Derek Capo is CEO van TokenPay, het bedrijf achter de TPAY-blockchain. Capo en TokenPay hebben veel aandacht gekregen vanwege hun vennootschap met de Litecoin Foundation.

Ze droegen met name een belang dat ze hadden gekocht in WEG Bank AG over aan de Stichting in ruil voor technische en strategische bijstand. Gezien de recente opwindende aankondigingen van de Foundation over het verbeteren van de privacy en vervangbaarheid van Litecoin, hoopt Capo dat TokenPay kan leren van deze bewegingen.

Derek Capo was zo vriendelijk om bij ons te zitten om onze vragen te beantwoorden, variërend van de visie van TPAY, de relatie met de Foundation, de plannen van TokenPay om de acceptatie van cryptovaluta te stimuleren en de veelbelovende ontwikkelingen met betrekking tot hun gedecentraliseerde eFin-uitwisseling.

Afgezien van de integratie met het Lightning Network, met welke andere technische en ontwikkelingsgebieden hoop je dat de Litecoin Foundation TokenPay kan helpen met?

Onze relaties met zowel de Litecoin Foundation als Charlie Lee zijn al van onschatbare waarde voor ons gebleken. Ten eerste biedt het veel geloofwaardigheid en laat het zien dat we toegewijd en toegewijd zijn aan het nakomen en realiseren van ons primaire doel, namelijk het verhogen van de dagelijkse gangbare acceptatie van crypto.

De Litecoin Foundation is een marketing- en technische partner die TokenPay bijstaat. Zo geeft de stichting direct inzicht in technische moeilijkheden die we kunnen vermijden bij onze ontwikkeling, het uitproberen van nieuwe technologieën, het delen van kennis en het faciliteren van direct contact met developers..

We werken momenteel samen aan en bespreken vertrouwelijke transacties, vervangbare munten en wisselen informatie uit over onze toekomstige blockchain-upgrades.

litecoin stichting

In het licht van de plannen van het Litecoin-ontwikkelingsteam om de fungibiliteit en privacy van Litecoin te verbeteren, is TokenPay op zoek naar vergelijkbare upgrades?

Ja we zijn.

De recente aankondigingen van de Litecoin Foundation met betrekking tot Mimblewimble zijn iets dat ook onze interesse wekt. We leren allebei meer over de voordelen, beperkingen en mogelijkheden die deze technologie met zich meebrengt, vooral bij vertrouwelijke transacties en vervangbare munten.

Toen TPAY voor het eerst werd uitgebracht in 2018, bevatte het de nieuwste privacygerichte technologische ontwikkelingen. Het biedt nog steeds ongelooflijke transactietijden van 2 seconden en wordt momenteel bijgewerkt naar een nieuwe codebase. Privacy is onze primaire focus op TPAY.

De aankomende EFIN-munt gaat nog een stap verder door een bridge-functionaliteit toe te voegen waarmee gebruikers uiteindelijk direct cross-chain kunnen verhandelen via Atomic Swaps..

Specifiek wat voor soort zero-knowledge proof setup gebruikt TokenPay?

ZKP’s worden gebruikt in de op privacy gerichte functie voor verborgen adressen van TokenPay. In wezen garandeert de blockchain met het DKSAP (Dual-Key Stealth Address Protocol) dat we gebruiken voor het verzenden van anonieme transacties, dat transacties geldig zijn; hoewel informatie over de afzender, de ontvanger of hun geschiedenis verborgen blijft, vandaar het nulkennisbewijs.

Ziet u TokenPay als concurrentie voor Litecoin als een crypto-activum gericht op betalingen, en zo ja, hoe vermijdt u eventuele daaruit voortvloeiende belangenconflicten in uw partnerschap??

Litecoin en TokenPay hebben verschillende invalshoeken om hetzelfde probleem op te lossen: adoptie. Terwijl we een ecosysteem bouwen dat een gateway biedt voor handelaars en gebruikers om de cryptomarkt te betreden, richt Litecoin zich op complementair zijn met Bitcoin en geïntegreerd in de blockchain-ecosystemen. Onze focus ligt meer op consumentgerichte producten, en dit is de reden waarom we ons in een partnerschap bevinden waarin we onze lessen en visie delen en proberen om adoptie op te lossen en de complexiteit van de huidige technologie te verminderen..

Wanneer denkt u dat we debet- en / of creditcards van WEG Bank for Litecoin kunnen zien??

De CEO van WEG bank kan een nauwkeuriger tijdlijn geven. De laatste schatting die hij ons gaf was echter eind 2019 of 2020. Er moet nog veel werk worden verzet om deze oplossing duurzaam te maken.

Kunt u de exacte regeling tussen TokenPay, TokenSuisse en de gedecentraliseerde eFin-uitwisseling beschrijven??

TokenPay is een gedecentraliseerd, zelfcontrolerend betalingsplatform voor verkopers dat werkt op de TPAY-blockchain. TokenSuisse is een digitale vermogensbeheerder die zich voornamelijk richt op instellingen en ook een crypto-naar-fiat-uitwisselingsoplossing biedt. eFIN is een gedecentraliseerde cross-chain DEX waarmee gebruikers veilig en veilig crypto’s kunnen verhandelen, omdat gebruikers de bewaring van zowel hun privésleutels als munten behouden.

Deze drie werken symbiotisch samen om een ​​end-to-end-oplossing te bieden voor zowel handelaars, instellingen als gebruikers om transacties in crypto te kunnen uitvoeren en gerelateerde financiële producten te kopen..

TokenPay profiteert rechtstreeks van onze samenwerking met TokenSuisse, omdat dit de introductie van TokenPay bevordert door op cryptovaluta gebaseerde financiële producten te introduceren bij instellingen en particuliere beleggers. Een voorbeeld hiervan is het Privacy Coins-certificaat en het TPAY Tracker-certificaat dat TokenSuisse aanbiedt, die beide TPAY bezitten. Wanneer een instelling of belegger zijn portefeuille diversifieert en in een van deze certificaten belegt, moet TokenSuisse TPAY op de open markt kopen. Dit zorgt voor extra liquiditeit en handelsvolume dat gebruikers en handelaren nodig hebben om te zien.

Bovendien kan TokenSuisse, nadat het TokenPay Merchant Platform is gelanceerd, een crypto-naar-fiat-uitwisselingsoplossing bieden die verkopers nodig hebben.

Ten slotte is TokenPay eigenaar van de eFIN DEX. Bewaring en beveiliging van iemands digitale activa zijn cruciale zorgen voor de blockchain-gemeenschap, en nog meer voor financiële instellingen en particuliere beleggers. Met DEX kunt u veilig en zelfverzekerd handelen, wetende dat uw transacties volledig beschermd zijn. U houdt uw sleutels vast, u houdt uw munten vast.

Het hele TokenPay-ecosysteem is een onderling verbonden netwerk dat op elkaar vertrouwt. De EFIN-munt is bijvoorbeeld exclusief gekoppeld aan de TPAY-munt op de DEX, wat verder meer handelsvolume en liquiditeit toevoegt.

efin dex

De interface van de eFin DEX

Specifiek, wat is er uniek aan de eFin DEX versus andere DEX’s die momenteel live zijn?

eFIN is een echte gedecentraliseerde cross-chain DEX. Het heeft niet echt concurrentie. De meeste bestaande DEX’en bestaan ​​alleen in naam. Ze functioneren in wezen op IOU-basis, of ze zijn beperkt tot transacties met één keten.

Met eFIN DEX-technologie kunnen gebruikers controle houden over hun privésleutels en munten. Gebruikers hoeven nooit een derde partij te vertrouwen of digitale activa van hun portemonnee naar gecentraliseerde beursportefeuilles te verplaatsen (en in de hoop dat hun beveiliging toereikend is; iets waarvan we helaas weten dat dit niet het geval is, zoals blijkt uit de miljarden dollars aan cryptovaluta die is gehackt en gestolen).

Zo heb je altijd de controle over je sleutels en je munten. Wij geloven dat dit soort peer-to-peer trading de toekomst vertegenwoordigt en een technologische visie is op wat de blockchain en de huidige markt te bieden hebben in termen van veiligheid en mogelijkheden..

Toekomstige implementaties zoals Atomic Swaps en de Lightning Network-integratie zullen nog meer unieke kenmerken aan onze DEX geven. Met eFIN is het onze visie om altijd voorop te blijven lopen in de technologie, er meer over te leren, te zien welke gebruikersproblemen ze oplossen, testen en integreren in ons product..

Welke andere FinTech-producten hoopt u de komende 12 maanden op de markt te brengen, afgezien van debet / creditcards en handelaarsverwerking??

We werken momenteel aan verschillende producten die deel uitmaken van het TokenPay-ecosysteem. Het Merchant Payment Platform is voor 90 procent voltooid en het sluit aan bij de portemonnee met meerdere valuta’s waaraan we werken en die uiteindelijk met de bank zal worden geïntegreerd. U ziet ook een bijgewerkt UX-ontwerp voor de blockchain-verkenner.

Iets dat we onlangs hebben aangekondigd, is BLAST, een IEO Launchpad-platform dat binnenkort wordt uitgebracht. IEO’s (Initial Exchange Offerings) zijn momenteel het meest populaire in blockchain, en we zagen dit bijna een jaar geleden aankomen.

Met BLAST kunnen bedrijven hun eigen blockchain-project lanceren, dit verbinden met eFIN en fondsen genereren in TPAY.