces en daarom biedt BFGMiner nu de grafische interface van MultiMiner.

De intuïtieve lay-out van dit programma leent zich goed voor beginnende mijnwerkers en mensen die niet bekend zijn met het mijnbouwproces. MultiMiner bevat dezelfde krachtige functies waar BFGMiner om bekend staat, maar met een veel gemakkelijker te begrijpen bedieningspaneel.

Tik gewoon op het tabblad “Pools” om de mijnbouwpool te selecteren waaraan u wilt deelnemen en u bent klaar om te gaan.

multiminer-interface

Mulitminer-interface

EasyMiner

EasyMiner is een grafische frontend-upgrade voor het immens populaire mijnbouwprogramma CGMiner. Na het installeren van deze upgrade kunnen miners eenvoudig hun portemonnee bekijken, mining pools opzetten en netwerkinstellingen naar eigen inzicht wijzigen.

Dit is een slimme toevoeging voor nieuwe mijnwerkers die op zoek zijn naar een schone interface die hen up-to-date houdt over hun voortgang in de mijnbouw zonder dat ze vastlopen bij het leren van nieuwe codering. EasyMiner heeft tot nu toe veel succes op de markt gekend dankzij de eenvoudige installatie en uitstekende resultaten.

eenvoudige mijnwerker-interface

EasyMiner-interface

Bitminer

De mining pool-software Bitminer werd voor het eerst geïntroduceerd in de crypto-ruimte in 2011. Dit mijnbouwplatform is een van de oudste op de markt en met meer dan 450.000 geregistreerde gebruikers weet je zeker dat je een serieuze hash-kracht krijgt wanneer je deze software gebruikt..

Als u een van die personen bent die nog niet helemaal klaar zijn om $ 3.000 te laten vallen op een betrouwbare ASIC-mijnwerker, is Bitminer-software compatibel met zowel CPU- als GPU-mijnbouwinstallaties.

De set-up is eenvoudig en vanwege de extra flexibiliteit bij het kiezen van uw mijnbouwinstallatie, is de kans groter dat u de perfecte pasvorm voor uw behoeften zult vinden wanneer u deze software gebruikt om BTC te minen.

Bitminer

Bitminer-interface

De beste Bitcoin-mijnbouwsoftware – 2018-editie

De mijnbouwsector ontwikkelt zich razendsnel. Elke dag komen er nieuwe en steeds innovatievere concepten binnen in de cryptominingsector. Het zal heel interessant zijn om te zien hoe deze industrie zich de komende jaren ontwikkelt.

De stijgende kosten van mijnbouwapparatuur en elektriciteit hebben creatieve geesten al geïnspireerd om op zoek te gaan naar nieuwe alternatieven voor het mijnbouwproces. Deze omvatten Proof-of-Stake-munten die afzien van de enorme wiskundige vergelijkingen die vereist zijn in PoW-systemen, zoals BTC.

We kunnen een voortdurende ontwikkeling verwachten in de mijnbouwarena nu BTC zijn laatste munt nadert om te worden gedolven. De 21 miljoenste BTC komt snel dichterbij, aangezien er al 17 miljoen BTC met succes is gedolven.

Omdat de mijnbeloning elke 210.000 blokken wordt gehalveerd, is het slimmer om nu de sector te betreden in plaats van langer te wachten.

Hopelijk zal de mijnbouwsector de komende jaren meer in evenwicht komen, aangezien meer individuen belangstelling tonen voor de mijnbouw van BTC. Het zou geweldig zijn om een ​​terugkeer naar de dagen van CPU-mijnbouw te zien. Waar iedereen rechtstreeks vanaf zijn pc thuis kan minen zonder speciale hardware nodig te hebben.

wat denken jullie? Is de mijnbouwarena te druk geworden? Laat het ons weten Twitter en zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste crypto-ontwikkelingen!