Opstaan ​​uit de dood

De markt vertoonde deze week tekenen van herstel. Voor het eerst in ongeveer een maand zagen we positieve prijsactie, waarbij de totale markt met 14% steeg tot een marktkapitalisatie van $ 267 miljard.

Na kort onder de $ 6.000 te zijn gebroken, hield Bitcoin afgelopen vrijdag boven een kritiek ondersteuningsniveau van $ 5.800. Als het onder deze drempel was gegaan, zouden we nog steeds rode kaarsen hebben gezien. Het hield echter stand en nadat het op dit punt was teruggekaatst, ging het vlaggenschip van crypto een driedaagse opleving in die de rest van de markt meesleepte.

Dit is de derde keer dit jaar dat Bitcoin dit ondersteuningsniveau heeft geaccepteerd, de andere twee momenten vinden plaats in februari en april. Hoewel er geen garantie is dat we nog uit het bos zijn, hebben velen van deze drievoudige bodem overtuigd dat we een vloer van rond de $ 6000 hebben gevonden. Toegegeven, mensen zeiden hetzelfde over de dubbele bodem die April ons gaf.

Dus hoewel de positieve prijsactie een grote opluchting is en zeker enig optimisme in de markt zal brengen, moet u voorzichtig handelen.

Bitcoin: Met $ 6.600 heeft Bitcoin deze week 10% gewonnen.

Ethereum: Met $ 471 doet Ethereum het net iets beter, met een stijging van 12% deze week.

Rimpeling: De XRP van Ripple is deze week 8% gestegen met een huidige prijs van $ 0,47.

markten7_6_18

Markt voor cryptocurrency – 6 juli 2018

Binnenlands nieuws

Coinbase lanceert nieuwe bewaarservice voor institutionele beleggers: Afgelopen maandag is Coinbase Custody live gegaan. De service biedt cryptocurrency-activabeheer voor koude opslag voor institutionele beleggers en vereist een aanbetaling van minimaal $ 10 miljoen en $ 100.000 startkosten om een ​​account aan te maken. “Vandaag zijn we trots om aan te kondigen dat we officieel open zijn voor zaken”, verklaarde Sam McIngvale, productleider van Coinbase Custody in de aankondiging van het bedrijf. “De komende weken zullen we doorgaan met het binnenhalen van een reeks klanten van wereldklasse, waaronder toonaangevende cryptohedgefondsen, beurzen en ICO-teams.” Kort na de lancering registreerde de service 10 klanten.

IRS sluit zich aan bij internationale coalitie om crypto-belastingmisdrijven te bestrijden: De Amerikaanse IRS is in zee gegaan met belastingdiensten uit Canada, Australië, het VK en Nederland om internationale belastingmisdrijven te controleren. Naast andere doelstellingen zullen de Joint Chiefs of Global Tax Enforcement (J5) “internationaal samenwerken om de groeiende bedreiging voor belastingdiensten als gevolg van cryptocurrencies en cybercriminaliteit te verminderen”. Don Fort, de Chief of Criminal Investigation van de IRS, sprak met Forbes over de betekenis van J5: “We kunnen niet blijven opereren op dezelfde manier als in het verleden, onze informatie opsluiten van de rest van de wereld terwijl georganiseerde criminelen en belastingfraudeurs de systeem en misbruik maken van kwetsbaarheden voor hun persoonlijk gewin. “

SEC onderzoekt Bitcoin ETF-voorstel temidden van plan om de toetredingsdrempel voor nieuwe ETF’s te verlagen: De SEC van de Verenigde Staten overweegt wijzigingen in haar Exchange Traded Fund (ETF) -beleid, waarvan sommige het mogelijk kunnen maken voor cryptocurrency ETF’s om te worden goedgekeurd. Tegelijkertijd heeft de SEC ook contact opgenomen met de VanEck SolidX Bitcoin Trust voor commentaar op zijn meest recente ETF-voorstel. Het nieuwste voorstel is de derde poging van VanEck in het afgelopen jaar om een ​​door Bitcoin gesteund traditioneel investeringsmiddel op te richten.

SEC brengt advocaat, manager advocatenkantoor in rekening met illegale verkoop van blockchain-gerelateerde aandelen: Weer een drukke week voor de SEC. Het bureau heeft twee mannen aangeklaagd die volgens haar illegaal hebben geprofiteerd van de verkoop van aandelen van een zogenaamd blockchain-gerelateerd bedrijf. “Volgens de klacht van de SEC heeft advocaat T.J. Jesky en de bedrijfszakenmanager van zijn advocatenkantoor, Mark F. DeStefano, verdienden ongeveer $ 1,4 miljoen door aandelen in UBI Blockchain Internet Ltd. te verkopen gedurende een periode van 10 dagen van 26 december 2017 tot 5 januari 2018. De verkoop stopte toen de SEC heeft eerder dit jaar de handel in UBI Blockchain-aandelen tijdelijk opgeschort vanwege bezorgdheid over de juistheid van beweringen in de SEC-deponeringen en ongebruikelijke en onverklaarbare marktactiviteit, ”stelt een officieel persbericht. SEC-chef Robert A Cohen noemde de zaak “een goed voorbeeld van waarom de SEC retailbeleggers heeft gewaarschuwd om voorzichtig te zijn voordat ze aandelen kopen in bedrijven die plotseling beweren een blockchain-bedrijf te hebben.”

Blockstream onthult uitgegeven activa, een functie voor het implementeren van tokenized activa: In uitvoering van zijn aankondiging bij Consensus dit jaar, lanceerde Blockstream deze week Issued Asset-implementatie voor zijn Liquid-platform. De functie is de nieuwste in het serviceaanbod van het blockchain-technologiebedrijf en stelt gebruikers in staat Issued Assets (IA) te implementeren, blockchain-gebaseerde tokens die elk actief, fysiek of digitaal, kunnen vertegenwoordigen. “Issued Assets (IA) stellen Liquid-gebruikers in staat om hun eigen token-asset op de Liquid-zijketen te creëren. Deze activa kunnen bestaande financiële instrumenten vertegenwoordigen, zoals tokenized fiat, crypto-activa, geattesteerde activa (bijv. Gouden munten) of volledig nieuwe activa. Gebruikers voeren privé transacties uit met vertrouwelijke activa die zowel het bedrag als het activatype in een transactie verbergen voor externe partijen “, aldus het persbericht.

We zijn verheugd om te introduceren #IssuedAssets op Liquid! Gebruikers zullen activa kunnen uitgeven die bestaande financiële instrumenten vertegenwoordigen, zoals tokenized fiat, #crypto activa, gouden munten, & volledig nieuwe activa allemaal op een beveiligde #Bitcoin-gesteund #zijketting. ​ https://t.co/PkE1PnlGrK pic.twitter.com/lXSfJR64Mn

– Blockstream (@Blockstream) 2 juli 2018

Ripple Hit met een andere Class Action-rechtszaak: Ripple zit tot zijn strot in juridische problemen, en deze week werd het alleen maar erger. Naast een opeenvolging van maandelijkse rechtszaken die in mei begonnen, wordt het bedrijf gediend met zijn derde class action van het jaar. Net als degenen die ervoor kwamen, beweert de rechtszaak dat XRP, de valuta van Ripple, een niet-geregistreerd effect is en als zodanig werd verkocht. Bovendien beweert het dat Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, en de rest van zijn team de circulatie van XRP hebben gepromoot en gemanipuleerd om hun portemonnee dik te maken. “Dit is een class action tegen effecten namens alle Californische kopers van Ripple-tokens (” XRP “), aangespannen tegen Ripple, XRP II en de Chief Executive Officer (” CEO “) van het bedrijf, Bradley Garlinghouse (” Garlinghouse “) , die XRP promootte, verkocht en verzocht om de verkoop. Gedaagden hebben honderden miljoenen dollars opgehaald door de niet-geregistreerde verkopen van XRP, inclusief de verkoop aan particuliere beleggers, in strijd met de wet ”, luidt het proces..

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Welke vaardigheden zijn nodig voor cryptocurrency-banen ?: Denk dat je hebt wat nodig is voor een carrière in de blockchain-industrie?

Zijn ICO’s te veelbelovend en ondermaats ?: Een snelle blik op enkele van de meer beruchte ICO-bustes van het afgelopen jaar.

Wat is gedelegeerd bewijs van inzet?​Het consensus-algoritme verkennen: Wilt u meer weten over hoe DPoS werkt? We hebben je.

Voedselveiligheid en blockchain: u veilig, hap voor hap: Blockchaintechnologie zou boodschappen en voedseldiensten veiliger kunnen maken voor consumenten door hen transparante, verifieerbare oorsprong en voedingsinformatie te verstrekken.

10 verrassende manieren waarop bedrijven blockchain gebruiken: Denk ooit aan deze use-cases?

Margehandel voor beleggers in cryptocurrency uitgelegd: Deze vorm van handelen is gebruikelijk voor oudere markten, maar relatief nieuw voor cryptocurrency-markten en is complexer dan spot-trading.

Lethal Blockchain: Militairen proberen Blockchain Tech te bewapenen: Dus hoe gebruiken legers blockchain? We laten het je zien.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Het Indiase Hooggerechtshof bevestigt het cryptobod van de centrale bank: Het Indiase Hooggerechtshof stemde voor handhaving van het bevel van de Centrale Bank van het land dat alle binnenlandse banken verplicht hun diensten te weigeren van entiteiten die betrokken zijn bij de handel in cryptocurrencies. Door velen bestempeld als een ongrondwettelijk edict, trok het bevel aanzienlijke terugslag van de cryptocurrency-gemeenschap, wat aanleiding gaf tot petities van zowel industriële die-hards als toevallige adoptanten. Het edict, uitgevaardigd op 6 april, is gepland om vandaag, 6 juli, van kracht te worden en het eist dat alle banken de banden verbreken met individuen en beurzen die bankrekeningen hebben geopend voor het verhandelen van cryptocurrencies..

Europees bedrijf bevestigt succesvol gebruik van IBM’s blockchain om transacties met vijf banken te regelen: Het Europese blockchain-handelsplatform we.trade hield toezicht op zijn eerste live-operaties deze week. Met behulp van het blockchain-platform van IBM, dat is gebaseerd op Hyperledger, voerde het bedrijf grensoverschrijdende transacties uit met de medewerking van 20 bedrijven en 5 banken. In een officieel persbericht stelt het bedrijf: “we.trade heeft vandaag bevestigd dat de eerste live-transacties hebben plaatsgevonden op het platform. In de afgelopen week hebben verschillende bedrijven transacties uitgevoerd via 5 banken. Deze transacties betekenen de eerste commercieel levensvatbare open-accounttransacties die gebruikmaken van blockchain-technologie. “

Huobi lanceert handel voor zijn Australische platform: Huobi Exchange, een van ‘s werelds meest populaire cryptocurrency-beurzen, heeft deze donderdag officieel zijn handelsactiviteiten in Australië gelanceerd. Vanaf het begin kunnen Australiërs Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum Classic, Power Ledger en vier andere valuta’s rechtstreeks verhandelen voor de Australische dollar. De uitwisseling is van plan om meer paren toe te voegen naarmate het platform ouder wordt. “Crypto-handelaren in Australië worden steeds beter geïnformeerd en verfijnd, gecombineerd met een ontvankelijke toezichthouder die geïnteresseerd is in het veilig ontwikkelen van de markt”, zei Adrian Harrison, CEO van Huobi Australia, over de ontwikkeling. “Voor Huobi Group is de verhuizing naar Australië een natuurlijke match … we willen graag samenwerken met het groeiende aantal Australische blockchain-projecten die willen worden opgenomen in een volwassen markt,” vervolgde hij.

#LTC#AUD De handel is nu live bij Huobi Australia!#huobiAU @RTLnieuws @RTLnieuws @BuienRadarNL @Huobi_Pro @HuobiNieuws #cryptotrading #ltc #litecoin #crypto #cryptotrade pic.twitter.com/xp7xumgGe0

– HuobiAustralia (@HuobiAu) 5 juli 2018

Zuid-Korea werkt aan nieuwe normen en classificaties voor de blockchain-industrie: De Zuid-Koreaanse regering is druk bezig met nieuwe classificaties voor de cryptocurrency-sector. Het Nationaal Bureau voor de Statistiek, het Ministerie van Wetenschap en Technologie en het Ministerie van Informatie en Communicatie creëren naar verluidt nieuwe wet- en regelgeving voor de snelgroeiende industrie. Als basis voor nieuw beleid zullen de classificaties werken in de richting van “blockchain-promotie en regelgevingskaders”. Met een definitief ontwerp gepland voor eind juli, zal het beleid betrekking hebben op branchespecifieke verschijnselen en entiteiten zoals uitwisselingen, blockchain-transacties, DApp-ontwikkeling en -implementatie, blockchainsystemen en -services, enz..

Thaise ICO-voorschriften gepland om medio juli van kracht te worden: Afgelopen woensdag kondigde de Thaise SEC formeel een routekaart aan voor de implementatie van zijn ICO-voorschriften. De aankondiging geeft aan dat het nieuwe raamwerk vanaf 16 juli van kracht zal worden, en het omvat een gelaagd goedkeuringsproces dat vereist dat ICO’s worden doorgelicht door een “portal” voordat ze naar de SEC worden gestuurd voor definitieve goedkeuring. Bovendien moeten ICO’s hun technische specificaties en investeringsplannen bekendmaken en een minimum startkapitaal hebben van 5 miljoen baht (~ $ 150.000) voordat ze kunnen solliciteren.

De president van Oezbekistan ondertekent Blockchain-graad om diensten in de overheid te integreren: De president van Oezbekistan, Shavkat Mirziyoyev, heeft deze week een decreet ondertekend dat zich richt op de cryptocurrency- en blockchain-industrie. In het bijzonder bevat het decreet een driejarenplan om een ​​strategie vast te stellen om blockchainservices in de infrastructuur van de overheid te implementeren. In de hoop een ruimte te creëren die bevorderlijk is voor ‘digitale economie’, hebben het Government Office for Project Management en het Ministry for Development of Information Technologies and Communications de taak een programma op te zetten dat onderzoek zal doen naar en de technologie zal ontwikkelen voor formele integratie met de huidige infrastructuur per 1 januari 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me