Deze week in Crypto

Alstublieft, meneer, kunnen we de vloer vinden?

De markt is op zoek naar ondersteuning, mensen. Sinds Bitcoin $ 10.000 niet heeft gebroken, bloeden de activa over de hele linie en moeten de prijzen nog een bodem vinden.

Als je zou hopen op een post-consensus-pomp per historisch precedent, zou ik mijn adem niet inhouden. Met een totale marktkapitalisatie van $ 366 miljard deed Consensus weinig om de markt te redden van de 4,6% drop het ervaren in de loop van de week. Natuurlijk is het verlies niet catastrofaal, maar het is de tweede week op rij dat we een negatieve prijsactie hebben gezien.

Terwijl we Bitcoin zien flirten met $ 8k, kun je nog steeds lagere prijzen verwachten als we onder dit ondersteuningsniveau zakken.

Bitcoin: De nummer 1 van Crypto is uitgevallen 6% op de week, net boven de drempel van $ 8k op $ 8.080.

Ethereum: Ethereum is helemaal niet veel bewogen om over te praten. Met $ 675 is het bijna precies waar het afgelopen vrijdag was, alleen verliezend 0,4% gedurende de week.

Rimpeling: In dezelfde boot als Ethereum houdt Ripple (bijna) het hoofd boven water, omdat het gewoon naar beneden is 1,4% voor $ 0,66.

cryptomarkt 5_18_18

Binnenlands nieuws

Circle haalt $ 110 mln op in Series E-financiering, werkt samen met Bitmain, Stable Coin in the Works: Circle, peer-to-peer-betalingsbedrijf, dat eerder dit jaar Poloniex Exchange kocht, heeft zojuist $ 110 mln opgehaald in zijn laatste ronde van durfkapitaalinvesteringen. De serie E-investeringsronde heeft het stijgende blockchain-bedrijf ter waarde van $ 3mld, waarbij Bitmain, een van ‘s werelds grootste producenten van mijnbouwhardware, de meeste financiering vastlegt en een partnerschap met Circle smeedt. Volgens deze samenwerking en de nieuwe strategische financieringscampagne van Circle is het bedrijf van plan om zijn eigen stablecoin (USDC) te ontwikkelen samen met CENTER, een open-source netwerk voor het omzetten van fysieke en digitale activa in stablecoins..

Evenals hun belangrijkste ondersteuning voor CENTER en USDC, @BuienRadarNL leidt ook een strategische investering van $ 110 miljoen serie E in Circle. We zijn in de wolken dat een van de belangrijkste en meest vooruitstrevende bedrijven op onze beleggerslijst komt te staan. Welkom, @BuienRadarNL pic.twitter.com/uP249k1ZLT

– Cirkel (@circlepay) 15 mei 2018

De in Israël gevestigde Exchange eToro kondigt uitbreiding naar de VS aan: Nadat eToro in maart ongeveer $ 100 mln heeft opgehaald, zal het een hoofdkantoor in de Verenigde Staten vestigen. Met kantoren in Tel Aviv, Londen en Limassol, zal het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor de eerste voet aan de grond zijn van het bedrijf op het westelijk halfrond, en de multi-asset trading en makelaardij verwacht later dit jaar cryptocurrency-handel beschikbaar te hebben voor Amerikaanse ingezetenen. “We denken dat we triljoenen dollars zullen zien verhuizen naar crypto- en blockchain-activa, en aangezien we een van de grootste spelers in Europa zijn en ook uitbreiden naar Azië; het lijkt logisch om ook een aanzienlijke voetafdruk te hebben in de VS, ” vertelde Yoni Assia, CEO en oprichter van eToro aan Bitcoin Magazine.

Gemini Exchange kondigt Fiat-ondersteuning aan voor Zcash, een primeur voor privacymunten: Privacymunten hebben zojuist een opmerkelijke verbetering van hun legitimiteit gekregen. Deze week heeft de Gemini-beurs, eigendom van Winklevoss, aangekondigd dat het Zcash-markten op zijn platforms zou openen, met toekomstige plannen om Litecoin en Bitcoin Cash toe te voegen. De notering komt nadat Gemini, een beurs met volledige vergunning onder de staatswet van New York, goedkeuring heeft gekregen van het New York State Department of Financial Services om de privacymunt te vermelden. Als het eerste fiat-paar voor een privacymunt op een grote, gereguleerde beurs in de VS, bewijst de ontwikkeling dat munten met anonimiteitsprotocollen kunnen “samengaan met naleving van de regelgeving”, aldus Josh Swihart, marketingdirecteur van Zcash aan Bitcoin Magazine..

SEC in de Verenigde Staten creëert een schijn-ICO om investeerders een les te leren in investeringsmatigheid: In haar laatste campagne tegen de gewetenloze actoren van crypto’s, nestelt de Amerikaanse Securities and Exchange Commission zich in de vijand. De regelgevende instantie heeft onlangs HoweyCoins gelanceerd, een openlijk nep-ICO waarvan de website veel van de waarschuwingssignalen bevat die kenmerkend zijn geworden voor frauduleuze projecten die snel geld willen verdienen. Als u probeert te investeren in de ICO, wordt u doorgestuurd naar een webpagina die u waarschuwt voor het kopen van projecten zoals HoweyCoins, compleet met een waslijst met rode vlaggen om op te letten bij het winkelen voor uw volgende moonshot.

sec ico

LedgerX opent de eerste Bitcoin-spaarrekening ooit met goedkeuring van de CFTC in de Verenigde Staten: LedgerX, een platform voor crypto-activabeheer, debuteerde deze week met een nieuwe optie voor zijn Bitcoin-services. Met de spaarrekeningfunctie kunnen gebruikers USD verdienen naast hun Bitcoin-bezit, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om een ​​oproepoverschrijving uit te voeren, een contract waarmee LedgerX-gebruikers callopties op hun bezit kunnen verkopen in perioden van drie of zes maanden. LedgerX kan de ongekende spaarrekening en call overwrite-functie aanbieden dankzij de registratie bij de CFTC als een swap-uitvoeringsfaciliteit (SEF) en een derivatenverrekeningsorganisatie (DCO).

Amazon Web Services werkt samen met ConsenSys om Kaleido te leveren, een alles-in-één blockchain-netwerk voor ondernemingen: Webservices en online retailgigant Amazon zit officieel in het blockchain-spel. Deze week onthulde het bedrijf Kaleido, een blockchain-software als een servicekit die beschikbaar is op de Amazon Web Services Marketplace. De software is gebouwd met hulp van de Ethereum-incubator ConsenSys en stelt gebruikers in staat om hun eigen privéketen te beheren die verankerd blijft in en consistent is met de openbare keten van Ethereum. Het product is bedoeld als “een alles-in-één blockchain-platform dat gericht is op het versnellen en vereenvoudigen van het gebruik van de technologie door ondernemingen.”

J.P. Morgan onthult prototype voor zijn Blockchain-platform voor kapitaalmarkten: Bij consensus dit jaar, J.P. Morgan Chase & Bedrijf presenteerde een prototype voor zijn blockchain-platform. Het platform is gebouwd om effectentransacties te vereenvoudigen en te stroomlijnen, die momenteel via meerdere wegen moeten verlopen voordat ze van de ene partij naar de andere overgaan. J.P. Morgan’s directeur van het Blockchain Center of Excellence, Christine Moy, vertelde de Wall Street Journal dat “[de] belofte van native uitgifte van financiële instrumenten op blockchain is dat je die infrastructuur kunt delen.”

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Cryptopia CEO Alan Booth op het Cryptocurrency Exchange Realm: Lees wat de CEO van Cryptopia te zeggen heeft over de staat van crypto-uitwisselingen in ons exclusieve interview.

Hoe Blockchain de kloof in cyberbeveiliging en AI kan opvullen: Zou blockchain losse eindjes kunnen maken in deze industrieën? Wij denken van wel.

Ethereum Futures-contracten zijn officieel aangekomen: De eerste volledig gelicentieerde Ethereum-derivaten ooit gelanceerd op de in het VK gevestigde Crypto Facilities-beurs deze week.

Wat is Bytom (BTM)?​Beginners gids: Lees meer over Bytom met onze handige beginnershandleiding.

Hoe u uw rekeningen met Bitcoin betaalt: De optie is er als je weet waar je moet zoeken.

Bittrex versus Bitfinex Exchange-vergelijking: Kijk hoe twee van de zwaarste slagmannen in de ruimte tegen elkaar opstapelen.

Crypto-misdaden: ICO-zwendel, diefstal en witwassen van geld: In het digitale wilde westen kun je alle gevoelige informatie het beste dicht bij je borst houden.

Wie is Brock Pierce? Blockchain Capital, EOS en de John Oliver Takedown: Hij woont in Puerto Rico, betaalt geen cent aan belastingen voor zijn crypto-winsten en is in de loop van zijn carrière een van de meer controversiële figuren in de crypto-ruimte geworden.

Waarom Blockchain-technologie essentieel zal zijn voor de vertrouwenseconomie: “Vertrouwen” en “trustless” worden veel in deze branche gegooid, dus wat betekent blockchain voor de vertrouwenseconomie?

Verkocht! CryptoKitty wordt geveild voor $ 140.000 op de Codex Art Auction: Ze dachten dat het niet meer zou kosten dan een paar tienduizend dollar – jongen was dat een conservatieve schatting.

Proxeus CEO Antoine Verdon over het toegankelijk maken van blockchain voor iedereen: Antoine Verdon heeft een goed inzicht in hoe we gedecentraliseerde netwerken nog beter beschikbaar kunnen maken voor degenen die hun diensten het hardst nodig hebben.

Autonoom vrachtvervoer en blockchaintechnologie: verbetering van het toezicht op de toeleveringsketen: Blockchain en autonome goederenlijnen; zijn we de toekomst ingegaan? Misschien nog niet, maar we komen er wel aan.

Wat is Libra Credit: Digital Assets als de toekomst van internationaal krediet: Libra Credit biedt een op Ethereum gebaseerd gedecentraliseerd leningecosysteem dat gebruikers helpt om overal en altijd open toegang tot krediet te krijgen.

Wat zijn de mogelijke voordelen en gevolgen van bitcoin-donaties voor goede doelen: Filantropie zonder afhankelijk te zijn van een centrale tussenpersoon – meld ons aan.

Hoe Blockchain-services de wereldeconomie zullen transformeren: We beginnen de effecten al te zien plaatsvinden, maar dit is nog maar het begin.

In samenwerking met ConsenSys lanceert Amazon Web Services het Kaleido Blockchain-platform: Kaleido is een op Ethereum gebaseerd protocol dat bedoeld is om blockchain-integratie voor ondernemingen te stroomlijnen.

Bitcoin Cash to Hard Fork: 32 MB blokgrootte en slimme contracten: Ter voorbereiding op de harde vork van BCH hebben we Alejandro de la Torre, VP Business Operations bij BTC.com, geïnterviewd.

Doug Polk Podcast-functies: Halsey Minor van CNET en VideoCoin: Een van de oprichters van onze website, Doug Polk, nam ondernemer Halsey Minor op in zijn podcast.

Ledger mede-oprichter Thomas France over muntondersteuning en hackers voor blijven: Luister naar wat de mede-oprichter van ‘s werelds populairste hardwareportemonnee te zeggen heeft over de toekomst van het project en zijn toewijding aan beveiliging.

Waarom stoppen meer regeringen de mijnbouwactiviteiten van Bitcoin ?: Nu crypto op de radar van de internationale politieke scène staat, snuiven regeringen mijnbouwbedrijven uit.

Nu zijn er ook cryptocurrencies voor gepensioneerden: We kunnen dit niet verzinnen, mensen. Het artikel spreekt voor zich.

Wat is Elix / Elixir (ELX)?​Beginners gids: Leer alles over Elixir met onze uitgebreide beginnershandleiding.

SEC in de Verenigde Staten creëert Scam ICO als waarschuwing voor investeerders: HoweyCoins is de meest nieuwe poging tot nu toe van de SEC om te voorkomen dat u zich aanmeldt voor de nieuwste minder dan legitieme ICO.

Chinese Govt. Geeft Crypto-beoordelingen vrij, Ethereum komt als eerste terwijl Bitcoin achterblijft: De beoordelingen van een deel van de Chinese overheid vormen de openbare aanvulling op de particuliere, op abonnementen gebaseerde beoordelingen van Weiss.

Jihan Wu: A Story of Bitmain, Twitter Profanity, & BCH Evangelisatie: Productief en omstreden, je hebt waarschijnlijk de naam van Jihan Wu in de cryptocurrency-ruimte rondgegooid, maar in welke context, precies?

Top 5 aankomende Mainnets gepland voor Q2 2018: Blijf op de hoogte met de meest verwachte mainnets van dit kwartaal.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Ethereum Futures-contracten raken de handelsscène van het Verenigd Koninkrijk: De door het VK gereguleerde cryptocurrency-exchange Crypto Facilities heeft deze week de handel voor Ethereum-futures geopend. Met het debuut van 11 mei werden de futures ‘s werelds eerste volledig gereguleerde Ethereum-derivaten. “Ether is de op een na meest liquide cryptocurrency na Bitcoin, die dagelijks in miljarden dollars wordt verhandeld, en we zijn verheugd om ETH-futures te lanceren. Het Ethereum-netwerk is de blockchain bij uitstek voor slimme contracten, en we geloven dat dit nieuwe handelsinstrument meer investeerders zal aantrekken en meer liquiditeit op de markt zal brengen, “zei oprichter van Crypto Facilities, Timo Schlaefer, met betrekking tot de ontwikkelingen..

Onze ETH / USD Futures-contracten zijn live!

Contractspecificaties – https://t.co/vDr9Cj4ZKo

Begin nu met handelen – https://t.co/dSN7CWqpPr#ETH #ethereum #Toekomst pic.twitter.com/fIfle36sql

– Crypto-voorzieningen (@CryptoFLtd) 11 mei 2018

Rusland weegt wetgeving om normen voor digitale economie op te nemen in burgerlijke codes: Het lagere wetgevende huis van Rusland, de Doema, zal een eerste lezing houden voor een wetsvoorstel waarin wordt voorgesteld om normen voor de opkomende digitale economie van crypto’s op te nemen in de burgerlijke codes van de Russische Federatie. Onder toezicht van de commissie voor wetgevend werk zou het wetsvoorstel “de bestaande risico’s van het gebruik van digitale objecten voor het overbrengen van activa naar een ongereguleerde digitale omgeving” kunnen minimaliseren. Hoewel het wetsvoorstel, als het wettelijk wordt ondertekend, zou betekenen dat slimme contracten worden behandeld als schriftelijke toestemming voor gerechtelijke procedures, verleent het cryptocurrencies de status niet als wettig betaalmiddel onder de Russische wet.

Ethereum Alliance introduceert technische normen voor ondernemingen, eerste universele specificaties: Op de consensusconferentie van dit jaar heeft de Ethereum Alliance aangekondigd dat het een belofte die het vorige maand op de Blockchain Expo World Series in Londen had gedaan, heeft waargemaakt. De werkgroep heeft vrijgelaten een klant die “bedrijven en ontwikkelaars een alomvattend, direct toegankelijk beeld geeft van de bedrijfsomgeving die Ethereum gebruikt”, beweert de groep. “De Enterprise Ethereum-specificatie van de EEA is het resultaat van 18 maanden intensieve samenwerking tussen toonaangevende ondernemingen, technologie en platformleden binnen onze technische commissie. Dit open-source, platformonafhankelijke raamwerk van de EER zal massale acceptatie mogelijk maken op een diepte en breedte die anders niet haalbaar zou zijn in individuele bedrijfssilo’s, ”vervolgde de groep.

De op een na grootste effectenbeurs in Duitsland plant een gratis cryptohandel-app: Met de hoop een gebruiksvriendelijke, handige handelsapp te lanceren, heeft Stuttgart Börse, een van de belangrijkste beurzen van Duitsland, deze week plannen onthuld voor zijn eigen cryptocurrency-handelsservice. De app, genaamd Bison, is ontwikkeld met hulp van Sowa Labs en bevat geen kosten en markten voor Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin, en de verwachting is dat deze in de herfst van 2018 in handen zal zijn van consumenten. zijn eigen AI-service, Cryptoradar, die naar verluidt dagelijkse, realtime analyse van cryptomarkten zal leveren met gegevens verzameld uit meer dan 250.000 tweetbronnen.

bizon app

Japanse Mitsubishi UFJ Financial Group, de vijfde grootste bank ter wereld, die zijn eigen cyptocurrency vermaakt: De bankafdeling van de Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) in Japan is van plan om zijn eigen cryptocurrency te ontwikkelen. De bank, genaamd MUFG Coin, verwacht tegen 2019 een proef voor de valuta uit te voeren, wat aangeeft dat bij de testrun ongeveer 100.000 rekeninghouders betrokken kunnen zijn. De valuta zal naar verwachting de vorm aannemen van een stablecoin die is gekoppeld aan de Japanse yen.

Taiwanese Bank Fubon Commercial lanceert Blockchain-betalingssysteem: Een primeur voor Taiwan, de in Taipei gevestigde Fubon Commercial Bank heeft een betalingssysteem geïmplementeerd dat gebruikmaakt van de blockchain van Ethereum. De lancering is het hoogtepunt van het partnerschap van de bank met de Taiwanese National Chengchi University, en het betalingssysteem omvat diensten voor handelaren en restaurants in de buurt van de universiteit. Het is ook de laatste stap die Taipei heeft gezet om een ​​door blockchain gerunde ‘slimme stad’ te worden, een initiatief dat de hoofdstad van het land begin dit jaar aankondigde..

De financiële opslagplaats van de wereld, Zwitserland, neemt een kijkje in een nationale cryptocurrency: De Zwitserse federale regeringsraad heeft een officieel wetgevingsverzoek ingediend voor een rapport over de mogelijke voordelen en risico’s van de lancering van zijn eigen door de staat gesteunde munt, de e-frank. “De Federale Raad is zich bewust van de grote uitdagingen, zowel juridisch als monetair, die gepaard zouden gaan met het gebruik van een e-frank … Hij vraagt ​​dat het voorstel wordt aangenomen om de risico’s en kansen van een e-frank te onderzoeken en om de juridische, economische en financiële aspecten van de e-frank ”, verklaarde de Raad met betrekking tot het verzoek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me