Met meer dan 400 EOS-afgevaardigden om uit te kiezen, vind je het misschien moeilijk om te beslissen bij welke van de beste EOS-afgevaardigden je je tokens moet gooien. Uw stem, hoe groot of klein ook, is essentieel.

De 21 afgevaardigden met de meeste stemmen, de Block Producers, hebben substantiële invloed op het EOS-ecosysteem. Ze valideren transacties, creëren blokken en sponsoren EOS-gemeenschapsprojecten naast andere essentiële verantwoordelijkheden. Op dit moment heeft de beste EOS Block Producer slechts 2,46 procent van de stemmen, en slechts ongeveer 38 procent van de tokenhouders heeft gestemd. De race naar de top is dus nog niet voorbij voor geen van de afgevaardigden.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste EOS-afgevaardigden en waarom u zou moeten overwegen op hen te stemmen.

starteos-logo

Starteos

China gevestigd Starteos is de huidige stemleider van Block Producer. Met blockchain-wortels die teruggaan tot 2013, is het bedrijf een van de meer ervaren afgevaardigden. In feite heeft Starteos op een gegeven moment ‘s werelds grootste cryptocurrency-mijnbouwoperatie opgericht, met een belasting van 130.000 kilowatt op dat moment.

Starteos heeft een viertalig plan om de EOS-gemeenschap te helpen. Het eerste initiatief is om een ​​samengestelde lijst van gedecentraliseerde EOS-applicaties (dapps) te maken. Voor deze lijst evalueren onderzoekers en opinieleiders dapps om u een nauwkeurige analyse te geven van de beste die u kunt gebruiken.

Bovendien werkt Starteos samen met de School of Information and Software Engineering van Chengdu University of Electronic Science and Technology voor hun tweede initiatief, het Joint Laboratory of Blockchain Technology Research and Application. Het doel van het lab is om verschillende gebieden van blockchain te onderzoeken, zoals beveiliging en praktijkvoorbeelden.

Om te helpen bij het opbouwen van de kennisbank van de gemeenschap, beheert Starteos ook verschillende educatieve sociale mediakanalen. Deze kanalen (WeChat, Steemit, Reddit) bieden EOS-nieuws en informatieve inhoud.

Ten slotte organiseert Starteos een reeks live lessen en topbijeenkomsten rond EOS en andere blockchain-onderwerpen.

EOS New York-logo

EOS New York

EOS New York is een andere top-vijf Block Producer. De afgevaardigde begon als een gesprek tussen twee mede-oprichters in november 2017, en in januari 2018 voegde een derde zich bij het team toen ze officieel van start gingen. Hoewel ze New York naar huis bellen, is het volledige team verspreid over Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië.

De afgevaardigde houdt zich aan een Gedragsregels dat omvat (onder andere):

  • Betrokkenheid bij token-houders. Het leiderschap van EOS New York waardeert uw mening en neemt deel aan een open dialoog, ongeacht de hoeveelheid EOS die u inzet.
  • Financiële onafhankelijkheid. Er is geen externe invloed of investering van entiteiten die een gevestigd belang in Block.one of een andere Block Producer hebben.
  • Transparantie. Het leiderschapsteam zal altijd voldoende informatie verstrekken over de financiële situatie, het operationele team en de aandeelhouders van de afgevaardigde.
  • Hoge netwerkprestaties. Alle blokbeloningen worden opnieuw geïnvesteerd in het onderhoud en de schaalvergroting van de infrastructuur van de deelnemer om de beste prestaties te garanderen.

eos.fish-logo

EOS. Vis

Chun Wang is een veteraan in de crypto-ruimte EOS. Vis. Wang begon met mijnbouw in 2011, maar staat vooral bekend om zijn medeoprichters F2Pool in 2013. F2Pool is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste mijnbouwpool met de productie van bijna een miljoen BTC en vier miljoen ETH.

Net als de meeste andere Block Producers, beloont EOS.fish niet direct tokenhouders die op hen stemmen. Ze overwegen echter wel om een ​​deel van hun beloningen uit te delen aan communityleden die hackathon-achtige evenementen organiseren. Deze gebeurtenissen leiden vaak tot opwindende nieuwe technologie voor het ecosysteem, waardoor ze enige compensatie verdienen.

Het team heeft ook EOS Fishlet gemaakt, een EOS-portemonnee met duizenden dagelijkse gebruikers.

sheos-logo

shEOS

Hoewel deze afgevaardigde buiten de top-21 staat, shEOS is het bekijken waard. shEOS is de enige EOS-afgevaardigde die wordt gerund door een volledig vrouwelijk team. Het leiderschapsteam omvat opmerkelijke namen in blockchain zoals Emily Bush (Decentra Capital Managing Partner), Crystal Rose (Top 20 Women in Blockchain), Pamela Day (Paladin Trust CEO) en Jessica Houlgrave (Codex Protocol Co-founder / COO).

Het shEOS-team heeft een gedetailleerde routekaart met verschillende geplande mijlpalen voor het komende jaar. In combinatie met hun waarden voor empowerment van vrouwen, gaan ze dit jaar de eerste klas van shEOS-wetenschappers financieren. Via Stichting shEOS zal de afgevaardigde dat doen beurzen verstrekken om de genderkloof in de beroepsbevolking te helpen dichten. Deze beurzen helpen vrouwelijke aanvragers om dapp-ontwikkeling te leren, mentoren uit de branche te ontvangen en blockchain-gerelateerde banen te verdienen.

De beste EOS-afgevaardigden – wie te kiezen

Deze vier afgevaardigden vormen slechts een korte lijst van de honderden EOS-afgevaardigden om uit te kiezen. Als geen van deze keuzes u aanspreekt, raden we u aan de volledige lijst van afgevaardigden om er een te vinden die dat wel doet.

De meest kritische factor waarmee u rekening moet houden bij het uitbrengen van uw stem, is hoe de afgevaardigde belooft zijn blokbeloningen te besteden. U wilt een afgevaardigde selecteren die het EOS-ecosysteem verder zal verbeteren en die transparant is over hoe ze het doen.

We hebben het een keer genoemd, maar het is de moeite waard om nogmaals te vermelden. De 21 Block-producenten hebben een aanzienlijke impact op het lot van de EOS-blockchain, dus het is absoluut noodzakelijk dat uw stem niet verloren gaat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me