Blijf doorgaan

We hebben hier weer een week groen, mensen. Voortbouwend op het momentum van vorige week, groeide de gehele cryptocurrency-markt van $ 207,8 miljard naar $ 209,2 miljard – een winst van maar liefst 0,7%. Oké, het is misschien niet de groei waar we naar op zoek zijn, maar we zijn in ieder geval de goede richting uitgaande. “Hoe zit het met de beste munten?” je vraagt? Grote vraag.

Marktstatistieken cryptocurrency (26-10-18)

Marktstatistieken cryptocurrency (26-10-18)

Bitcoin nauwelijks bewogen, met een prijsstijging van slechts 0,18% deze week. Het zit momenteel op iets minder dan $ 6.500.

Ethereum had een nog vlakkere week, met een daling van slechts 0,02%. De prijs blijft de ondersteuningslijn van $ 200 testen.

XRP was deze week de meest substantiële winst, hoewel het slechts 0,89% steeg en iets meer dan $ 0,45 stabiliseerde.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Coinbase sluit aan bij Circle voor nieuwe Stablecoin: Stablecoins, zo heet nu. Op dinsdag kondigde Coinbase een nieuw partnerschap aan met Frenemy Circle om het CENTER Consortium te vormen. Eerst op de rol van het consortium? Het creëren van een nieuwe stablecoin, kortweg USD Coin of USDC.

Elke USDC krijgt één dollar terug en de bedrijven zullen regelmatig de status van die reserves rapporteren. De twee organisaties kozen ervoor om de Ethereum-blockchain te gebruiken om de stablecoin te creëren met het ERC20-protocol. USDC voegt zich nu bij een lange lijst van meer dan 50 stablecoins die momenteel op de cryptomarkt zijn.

SEC geeft ICO’s een H.A.N.D: De SEC is duidelijk moe van blockchain-projecten die pleiten voor onwetendheid als het gaat om regelgeving. De nieuw gevormde FinHub van de overheidsorganisatie organiseert kantooruren om eventuele vragen over het regelgevingslandschap (zoals het er nu uitziet) te beantwoorden. Om tijd in te plannen, hoeft u alleen maar een online formulier in te vullen waarin u aangeeft wie u bent en wat u wilt leren.

Er is geen kristallen bol voor nodig om te voorspellen waar dit naartoe gaat. We zullen hoogstwaarschijnlijk beginnen met het zien van door de SEC goedgekeurde postzegels op projecten die gebruik hebben gemaakt van deze bron.

Mensen zeggen dingen

Musk Being Musk: Van een grapje over het privé nemen van Tesla tot het vragen om ‘dankbare memes’, Elon Musk is op Twitter voluit gegaan. Deze keer becommentarieerde de Spaceboy Wonder een schijnbaar willekeurige anime-afbeelding in een post over Tesla-account 2FA met het onderschrift: “Wil je wat Bitcoin kopen?”

Wil je wat Bitcoin kopen? &# 128521;&# 128521; pic.twitter.com/9ZbBJ5fuVq

– Elon Musk (@elonmusk) 22 oktober 2018

wat is nieuw bij coincentral

Forbes 30 Under 30 Summit 2018 Cryptocurrency Recap: CoinCentral Editor-in-Chief Alex Moskov analyseerde de impact van cryptocurrency op de 30 Under 30 Summit van dit jaar in Boston.

Wat is Achain (ACT)?​Beginnershandleiding: een inleiding tot het blockchain-project dat een nieuwe consensusmethode implementeert, resultaatgedelegeerd bewijs van inzet.

Wat is SelfKey (KEY)?​Een beginnershandleiding: als u een van de miljoenen mensen bent die worden getroffen door datalekken, zoals de Equifax-hack, wilt u misschien SelfKey eens bekijken.

CoinBene: beoordeling en analyse van het uitwisselingsplatform: CoinBene stijgt in de crypto-uitwisselingsrangen. Maar is het geschikt voor jou?

‘S Werelds oudste kunstveilinghuis om blockchain te gebruiken: Christie’s en Artory: weer een prachtige fusie van de wetenschappelijke blockchain en het creatieve kunstecosysteem.

NEO Global Capital over het cryptocurrency-investeringslandschap: we gingen zitten met het NGC-team om te praten over investeringsstrategie, ICO’s en alles daartussenin.

Zuid-Koreaanse ICO-verbod kan in november worden opgeheven: de geruchtenmolen wemelt van de roddels dat het Zuid-Koreaanse ICO-verbod misschien niet meer is. We kunnen alleen maar hopen.

Drie strategieën om verliezende transacties te beëindigen: u kunt ze niet allemaal winnen. Hier zijn drie manieren om uw positie te verlaten wanneer uw transacties naar het zuiden gaan.

Wat is een UTXO?​Een uitleg voor beginners over transactie-output: u heeft waarschijnlijk de term gehoord. Maar weet u welke rol Unspent Transaction Outputs (UTXO’s) vervullen in een blockchain?

Een in-schuld-blik op Bitcoin-leningen: is het het waard ?: Net als de algemene markt voor cryptocurrency, kent Bitcoin-leningen een behoorlijk deel van oplichting en respectabele organisaties.

Elastos CMO Fay Li over Bitmain Merged Mining, Trinity en Beyond: Elastos is een relatief onbekende cryptocurrency met enige belangrijke ondersteuning. We moesten praten met de CMO van het project.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

HTC Blockchain-telefoon beschikbaar voor pre-order: De langverwachte HTC Exodus 1 is officieel beschikbaar voor voorverkoop. De telefoon heeft een ingebouwde cryptocurrency-portemonnee waarin Bitcoin, Litecoin, Ethereum en meer munten op dit moment niet openbaar zijn gemaakt. Als u nu een bestelling plaatst, heeft u de telefoon in december in handen. De vangst? U kunt alleen betalen met Bitcoin of Ethereum.

HTC Exodus

HTC Exodus 1

De telefoon heeft een prijskaartje van 0,15 BTC, of ​​4,78 ETH, en plaatst het precies rond de $ 960. Om dit in perspectief te plaatsen: de nieuwe iPhone XR en iPhone XS variëren van $ 749 tot $ 1099.

Japan geeft duimen omhoog voor zelfregulatie van crypto: Woensdag keurde de Japanse Financial Services Agency (FSA) de Japan Virtual Currency Exchange Association goed om op te treden als een zelfregulerende organisatie. Door deze classificatie kunnen digitale activa-uitwisselingen binnen de vereniging een reeks regels opstellen om klanten te beschermen en richtlijnen opstellen waarmee ze onderling afdwingen. Deze actie lijkt niets anders dan positief nieuws te zijn, aangezien het de regelgevende autoriteit in handen houdt van degenen die de branche het beste kennen.

Opmerkelijke figuren op de Amerikaanse markt, met name de Winklevoss-tweeling, hebben aangedrongen op iets soortgelijks. Ze hebben het echter veel moeilijker gehad met toezichthouders.

Wereld Crypto COn

Deze week in Crypto wordt u aangeboden door World Crypto Con. Bezoek ons ​​in Las Vegas van 31 oktober tot 2 november om sprekers als Charlie Lee, Brock Pierce en Charlie Shrem het podium te zien betreden om te praten over enkele van de meest populaire onderwerpen in crypto. Er is ook een pokertoernooi met onze eigen Doug Polk en Ryan Fee, en een feest met Steve Aoki. Gebruik code COINCENTRAL voor 50% korting op tickets hier.