Choo Choo!

Allemaal aan boord van de trein naar de maan! Deze week heeft het momentum overgenomen van de indrukwekkende rally aan het einde van de week van afgelopen vrijdag. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency groeide gestaag van $ 120,5 miljard naar $ 135 miljard gedurende de zeven dagen – ongeveer een winst van 12 procent.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (22-2-19)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (22-2-19)

Bijna elke altcoin stond deze week in het groen met een aantal dubbele cijfers. EOS (38,68%), Maker (24,36%) en Vechain (24,51%) waren enkele van de best presterende. Kijkend naar onze top drie:

Bitcoin bleek uit met een stijging van 10,04% in de week en raakte de $ 4.000 grens.

Ethereum leidde het peloton en behaalde 20,84% om ongeveer $ 150 terug te krijgen.

XRP, hoewel het de minste groei kende, steeg het toch met een respectabele 6,60%. De prijs ligt momenteel rond de $ 0,32.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Bitconnnnnnect Deel twee: FBI Boogaloo: Net toen je dacht dat al het nieuws over Bitconnect eindelijk dood en begraven was, haalt het Ponzi-plan weer de krantenkoppen. Deze keer is het in ieder geval positiever.

De FBI gaf woensdag een verklaring vrij, “op zoek naar potentiële slachtoffers in [hun] Bitconnect-onderzoek.” Het bureau bleef vaag over welke informatie ze zoeken, maar moedigt alle Bitconnect-investeerders aan om een ​​vragenlijst over de kwestie in te vullen. De vragen zijn onder meer:

  • “Waar hoorde u voor het eerst over Bitconnect?” Pas op, Trevon James.
  • “Hoeveel geld heb je in Bitconnect geïnvesteerd?”
  • “Wie heeft u doorverwezen naar Bitconnect (indien van toepassing)?” Nogmaals, kijk uit, Trevon James.

Zoals u kunt zien, schijnt er een thema te zijn in waar de FBI naar vraagt. Dus houd Bitconnnnnnnnnect Part Three in de gaten: The Bitconnect Gang Reunion.

Bitcoin in media

Musk’s Take: In een recente podcast met Ark Invest heeft Elon Musk (Paypal, SpaceX, Tesla, etc.) wat tijd vrijgemaakt om met de twee hosts van de uitzending over cryptocurrency te praten. Over het algemeen had hij positieve dingen te zeggen. Hij merkt op: ‘Papiergeld gaat weg. En crypto is een veel betere manier om waarden over te dragen dan een stuk papier. ” Geen argument hier.

Google’s toevoeging: Verheug u, alle iPhone-gebruikers. U kunt nu de klassieke Bitcoin ₿ in uw teksten opnemen. Deze week heeft Google een update voor hun iOS-toetsenbord geïntroduceerd met het cryptosymbool als valuta-optie.

bitcoin google ios-toetsenbord

₿itcoin ₿aby (via Reddit u / Crypto_edu)

Samsung’s release: Op een productevenement deze week introduceerde Samsung verschillende nieuwe aanbiedingen, waaronder een opvouwbare smartphone / tablet, een concurrent van airpods en een nieuwe lijn smartphones. Het meest van toepassing op ons was echter het nieuws dat de Samsung Galaxy S10 en Fold native ondersteuning zouden hebben voor een blockchain-portemonnee in Knox, de privésleutelopslagfunctie van de telefoon..

wat is nieuw bij coincentral

Wat is een ICO?​Een uitleg van het eerste muntenaanbod: in 2017 waren ICO’s hot hot hot. Lees hoe ze werken en waar ze naartoe kunnen gaan.

Is Boss Crypto Legit? Een overzicht van de cursus cryptocurrency-handel: we proberen Boss Crypto uit en onderzoeken de voor- en nadelen ervan, zodat u kunt weten of dit geschikt voor u is voordat u een aankoop doet.

De rol van blockchain in kapitaalmarkten: Blockchain betreedt kapitaalmarkten en blijft bestaan, of banken dat nu willen of niet.

Blockchain voor Europa verenigt de stemmen van de industrie: we spraken met het team dat eraan werkt om blockchain-bedrijven een verenigde stem te geven onder Europese toezichthouders.

The Growing World of Cryptocurrency Law: wat u moet weten: als u dacht dat de reguliere wet complex was, wacht dan tot u meer over cryptowetgeving leert.

Hoe cryptocurrency makers van inhoud zou kunnen bevrijden: langzaam maar zeker lijkt het erop dat contentplatforms makers de start geven. Hier is hoe crypto hen kan helpen terug te vechten.

Crypto AI: When Machine Learning Meets New Finance: Cryptocurrency en kunstmatige intelligentie. Je kunt niet veel meer modewoord krijgen dan dat.

De missie van Litecoin om de perfecte vorm van geld te worden: het zilver voor het goud van Bitcoin heeft een indrukwekkende nieuwe richting voor 2019-en verder.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Van Argentinië tot Paraguay – Bitcoin > SNEL: Afgelopen week kwam een ​​export van fumigatie en ongediertebestrijding vanuit Argentinië via de douane in Paraguay. Op zichzelf is deze taak niet echt een prestatie. In plaats van te betalen via de traditionele SWIFT-betaling, hebben de landen de deal met bitcoin gesloten – een primeur voor beide landen.

De deal werd verwerkt via Bitex, een blockchain-financiële dienstverlener in Latijns-Amerika die bitcoin-betalingen mogelijk maakt. Hoewel de omvang van de export relatief klein was (slechts $ 7.100), toont het een duidelijke verschuiving aan van de legacy-systemen naar de blockchain-toekomst.

Nee, U Eerste: Volgens The Korea Herald wachten Zuid-Koreaanse instellingen op de regelgevende maatregelen van de Verenigde Staten voordat ze zelf actie ondernemen. De Koreaanse publicatie sprak met een anonieme functionaris van Korea Exchange (KRX), de enige effectenbeursoperator in het land, over de kwestie.

Met betrekking tot een bitcoin ETF stelt de officiële verklaring: “De VS is de koploper geweest op de cryptocurrency-markt en aanverwante derivaten … daarom observeren we de voortgang en reactie van de beslissing van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission over bitcoin ETF’s.” Met een eerste Amerikaanse beslissing om de hoek (5 april), zou een bitcoin ETF-goedkeuring de eerste domino kunnen zijn in een reeks beslissingen over de hele wereld.