Up and at ‘Em

Na een pak slaag vorige week toonde de cryptocurrency-markt enige genade met een sprong van 10 procent deze maandag. Sindsdien is de markt langzaam gedaald en staat momenteel op $ 207,7 miljard. Dat geeft ons een winst van 3,23% in de week.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (10/19/18)

Marktstatistieken cryptocurrency (10/19/18)

Gelukkig presteerden de drie beste munten ook positief. Laten we eens kijken hoe ze het deden:

Bitcoin groeide in de loop van de week met 2,56% en is momenteel geprijsd op $ 6.458,99.

Ethereum blijft de ondersteuningslijn van $ 200 testen, maar de prijs steeg de afgelopen zeven dagen met 3,12%.

XRP was deze week de grootste winst deze week met 6,01% in de green.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Fidelity opent deuren naar institutionele crypto: Fidelity Investments gaat waar geen grote financiële instelling eerder is geweest. De op vier na grootste vermogensbeheerder ter wereld spint een afzonderlijk bedrijf af, Fidelity Digital Assets, om instellingen cryptocustody-oplossingen te bieden. Zeg dat vijf keer snel.

Fidelity begint met het aanbieden van drie hoofdoplossingen, waaronder bewaring van bitcoin en ether. Bovendien zal het bedrijf een handelsuitvoering bieden die klanten verbindt met bestaande beurzen via een slimme orderrouter, en een toegewijd team creëren om klanten te helpen aan boord van het platform..

Tether verliest stabiliteit: Hier is een raadsel: wanneer is een dollar geen dollar waard? Als het blijkbaar aan Tether is gekoppeld. De afgelopen week was de stablecoin Tether allesbehalve stabiel, aangezien hij op tal van beurzen bijna $ 0,90 daalde en zelfs een dieptepunt van $ 0,85 op Kraken. Een gebrek aan vertrouwen van investeerders in de financiën van Bitfinex, de uitgever van Tether, en aanhoudende twijfel dat de stablecoin daadwerkelijk wordt ondersteund door Amerikaanse dollars, lijkt de val te hebben veroorzaakt. Het feit dat Bitfinex nog geen externe audit van hun reserves heeft uitgevoerd, maakt veel leden van de gemeenschap sceptisch.

De ‘dumpening’ van de Tether had een paar nadelige effecten, zoals een prijspremie voor Bitcoin op Bitfinex en een stroom van belangstelling voor andere stablecoins. Op het moment van schrijven zit Tether nog steeds op een marktgemiddelde van ~ $ 0,975.

Mensen zeggen dingen

Song Sings Shit: In een recent interview met Crypto Insider maakte Bitcoin-ontwikkelaar en advocaat Jimmy Song zijn mening over EOS duidelijk. Hij verklaarde dat hij gelooft dat het project oplichterij is en dat “het in de komende vijf jaar zal sterven in een vreselijke afvalcontainer”. Oof.

Voorhees Voices Waarde: Shapeshift CEO Erik Voorhees had enkele positieve woorden te zeggen in reactie op de crypto-vrijwaringsaankondiging van Fidelity. Hij deed wat achteraf rekenen en berekende dat het voor elke Fidelity-brokerage-klant onmogelijk zou zijn om een ​​hele bitcoin te bezitten. En daarom zijn ze duizenden dollars waard. Aan de andere kant, “een dollar is maar één dollar waard (en alleen tot volgend jaar als het 97 cent waard is).” We houden van die cijfers.

Het zou voor elke Fidelity-brokerage-klant onmogelijk zijn om zelfs maar één Bitcoin te bezitten. Dit is de reden waarom Bitcoins duizenden dollars waard zijn, terwijl een dollar slechts één dollar waard is (en alleen tot volgend jaar, wanneer het dan 97 cent waard is). Bespaar verstandig. https://t.co/NdEEgYNH9a

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 16 oktober 2018

Roubini verhoogt Ruckus: De Amerikaanse econoom Nouriel Roubini veroorzaakte deze week nogal wat controverse met zijn artikel The Big Blockchain Lie. Daarin probeert hij zijn bewering te bewijzen dat gedecentraliseerde blockchains geen waarde hebben en “een list zijn om particuliere beleggers te scheiden van hun zuurverdiende echte geld.” Sterke woorden van een man die investeerders vertelde weg te blijven toen Bitcoin onder de $ 58 handelde.

In goed gezelschap met Gold. @Convertbond: Terwijl iedereen gefocust was op Goud en Zilver, #BITCOIN daalde nog eens 40%, verhandeld onder $ 58

– Nouriel Roubini (@Nouriel) 16 april 2013

wat is er nieuw bij coincentral

Wat is het XYO-netwerk? GPS decentraliseren en locatie op blockchain plaatsen: bij elke stap die u zet, bij elke beweging die u maakt, houden we u in de gaten.

Zijderoute-beheerder aangeklaagd wegens betrokkenheid bij het witwas- en drugshandelnetwerk: een andere bijt in het stof. Silk Road-beheerder Libertas, alias Gary Davis, pleit gewoon schuldig.

Bitcoin Mining: Chinese man krijgt 3,5 jaar gevangenisstraf voor het stelen van macht om te mijnen Bitcoin: wil je weten wat er gebeurt als je macht steelt in China? Tijd in de gevangenis. En veel ervan.

Zinc CEO en oprichter Daniel Trachtemberg over het samenvoegen van advertentietechnologie en blockchain: digitale advertenties laten veel geld van tafel. Zincs wil daar wat van ophalen.

Waarom het kleine Liechtenstein een crypto-krachtpatser wordt: klein land, grote crypto-ambities.

Wat is de beste Litecoin-mijnbouwhardware in 2018?: Nog steeds geïnteresseerd in het delven van Litecoin in deze bearmarkt? Dit zijn uw beste optie voor hardware-installaties.

Project Infinity Status na bezuinigingen door NEX Group: massale ontslagen, tegenstrijdige uitspraken en een schijnbaar dood project. We geven je de rechte primeur.

Wat is Cosmos Network (ATOM) | Een beginnershandleiding voor het internet van blockchains: een gids voor het project met een coole naam en een nog coolere missie.

Bitcoin hacken: rapport zegt dat China het Bitcoin-mijnnetwerk kan aanvallen: Florida International en Princeton-universiteiten beweren dat China gemakkelijk Bitcoin zou kunnen aanvallen. Maar houdt de bewering stand??

Scrypt ASIC vs. SHA-256: de opties voor 2018 uitleggen: ASIC’s zijn er om te blijven, en dit zijn uw beste opties voor de twee meest populaire hash-algoritmen.

Monachain LG introduceert de koningin van de blockchain: Mona. Ketting. LG, de koningin. (Onze slechte poging tot een Lil ’Wayne lyrische woordspeling)

Aan de frontlinie: hoe blockchain forensics cryptomisdaden bestrijden: leer hoe we met blockchain forensics cybercriminelen kunnen stoppen.

Zijn USB ASIC Miner-apparaten winstgevend?: Spoiler alert: niet echt.

MinerGate CEO Claude Lecomte over Cryptocurrency Mining: MinerGate heeft een belangrijke rol gespeeld bij het helpen van de gemiddelde Joe om cryptocurrency te minen. We spraken met de CEO van het bedrijf.

Monero’s Forking in oktober – Bulletproofs en Keeping the ASICs at Bay: Het Monero-ontwikkelingsteam heeft zojuist een aantal belangrijke upgrades doorgevoerd. Lees hier meer over hen.

Jason Freedman van Baya over Superpowering Commercial Real Estate met Blockchain: Baya wil blockchain gebruiken om commercieel vastgoed te repareren. Dit is wat teamlid Jason Freedman te zeggen heeft.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Braziliaanse kandidaat versterkt overheidsplan in blockchain: De Braziliaanse presidentskandidaat Fernando Haddad heeft zijn voorstellen voor de regering van het land vastgelegd met behulp van blockchain-technologie. Hij hoopt dat de onveranderlijke aard van de technologie de vermeende verspreiding van desinformatie door zijn tegenstanders zal helpen stoppen.

Dit exemplaar is ook niet de eerste keer dat Haddad progressieve technologische strategieën heeft geïmplementeerd. Als burgemeester van São Paulo implementeerde hij verschillende vormen van gratis software om de transparantie van zijn administratie te verbeteren.

Abu Dhabi Ports kondigt Blockchain Trade Solution Test aan: Abu Dhabi sluit zich aan bij de blockchain-partij. Naast de haven van Antwerpen, België, test Abu Dhabi Ports een internationale blockchain-handelsoplossing. Het project, Silsal, gebruikt een gedistribueerd grootboeksysteem om belanghebbenden van het handelssysteem tussen de twee havens met elkaar te verbinden. De aankondiging kwam tijdens de GITEX Technology Week, een conferentie van een week in Dubai waar de nieuwste technologie over de hele wereld wordt getoond.

Rwanda begint met het opsporen van tantaal via blockchain: Ander internationaal nieuws: de Rwandese regering begint blockchain te gebruiken voor de toeleveringsketens van bepaalde metalen. In het bijzonder werken ze samen met blockchain-oplossingenbedrijf Circulor om tantaal beter te taggen en te traceren in elke stap van de toeleveringsketen. Beide partijen streven ernaar om conflictmineralen uit de productie te verwijderen en meer zichtbaarheid te hebben op het metaal dat zo cruciaal is voor consumentenelektronica.