Een licht aan het einde van de tunnel

Het lijkt erop dat onze donkerste dagen achter ons liggen, mensen. Deze week zijn we groen geworden zover het oog reikt, aangezien de markt lijkt te veranderen.

De totale markt groeide in de week van iets minder dan $ 199 miljard naar meer dan $ 225 miljard – een respectabele 13% groei. Laten we hopen dat we dit momentum tot het einde van het jaar kunnen behouden.

Bitcoin zag een 3,94% stijging, steeds dichter bij die $ 7.000.

Zelfs Ethereum kon niet blijven geslagen, tekenen van leven met 8,52% groei.

Tenslotte, XRP, frenemy aan de crypto-wereld, sprong maar liefst 109,91% in de loop van de week. Ja, je leest het goed – meer dan 100%. De sprong lijkt te zijn opgetreden als gevolg van anticipatie op hun aanstaande Swell-conferentie.

Marktstatistieken cryptovaluta (21-09-18)

Marktstatistieken cryptovaluta (21-09-18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Morgan Stanley zal binnenkort Bitcoin Swap Trading aanbieden … naar verluidt: Volgens een Bloomberg-rapport biedt Morgan Stanley binnenkort mogelijk swaps aan met betrekking tot Bitcoin-futurescontracten. Weet u niet zeker hoe die werken? Wij ook niet. Eén ding is echter duidelijk: klanten van Morgan Stanley kunnen nog steeds niet rechtstreeks cryptocurrency kopen en verkopen. Neem dit nieuws met een korreltje zout, aangezien het rapport een naamloze “persoon die bekend is met de zaak” als bron noemt.

Kraken geeft middelvinger aan de procureur-generaal van New York: Eerder dit jaar onderzocht het kantoor van de procureur-generaal van New York verschillende Amerikaanse uitwisselingen voor informatie over hun praktijken. Nou, Kraken uit San Fran speelt geen bal. Het kantoor in New York publiceerde deze week hun bevindingen, schijnbaar in een poging investeerders te helpen. De release veroorzaakte een harde roep van het officiële Kraken Twitter-account en van Kraken CEO Jesse Powell die de regulerende beer verder prikte nadat hij weigerde deel te nemen.

NY is die beledigende, controlerende ex waarmee je 3 jaar geleden uit elkaar bent gegaan, maar ze blijven je stalken, schaduw werpen op je nieuwe relaties, niet in staat te accepteren dat je gelukkig verder bent gegaan en beter af bent zonder hen. #getoverit https://t.co/DC5S1WyRnp

– Jesse Powell (@jespow) 19 september 2018

Coinbase zegt: “Wij niet!” tegen beschuldigingen van eigen handel: In het document van de procureur-generaal van New York stond ook dat bijna twintig procent van de transacties op Coinbase afkomstig is van het bedrijf zelf. Coinbase beweert dat het rapport en de daaropvolgende persberichten deze statistiek verkeerd interpreteerden als handel voor eigen rekening, terwijl de interne transacties in feite bedoeld zijn om klanten een betere liquiditeit te bieden. Het is een klassiek geval van hij zei zij zei, maar we nemen het woord van Coinbase, aangezien ze de informatie vrijwillig hebben opgegeven.

Mensen zeggen dingen

De markt was bearish, dat lijkt geen van deze jongens te vertragen. Laten we eens kijken wat ze te zeggen hebben.

Tim Draper is bullish: De Bitcoin-miljardair doet nog een bullish voorspelling tijdens een recente videogesprek in Singapore, en voorspelt een cryptocurrency-markt van $ 80 biljoen in de komende 15 jaar.

Mike Novogratz roept onder: Crypto-goeroe Novogratz stofte de oude TA-hoed af om de cryptomarkt onderaan op Twitter te noemen, daarbij verwijzend naar een volledige terugkeer naar het prijsniveau van vorig jaar vóór de bubbel.

Dit is de BGCI-kaart … Ik denk dat we gisteren een dieptepunt hebben bereikt. retoucheerde de hoogtepunten van eind vorig jaar en het versnellingspunt dat leidde tot de enorme rally / zeepbel … markten grijpen graag terug naar de uitbraak … we hebben de hele bubbel teruggekeken. #callingabottom pic.twitter.com/EasTBYgjSj

– Michael Novogratz (@novogratz) 13 september 2018

Binance CEO CZ verwacht een nieuwe boom: Fondsen zijn veilig… en hebben nog ruimte om te groeien. CZ weerlegt de bewering van Vitalik Buterin dat de bull-run van 2017 een flits in de pan was met zijn eigen vooruitzichten – minstens 1000x meer groei.

Akon heeft medelijden met de dwaas die niet investeert: Hoewel hij toegeeft dat hij cryptocurrency niet helemaal begrijpt, zei Akon tegen de luisteraars van de Drink Champs-podcast: “Als je nu niet in die (cryptocurrencies) investeert, als je dat niet ziet aankomen, ben je een dwaas. “

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

De toenemende vraag naar Blockchain-obligaties: Blockchain-obligaties winnen overal ter wereld aan kracht. We laten u weten wat ze zijn en hoe de Wereldbank de leiding heeft.

De drie belangrijkste manieren waarop blockchain het vermoordt in de agribusiness: E I E I cryptO. Blockchain toont zijn spullen in weer een andere branche. Dit keer de agribusiness aanpakken.

Mede-oprichter van Apple Steve Wozniak sluit zich aan bij Blockchain Startup Equi: The Woz sluit zich aan bij de nog steeds semi-geheime blockchain-startup Equi. Bekijk waarom.

AlphaNetworks-oprichter Seth Shapiro zegt dat de mediabusiness kapot is en dat iedereen het weet: we spraken met Shapiro op het World Blockchain Forum in Londen over de huidige problemen van de media en hoe hij eraan werkt om ze op te lossen.

De bizarre kant van blockchain | Eigenaardige Altcoins: SexCoin, PutinCoin, FuckToken en meer. Hier is een lijst met de 10 meest belachelijke altcoins.

Wat is Nucleus Vision (nCash) | Een beginnershandleiding: Nucleus Vision is een op blockchain gebaseerd hardware- en software-ecosysteem voor commercie. Lees meer in onze beginnershandleiding.

Wat is cryptojacking? Bescherm jezelf tegen de grootste cybercriminaliteit van dit jaar: je moet jezelf beschermen voordat je jezelf kapotmaakt … tegen cryptojacking.

Chinees bedrijf overweegt faciliteit van het Amerikaanse ministerie van Defensie voor cryptomijnbouw: in een tegendraadse beweging kijkt de Chinese holding Wuhan General Group naar de VS om een ​​mijnbouwoperatie op te zetten.

Hoe hackers toegang krijgen tot virtuele crypto-portefeuilles via e-mails en sociale media: is niets meer heilig? Hackers richten zich nu op e-mails en sociale media om uw cryptofondsen te bemachtigen.

EOS Proxy Stemmen | Een eenvoudige, inclusieve gids; Wil je stemmen op EOS Block Producers, maar heb je geen tijd om goed onderzoek te doen? We hebben u behandeld in onze gids voor stemmen bij volmacht.

Japan’s LINE lanceert Crypto Exchange BitBox: door een pagina uit de Playbooks van Telegram en Kik te halen, gooit berichtenplatform LINE nu hun hoed in de crypto-ring.

Waarom Rusland de OTC domineert terwijl Malta, Belize de uitwisselingssector leidt: je hoort misschien veel van de VS en China, maar deze landen zijn in feite de dominante ruilkrachten.

Lolli: Hoe legitiem is het klantloyaliteitsprogramma dat gebruikers in Bitcoin beloont: Bitcoin-beloningen voor klantloyaliteit? Tel ons maar in.

Wat is Minergate?​Mijnbouw vanaf uw laptop weer mogelijk maken: Minergate is een pionier in de mijnbouwsector. Lees er hier meer over.

Hoe de Bitcoin-blockchain werd gebruikt om DNC-e-mailhackers op te sporen: blijkbaar kregen sommige mensen niet de memo dat Bitcoin eigenlijk niet anoniem is.

Bitcoin-mijnbouw gebruikt veel minder energie dan goudwinning: we ontkrachten de mythen en valse informatie dat Bitcoin-mijnbouw een vreselijke belasting voor het milieu is.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Japanse beurs verliest $ 59 miljoen: Nog een week, weer een exchange-hack. Deze keer verloor de Japanse beurs Zaif 5.966 bitcoins naast niet bekendgemaakte bedragen aan Monacoin en Bitcoin Cash. De totale schade is gelijk aan ongeveer $ 59 miljoen in USD. De beurs zal een deel van zijn aandelen in het bedrijf verkopen om een ​​deel van de schade terug te verdienen. Laat deze hack dienen als een belangrijke herinnering om een ​​aanzienlijke hoeveelheid deeg op te slaan in een koude opslag waarin u de sleutels bezit.

Russische wetgevers scrubben “Cryptocurrency” uit hun vocab: In Mother Russia definieert cryptocurrency jou. Na een vertraging van drie maanden, en waarschijnlijk talloze flessen Tylenol, hebben Russische wetgevers een regelgevingskader voor cryptocurrency voltooid. Ontbreekt in het document: elke vermelding van het woord ‘cryptocurrency’. In plaats daarvan hebben ze de formulering herzien om ‘digitale financiële activa’ te reguleren in de hoop voor eens en voor altijd een classificatie op het ongrijpbare activum te krijgen. De nieuwe wet zal cryptomining blijkbaar in hetzelfde schuitje plaatsen als het uitgeven van tokens via ICO, waarbij de tokens een eigendomsaandeel vertegenwoordigen.

Big Bank betrapt omdat ze een Big Bad Bank was: Dankse, de grootste bank van Denemarken, bracht onlangs een rapport uit over zijn recente interne onderzoek naar verdachte activiteiten voor een bedrag van $ 234 miljard in zijn Estse filiaal. Het onderzoek werd uitgevoerd door de Bruun & Het advocatenkantoor Hjejle had betrekking op 15.000 klanten en 9,5 miljoen leidde tot het ontslag van CEO Thomas F. Borgen, die zeer betreurde dat “Dankse Bank haar verantwoordelijkheid in het geval van mogelijk witwassen van geld in Estland niet was nagekomen.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me