Deze week in Crypto

Bidden voor consolidatie

De markt voor cryptocurrency handelde de afgelopen week in een relatief stagnerend patroon. Met een totale marktkapitalisatie van $ 339 miljard op het moment van drukken, won de hele markt daadwerkelijk 17% in de loop van de week, een zeer welkome stijging nadat het twee weken eerder tuimelde.

Zelfs met deze stijging worden de meeste van de belangrijkste activa van de markt in dezelfde range verhandeld met een kleine marge voor beweging naar beide extreme. Als dit een uitstel is van de meest recente recessie, proberen de prijzen te beslissen wat ze vervolgens moeten doen. Of ze nu omhoog of omlaag gaan, weet iedereen, maar het beste dat we ons nu kunnen wensen, is nog een week of zo zijwaartse beweging. Als de markt blijft consolideren zoals hij aan het doen is en zijn prijzen stabiel houdt, wordt de kans groter dat we steun hebben gevonden om ons weer op weg te helpen.

Bitcoin: Voortzetting van de trend van lichte beweging van vorige week, is het belangrijkste actief van crypto gestegen 2% op de week op $ 7.580.

Ethereum: Met $ 597 is Etherum een ​​klein maar niet onbelangrijk 4% gedurende de week.

Rimpeling: Ripple leidt het peloton wat betreft positieve prijsbewegingen, naarmate het stijgt 7% wekelijks voor $ 0,66.

markt 6_8_18

Binnenlands nieuws

Coinbase neemt financiële bedrijven over om een ​​gereguleerde makelaar-dealer te worden: Het grootste handelsplatform voor cryptocurrency ter wereld is een stap dichterbij om een ​​volledig conforme broker-dealer te worden onder de Amerikaanse SEC-effectenwetten. Deze week kondigde Coinbase de overname aan van effectenhandelaar Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace, Inc. en Digital Wealth LLC. Deze buy-outs komen samen met de verwerving van een makelaar-dealerlicentie, een licentie voor een alternatief handelssysteem en een geregistreerde licentie voor beleggingsadviseurs. Hoewel zijn status als broker-dealer is “in afwachting van goedkeuring door de federale autoriteiten”, gelooft het bedrijf dat het “binnenkort in staat zal zijn om op blockchain gebaseerde effecten aan te bieden, onder toezicht van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en de financiële sector. Regulatory Authority (FINRA). “

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen dat we op weg zijn om een ​​door de VS gereguleerd handelsplatform voor blockchain-effecten te worden. Wij geloven dat dit niet alleen een belangrijk moment is voor Coinbase, maar voor het hele crypto-ecosysteem. https://t.co/3grNDa6l9Z

– Coinbase (@coinbase) 6 juni 2018

US SEC is “onder de indruk” van de inspanningen van Crypto Exchange om te voldoen aan de voorschriften: Zelfs met ‘s werelds grootste uitwisseling die het huisdier van de leraar speelt met de SEC, is de Amerikaanse regelgevende instantie nog steeds niet onder de indruk van de prestaties van de rest van de klas. Tijdens de Exchange and Brokerage Conference op woensdag deze week, spraken SEC-directeur van Division of Trading and Markets Brett Redfearn en SEC-voorzitter Jay Clayton beiden hun ontevredenheid uit over de onwil van de binnenlandse beurzen om zich aan de regelgeving te houden. “We zijn onder de indruk van het enthousiasme om nu binnen de regelgevende structuur te komen”, vertelde Redfearn aan CNBC. “Er zijn een aantal beurzen die ICO’s verhandelen waarvan ik denk dat we meer registraties zouden zien.” Tijdens de conferentie herhaalde Clayton zijn overtuiging tegenover CNBC dat ICO’s en hun tokens als effecten fungeren onder de Amerikaanse effectenwetten: “Wij reguleren het aanbieden van dat effect en reguleren de handel in dat effect.”

De SEC ontwierp een nieuwe positie als senior adviseur voor digitale activa: Hoe teleurgesteld het ook mag zijn door beurzen en hun apathie op het gebied van regelgeving, de SEC versoepelt zijn cryptocurrency-strategie niet. Het stelde Valerie A. Szczepanik aan als Senior Advisor for Digital Assets and Innovation, een nieuwe adviesfunctie die gecreëerd werd om cryptocurrencies en ICO’s over het hoofd te zien. De baanbrekende rol zal in alle SEC-divisies werken om te evalueren hoe digitale activa en hun technologische factor in bestaande effectenwetten worden verwerkt. “Valerie’s leidende positie op dit gebied wordt zowel binnen de Commissie als bij de financiële toezichthouders in de Verenigde Staten en daarbuiten erkend. Met haar bewezen bekwaamheid, ervaring en scherp besef van het belang van het stimuleren van innovatie en het waarborgen van de bescherming van investeerders, is Val de juiste persoon om onze inspanningen te coördineren op dit dynamische gebied dat zowel veelbelovend als risicovol is, ”verklaarde voorzitter Jay Clayton in reactie op de afspraak.

Voormalig SEC-voorzitter vertegenwoordigt Ripple in rechtszaak over XRP-beveiligingsstatus: We kunnen niet wegkomen van verhalen over de SEC en effectenwetten, toch? Ironisch genoeg gaat het verhaal deze keer over een (voormalige) SEC-stoel die een cryptocurrency verdedigt tegen een effectenclassificatie. Voormalig SEC-voorzitter Mary Jo White is ingehuurd om Ripple te verdedigen in een privé-investeerderszaak waarin wordt gesteld dat het bedrijf XRP-tokens heeft verkocht als niet-geregistreerde effecten. Ze zal worden vergezeld door haar handhavingschef Andrew Ceresney, en hun advocatenkantoor, Debevoise en Plimpton, zal aan de zaak werken met co-counsel van Meagher. & Flom, Arps, Skadden en Slate.

New York State Legislative House Mulls Prospect of Cryptocurrency Task Force: Afgelopen woensdag stemde de wetgevende macht van de staat New York voor een wetsvoorstel dat de vorming van een cryptocurrency-taskforce voorstelt. Onder toezicht van de bankencommissie van de New York State Assembly, poneert het wetsvoorstel de oprichting van een ‘digitale valuta-taskforce om de gouverneur en de wetgevende macht te voorzien van informatie over de mogelijke effecten van de wijdverbreide implementatie van digitale valuta op de financiële markten in de staat’. De taskforce zou onder meer worden belast met het volgen van de ontwikkelingen van cryptocurrencies en blockchain-technologie binnen de staat, het evalueren van de wetgevende benaderingen van buitenlandse regeringen, het onderzoeken van binnenlandse mijnbouw en de impact ervan op het elektriciteitsverbruik, en het volgen van marktmanipulatie en andere illegale activiteiten die verband houden met cryptocurrencies.

John McAfee kondigt presidentieel bod 2020 aan en belooft te draaien onder een crypto-centrisch platform: John McAfee wil opnieuw president worden, maar deze keer maakt hij crypto de primaire focus van zijn platform. De beruchte cyberbeveiligingsondernemer die opzwepende cryptoliefhebber werd, ging naar Twitter om zijn terugkeer naar de presidentiële fase in te luiden en verklaarde dat, zelfs als de Libertarische partij hem niet toestaat opnieuw te leiden, hij zijn eigen partij zal oprichten. om “het ultieme campagneplatform” te bieden aan de cryptocommunity. McAfee was verlegen voor Gary Johnson tijdens de Libertarische voorverkiezingen van vorig jaar in 2016, zijn eerste deelname aan presidentsverkiezingen. Als je dit jaar echter succes verwacht, wil McAfee dat je je optimisme tempert, zoals hij botweg toegaf in een vervolg-tweet dat hij een kleine kans heeft om te winnen: “Denk niet dat ik een kans heb van winnen. Ik doe niet. Maar wat Amerika echt verandert, is niet de president, maar het proces om er een te creëren. Als mijn aanhang voldoende is, mag ik op het grootste podium ter wereld staan ​​en met iedereen praten, zoals de vorige keer, om de waarheid te vertellen. “

Ondanks eerdere weigeringen heb ik besloten om in 2020 opnieuw voor POTUS te gaan. Als de Libertarische partij er opnieuw om vraagt, zal ik met hen meedoen. Zo niet, dan creëer ik mijn eigen feestje. Ik denk dat dit de cryptogemeenschap het beste zal dienen door ons het ultieme campagneplatform te bieden.

– John McAfee (@officialmcafee) 3 juni 2018

Ripple introduceert University Blockchain Research Initiative, doneert $ 50 mln voor Crypto Education: Real-time bruto-afwikkelingssysteem en overmakingsprotocol Ripple maakt zijn toewijding aan blockchain-educatie bekend. Het project maakte deze maandag zijn University Blockchain Research Initiative (UBRI) bekend, een programma dat van plan is $ 50 mln aan financiering te besteden aan 17 universiteiten om educatieve inspanningen te stimuleren en educatieve middelen voor het opkomende veld te verrijken. “[We zijn verheugd om het University Blockchain Research Initiative (UBRI) aan te kondigen, een samenwerking met topuniversiteiten over de hele wereld om academisch onderzoek, technische ontwikkeling en innovatie in blockchain, cryptocurrency en digitale betalingen te ondersteunen en te versnellen,” verklaarde het bedrijf in een persbericht. Het Center for Information Technology Policy van Princeton zal onder andere samenwerken met UBRI om de impact van cryptocurrency op het Amerikaanse en wereldwijde beleid te bestuderen, en UPenn zal financiering ontvangen om MBA-MS-kandidaten te ondersteunen voor hun dubbele graad in cryptocurrency / blockchain-zaken en -ontwikkeling.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

US SEC creëert een nieuwe positie als senior adviseur gewijd aan cryptocurrency: De positie is de laatste stap in de cryptocurrency-strategie van het bureau.

Is cloudmining winstgevender dan Bitcoin-mijnbouwhardware ?: Zit je vast tussen een cloud en een hardwareminer? Er zijn enkele dingen die u moet overwegen.

De Blockchain Healthcare Revolution is aan de gang: Gedistribueerde grootboek- en blockchaintechnologie vinden al hun weg naar de zorgsector.

Hoe de winstgevendheid van Bitcoin-mijnbouwhardware te berekenen: Berekenen hoeveel uw mijnwerker verdient (of zou kunnen maken) kan lastig zijn, maar het is noodzakelijk om gezond te blijven.

Cryptocurrency Mining Botnets worden een epidemie: Botnets en cryptocurrency mining-malware zijn de laatste tijd een plaag op internet geworden.

Het grootste gebruiksprobleem van Blockchain oplossen: Om de acceptatie te versnellen, moet blockchain de bruikbaarheidsproblemen oplossen.

Kan Blockchain onze identiteit redden van de digitale afgrond ?: Onze moderne identiteitsbeheersystemen verkeren momenteel in een crisis en het lijkt erop dat dit eigenlijk gewoon de status quo is, maar het moet zo zijn?

Wat zit er achter de uitbreiding van ConsenSys naar Ierland? Talent van wereldklasse voor starters: De Ethereum-incubator ConsenSys maakt zijn verhuizing naar Ierland om zich aan te sluiten bij een bloeiende tech-scene.

Block Broker, een ICO om exit-scams te voorkomen, trekt een exit-scam aan: Het bouwde zijn merk op de bescherming van investeerders totdat het wegliep met $ 3 mln aan bijdragen van zijn eigen investeerders.

David Knott, OmiseGo Research Scientist, over plasma en scaling: Kijk wat een van de onderzoekswetenschappers van OmiseGo te zeggen heeft over het langverwachte Plasma-protocol.

Wat u moet weten over EU-gegevensprivacy en blockchain: Vorige week heeft de EU de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden – de grootste verandering in de wetgeving inzake gegevensbescherming in de afgelopen 20 jaar.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Estland schrapt plannen om zijn eigen nationale cryptocurrency te creëren: De Estse regering keert de plannen om Estcoin uit te geven, een door de staat gesponsorde cryptocurrency, de rug toe. Kaspar Korus stelde de nationale munt in augustus vorig jaar voor als een uitbreiding van het Estlandse e-residency-programma, een online organisatie die iedereen in staat stelt een e-business op te zetten onder de juridische jurisdictie van Estland. Volgens Siim Sikkut, de IT-specialist van het land, zal Estcoin alleen beschikbaar zijn als valuta voor de digitale bedrijfsruimte van de e-residency. “We hebben in discussies met politici afgesproken dat Estcoin zal doorgaan als middel voor transacties binnen de e-resident-gemeenschap. Andere opties liggen niet op tafel. We bouwen geen nieuwe valuta ”, vertelde hij Bloomberg in een interview.

HitBTC stelt een operationeel plan op voor Japanse services na het bevriezen van gebruikersaccounts: Na het opschorten van Japanse accounts omwille van de naleving van de regelgeving, onthulde HitBTC, een van ‘s werelds grootste cryptocurrency-uitwisselingen, een gameplan om zijn diensten in Japan te vernieuwen. Volgens een blogpost probeert het bedrijf zich te vestigen als een erkende dochteronderneming in het land na wijzigingen in de regelgeving door het Japanse Financial Services Agency. “Eerder dit jaar begon het HitBTC-team samen te werken met een wereldwijd erkend Japans advocatenkantoor, de samenwerking was erop gericht HitBTC door de lokale dochteronderneming te leiden en de licentieprocedure te laten doorlopen om haar diensten voor inwoners van Japan te hervatten. Het bedrijf werft actief mensen aan voor het lokale kantoor en onderzoekt M&Een kans om de lancering van de Japanse activiteiten in het derde kwartaal van 2018 te bespoedigen ”, luidt de blogpost.

Beveiligingsfirma ontdekt Monero Mining-malware, 40.000 getroffen apparaten: Het beveiligingsteam van Guardicore Labs heeft “een campagne voor verkeersmanipulatie en cryptocurrency-mining blootgelegd die een groot aantal organisaties in sectoren als financiën, onderwijs en overheid infecteert”, luidt een blogpost van het beveiligingsbedrijf. Operatie Prowli, zoals het bedrijf het noemt, verspreidde malware en mijncode via websites en servers om zo’n 40.000 apparaten te infecteren. De operatie gebruikte geïnfecteerde apparaten om Monero te mijnen, de uitverkoren zegen van menig hacker die wilde profiteren van mijnbouwprogramma’s op afstand.

operatie prowli

Het Zuid-Koreaanse Hooggerechtshof zegt dat Bitcoin een actief is: Door een uitspraak van een lagere rechtbank van vorig jaar teniet te doen, oordeelde het Hooggerechtshof van Zuid-Korea deze week dat Bitcoin een wettelijk erkend bezit is. In september vorig jaar werd Ahn, een Zuid-Koreaanse man die beschuldigd werd van de distributie van kinderporno, veroordeeld tot 18 maanden gevangenisstraf, maar de rechtbank oordeelde dat de regering de Bitcoin die hij had verzameld in ruil voor het illegale materiaal niet in beslag kon nemen. De zaak werd aangevochten en voorgelegd aan het Hooggerechtshof, dat vervolgens oordeelde dat de regering het volste recht heeft om de opbrengsten van Ahn in beslag te nemen, met het argument dat Bitcoin, hoewel immaterieel, waarde als een bezit bezit, waarvan de ontvangst voor een dienst ‘ winst nemen. “

Huobi lanceert $ 93 mln gezamenlijk China-Zuid-Korea Blockchain-fonds: In samenwerking met NewMargin Capital, een Chinese durfkapitaalfirma, en de Zuid-Koreaanse effectenfirma Kiwoom Securities Co., lanceert Huobi een blockchain-investeringsfonds voor slechts een paar dollar verlegen van $ 100 mln. De Mirae Asset Financial Group, een Zuid-Koreaanse financiële onderneming, zal ook als investeerder in het fonds deelnemen. Het investeringsfonds van $ 93 mln, gericht op het bevorderen van ontwikkeling, zal worden gesluisd naar crypto-startups en China en Zuid-Korea aanmoedigen om samen te werken aan blockchain-innovatie.

Piloten van de Zuid-Afrikaanse centrale bank getokeniseerde Fiat-betalingen met behulp van quorum: De Centrale Bank van Zuid-Afrika (SARB) heeft deze week haar proof-of-concept getest voor het zogenaamde Project Khokha. Het project maakt gebruik van Quorum, een op Ethereum gebaseerde private blockchain, om fiat-valuta te tokeniseren voor betalingsafwikkelingen op de blockchain. Met hulp van Ethereum-incubator ConsenSys en accountantskantoor PricewaterhouseCoopers Inc. namen zeven Zuid-Afrikaanse banken deel aan de pilot. Volgens het rapport van SARB laten de resultaten zien dat het typische dagelijkse volume van het Zuid-Afrikaanse betalingssysteem in minder dan twee uur kan worden verwerkt met volledige vertrouwelijkheid van transacties en definitieve afwikkeling. Transacties werden binnen twee seconden verwerkt via een netwerk van geografisch verspreide knooppunten, waarbij gedistribueerde consensus de vereiste veerkracht bood. De SARB kon de details van alle transacties bekijken om regelgevend toezicht mogelijk te maken. “

Parity vraagt ​​gebruikers de softwareclient bij te werken na kwetsbaarheidsoppervlakken van Testnet: Pariteit wordt opnieuw door de gemeenschap onderzocht nadat een andere fout werd ontdekt in de code van de populaire Ethereum-portemonnee. Deze keer had de kwetsbaarheid het potentieel om het mainnet van Ethereum te infecteren, suggereert een blogpost van Parity. Volgens de post was er een “consensusgerelateerd probleem tussen Parity Ethereum (tot versie 1.10.4-stable en 1.11.1-beta) en alle andere Ethereum-clients”, een probleem dat ertoe zou kunnen leiden dat Parity-transacties worden doorgegeven. of-sync met het Ethereum-netwerk, waardoor ze nul worden. Parity heeft een patch uitgebracht voor de fout, waarbij gebruikers worden gesmeekt om “te upgraden naar vaste versies 1.10.6-stabiel en 1.11.3-bèta zsm, en controleer vervolgens of [ze] versie 1.10.6-stable of 1.11.3-beta gebruiken. “

Waarschuwing: update uw Parity Ethereum-clients zo snel mogelijk naar 1.11.3-beta of 1.10.6-stabiel. https://t.co/QNxzv74kSF

– Parity Technologies (@ParityTech) 6 juni 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me