Bytecoin-uitwisselingssites worden steeds talrijker naarmate de op privacy gerichte cryptomunten volwassen worden. Er is echter een duidelijke leider als het gaat om volume en vaak is het het beste om te handelen waar de actie is.

Bytecoin (BCN) is een unieke cryptocurrency die het streven naar totale privacy en anonimiteit sinds het prille begin in 2012 heeft verhoogd. Bytecoin, het ontstaan ​​van de Monero-vork, was de eerste die de Cryptonote-technologie als een kernpijler van het project adopteerde. Door Cryptonote en de aangesloten Ring Signatures in te zetten, creëert Bytecoin een ecosysteem van niet-traceerbare privétransacties die tijdens de begindagen zijn tanden in het dark web snijden..

Tegenwoordig wil Bytecoin zijn ruimte vinden in een grotere arena, met een bijzondere focus op het verstoren van het huidige financiële systeem in het algemeen en het bieden van oplossingen voor een nieuw model “efficiënter dan de bestaande​.

Bytecoin Exchanges – Waar Bytecoin te kopen, verkopen en verhandelen

Momenteel is er een reeks online uitwisselingen die u helpen uw dollars of crypto voor Bytecoin te veranderen. Maar om de selectie te beperken en het water een beetje te zuiveren, kan het effectiever zijn om het volume te volgen.

Bytecoin Exchange Markets op volume

Percentage volumedistributie door Bytecoin Exchange op CoinMarketCap

Beurzen die te maken hebben met hoog crypto-handelsvolume zullen vaak in staat zijn om de meeste liquiditeit en paren aan hun gebruikers te bieden. De meest actieve uitwisseling in het algemeen is echter niet per se waar de actie voor Bytecoin is. Neem bijvoorbeeld de cryptocurrency exchange OKEx. OKEx is de nummer vijf beurs op basis van het totale handelsvolume en heeft Bytecoin als een aanbieding. OKEx is echter slechts verantwoordelijk voor minder dan één procent van het totale volume verhandelde Bytecoin.

De Bytecoin-beurs die op het moment van schrijven oppermachtig is, is verreweg HitBTC. Maar wacht even, er zijn een handvol andere uitwisselingen die moeten worden overwogen. Misschien handelt u al met Binance of heeft u goede dingen van Poloniex gehoord en wilt u hun diensten uitproberen. Ondanks dat het leeuwendeel van het volume op HitBTC plaatsvindt, zijn er andere Bytecoin-uitwisselingen die u moet kennen.

Uitwisselingen voor het verhandelen van uw cryptocurrencies voor Bytecoin

De primaire methode om op een Bytecoin-beurs te handelen, is door Bytecoin te kopen en verkopen met andere cryptocurrencies. BCN / BTC die de handel in Bytecoin en Bitcoin mogelijk maakt, is waarschijnlijk de beste keuze om uw Bytecoin te krijgen, vooral als u al Bitcoin in bezit heeft.

Het proces om Bitcoin te gebruiken om Bytecoin te kopen, is vrij eenvoudig. Nadat u zich heeft geregistreerd bij de beurs van uw keuze, draagt ​​u de Bitcoin over die u van plan bent om uw nieuwe door de beurs verstrekte portemonnee te gebruiken. Zodra uw storting klaar is, ruilt u de BCN / BTC-koppeling in voor de prijs die u zoekt.

Zoals bij elke uitwisseling op dit moment, moet u sterk overwegen om uw nieuw aangeschafte Bytecoin van de beursportefeuilles naar uw eigen portemonnee te verplaatsen. Als u niet vaak wilt handelen, is het altijd het beste om uw cryptocurrencies in uw eigen portemonnee te houden met veilig beheerde privésleutels. Wisselportefeuilles blijven een belangrijk doelwit en hoewel fondsen eerder zijn teruggevorderd of terugbetaald door uitwisselingen, is het het beste om uw eigen crypto te bewaren.

Bytecoin exchange Binance

Koop en ruil Bytecoin op Binance

Binance – Relatief laat lijst Bytecoin, Binance is een eersteklas cryptocurrency-uitwisseling met op het moment van schrijven bijna 400 crypto-koppelingen. Binance is populair vanwege het feit dat het een sterke staat van dienst heeft op het gebied van professionaliteit en veiligheid binnen de cryptocurrency-gemeenschap. Momenteel is Binance goed voor ongeveer 11% als het totale volume voor Bytecoin met hun BCN / BTC en BCN / ETH goed is voor bijna al die activiteit.

Bytecoin-uitwisseling OKEx

Bytecoin handelt op OKEx

OKEx – OKEx heeft een vrij klein deel van de Bytecoin-activiteit maar alleen recentelijk vermeldde het op hun beurs. Deze beurs is momenteel qua volume de op vier na grootste ter wereld en heeft een enorm aanbod van meer dan 500 koppelingen, waaronder BCN / BTC, BCN / USDT en BCN / OKB. OKEx-uitwisseling is een beetje geavanceerder als u daar klaar voor bent, inclusief toegang tot futures en margehandel – echter nog niet met Bytecoin.

Bytecoin exchange Poloniex

Bytecoin kopen en verkopen op Poloniex

Poloniex – Ook een kleinere speler in het Bytecoin-volume, Poloniex is gevestigd in Boston en heeft ongeveer 100 koppelingen. Voor Bytecoin heeft de uitwisseling twee paren: Bytecoin en Bitcoin samen met Bytecoin en Monero. Omdat het in het algemeen een kleinere beurs is in vergelijking met de top vijf, kan het deel van de Bytecoin van Poloniex grotendeels te wijten zijn aan de unieke BCN / XMR-koppeling.

Bytecoin-uitwisseling HitBTC

Handel in Bytecoin op HitBTC

HitBTC – De zwaarste in het totale Bytecoin-uitwisselingsvolume. HitBTC claimt meer dan 85% van de Bytecoin-beurshandel, voornamelijk in BCN / BTC en BCN / USDT. HitBTC is actief sinds 2013 en heeft de meeste combinaties in de branche met meer dan 700 om aan uw handelsbehoeften te voldoen.

Afsluiten

HitBTC, Binance, Poloniex en OKEx dekken tot op heden bijna alle handelsactiviteiten met Bytecoin. Elk van deze handelsplatformen heeft zijn eigen verschillende opties en diensten die aan onze individuele behoeften voldoen. Om te bepalen welke beurs voor u het meest geschikt is, hoeft u niet per se te steunen op hun volume of liquiditeit.

De eerder genoemde Bytecoin-beurzen zijn relatief eenvoudig te gebruiken. Ze zouden een goede testomgeving moeten zijn voor beginners en meer om in een professionele omgeving blootstelling te krijgen aan Bytecoin en andere cryptocurrencies.

Naast de beurzen zijn er andere manieren om te investeren in en deel te nemen aan Bytecoin. Bytecoin mining laat kansen zien, r / BytecoinBCN heeft altijd dorst naar meer memes, en sterke ontwikkelaars zijn altijd gewild voor deze open source projecten.