Bootcamp met dikke huid

Vorige week nam de totale cryptocurrency-markt een 8% hit van de afwijzing door de SEC van de Winklevoss ETF-aanvraag.

Deze week daalde de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency 14,33%, grotendeels gekatalyseerd door de SEC die hun beslissing over een Bitcoin-ETF voorgesteld door CBOE, VanEck en SolidX uitstelde.

Jeez, SEC, geen respect *Rodney Dangerfield-stem

Bitcoin daalde van $ 7.400 naar $ 6.388,59, een daling van 13,67%. De laagste prijs van Bitcoin dit jaar was rond $ 6.194 op 6 februari 2018. Om de zaken in perspectief te plaatsen: Bitcoin is nog steeds 88,67% hoger dan vorig jaar deze dag.

Ethereum daalde van $ 413 naar $ 357,18, een daling van 15,6%.

Het grotere vuurwerk voor het laatst bewaren, XRP daalde van $ 0,43 naar $ 0,33, een daling van 23%.

Samenvatting van de marktkapitalisatie van munten

Redactioneel commentaar: Deze marktomstandigheden brengen ons ertoe te pleiten, JAMES – waar ben je !? We smeken je James, de markt heeft het advies nodig dat alleen iemand in een laboratoriumjas met ongeveer $ 27 dollar kan geven! Hadden we maar allemaal geabonneerd op zijn “geheimen om een ​​fortuin te verdienen met deze gloeiend hete markt!”

James AltucherHelaas hadden zelfs de alwetende James of zijn oplichterij Facebook-advertenties ons hier niet op kunnen voorbereiden!

Afgezien van grappen, deze advertentie is een fragment van het sentiment dat een belangrijke rol speelde in de huidige marktomstandigheden. Massale speculatie lanceerde de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency in de stratosfeer, maar toen begon de zwaartekracht.

Dat is de reden waarom nieuws van de SEC, zelfs als het * uitstellen * van een oordeel, leidt tot een scherpe marktbeweging van speculanten die in paniek raken en hun BTC omzetten in Tether of USD.

De eerste kennismaking met cryptocurrency van veel mensen in 2017 was het gooien van geld in een willekeurige munt waarvan ze heel weinig wisten, en op magische wijze te zien dat het 50% – 100% per dag omhoog ging. Met lambo en moon memes in overvloed, werd de waanzin van de cryptocurrency-markt op de een of andere manier genormaliseerd in onze psychologie.

Het is dit live door de lambo, sterf door de lambo-mentaliteit waardoor veel mensen zich waarschijnlijk somber voelen na het bekijken van de cryptocurrency-prijzen (op onze zieke homepage * plug *).

Dat betekent echter niet dat de ontwikkelingen geen enkele impact hebben op de cryptocurrency-wereld. Integendeel, een handjevol is superkritisch en kan jarenlang precedenten scheppen.

Daarom is het belangrijk om nuchter te blijven, informatie op te nemen en te zoeken naar de waarde op lange termijn en terug te komen op uw aandacht.

-AM

​-

Binnenlands nieuws

SEC stelt wijziging van Bitcoin ETF-indieningsregel uitTot ontsteltenis van de cryptocurrency-markten besloot de SEC om zijn beslissing over de hangende regelwijziging ingediend door CBOE, VanEck en SolidX uit te stellen tot uiterlijk 30 september 2018. De SEC merkte op: “De Commissie vindt het passend om een ​​langere termijn aan te wijzen waarbinnen actie moet worden ondernomen tegen de voorgestelde regelwijziging, zodat zij voldoende tijd heeft om de voorgestelde regelwijziging te overwegen.”

De motie was oorspronkelijk bedoeld om een ​​door Bitcoin ondersteunde ETF te lanceren, in tegenstelling tot een ETF die alleen door futures wordt ondersteund. Een ETF is in wezen een financieel product dat de prijs van een actief volgt en zelf op een beurs genoteerd staat om te worden verhandeld. Beleggers hoeven de onderliggende waarde dus niet echt te kopen, maar kunnen een aandeel hebben in de prijsgroei of -daling.

Op het nieuws nam de cryptocurrency-markt een duikvlucht, waarbij Bitcoin (BTC) met 6,15% daalde, Ethereum (ETH) met 8,2% daalde en Ripple (XRP) met 13,77% daalde..

Het is niet voorbij voordat de dikke dame zingt De beursgenoteerde Opera met hoofdkantoor in Noorwegen (NASDAQ: OPRA) integreerde zijn cryptoportefeuille in zijn desktopbrowser. Opera heeft momenteel meer dan 322 miljoen gebruikers en streeft ernaar zijn gebruikers te plezieren met nieuwe ingebouwde functies zoals deze. Om dit in perspectief te plaatsen: Google Chrome heeft ongeveer 2 miljard installaties en Opera lijkt een van de weinige reguliere browsers te zijn die een cryptocurrency wallet-integratie mogelijk maakt zonder omvangrijke plug-ins..

Charles Hamel, productleider bij Opera Crypto, merkte op: “Door een cryptoportefeuille rechtstreeks aan de browser toe te voegen, hebben we de behoefte aan complexe extensies of afzonderlijke apps weggenomen. Het openen van de pc-browser voor crypto markeert de tweede stap van Opera om cryptocurrencies en Web 3.0 mainstream te maken. “

Twintig staten krijgen ZOUT SALT (Secured Automated Lending Platform), een platform waarmee gebruikers hun cryptocurrency-bezit als onderpand kunnen aanbieden in ruil voor contante leningen, kondigde aan dat het zijn deuren opent voor nog eens 20 staten. SALT zit momenteel op 35/50 staten in de Verenigde Staten. Het platform heeft momenteel meer dan $ 50 miljoen aan Amerikaanse blockchain-leningen uitgegeven, met meer dan 70.000 gebruikers op zijn platform.

Houston, we hebben Bitmain en AntPool: De in Beijing gevestigde mijnbouwer Bitmain Technologies Ltd (onlangs gewaardeerd op ongeveer $ 12 miljard) kondigde aan dat het een cryptocurrency-mijnfaciliteit en een blockchain-datacenter lanceert in het hart van Texas in Rockdale (bevolking <6.000). Bitmain zal hun mijnbouwfaciliteit en datacenter lanceren in een voormalige aluminiumsmelterij die onlangs met pensioen is gegaan als kolencentrale.

Om de deal voor Bitmain zoeter te maken, keurden de Milam County Industrial Development Corp. en de Milam County Commissioners Court een belastingvermindering goed die in meer dan 10 jaar wordt gefaseerd. Bitmain schat dat het de eerste twee jaar 400 lokale banen in Rockdale zal helpen creëren en werft momenteel voor meerdere functies.

AntPool, eigendom van Bitmain, is een van ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency-mijnbedrijven en heeft Houston (ongeveer 240 kilometer van Rockwell verwijderd als een markt met veel potentieel en heeft als doel zijn klantenbestand te versterken. Dit wordt AntPool’s eerste uitbreidingsstad in de Verenigde Staten). Staten.

Censuurbestendige sociale platformgesprekken worden warmer: Het verbod op controversiële InfoWars-talkshowhost Alex Jones van Apple, Spotify, Spotify en YouTube heeft velen in de cryptocurrency-wereld doen onderzoeken censuurbestendige sociale platformopties zoals Gab.ai, Mastadon en Memo. Kijkend voorbij de beweringen van Alex Jones, de onthulling van een georkestreerde zwijgen door vier van ‘s werelds machtigste bedrijven Facebook, Apple, Google (Youtube) en Spotify op het gebied van muziek / podcasts, is het nieuws alarmerend voor voorstanders van vrije meningsuiting op beide kanten van de discussie.

Alex Jones

Bittrex voegt USD-markten toe voor XRP en ETC: Bittrex, momenteel een cryptocurrency-uitwisseling gerangschikt 8e in termen van 24-uursvolume, kondigde aan dat het USD-markten lanceert voor Ripple (XRP) en Ethereum Classic (ETC). Hierdoor kunnen klanten XRP en ETC rechtstreeks kopen met hun USD zonder Bitcoin of een ander actief te hoeven kopen om de handel te vergemakkelijken. Met deze twee nieuwe handelsparen hebben Bittrex-gebruikers toegang tot USD-markten voor BTC, ETH, USDT, TUSD, XRP en ETC. De handelsparen zijn beschikbaar voor huidige zakelijke en persoonlijke accountklanten van Bittrex die in in aanmerking komende staten en gekwalificeerde internationale regio’s wonen.

DEA-agent beweert dat illegale activiteit niet langer dominant gebruik voor Bitcoin De speciale agent van DEA, Lilita Infante, legde Bloomberg uit dat vijf jaar geleden haar studie van blockchain-gegevens aantoonde dat 90% van de Bitcoin-transacties criminele activiteiten inhielden. Vandaag de dag, zo beweert ze, is de illegale activiteit teruggelopen tot ongeveer 10% en is speculatie de dominante motor van transacties. Infante merkte ook op: “De blockchain geeft ons eigenlijk veel tools om mensen te kunnen identificeren. Ik wil eigenlijk dat ze ze blijven gebruiken. ’’

dea

Hoge tijden om cryptocurrency te accepteren bij IPO: In een relatief nieuwe beweging voor bedrijven die naar de beurs gaan, kondigde High Times aan dat het cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum zal accepteren. De kapitaalverhoging zal worden beheerd via een Reglement A + crowdfunding evenement, dat particuliere bedrijven openstelt voor investeringen van zowel geaccrediteerde als gemiddelde investeerders.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

De CoinCentral Cryptocurrency Starter Kit: Deze week hebben we een starterskit voor cryptocurrency gelanceerd waar we de afgelopen maanden aan hebben gewerkt.

We vroegen onze lezers en beginners van cryptocurrency naar hun grootste, brandende vragen. We hebben met cryptocurrency-experts geraadpleegd over de beste informatiebronnen en de meest relevante dingen die iemand in de ruimte zou moeten weten. We hebben ons eigen onderzoek gedaan op basis van persoonlijke ervaringen en alles verpakt in een lezersvriendelijke gids voor slechts $ 7.

Gedecentraliseerd internet – Betaalbare bronnen en privacy op internet: Wanneer mensen het hebben over een gedecentraliseerd internet, lijkt de kern van de zaak het gebrek aan privacy op internet, het gebrek aan controle over onze persoonlijke gegevens en het verlangen naar betaalbare bronnen te zijn..

Mis de FOMO3D nietVoer FOMO3D in, een van de meest actieve door Ethereum aangedreven slimme contracten waarmee je lang op de hebzucht zelf kunt gaan, gemaakt door een groep genaamd Team Just die naar het project verwijst als ‘een psychologisch sociaal experiment in hebzucht’.

ChainXChange begint Las Vegas Blockchain Week: ChainXChange, een superconferentie die wordt georganiseerd in het Mandalay Bay Convention Center, begint van 13 tot 15 augustus in Las Vegas Blockchain Week.

chainxchange

Zie sprekers zoals:

  • Steve Wozniak (Apple-medeoprichter),
  • Paul Krugman (Nobelprijswinnaar en columnist van de New York Times),
  • Nicholas Thompson (hoofdredacteur van Wired Magazine),
  • Gary Vaynerchuk (CEO van Vaynermedia),
  • Josh Constine (TechCrunch Editor-at-Large),
  • en meer!

Haal 50% korting op tickets met de code XCXXX50

Een blik op de nu beroemde Bitcoin-whitepaperDit unieke document is het begin van een tien jaar durende digitale transformatie van het traditionele financiële systeem door de wereld een levensvatbaar alternatief te bieden voor de huidige modellen in de praktijk. Laten we even de tijd nemen om deze baanbrekende whitepaper te bekijken.

Nuts- en beveiligingstokens: een groeiende zaak voor zelfregulering door cryptovalutaDe meeste waarnemers van de huidige ICO-rage zijn het erover eens dat er een soort van regelgeving nodig is om de toenemende risico’s in dit wilde westen van het digitale tijdperk te verminderen. Tegelijkertijd is het vermeldenswaard dat het zeer verdacht is om een ​​sterk gecentraliseerde autoriteit zoals de SEC toe te staan ​​om een ​​gedecentraliseerd netwerk te reguleren..

Is er een Bitcoin-samenzwering? De top 7 theorieënMarktmanipulaties hebben geleid tot de ontwikkeling van brede complottheorieën rond BTC. Veel Bitcoin-samenzweringstheoretici beweren nu geloofwaardig bewijs te hebben om (in ieder geval delen) van hun beweringen te ondersteunen.

Crypto Facebook – Wat u moet weten: De socialemediagigant blijft zwijgen over de ontwikkeling van een cryptocurrency, maar ze hebben blockchain-technologie openlijk omarmd, inclusief de oprichting van een nieuwe blockchain-onderzoeksgroep.

Japan & Crypto – Lessen in Blockchain-regelgeving: Japan blijft een dominante kracht in de blockchain-ruimte. De pro-crypto-houding van het land heeft ertoe bijgedragen dat blockchain-gebaseerde bedrijven in recordaantallen naar zijn kusten zijn gekomen. Nu wil Japan zijn positie als ‘s werelds blockchain-epicentrum versterken.

De ultieme gids voor blockchain-programmering voor nieuwe ontwikkelaars De enige vraag is aan welk project je wilt gaan werken & welk probleem wil je oplossen?

Blockchain maar niet Bitcoin | Hebben privé-grootboeken een kans?Kunnen private blockchains echt de publieke lievelingen van cryptocurrency aan? De showdown ontvouwt zich en de spelers zijn klaar. Laten we ons klaarmaken om te rommelen!

Hoe Blockchain daklozen kan helpenBlockchain heeft zijn use-cases al vastgesteld voor een aantal goede doelen. Vluchtelingen helpen en armoede in ontwikkelingslanden verminderen, om er maar een paar te noemen. Nu bewijst blockchain ook zijn waarde voor kwetsbare mensen dichter bij huis. Verschillende steden voeren nu op blockchain gebaseerde initiatieven om daklozen te helpen sneller en gemakkelijker toegang te krijgen tot de diensten die ze nodig hebben.

Wat is Stox? (STX) | Een beginnershandleiding: Stox is een blockchain-voorspellingsmarkt die is gebouwd op het Ethereum-platform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om de uitkomsten van evenementen in bijna elke denkbare categorie te voorspellen. Door gebruik te maken van de kracht van de “wijsheid van de menigte” in combinatie met individuele intuïtie, kunnen deelnemers in realtime voorspellingen doen over gebeurtenissen. Ze kunnen ook nieuwe markten opbouwen, handelen met hun collega’s en winst maken op het platform.

Een complete gids voor Bitcoin-casino’s: Er zijn een aantal bitcoin-casino’s in opkomst die nieuwe gokopties bieden aan spelers over de hele wereld. Hoewel bitcoin-casino’s relatief nieuw zijn, zijn ze al begonnen het landschap van online casino’s drastisch te veranderen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Okcoin Exchange aangeklaagd door een van zijn gebruikers Volgens de bron klaagt een Okcoin-gebruiker met de naam Feng Bin de beurs aan voor het niet ontvangen van 38,75 in Bitcoin Cash van de vork van augustus 2017. Toen Bin contact opnam met het Okcoin-team, kreeg hij te horen dat de deadline voor herstel na de vork was verstreken en dat hij niet langer in aanmerking kwam. Als de belegger in staat is om de uitwisseling met succes aan te klagen voor zijn post-fork-tokens, zal dit een interessant precedent scheppen dat behoorlijk beangstigend kan zijn voor cryptocurrency-uitwisselingen met slechte klantenondersteuning (dwz allemaal).

Doe niet zo gek, zorg voor tweefactorauthenticatie Een in Moskou gevestigd cyberbeveiligingsbedrijf, Group-IB, analyseerde de diefstal in 2017 van 720 gebruikersaccounts van de 19 grootste beurzen en publiceerde enkele interessante storingen. Het aantal gecompromitteerde accounts is tussen 2016 en 2017 met 369% gestegen en tussen 2017 en 2018 met 689%. De studie vond ook 50 actieve botnets die kunnen worden gebruikt om cyberaanvallen op gebruikers uit te voeren. Deze tools lijken aangepaste versies te zijn van dezelfde tools die worden gebruikt voor aanvallen op banken. De belangrijkste reden dat veel van deze gebruikers werden gehackt, was echter het niet gebruiken van tweefactorauthenticatie, en de tweede reden waren zwakke wachtwoorden.

veiligheidsstudie

Chinese miljardair richt de blik op Hartford voor een Blockchain-hub van bijna $ 300 miljoen Bruno Wu is op zoek naar een blockchain-hub van $ 300 miljoen in Hartford, Connecticut vanwege de nabijheid van verschillende instellingen voor hoger onderwijs, zoals de University of New Haven, Yale University, University of Connecticut en de University of Hartford met als doel talent ontwikkeling. De verhuizing is bedoeld om de beperkingen in de wereldwijde kloof in blockchain-talent op te lossen en om invloed te krijgen in de Amerikaanse blockchain-gemeenschap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me