“Maar het gaat er niet om hoe hard je slaat. Het gaat erom hoe hard je geraakt kunt worden en vooruit kunt blijven gaan “- Boxing Movie Man

De totale marktkapitalisatie van cryptovaluta daalde van $ 104 miljard naar $ 102,1 miljard, een daling van 1,82% voor de week, wat niet zo erg is in vergelijking met de overweldigende markten die de afgelopen weken hebben overgenomen.

Bitcoin gleed naar beneden 4,58% tot $ 3.241.

Ripple en Ethereum zijn uitgevallen 4,87% en 4,61% respectievelijk.

De markt was echter niet zonder groen. EOS is 6,28% gestegen, en een paar andere alts zagen een aantal enorme winsten die doen denken aan 2017, een tijd waarin het zien van dubbelcijferige groen in de cryptocurrency-markt een dagelijkse gebeurtenis was * licht op en eet een sigaret op in één beweging, staart weemoedig naar een muur even *. De golven gingen koel omhoog 63,04%, TenX omhoog 48,29%, Dentacoin omhoog 33,45%, en zwerm 85,89% omhoog. Ver verwijderd van de all-time highs van dit project, maar een aangename noot in een verder sombere paar weken.

Cryptocurrency-markten

Cryptocurrency-markten 14/12/2018

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Congresleden introduceren rekeningen die zich verzetten tegen crypto-prijsmanipulatie: Republikein Ted Budd en democraat Darren Soto hebben de handen in elkaar geslagen om een ​​einde te maken aan de prijsmanipulatie van cryptocurrency. De twee mannen hebben een aantal wetsvoorstellen ingediend die “de CFTC en andere financiële toezichthouders opdracht geven om kritische aanbevelingen te doen voor het verbeteren van de regelgeving voor zowel de consumenten- als de bedrijfsontwikkelingskant.”

De eerste rekening, De wet op de consumentenbescherming in virtuele valuta, vraagt ​​de CFTC om de huidige prijsmanipulatie te analyseren en wijzigingen in de regelgeving voor te stellen om dit in de toekomst te voorkomen. De seconde, De Amerikaanse Virtual Currency Market and Regulatory Competitiveness Act, wil dat de organisatie onderzoek doet naar de regelgeving van andere landen om ‘alternatieven te vinden voor de huidige belastende regelgeving die innovatie kan belemmeren’. Het nieuwe wetsvoorstel lijkt een overwinning voor alle betrokken partijen.

CFTC op zoek naar knowhow over Ethereum: De Commodity Futures Trading Commission (CFTC) is nu op zoek naar uw Ethereum-expertise. Dinsdag bracht de organisatie een Request for Information (RFI) uit om meer te weten te komen over het slimme contract-supernetwerk.

Neem deel aan onze oproep voor openbare opmerkingen over crypto-activamechanica en -markten | US COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION https://t.co/DJUSIyx8XE

– Chris Giancarlo (@giancarloCFTC) 12 december 2018

De RFI bevat verrassend relevante vragen zoals: “Staat het Ethereum-netwerk voor schaalbaarheidsproblemen? Als dit het geval is, beschrijf dan dergelijke uitdagingen en mogelijke oplossingen. ” en “Is een proof of stake consensusmechanisme op grote schaal getest of gevalideerd?” Misschien weten deze overheidsfunctionarissen toch een beetje van blockchain …

Mensen zeggen dingen

Mike Surfin ’Bird Novogratz: In een recent interview met Bloomberg, de legendarische crypto-advocaat Mike Novogratz verspreidde wat feestvreugde over de toekomst van de industrie. Hij verklaarde dat, hoewel we nu in een pauze zijn, er een enorme golf op komst is. En als dat het geval is, kan zijn bedrijf “maar beter de Laird Hamilton van crypto zijn.”

“Wat is Bitcoin?” -Iedereen: Google heeft deze week de resultaten van Year in Search van 2018 uitgebracht, en een paar cryptogerelateerde onderwerpen stonden bovenaan. “Wat is Bitcoin?” behaalde de eerste plaats in de Wat is…? categorie terwijl “Hoe Ripple te kopen” vierde werd in de Hoe categorie.

wat is nieuw bij coincentral

Hoe IOTA te minen zonder een volledig knooppunt te installeren: wil je IOTA minen? Het is gemakkelijker dan u denkt.

Top supply chain blockchain-projecten voor 2019: corporate tot scrappy startups: supply chains zijn geen onbekende voor blockchain. Hier zijn enkele van de topprojecten die de logistiek een boost geven.

Teruggang van blockchain-industrie veroorzaakt Chinese beleggerskriebels: met de neerwaartse cryptomarkt krijgen sommige Chinese investeerders koudwatervrees.

Wat is identiteitsbeheer? Veiligheid in het tijdperk van anonimiteit: uw identiteit is waarschijnlijk uw meest persoonlijke bezit. Zou je geen controle moeten hebben over wie het bekijkt??

Acht dingen die u moet weten over crypto-belastingen: “Omdat ik de belastingplichtige ben, ja, ik ben de belastingplichtige.”

Hoe u belasting betaalt over cryptocurrencies: slechts twee dingen in het leven zijn zeker: de dood en … nou ja, weet je.

Bitcoin Mining Moeilijkheidsgraad Afname begunstigt hardnekkige mijnwerkers: je hoort ooit het verhaal over de twee kleine muizen?

Blockchain-identiteitsbeheer | Gegevensbeveiliging 2.0 ?: A: Equifax, Yahoo, Uber. V: Noem drie bedrijven die onlangs uw gegevens in gevaar hebben gebracht.

Hackers verspreiden cryptomining-malware via routers: verberg uw browsers, verberg uw routers, want ze hacken iedereen hier.

Blockchain-internet: het web ontketenen: er zijn maar een handjevol organisaties die controle hebben over het zogenaamd ‘gedecentraliseerde’ internet. Met blockchain zou het web dat doel daadwerkelijk kunnen bereiken.

Hoe u de beste crypto-accountant vindt: een gids om uw gids te vinden tijdens het belastingseizoen: Yo dawg, we hebben gehoord dat u een belastinggids nodig had. Daarom hebben we een gids gemaakt om een ​​gids te vinden.

CoolWallet S recensie | Wat u moet weten over de mobiele hardwareportefeuille: bewaar digitaal goud omdat u het warm en koud heeft. Prijs omhoog, en het is naar beneden, we glimlachen en we fronsen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Venezolaanse KFC Chick Out, Church’s Chick In: Een hoop nieuws voor Dash en Venezolaanse kippenfranchises deze week. Vroeg in de week kondigde Dash Venezuela aan dat de KFC-locaties van het land binnenkort de cryptocurrency van Dash zouden accepteren. Ze sprongen echter blijkbaar op de aankondiging. Kort daarna voerde KFC Venezuela een correctie uit en verklaarde dat ze net de mogelijkheid bespraken.

Voordat we onze drumstick konden neerleggen, volgden Dash en Church’s Chicken een extra persbericht waarin ze hun nieuwe samenwerking schetsten. De fastfoodketen begint de cryptocurrency te accepteren op 13 van hun locaties in Venezuela.