Gefeliciteerd, Bitcoin! Jij grote 10-jarige baby!

Grote week voor ‘s werelds meest geliefde cryptocurrency, aangezien deze woensdag tien jaar oud werd (op basis van de publicatiedatum van het witboek). Het is geweldig om terug te kijken en te beseffen hoe ver Bitcoin de afgelopen tien jaar is gekomen. Het is uitgegroeid van een eenvoudig, onbekend concept tot alles, van oplichterij tot de meest invloedrijke uitvinding ooit, en het is duidelijk dat het al een belangrijke stempel op de wereld heeft gedrukt. Hier is voor jou, Bitcoin, en dit is voor (minstens) tien jaar meer.

Helaas voelt de cryptomarkt niet hetzelfde. De markt werd het slachtoffer van de klassieke omgekeerde Bart grafiekpatroon deze week, maar de rally tegen het einde was niet genoeg om ons in het zwart achter te laten. Gedurende de week daalde de volledige marktkapitalisatie van $ 208,7 miljard naar $ 206,0 miljard, waardoor we een verlies van 1,29% achterlieten.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (11/2/18)

Marktstatistieken cryptocurrency (11/2/18)

Onze top drie munten vertonen ook nog steeds een matte beweging:

Bitcoin, de jarige, daalde met 2,11% tot iets minder dan $ 6.340.

Ethereum viel 1,94% en zit nu precies onder de $ 200.

XRP ging de dalende trend in met een prijsstijging van 0,36% tot ongeveer $ 0,46.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Crypto Millionaire-plannen Blockchain Utopia: Eerder deze week publiceerde de New York Times over Jeffrey Burns, eigenaar van Blockchains LLC, en zijn plannen om een ​​blockchain-utopie te creëren in de woestijn van Nevada. Eerder dit jaar kocht Burns een enorm stuk land in het gebied voor $ 170 miljoen – in contanten. Hij is van plan een “gedistribueerde samenwerkingsverband” te bouwen op het land waarin de besluitvorming en winst worden verdeeld onder de werknemers, bewoners en investeerders. Zijn doel is om de waarde van decentralisatie die bestaat in Bitcoin en andere cryptocurrencies te nemen en toe te passen op een hele gemeenschap. Dat is een gewaagde strategie, Cotton. Laten we eens kijken of het loont.

Mensen zeggen dingen

Ron spreekt de waarheid: De libertaire slechte jongen Ron Paul publiceerde afgelopen maandag een kort artikel met de titel Trump heeft gelijk, de Fed is gek. Daarin bekritiseert hij door de overheid gesteunde valuta en het vermogen van centrale banken om “de geldhoeveelheid voortdurend te vergroten en te verkleinen in een poging de economie te beheersen door de rentetarieven te beheersen”. Hoewel hij Bitcoin of cryptocurrency helemaal niet noemde, kunnen we tussen de regels door lezen. We weten dat je een Bitcoin-gelovige bent, Ronnie boy …

Jamie maakt het niet uit: Op een Axios-conferentie deze week verklaarde JPMorgan-CEO Jamie Dimon dat, met betrekking tot Bitcoin, “het me niet echt kan schelen.” Hij ging verder met te zeggen dat hij gelooft dat blockchain-technologie echt is, maar niet gelooft dat Bitcoin een fiat-valuta zou kunnen vervangen. Voor een man die zogenaamd niets om Bitcoin geeft, praat hij er zeker veel over.

wat is nieuw bij coincentral

Charlie Shrem over de evolutie van crypto, centralisatie en stabiele munten: we spraken met een van de oorspronkelijke Bitcoin-ondernemers. Lees wat hij te zeggen had.

DocuSign integreert Ethereum Blockchain-technologie in zijn documentversleutelingsprogramma: DocuSign neemt deel aan de blockchain-partij als Ethereum’s plus één.

Binance CEO looft Fidelity Investments verhuizen naar cryptomarkt: sommige voorstanders van cryptovaluta zijn tegen de ingang van banken. CZ is daar niet een van.

Weten wanneer u een winnende transactie moet verlaten: Ja, u bent klaar voor uw vak. Maar weet u hoe u het met succes kunt verlaten zonder uw winst te riskeren?

Bitit Exchange-recensie | Is het iets voor u?: De Franse beurs wil de gemakkelijkste manier zijn om crypto te kopen. Dat lijkt echter niet het geval te zijn.

Price Cycles Tutorial: Trading the First Pullback: op en neer. Omhoog en omlaag. Cryptoprijzen bewegen zich vaak in voorspelbare cycli. Hier leest u hoe u hiervan kunt profiteren.

De Winkdex Blended Bitcoin Index: hoe het werkt: De Winklevii zijn meer dan alleen vroege Bitcoin-adopters. Lees hoe hun Winkdex prijsmechanismen op internet aanstuurt.

Is het te laat om Bitcoin te kopen in 2018? Dingen om te overwegen: u denkt misschien dat u de Bitcoin-boot hebt gemist. We hebben een paar redenen waarom u waarschijnlijk anders zou moeten denken.

Justin Sun over de toekomst van Tron, BitTorrent en Project Atlas: we spraken met het gezicht (en de hersenen) van Tron over alles wat het project het afgelopen jaar heeft gedaan.

Litecoin kopen op Coinbase met uw telefoon: omdat niet iedereen de tijd heeft om achter de computer te gaan zitten en iets te kopen.

Hoe Genesis Mining de cloudminingsector heeft overgenomen: Cloud mining: oplichterij of legitiem? Genesis Mining heeft volkomen duidelijk gemaakt dat ze in het laatste vallen.

Coin Dance | Community-gestuurde cryptocurrency-statistieken: Coin Dance streeft ernaar gegevensanalyse te decentraliseren, te beginnen met, je raadt het al, Bitcoin-gegevens.

KJ Erickson wil dat openbare markt een e-commercenaam voor huishoudens wordt: een kort gesprek met de CEO van het project over de waarde van symbolische netwerkeffecten en hoe Public Market deze implementeert.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

China trekt aan de Ol ’Switcharoo: Voor wat de honderdste keer lijkt, is de Chinese regering opnieuw van gedachten veranderd over de legaliteit van Bitcoin. Volgens de Chinese nieuwssite cnLedger heeft een Chinese rechtbank bevestigd dat het bezit van Bitcoin wettelijk beschermd is. Deze uitspraak, van het Shenzhen International Court of Arbitration, schetst dat zowel het bezitten als het overdragen van bitcoin in het land legale activiteiten zijn.

1 / Chinese rechtbank bevestigt Bitcoin beschermd door de wet. Shenzhen Court of International Arbitration oordeelde over een zaak waarbij crypto’s betrokken waren. Binnen het vonnis: de CN-wet verbiedt het bezit niet & het overdragen van bitcoin, die door de wet moet worden beschermd door de aard van het eigendom en de economische waarde.

– cnLedger (@cnLedger) 26 oktober 2018

Brazilië begint met het innen van wat verschuldigd is: Je weet wat ze zeggen. In deze wereld is niets zeker behalve overlijden en (Braziliaanse) belastingen. Het Braziliaanse Department of Federal Revenue heeft dinsdag een document gepubliceerd met nieuwe regels voor belastingvorderingen op cryptocurrency. Een van de nieuwe regels: Crypto-uitwisselingen zullen nu maandelijks rapporten moeten opsturen over de transactieactiviteit en identiteit van hun klanten. Bovendien moeten zowel individuele als institutionele beleggers alle transacties die ze op buitenlandse beurzen hebben gedaan, rapporteren als ze in de maand meer dan $ 2.700 bedragen. De boete voor het niet melden? Maximaal drie procent van de transactiewaarde.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me