De neerwaartse trend zet zich voort

Nog een week, nog een ronde van verliezen.

De markt voor cryptocurrency heeft een collectief verloren 17% in de loop van deze week daalde de marktkapitalisatie van $ 339 miljard naar $ 280 miljard. Het nieuws dat de SEC Ether niet als een beveiliging beschouwt, gaf de markt donderdag een kort uitstel, maar de grafieken van vandaag lijken erop te wijzen dat de prijzen weer naar beneden gaan.

De tijden zijn moeilijk, vrienden, en ze kunnen nog ruiger zijn. Als we niet naar boven springen en de komende dagen en week geen steun vinden, kunnen we een dip krijgen die uitkomt onder onze eerdere dieptepunten van dit jaar.

Bitcoin: Met een vraagprijs van $ 6.540 heeft king crypto verloren 13% van zijn waarde gedurende de week.

Ethereum: Zelfs met positief nieuws van Amerikaanse toezichthouders is Ethereum gedaald 17% op de week voor $ 492.

Rimpeling: Als gevolg van een logo-re-branding verliest Ripple’s prijs van $ 0,54 18% sinds vorige week.

markten 6_15_18

Binnenlands nieuws

Ether is geen beveiliging, geeft SEC-directeur in spraak aan: In een toespraak op de Yahoo Finance All Market Summit: Crypto verduidelijkte William Hinman, directeur Corporate Finance van de SEC, het standpunt van het bureau over Ether deze donderdag. “[Gebaseerd] op mijn begrip van de huidige staat van Ether, het Ethereum-netwerk en zijn gedecentraliseerde structuur, zijn huidige aanbiedingen en verkopen van Ether geen effectentransacties. En, net als bij Bitcoin, lijkt het toepassen van het openbaarmakingsregime van de federale effectenwetten op huidige transacties in Ether weinig waarde toe te voegen, ” zei hij in zijn toespraak..

Deze SEC-beslissing stelt een aantal moeilijke vragen voor spelers in de industrie. Veel meer om uit te pakken, misschien in lange vorm, inclusief het gesprek dat volgt op deze tweet. https://t.co/IfbTrootcM

– Marco Santori (@msantoriESQ) 14 juni 2018

Coinbase Index Fund opent zijn deuren voor geaccrediteerde, Amerikaanse investeerders: De cryptocurrency-portemonnee en -verkoper heeft deze week zijn indexfonds voorbereid en het geopend voor de eerste investeringsronde. Het Coinbase Index Fund, dat eerder dit jaar werd aangekondigd, is het eerste geaccrediteerde fonds in zijn soort voor de sector en staat alleen open voor investeringen van $ 250.000 tot $ 2 mln. “Coinbase Index Fund geeft beleggers blootstelling aan alle activa die op onze beurs genoteerd zijn, gewogen naar marktkapitalisatie. Zoals we gisteren hebben aangekondigd, zal het fonds opnieuw worden gebalanceerd met Ethereum Classic en meer activa wanneer ze in de toekomst door Coinbase worden vermeld ”, luidt het officiële blogbericht.

Het congres introduceert een wetsvoorstel dat het gebruik van Crypto in sekshandel nader wil onderzoeken: Witwassen van geld en financiering van terrorisme zijn oud nieuws. Nu wil het Congres cijfers over hoe cryptocurrencies de manier waarop sekshandelaren zaken doen veranderen. Volgens het wetsvoorstel zou “de ‘Fight Illicit Networks and Detect Trafficking’ of de ‘FIND Trafficking Act’ de Comptroller General van de Verenigde Staten verplichten om een ​​onderzoek uit te voeren naar hoe virtuele valuta en online marktplaatsen worden gebruikt om te kopen, verkopen, of het faciliteren van de financiering van goederen of diensten die verband houden met sekshandel of drugshandel, en voor andere doeleinden. ” Als het wetsvoorstel van kracht zou worden, zou de Comptroller General over een jaar een uitgebreid rapport aan het Congres uitbrengen over de bevindingen van het onderzoek..

Vrouw uit LA Area wordt getagd met het exploiteren van een illegale geldwissel: In wat wordt gebrandmerkt als een ongekende zaak, wordt een inwoner van Los Angeles geconfronteerd met federale vervolging wegens het runnen van een illegale Bitcoin-handelsoperatie. Onder het pseudoniem Black Maven haalde Theresa Tetley van 2014-2017 jaarlijks zo’n $ 300.000 op door een bitcoin- en geldtransmissiedienst te exploiteren via een notering op localbitcoin.com. De officier van justitie stelt dat Tetley “een financieel systeem op de zwarte markt in het Central District van Californië heeft aangewakkerd dat met opzet en opzettelijk buiten de gereguleerde banksector bestond”. Ze wordt geconfronteerd met de dreiging van 30 maanden gevangenisstraf voor haar vermeende misdaden, evenals inbeslagname van activa voor 40 bitcoins, bijna $ 300.000 in contanten en 25 goudstaven.

Wells Fargo verbiedt Crypto-aankopen met zijn creditcards: In een beweging die niet verrassend in lijn is met andere grote banken en creditcardmaatschappijen, zal Wells Fargo zijn creditcarddiensten beperken tot aankopen in cryptocurrency. Hiermee komt de op twee na grootste bank van Amerika in het bedrijf van J.P. Morgan & Chase, Citibank en American Express. “Klanten kunnen hun Wells Fargo-creditcards niet langer gebruiken om cryptocurrency te kopen. We doen dit om consistent te zijn in de hele Wells Fargo-onderneming vanwege de vele risico’s die aan deze vluchtige investering zijn verbonden. Deze beslissing is in lijn met de algemene branche ”, zei een woordvoerder in een verklaring voor het bedrijf.

Ondertussen heeft Mastercard zijn taart en eet het ook, vraagt ​​Blockchain-betalingsoctrooi aan: Creditcardbedrijven willen misschien niets te maken hebben met cryptocurrencies, maar op het gebied van kiezen en kiezen hebben ze er geen enkele moeite mee om de technologie, blockchain, voor hun eigen voordeel te grijpen. Mastercard lijkt op zijn minst evenveel aan te geven, aangezien de creditcardmaatschappij op 7 juni een patent heeft aangevraagd bij het US Patent & Trademark Office voor een “methode en systeem voor betaalkaartverificatie via blockchain”. Het octrooi streeft naar rechten op ‘de verificatie van betalingsreferenties via het gebruik van blockchains of andere openbaar toegankelijke gegevensbronnen, met name het gebruik van encryptie en de overdracht van gegevens tussen een computerapparaat en een verkooppunt om het ophalen en gebruiken van geverifieerde gegevens mogelijk te maken. betalingsreferenties zonder het gebruik van een traditioneel betaalinstrument. “

Mastercard blockchain-patent

Gouverneur van Connecticut tekent wetsvoorstel dat een Blockchain-werkgroep voorstelt in de wet: De gouverneur van Connecticut, Dannel P. Malloy, heeft op 6 juni een wetsvoorstel ondertekend waarmee formeel de Connecticut Blockchain Working Group wordt opgericht. De Bill, dat zowel in de lagere als de hogere huizen van Connecticut unaniem werd aangenomen, roept de staat op om “een masterplan te ontwikkelen om de uitbreiding van de blockchain-industrie in de staat te bevorderen en beleid en staatsinvesteringen aan te bevelen om van Connecticut een leider te maken in blockchain-technologie.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is Elastos (ELA)?​Beginners gids: Elastos is een door blockchain aangedreven internet waarin u volledige controle heeft over uw digitale activa.

Huobi kondigt plannen aan voor een gedecentraliseerde autonome organisatie: Via het Huobi Chain Project gaat het bedrijf een openbare blockchain bouwen. Hierdoor kunnen ze overgaan van een gecentraliseerd bedrijf naar een gedecentraliseerd bedrijf dat wordt gerund door gemeenschappen.

Een inleiding op het in kaart brengen van cryptocurrency in handelsweergave: TradingViews biedt grafieken voor een handvol munten, en het is een goede zaak om te weten of u van plan bent om te handelen.

The State of Sharding: hoe kan deze technologie blockchain schaalbaarder maken ?: Sharding is een type databasepartitionering waarbij grotere databases worden opgesplitst in kleinere, snellere en gemakkelijker te beheren delen die gegevensscherven worden genoemd.

De DAICO is hier – biedt het nieuwe ICO-model betere beveiliging ?: Het idee van Vitalik voor een DAO ICO is werkelijkheid geworden, maar het lost de huidige problemen met de verkoop van tokens op?

Hebben we echt cryptocurrency nodig? Een moderne verkenning van geld: Is cryptocurrency echt nodig? Kijkend naar het traditionele systeem, denken we zeker van wel.

Er is een mooie toekomst voor het Binance Ecosystem Fund: Het Binance Ecosystem Fund is het nieuwste project van Binance Lab: een initiatief om ontwikkeling te stimuleren en acceptatie te stimuleren.

Beyond CryptoKitties: de toekomst van ERC-721 en eigendom van unieke activa: Cryptokitties zijn de meest bekende ERC-721-tokens, maar in de toekomst van tokenisatie kunnen deze aan meer activa zijn gekoppeld dan veredelde digitale beanie-baby’s.

De beste Bitcoin-mijnsoftware van 2018: Wilt u beginnen met mijnbouw (of heeft u gewoon een opfriscursus nodig)? We hebben je, fam.

Wat zijn de plannen van Walmart voor Blockchain Tech ?: U weet dat de grootste retailer ter wereld plannen heeft voor de technologie, maar wat houden die in??

Het verleden en heden van Bitcoin-mijnfraude: Botnets, mijnbouw-malware, stroomdiefstal – oh my!

De verschillen tussen aandelen en cryptocurrency: Een artikel voor als je aan je oude man moet uitleggen waarom / hoe munten anders zijn dan traditionele aandelen.

Kevin Maloney van Xeeda over hardware-wallets voor cryptocurrency: Kevin Maloney is de oprichter en CEO van Xeeda, een cryptocurrency hardware wallet die speciaal is ontworpen voor smartphones.

De weg van ICO’s – vijf dingen die u moet weten: ICO’s komen minder vaak voor, terwijl airdrops en VC-financiering meer in de plooi komen.

Het eerste bedrijfsmodel blockchain is in opkomst: betalingen: Lijkt voor de hand liggend gezien het feit dat Bitcoin is gemaakt als een alternatieve valuta, maar het is niettemin de moeite waard om te kijken hoe blockchain de betalingsverwerking zal veranderen.

Binance kondigt aan dat het tegen het einde van het jaar handel in euro’s zal aanbieden: De grootste beurs ter wereld heeft een bankrekening in Malta, en met deze liquiditeit opent het eurohandelsparen.

Siglo’s Isaac Phillips over de rol van Blockchain in opkomende markten: Isaac Phillips is een van de oprichters van Siglo, een op Gibraltar gebaseerd blockchain-protocol voor gedecentraliseerde apps om connectiviteit in opkomende markten te sponsoren.

Wat is de milieu-impact van Bitcoin-mijnbouw ?: Sommigen zeggen misschien dat het catastrofaal is, anderen zijn veel minder kommer en kwel. Is de waarheid ergens tussenin?

Wat is samengevoegde mijnbouw? Een mogelijke oplossing voor 51% aanvallen: Simpel gezegd, merged mining (ook bekend als Auxiliary Proof-of-Work) is het proces waarbij twee verschillende cryptocurrencies tegelijkertijd worden gedolven.

Blockchain in gefragmenteerde automobielsector om zich te concentreren op nieuwe technologieën: Blockchain en auto’s? Reken maar, en de industrie doet al onderzoek naar de technologie.

Wat is Web 3.0 ?: Het is meer dan alleen een modewoord; het wordt actief om ons heen gebouwd.

Top 10 van meest actieve politici – wereldwijde editie: Dit zijn de gezichten van de meest betrokken politieke actoren van de beweging.

Coinbase om ondersteuning voor Ethereum Classic toe te voegen: Coinbase heeft deze week aangekondigd dat het de komende maanden Ethereum Classic aan zijn aanbod zou toevoegen.

Stefan George van Gnosis over belemmeringen voor adoptie voor gedecentraliseerde uitwisselingen: Stefan George is de oprichter en CTO van Gnosis, een op Gibraltar gebaseerd voorspellingsmarktplatform gebouwd op Ethereum. Gnosis is het op een na grootste marktplatform voor voorspellingen op basis van marktkapitalisatie, achter alleen Augur.

Wat is Casper: The Friendly Haunting of Ethereum: Casper komt dichterbij met elke ontwikkelingsdag en de PoS-upgrade is bijna klaar.

Elix Mede-oprichter Melanie Plaza spreekt over crowdfunding, bruikbaarheid van blockchain en kippentenders: Melanie Plaza, mede-oprichter van Elix, is een bioloog die computerprogrammeur is geworden met een missie om de toegankelijkheid van blockchaintechnologie te verbeteren.

IDEX CEO Alex Wearn over Aurora Advancements: Alex Wearn is CEO en mede-oprichter van Aurora, het bedrijf achter IDEX. Hij werkt momenteel aan veel verschillende initiatieven, waaronder een re-branding voor het beroemde gedecentraliseerde beurs- en financiële platform.

Cryptografie: een korte geschiedenis van symmetrie tot Bitcoin: Een duik in de technologie die de basis heeft gelegd voor een revolutie.

Blockchain Connect to Host Conference in San Jose Convention Center: Blockchain Connect (Silicon Valley) organiseert zijn tweede conferentie in de Verenigde Staten op 26 juni en 27 juni in het San Jose Convention Center in Californië. Oh, en onze lezers krijgen 40% korting met deze code: CoinCentral40.

Wat is Cobinhood Coin (COB)? Een beginnershandleiding: Zeg hallo tegen Cobinhood, een cryptocurrency-exchange die geen transactiekosten in rekening brengt. Ja, dat heb je goed gehoord, nul! Met een brutale kijk op het Robinhood-thema heeft Cobinhood besloten om verder te gaan met het gratis crypto-uitwisselingsspel.

Blockchain Affiliate Marketing: winst voor uitgevers vergroten: Blockchain-affiliate marketingplatforms zijn enkele van de nieuwste om nieuwe technologie te exploiteren om oude problemen op te lossen.

Ether is geen beveiliging, SEC-directeur Corporate Finance bij Crypto Summit: William Hinman maakte deze week een van de meest opmerkelijke opmerkingen van de branche op de Crypto Summit van Yahoo Finance: Ether is geen beveiliging.

Indiegogo’s Slava Rubin over Crowdfunding en ICO’s: Als het op crowdfunding aankomt, hebben maar weinig mensen scherpe inzichten die zijn geworteld in diepe ervaring als de oprichter van Indiegogo, Slava Rubin.

De technologie van de defensie-industrie verbeteren met Blockchain: Dus, wat zijn tot nu toe enkele van de grootste blockchain-onderzoeksprojecten voor de defensie-industrie? En hoe kan blockchain de toekomst van militaire technologie hervormen??

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Binance richt zijn blik op het aanbieden van Euro-handelsparen tegen het einde van het jaar: Binance geldt consequent als de topbeurs ter wereld op basis van het dagelijkse handelsvolume, en het wil zijn succes een stap verder brengen door handelsparen in euro in zijn diensten te integreren. De CEO van de beurs kondigde deze week aan dat het tegen het einde van het jaar zou zorgen voor het toevoegen van euro-handelsparen, waarmee hij plaagde dat er op de weg meer fiatparen in de maak zouden zijn. Voorlopig zal de euro echter handelen met tot nu toe niet-gespecificeerde cryptocurrencies, een resultaat dat ongetwijfeld mogelijk werd gemaakt door Binance die vorige week een bankrekening op Malta opende..

Mijnbouwbedrijf Agro Blockchain klaar om het eerste cryptobedrijf te zijn op de London Stock Exchange: Een IPO zal waarschijnlijk Agro Blockchain bevestigen als het eerste aanbod op de London Stock Exchange (LSE). Het mijnbouwbedrijf maakte deze week bekend dat het van plan is een openbaar bod op de beurs te houden. Dit zou volgen op de $ 2,5 mln die het bedrijf eerder dit jaar al in een privé-investeringsronde heeft opgehaald, en de aankondiging kwam op dezelfde dag dat Agro abonnementen op mijnbouwcontracten openstelde voor het publiek..

Coinbase voegt Ethereum Classic toe aan zijn aanbod: Coinbase-klanten hebben nu twee Ethereums om uit te kiezen naast de twee Bitcoins – en een soort Bitcoin – die het platform biedt. De grootste cryptocurrency-leverancier ter wereld kondigde deze week aan dat het de komende maanden Ethereum Classic in zijn diensten zou gaan integreren. Zodra het team al het zware werk aan de achterkant heeft gedaan, zal ETC beschikbaar zijn op de Coinbase Pro-beurs (voorheen GDAX) en toegevoegd aan het Coinbase Index Fund, maar het zal niet onmiddellijk worden toegevoegd aan Coinbase, de belangrijkste locatie van het bedrijf voor cryptocurrency-aankopen.

Enkele gedachten over waarom Coinbase een lijst zou maken $ ENZ.

TLDR:

Geschiedenis van censuur-resistentie, actieve ontwikkeling, effectief bestuur, haalbare routekaarthttps://t.co/3a35E3TUMq

– ETC Cooperative (@ETCCooperative) 13 juni 2018

Zuid-Koreaanse bankgroep is van plan om een ​​op blockchain gebaseerd ID-verificatiesysteem vrij te geven: De Koreaanse Federatie van Banken heeft deze week aangekondigd dat ze tegen juli van dit jaar een nieuw op blockchain gebaseerd ID-verificatiesysteem zou introduceren. BankSign, zoals het wordt genoemd, zal proberen een verouderd systeem te vervangen dat de afgelopen twee decennia in gebruik is, en de banken zullen de ID-technologie toepassen op hun mobiele en online bankplatforms.

De Canadese overheid geeft het eerste ontwerp van voorgestelde cryptovoorschriften voor uitwisselingen en betalingsverwerkers vrij: Canada heeft deze week een concept van voorgestelde cryptocurrency-regelgeving uitgebracht. De voorschriften zijn gericht op KYC / AML-maatregelen, waarbij crypto-uitwisselingen en betalingsverwerkers specifiek de classificatie van geldservicebedrijven naar Canadees recht toewijzen. “De voorgestelde wijzigingen in de regelgeving zouden het AML / ATF-regime van Canada versterken door de vereisten voor klantenonderzoek en de rapportagevereisten voor uiteindelijke begunstigden bij te werken; het reguleren van bedrijven die handelen in virtuele valuta; het actualiseren van de roosters naar de regelgeving; inclusief buitenlandse geldservicebedrijven (MSB) in het AML / ATF-regime van Canada; verduidelijking van een aantal bestaande vereisten; en kleine technische wijzigingen aanbrengen ”, stelt het ontwerp.

Britse regelgevers geven een adviesbrief aan banken over het beheren van risico’s van crypto-activa: Ondertekend door de uitvoerende directeuren van toezicht Jonathan Davidson en Megan Butler, heeft de Financial Conduct Authority van het Verenigd Koninkrijk brieven gestuurd naar binnenlandse banken in een poging hen te adviseren over het beheersen van de risico’s van cryptocurrencies. De brief behandelt onderwerpen die variëren van de banden van crypto’s tot operaties op de zwarte markt tot de speculatieve aard van de eigen markt. “Er zijn veel niet-criminele motieven om cryptoassets te gebruiken. Deze omvatten het gebruik ervan als speculatieve investeringen met een hoog risico of als middel om innovatieve technologische ontwikkeling te financieren. Deze productklasse kan echter ook worden misbruikt omdat het potentiële anonimiteit biedt en de mogelijkheid om geld tussen landen te verplaatsen. U moet redelijke en evenredige maatregelen nemen om het risico te verkleinen dat uw bedrijf financiële misdrijven faciliteert die mogelijk worden gemaakt door crypto-activa, “luidt de brief..

5% van alle Monero die vandaag circuleert, werd gedolven met behulp van malware, meld claims: Een rapport van het Palo Alto Network Research Center onthult dat 1 / 20e van alle Monero die in omloop was, werd geslagen met behulp van mining-malware. Geschreven door Josh Gunzweig, ontdekte het rapport dat Monero de overweldigende keuze was van hackers, goed voor ongeveer 85% van alle winsten van mining-malware. “Het is duidelijk dat dergelijke activiteiten ongelooflijk winstgevend zijn geweest voor individuen of groepen die gedurende lange tijd cryptocurrency hebben gedolven met behulp van kwaadaardige technieken. Een totaal van $ 175 miljoen is historisch gedolven via de Monero-valuta, wat ongeveer 5% vertegenwoordigt van alle Monero die momenteel in omloop is ”, schrijft Gunzweig in de conclusie van het rapport..

monero malware mijnbouw

Bron: Palo Alto Network