Deze week in cryptocurrency: 16 november 2018

De lucht valt!

Oké, misschien doen we een beetje dramatisch. Maar deze week was een bloedbad voor de cryptocurrency-markt. Gedurende de eerste helft van de week leek de markt de niet-volatiele beweging voort te zetten waaraan we de afgelopen weken gewend waren geraakt. Woensdag gingen de zaken echter naar het zuiden met een bijna onmiddellijke daling van zeven procent van de marktkapitalisatie. Verschillende gebeurtenissen hebben mogelijk bijgedragen aan deze steile daling, maar de onderlinge strijd en de daaropvolgende harde vork van Bitcoin Cash hielpen zeker niet.

Sinds vorige week rond deze tijd daalde de gehele markt voor cryptovaluta iets meer dan 13 procent en rust momenteel op ongeveer $ 184 miljard. Zo’n druppel doet ons aarzelen om in te checken op de bovenste munten.

Bitcoin daalde deze week naar het dieptepunt van 2018 en verloor 12,24% van zijn waarde.

XRP sprong over Ethereum in de ranglijst maar daalde nog steeds 5,83%.

Ethereum viel ook zwaar. Een val van 15,43% om precies te zijn.

Het is vermeldenswaard dat de Bitcoin Cash drama heeft de prijs sterk beïnvloed, waarbij de Bitcoin-vork deze week met 28,88% daalde.

Marktstatistieken cryptovaluta (16-11-2018)

Marktstatistieken cryptovaluta (16-11-2018)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Microsoft combineert SDK met DLT: Gisteren heeft Microsoft een blockchain-ontwikkelingskit (BDK?) Uitgebracht als onderdeel van het Azure Blockchain Workbench-platform. Het bedrijf is van plan om de blockchain SDK te gaan gebruiken (we vinden BDK beter …) om bedrijven te helpen snel gedistribueerde grootboektechnologie (DLT) te integreren in hun bestaande systemen en workflows.

De eerste release omvat mogelijkheden zoals het verbinden van interfaces zoals mobiele apparaten en IoT, het integreren van gegevens die zich buiten de keten bevinden en het uitvoeren van slimme contracten. Microsoft is van plan het aanbod van BDK’s verder uit te breiden naarmate er meer use-cases aan het licht komen.

De waarnemend procureur-generaal van Trump heeft vreemde crypto-banden: En we hebben het niet over degene die je om je nek draagt. Matthew Whitaker, de tijdelijke procureur-generaal van president Trump, heeft op zijn zachtst gezegd een gekleurde geschiedenis. Whitaker zat eerder in de adviesraad van Wereldoctrooimarketing, een bedrijf dat vooral bekend staat om zijn sluiting op bevel van een federale rechter.

Het is onduidelijk hoe betrokken hij bij het bedrijf was, maar de lijst met klanten van het bedrijf is iets om te zien. Ze werkten met een toilet voor goedbedeelde mannen, een Sasquatch-pop en vooral een cryptocurrency voor tijdreizen. Was dat maar het slechtste idee met betrekking tot cryptocurrency dat we hebben gehoord …

wat is nieuw bij coincentral

Coinsource op zijn begeerde NYC BitLicense, Bitcoin ATM-kosten en Crypto-voorschriften: het Coinsource-team deelt wat er nodig is om de ongrijpbare BitLicense te krijgen.

Bakkt: een wereldwijd ecosysteem voor gereguleerde digitale activa: (* Arnold Schwarzenegger-stem *) Ik ben Bakkkkkt.

De ultieme privacymunt: Monero of Zcash ?: Kijk welke van de twee belangrijkste privacymunten uw transacties geheim houden.

Een Crypto Wallet-bedrijf geeft digitale valuta weg ter waarde van $ 125 miljoen: koop een stukje van deze zoete Stellar-taart.

Verklarende woordenlijst met belangrijke termen voor technische analyse van cryptovaluta die u moet weten: we hebben alles voor u gedekt, van gemiddelden tot VPOC’s.

Wat is samengevoegde mijnbouw? Kun je tegelijkertijd twee crypto’s ontginnen ?: Nou, kan je? Kunt u ?? Het antwoord is ja.

Alles wat u moet weten over Perianne Saai: we kunnen vol vertrouwen zeggen dat haar laatste keer haar leven niet definieert.

Fibonacci Retracements: Forecasting High-Probability Reversals in Cryptos: Ik heb in mijn tijd veel vreselijke wiskundige grappen gehoord, maar deze Fibonacci-grap is net zo slecht als de laatste twee gecombineerd.

Bitcoin Mining overtreft schattingen van het energieverbruik van goudwinning: naar verluidt.

Power Mining Pool | Hoe een crypto-mijnbouwzwendel eruitziet: we breken een klassieke zwendel af, zodat je niet opnieuw voor de gek wordt gehouden. Nee nee nee.

Changelly versus ShapeShift | Frontale beoordeling: wilt u snel enkele goedkope, hete alts uitwisselen? Deze platforms zijn voor jou.

Privacy Coin Runner-Ups: Bytecoin, PIVX, Verge en Dash: deze munten zijn misschien niet zo goed als de top twee, maar ze zijn nog steeds uw aandacht waard.

Waarom Crypto-investeerders zich zorgen moeten maken over privé-blockchains: u dacht misschien dat u privé-blockchains gewoon kon afschrijven. Dit is waarom je het misschien mis hebt.

Kan ik Bitcoin kopen met mijn IRA?: Til hodling naar het volgende niveau door Bitcoin aan uw IRA-portfolio toe te voegen. Hebben we al gezegd welke extra belastingvoordelen u erbij krijgt??

HitBTC-recensie: is HitBTC veilig in gebruik?: Ontdek of de hoge liquiditeitsbeurs geschikt voor u is.

Een gids voor beginners voor privacy Coin Mining | Hoe ZCash te mijnen: je weet al dat het een van de beste privacymunten is. Nu kunt u wat voor uzelf delven.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Oxfam Blockchain helpt Cambodjaanse boeren: Donderdag heeft Oxfam officieel BlocRice gelanceerd, een blockchain-gebaseerde oplossing die boeren meer onderhandelingspositie geeft in hun omgang met kopers. Het platform biedt slimme contracten tussen Cambodjaanse rijstboeren, Cambodjaanse exporteurs en Nederlandse kopers.

BlocRice is afgelopen april begonnen als een proefprogramma en zal naar verwachting in maart 2019 worden uitgebreid. Oxfam hoopt verder te reiken dan de Cambodjaanse rijstindustrie naar andere landen en andere verticale markten..

Tokyo Police Bust Cryptocurrency Pyramid Scheme: Een andere dag, weer een crypto-zwendel. Deze keer werden acht mensen gearresteerd wegens hun betrokkenheid bij een piramidespel dat duizenden mensen bedroog voor bijna $ 70 miljoen dollar. De bemanning overtuigde verschillende mensen om hen geld te geven om namens hen Bitcoin te kopen en claimde tot 20 procent maandelijks rendement. Ze beloofden ook extra investeringsrendementen als huidige investeerders nieuwe mensen zouden doorverwijzen.

Zes van de acht verdachten hebben al schuld toegegeven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map