Deze week in cryptocurrency – 30 maart 2018

De beren zijn terug in de stad

De cryptocurrency-markt gleed deze week nog verder in een recessie. Met een totale marktkapitalisatie van $ 258 miljard is het gedaald 20% van de $ 320 miljard aan waarde die het deze week droeg. Dit is het laagste dat de hele markt is sinds 24 november 2017.

Ja, we hebben de klok teruggedraaid en de prijzen teruggedraaid naar het niveau van 2017. Jammer genoeg was deze waardering vorig jaar aan de gang – nu is het slechts de kater van de snelle opkomst van de markt. Hoewel het niet per se een goed gevoel is om op onze laagste dieptepunten in vier maanden te zitten, vertelt deze meest recente steile daling ons misschien dat we een dieptepunt naderen. Maar we zijn nog niet uit het bos.

Bitcoin: Grootvader Bitcoin is bijna een afspiegeling van de eigen bewegingen van de markt 21% van een bescheiden $ 8.600 naar een nog bescheidener $ 6.720.

Ethereum: Ethereum is nog erger. Met $ 377 is de op een na populairste cryptocurrency gedaald 28% over de periode van zeven dagen vanaf de vraagprijs van $ 528 aan het begin van de week.

Ripple: nummer drie op onze lijst presteert beter dan normaal. Nou, beter is hier relatief, want het is nog steeds niet 21% voor $ 0,50 vanaf $ 0,64, maar het heeft niet de grootste prijsdaling van het stel geregistreerd zoals in andere beerweken

cryptocurrency marktinformatie 30 maart

Binnenlands nieuws

2018 wordt het jaar waarin walvissen “All Hell Break Loose” maken: Bill Barhydt, CEO van crypto-investeringsapp Abra, voorspelt dat “de hel zal losbreken” in de cryptocurrency-wereld wanneer westers institutioneel geld crypto-activa begint te verkennen. ‘Ik praat met hedgefondsen, vermogende particulieren, zelfs grondstofspeculanten. Ze kijken naar de volatiliteit op de cryptomarkten en zien het als een enorme kans ”, aldus Barhydt. Desalniettemin blijft de CEO optimistisch over virtuele valuta.

Zoeken naar crypto-banen dalen naarmate de prijzen dalen: Volgens de zoekmachine voor werkgelegenheid zijn inderdaad, parallel met de daling van de prijzen van cryptocurrency, ook het aantal zoekopdrachten naar cryptogerelateerde banen afgenomen. “Het afgelopen jaar is de belangstelling voor banen in cryptovaluta op Indeed sterk gestegen. In de afgelopen maanden zijn de prijzen van bitcoin en andere cryptocurrencies echter volatiel geweest en (in sommige gevallen) gedaald, ”aldus het bedrijf. “De interesse van werkzoekenden op Indeed voor bitcoin- en cryptocurrency-banen is ook gedaald.” Hoewel het zoeken naar banen in cryptocurrency en bitcoin is afgenomen, blijven blockchain-gerelateerde zoekopdrachten stabiel.

OmiseGo doneert $ 1 miljoen aan Refugee Charity: Ethereum-maker Vitalik Buterin en OmiseGo, een fintech-startup, hebben onlangs $ 1 miljoen gedoneerd aan GiveDirectly, een liefdadigheidsinstelling die zich toelegt op het verstrekken van vrijblijvende subsidies aan de extreem armen. De donatie is bestemd voor een nieuwe campagne in Oeganda die meer dan 12.000 vluchtelingenhuishoudens een subsidie ​​zal bieden om de groei van het bedrijf en andere kansen te vergemakkelijken..

OmiseGo liefdadigheid

Het rapporteren van crypto-activiteiten is een verplichting, zegt US Futures Self-Regulator: De Amerikaanse National Futures Association heeft eraan herinnerd dat CPO’s, CTA’s en IB’s die handelen, adviseren of orders in cryptocurrency of cryptocurrency-derivaten verhandelen, alle cryptocurrency-activiteiten moeten rapporteren. “Dit is een voortdurende verplichting”, zei de SRO. De herinnering komt een paar maanden nadat de kennisgevingen in december vorig jaar waren afgehandeld.

Cyberbeveiligingsbedrijf HackerOne huurt voormalig openbaar aanklager / crypto-expert van het Amerikaanse ministerie van Justitie in HackerOne, bekend om hun “bug bounty” -programma, breidt zijn cryptocurrency-profiel uit met een nieuwe toevoeging aan hun team – Kathryn Haun. Als voormalig officier van justitie van het Amerikaanse ministerie van Justitie en huidig ​​bestuurslid van Coinbase, had Haun ook een aandeel in het vervolgen van cijfers die verband hielden met de drugsmarkt Silk Road en BTC-e. Bij HackerOne is ze van plan om de communicatiekloven tussen technologen en ontwikkelaars enerzijds en beleidsmakers anderzijds te overbruggen..

Ford Patent stelt zich cryptotransacties tussen voertuigen voor: Het betalen van uw weg door het verkeer wordt misschien wel een realiteit. Ford Motor Company heeft een nieuw patent gekregen dat een manier biedt waarop auto’s met elkaar kunnen communiceren en zelfs symbolische valuta kunnen gebruiken als transactiehulpmiddel om doorgang en voorkeuren te kopen. “Het CMMP-systeem werkt met individuele op tokens gebaseerde transacties, waarbij de voertuigen van de koopvaardij en de voertuigen van de consument overeenkomen om eenheden van cryptocurrency te verhandelen”, luidt het patent.

Ford Crypto

Cyberveiligheidsbedrijf vindt geheime cryptomining-infecterende klanten: Cyberbeveiligingsbedrijf Darktrace heeft verborgen cryptomining gedetecteerd op de netwerken van ongeveer 1.000 van zijn klanten. In één geval ontdekten ze dat een malafide werknemer van een Europese bank een “cryptomining-nevenbedrijf” onder de vloerplanken had opgezet nadat hij binnenin raadselachtige verkeerspatronen had ontdekt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van kunstmatige intelligentie om datalekken te ontdekken en erop te reageren.

Twitter sluit zich aan bij de Crypto Ad Band-wagen: In navolging van andere sociale mediaplatforms zoals Facebook en Google, is Twitter begonnen cryptocurrency-advertenties te verbieden. “We doen er alles aan om de veiligheid van de Twitter-community te waarborgen”, zegt het bedrijf. “Volgens dit nieuwe beleid is reclame voor Initial Coin Offerings (ICO’s) en tokenverkoop wereldwijd verboden.” Het nieuwe beleid van Twitter is bedoeld om mogelijkheden voor fraude en misleiding te ontmoedigen.

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Wat is Riot Blockchain ($ RIOT) ?: Een kijkje in Riot Blockchain Inc. ($ RIOT), het eerste NASDAQ-beursgenoteerde bedrijf dat zich uitsluitend richt op bitcoin- en blockchain-gebaseerde bedrijven.

Laat de markten je niet voor de gek houden: Bulls Run Amok: Laat de neerwaartse trend van de huidige markten u niet afleiden van de nog steeds gloeiend hete investeringswereld. Alleen al in 2017 hebben durfkapitalisten en andere investeerders $ 1,06 miljard in de sector gestoken.

Bitfract kondigt Private Beta Release aan: Normaal gesproken kan het opnieuw in evenwicht brengen van uw portefeuille een vermoeiend en duur proces zijn. Als uw handelsstrategie het aanhouden van een evenwichtige portefeuille inhoudt, vindt u deze tool wellicht nuttig.

Multinationale crypto-organisatie om een ​​rechtszaak aan te spannen tegen technische bedrijven wegens reclameverbod: Een coalitie van cryptocurrency- en blockchain-organisaties zal het recente verbod van de grote tech op cryptogerelateerde advertenties niet zomaar overnemen. Wie zal de kant van de jury kiezen?

Wat is AST ?: AST, of het AirSwap-token, is het lidmaatschapstoken van de gedecentraliseerde AirSwap-uitwisseling. De mensen bij AirSwap noemen de huidige iteratie van hun gedecentraliseerde uitwisseling (of DEX) de AirSwap Token Trader.

Hoe digitale kunst te kopen: Van Rare Pepes tot Anime, blockchain en technologie breiden uit wat we zien als kunst en hoe we kunst delen in het moderne tijdperk.

Wat is Gnosis (GNO) ?: Bekijk deze beginnershandleiding over Gnosis, een voorspellingsmarktplatform gebouwd als een gedecentraliseerde applicatie (dapp) op het Ethereum-netwerk.

Europol verraadt cybercrime King Pin verantwoordelijk voor het witwassen van € 1mld met cryptocurrency: Eerder deze week arresteerde Europol, de toonaangevende wetshandhavingsinstantie van de Europese Unie, onlangs de leider van de hackgroep die verantwoordelijk is voor het stelen van meer dan € 1 miljard van meer dan 100 financiële instellingen wereldwijd..

Wat is IAMA Coin ?: Lees meer over IAMA (of ik ben een munt), een verzameling van zowel fysieke als digitale kunstwerken van Kevin Abosch.

Controverse eindigt als Litepay wordt afgesloten: Volgens een blogpost die deze week is vrijgegeven door de Litecoin Foundation, staakt Litepay CEO Kenneth Asare alle activiteiten ter voorbereiding op de verkoop van het bedrijf..

De zes beste blockchain-kunstprojecten: In dit artikel zullen we zes van de meest populaire blockchain-kunstprojecten bekijken en hoe de kunstenaars erachter blockchain-technologie gebruiken in hun werken.

Het verbod op cryptocurrency-advertenties: Krijg inzicht in waarom enkele van de grootste techbedrijven een kruistocht voeren tegen cryptocurrency-gerelateerde advertenties op hun platforms.

De strijd van Blockchain tegen nepnieuws: Met het toenemende gemak van communicatie verspreiden nepnieuws en valse verhalen zich nu sneller dan ooit. Ontdek hoe blockchain deze vervelende trend probeert te ombuigen.

Wat is Pura ?: Hoewel elke cryptocurrency zou beweren dat ze proberen de wereld een betere plek te maken, reserveert Pura 10% van elke blokbeloning om precies dat te doen.

Wat is Anime Coin (ANI) ?: Lees meer over Anime Coin, een project dat gebruikers een platform biedt om anime-gerelateerde digitale items op de blockchain uit te geven en te ondertekenen, vast te houden en uit te wisselen.

Waarom falen zoveel ICO’s ?: ICO’s zijn niet dood. Het feit is dat er veel ICO’s zijn die in 2017 en begin 2018 zijn ontstaan ​​als gevolg van de algehele markthype, en velen hebben niet de strategie om lang mee te gaan.

Binance verhuist naar Malta: De meest populaire cryptocurrency-uitwisseling ter wereld, Binance, verhuist naar Malta.

Internationaal nieuws

Wit-Rusland legaliseert alle cryptogerelateerde bedrijven: In een poging om een ​​wereldleider te worden op het gebied van blockchain-innovatie, heeft het kleine land Wit-Rusland voorschriften aangenomen die in wezen de crypto-industrie legaliseren. Ondertekend door president Alexander Loekasjenko, biedt decreet №8 belastingvoordelen (zoals geen belastingen voor mijnwinsten), visumvrijstellingen en andere prikkels om blockchain-bedrijven aan te trekken.

De financiële toezichthouder van het VK waarschuwt voor mogelijke zwendel: Volgens het rapport “geloven wij dat dit bedrijf zonder onze toestemming financiële diensten of producten in het VK heeft geleverd. Ontdek waarom u bijzonder voorzichtig moet zijn bij het omgaan met dit ongeautoriseerde bedrijf en hoe u uzelf kunt beschermen tegen oplichters. ” Olsson Capital, dat geen Bulgarije meer heeft, zou zich met hun crypto-handelsdiensten richten op Britse investeerders.

Crypto-hack

Twee handelsplatforms in Japan sluiten te midden van regelgeving: Tokyo GateWay en de in Fukuoka gevestigde Mr. Exchange zijn twee van de meest recente Japanse beurzen die zullen worden stopgezet nu toezichthouders hun greep verstevigen. In de nasleep van een diefstal van $ 500 miljoen van NEM in januari, heeft het toegenomen toezicht in de sector druk uitgeoefend op beurzen om zich bij de FSA te registreren en hun relatief slechte beveiliging te verbeteren. Bij sluiting zijn de twee beurzen vereist om alle beleggersgelden terug te geven.

Zuid-Korea heeft mogelijk tegen 2019 crypto-betalingsopties: Over het algemeen bekend om hun liefde voor technologie, kunnen Zuid-Koreaanse consumenten binnenkort hun cryptovaluta uitgeven bij meer dan 8.000 winkels. In samenwerking met de digitale betalingsprovider Korea Pay kondigde de grote beurs Bithumb aan dat het binnenkort een dienst voor betalingsoplossingen zal aanbieden aan zijn klanten die willen betalen met hun crypto-portefeuilles. Van cafés tot kandelaars, bedrijven van alle soorten en maten zullen naar verwachting deelnemen aan de virtuele valuta-revolutie.

De grootste bank van Denemarken vindt crypto te riskant om te handelen: In het rapport stelt Danske bank: “we hebben een negatieve positie ten opzichte van cryptocurrencies en raden onze klanten ten zeerste aan om niet in het veld te investeren.” Vanwege de hoge volatiliteit, een gebrek aan transparantie en een algemeen gebrek aan consumentenbescherming, sloot de bank de mogelijkheid voor haar klanten uit om cryptogerelateerde financiële instrumenten te kopen, zoals op de beurs verhandelde bankbiljetten. Desalniettemin kunnen klanten hun Danske-creditcards nog steeds gebruiken om cryptocurrency-aankopen te doen.

Crypto Bank

De centrale bank van China denkt dat Crypto zijn nationale valuta bedreigt: Tijdens een bijeenkomst waarin de Chinese monetaire prestaties op het gebied van goud en zilver werden belicht, besprak de People’s Bank of China mogelijke risico’s voor de Chinese yuan, waaronder ‘de ontwikkeling van de digitale economie’. Terwijl de vice-gouverneur van de bank Fan Yifei de toename van de banken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van digitale valuta vierde, benadrukte hij dat een van hun topprioriteiten het beschermen van de yuan tegen virtuele valuta is door middel van strikt beleid..

Canadese kredietinstelling verbiedt klanten om in crypto te investeren: Kredietinstelling Bank of Montreal (BMO) heeft op 28 maart aangekondigd dat haar klanten niet langer krediet-, debet- en online betalingen kunnen uitvoeren op cryptocurrency-handelsplatforms. Volgens de bank “werd deze beslissing genomen vanwege de vluchtigheid van cryptocurrencies en om de veiligheid van onze klanten en de bank beter te beschermen.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me