We worden neergeslagen, maar we staan ​​weer op

Je gaat ons nooit tegenhouden. Na een teleurstellende start van de week, begon de cryptomarkt enig herstel te vertonen in de aanloop naar het weekend. De totale marktkapitalisatie daalde van a $ 204 miljard begin aan een dieptepunt van ongeveer $ 186 miljard op woensdag voordat gestaag klimmen om de week net onder te eindigen $ 200 miljard – een 2% daling.

Op de typische manier van marktvoorspelling noemen sommige experts “bodem”, terwijl anderen denken dat we nog verder te gaan hebben. Met golf na golf van positief blockchain-nieuws, is het moeilijk te geloven dat dit niet de vloer is. Klop op hout

Bitcoin is een van de weinige topmunten met een positieve week en eindigt 0,21%.

Ethereum krijgt nog steeds geen liefde, gezien een 6,47% vallen over de week.

Hetzelfde kan gezegd worden XRP omdat het ook aanzienlijk daalde, tuimelde 6,32%.

Crypto-marktstatistieken (9/14/18)

Crypto-marktstatistieken (9/14/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Gemini lanceert Stablecoin: De Winklevi zijn weer bezig. Maandag lanceerde het dynamische duo de creatief genaamde Gemini-dollar, ‘de eerste gereguleerde stablecoin ter wereld’. De stablecoin (GUSD) is een ERC20-token dat 1: 1 is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar onder toezicht van het New York State Department of Financial Service. Net als Tether zal een onafhankelijk accountantskantoor elk bevestigen dat de USD-reserves gelijk zijn aan het bedrag van GUSD. In tegenstelling tot Tether bestaat het accountantskantoor waarschijnlijk.

NIEUWS FLASH: Students Love Blockchain: Het is officieel, Millenials (of is het nu Generatie Z?) Zitten aan boord van de blockchain-trein. Zelfs met de neergang van de markt zijn collegiale blockchain-cursussen populair als altijd. Blockchain-studentenorganisaties in Penn, Berkely en Cornell hebben allemaal meer dan 100 sterke lidmaatschappen, en er is veel vraag naar blockchain-cursussen. Deze aanhoudende interesse, zelfs in de meest dalende markten, is een sterk teken van de komende adoptie.

Crypto Big Boys vormen Blockchain Association: Coinbase, Protocol Labs en Circle werken samen met investeerders zoals Polychain Capital om de Blockchain Association te vormen. De handelsvereniging zal fungeren als contactpersoon voor beleidsmakers op Capital Hill en werken aan een cryptovriendelijk beleid. Dit lijkt een positieve stap te zijn om de waas uit het huidige blockchain-regelgevingslandschap te verwijderen, terwijl het (hopelijk) innovatie niet onderdrukt.

Maak je klaar voor Big Bitcoin.

De cryptocurrency-industrie vormt een handelsgroep in Washington: https://t.co/At7Xkt4NDX pic.twitter.com/AlUWEExXCx

– Brian Fung (@b_fung) 11 september 2018

SEC haalt de hamer neer: Deze week heeft de SEC formele aanklachten ingediend tegen twee cryptobedrijven die een verscheidenheid aan aanbiedingen bieden. De eerste, Crypto Asset Management LP (CAM), liet beleggers denken dat ze SEC-gereguleerd waren, terwijl ze dat in feite niet waren. TokenLot LLC, een zelfbenoemde “ICO Superstore”, is het andere bedrijf dat onder vuur ligt omdat het opereert als een niet-geregistreerde broker-dealer. Wie had gedacht dat een bedrijf professioneel genoeg was om zichzelf een ICO Superstore zou niet de moeite nemen om geregistreerd te worden?

wat is nieuw bij coincentral

Hoe Blockchain vooringenomenheid in nieuwsrapportage zal bestrijden: Nieuws heeft vooringenomenheid, ongeacht op welke manier u het snijdt. Blockchain zou daar binnenkort verandering in kunnen brengen.

TREZOR vs Ledger – Welke hardwareportefeuille is geschikt voor u?: Een hardwareportefeuille is een item dat elke crypto-investeerder moet bezitten. We vergelijken de top 2 opties voor je.

Pornhub warmt op met privacymunten Zencash en Tron: Pornhub breidt zijn relatie met crypto uit en accepteert nu Zencash en Tron. Lees hier meer over de liefdesaffaire.

Deskundigen nemen: hoe kunnen we de volatiliteit van Bitcoin overwinnen?: Een paar experts wegen in op hoe we eindelijk voorbij de vluchtigheid van Bitcoin kunnen komen, omdat de ups en downs maar zo lang leuk zijn.

HashFlare stopt Bitcoin-mijndiensten: HashFlare stopte abrupt met zijn cloud-mijndiensten, tot ongenoegen van veel van zijn gebruikers. We hebben alles voor je geregeld.

Beveiligingstokens: alles wat u moet weten: Beveiligingstokens zijn het nieuwe kind in het cryptoblok. In deze gids leest u wat ze zijn en hoe ze werken.

Top Blockchain-berichtenapps: Crypto-boodschappers: soms wilt u dat uw berichten net zo veilig zijn als uw geld. Crypto-boodschappers staan ​​achter je.

Hoe blockchain en wet kunnen samenwerken: er wordt algemeen aangenomen dat slimme contracten een vervanging van een advocaat zijn. We leggen uit waarom dat niet noodzakelijk het geval is.

De grootste winst van vorige week: SounDAC + 5,834%: SounDAC was de grootste winst van vorige week. Heb je er nog nooit van gehoord? Wij ook niet. Verlicht uzelf met onze uitlegger.

Staat Bitcoin onder ETF Gray Territory het bekijken waard ?: Bitcoin ETF’s zijn tegenwoordig het gesprek van de stad. Maar zou het je echt moeten kunnen schelen?

Amerikaanse overheidsprogramma’s gericht op Satoshi Nakamoto: Uncle Sam is op jacht naar de mysterieuze Bitcoin-maker en hij is er misschien al in geslaagd hem te vinden.

Blockchain-telecommunicatie: het nieuwe tijdperk van crypto-telefoons: zou het niet leuk zijn om een ​​hardware-portemonnee als onderdeel van je telefoon te hebben? Deze bedrijven denken van wel.

Jimmy Zhong van IOST bouwt een ecosysteem voor de acceptatie van blockchain: we spraken met de mede-oprichter en CEO van IOST om te bespreken wat er nodig is om een ​​blockchain-ecosysteem te creëren.

Dash Core’s CEO Ryan Taylor over Scaling Dash Beyond Bitcoin: Dash is uitgegroeid tot een consistente leider in de blockchain-ruimte. CEO Ryan Taylor legt uit waarom.

Crypto-aanbevelingen verdwenen zuur | Een Celebrity Special: van Katy Perry tot Floyd Mayweather, crypto-aantekeningen zijn hot hot hot. Maar dat is niet altijd een goede zaak.

Bitcoin-prijsnachtmerries: zijderoute, OTC-transacties die de schuld zijn van volatiliteit?: Na een gestage stijging van twee weken daalde Bitcoin drastisch. Wie is de schuldige?

Een inleiding tot Lightning Network Apps (LAPP’s): Bitcoin schalen: dacht u dat u geen apps op Bitcoin kon bouwen? Denk nog eens na.

Polymath CEO Trevor Koverko over slim investeren, geheime genootschappen en beveiligingstokens: deze sit-down is een must voor iedereen die zelfs maar een lichte interesse heeft in beveiligingstokens.

ICO-markt van meerdere miljarden dollars teruggebracht tot een paar honderd miljoen: omlaag, naar beneden, ze gaat. We geven een update over hoe de ICO-markt er een jaar na zijn hoogtijdagen uitziet. Spoiler alert: het is niet goed.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De Australische staat zet rijbewijzen op Blockchain: Australië loopt nog steeds voorop bij de acceptatie van blockchain. In november test de Australische staat New South Wales een op blockchain gebaseerde digitale rijbewijs in een aantal buitenwijken van Sydney. Secure Logic leidt de proef met zijn TrustGrid-product. Het bedrijf had het product eerder dit jaar met succes getest met zo’n 1400 automobilisten.

Litouwen beloont hardlopers met Crypto: Rennen, crypto. Rennen. Afgelopen zondag ontvingen deelnemers aan de Vilnius Marathon in Litouwen LYM-tokens toen ze de finish passeerden. LYM-tokens zijn de native cryptocurrency van Lympo, een app die je beloont met cryptocurrency voor het behalen van fitnessdoelen. Vierduizend van de in totaal vijftienduizend hardlopers hebben zich aangemeld voor het crypto-beloningsprogramma.