Deze week in cryptocurrency: 23 november 2018

En we zijn vrij, vrij vallen

Geen goede week voor de cryptocurrency-markt, helemaal geen goede week. De totale marktkapitalisatie daalde van iets minder dan $ 185 miljard tot ongeveer $ 140 miljard. De daling van bijna 25 procent brengt ons terug naar de laagste waarde die we in 2018 hebben gezien. Maar laten we, in de geest van Thanksgiving, even stilstaan ​​bij de dingen waarvoor we nog steeds dankbaar zouden moeten zijn. Zelfs in deze economische neergang blijft Bitcoin technologische vooruitgang boeken, is Ethereum een ​​van de snelstgroeiende Github-projecten en blijven traditionele industrieën nieuwe blockchain-technologie implementeren..

Marktstatistieken voor cryptocurrency (23-11-18)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (23-11-18)

Laten we eens kijken naar onze topcrypto’s (waarschuwing – het is niet mooi):

Bitcoin daalde 22,45%, aanzienlijk onder de marktkapitalisatie van $ 100 miljard die het eerder steunde.

XRP handhaafde zijn tweede plaats, maar daalde deze week nog steeds met 12,49%.

Ethereum wordt nog steeds gehamerd en verliest 30,89% van zijn waarde sinds afgelopen vrijdag.

Binnenlands nieuws

Christie’s Records miljoenen kunstverkopen op Blockchain: Een keer gaan. Twee keer gaan. Verkocht! Christie’s in New York hield onlangs een evenement waarbij het veilinghuis voor bijna $ 318 miljoen aan kunstwerken verkocht. Een kunstwerk, dat van Edward Hopper Hak Suey, werd op zichzelf gekocht voor meer dan $ 90 miljoen.

Christie heeft samengewerkt met technologiepartner Artory om de herkomst van elk werk vast te leggen. Artory maakt gebruik van een privé-implementatie van de Ethereum-blockchain om informatie en eigendom bij te houden gedurende de levenscyclus van een stuk. Het lijkt erop dat Artory’s in de toekomst ook op meer evenementen zal blijven samenwerken met het veilinghuis.

Mensen zeggen dingen

Paul Polls: De libertaire slechte jongen Ron Paul ging deze week naar de Twittersphere om zijn volgers te vragen wat volgens hen de beste schat aan rijkdom is voor de komende tien jaar. De winnaar: de enige echte Bitcoin. Neem dat maar, Federal Reserve Notes!

Een rijk persoon schenkt u $ 10.000. U kunt kiezen in welke vorm u het geschenk accepteert. Maar er is een addertje onder het gras: je moet het geschenk in de vorm die je kiest 10 jaar bewaren zonder het aan te raken. In welke vorm zou u het geschenk aannemen?

– Ron Paul (@RonPaul) 15 november 2018

Snowden spreekt: Deze week publiceerde Ben Wizner, de advocaat van Edward Snowden, een discussie die hij onlangs had met zijn controversiële cliënt over blockchain. Samenvattend namen ze de tijd om blockchain te definiëren, uit te leggen hoe het werkt en de voor- en nadelen van de technologie te bespreken.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe u een lening kunt krijgen in BTC: soms wilt u gewoon een lening afsluiten zonder dat u met die vervelende fiat-dingen te maken hoeft te hebben.

Binance CEO CZ voorspelt een Crypto Market Bull Run: het is bijna alsof je een kapper vraagt ​​of je je haar moet laten knippen …

Iran nadert het verschuiven van rial naar digitale valuta vanwege sancties: eerst Venezuela, nu mogelijk Iran. Crypto wordt de nieuwe manier om buitenlandse sancties te ontwijken.

De beste portemonnee voor Ripple in 2018: als u een aanzienlijke hoeveelheid XRP bezit, wilt u zeker weten dat u deze opslaat in de best mogelijke portemonnee. Hier zijn een paar.

Bitcoin-mijnbouwbedrijf gebruikt groene energie om indrukwekkende winsten te realiseren: naarmate de markt tuimelt, kunnen steeds meer mijnbouwbedrijven op zoek gaan naar groene energie.

Wat zijn X11-munten? Specialized Mining en de Blockchain Battlefield: ontdek waarom sommige gemeenschappen de voorkeur geven aan X11 boven SHA256 en andere populaire hashing-functies.

Initiative Q op proef stellen | The Next Big Thing or Complete Scam ?: Je hebt de eindeloze hoeveelheid Facebook-spam gezien. Maar houden de claims water vast??

SegWit-munten maken zich op voor een privacyherziening: binnenkort komt er mogelijk meer privacy in het grootboek van Bitcoin (en andere SegWit-munten).

Wat we hebben geleerd van de CTR Coin Scam: degenen die niet van de geschiedenis leren, zijn gedoemd het te herhalen.

Hoe u cryptocurrency kunt kopen met PayPal: een stapsgewijze handleiding: hoewel niet onmogelijk, zijn er betere manieren om uw cryptovaluta te verkrijgen.

3Commas Review: een diepgaande blik op de Trading Bot-service: kijk of deze trading-bot-service de goederen heeft om u in de drie komma-club te krijgen.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Zwitserland kondigt ‘s werelds eerste crypto-ETP aan: Die Zwitserse bankiers zijn weer bezig. De SIX Swiss-beurs zal binnenkort een lijst maken van ‘s werelds eerste cryptocurrency Exchange Traded Product (ETP), genaamd Anum. Simpel gezegd, de Anum ETP is als een indexfonds voor de cryptocurrency-markt. Het volgt de belangrijkste munten op marktkapitalisatie en wijst activa toe op basis van marktaandeel. Op dit moment zou de ETP dus het hoogste belang hebben in Bitcoin, gevolgd door XRP, dan Ethereum, enz.

Net als bij een ETF stelt deze ETP u bloot aan waardestijgingen (of -dalingen) van bepaalde cryptocurrency zonder dat u de onderliggende waarde hoeft te kopen. Omdat Zwitserland een van de meer progressieve landen is op het gebied van cryptocurrency, zou het niet verrassend zijn als bedrijven in andere landen binnenkort hun eigen ETP’s lanceren..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map