De markt geeft en de markt neemt weg

De cryptocurrency-markt had deze week een ernstige identiteitscrisis. Na een daling van bijna 17 procent aan het begin van de week, begon het tekenen van herstel te vertonen in de aanloop naar het weekend. In de afgelopen uren besloot de cryptomarkt echter weer te dalen, dit keer rond de zeven procent. Dat geeft ons een totale daling van ongeveer 6,66% gedurende de week en een marktkapitalisatie van $ 130,4 miljard.

Marktstatistieken cryptovaluta (30-11-18)

Marktstatistieken cryptovaluta (30-11-18)

Onze beste munten deden het ook niet zo goed:

De Bitcoin prijs daalde deze week met 6,79% en schommelt nu net boven de $ 4.000.

XRP blijft de nummer twee plek behouden, maar daalde deze week het grootste bedrag – 11,71%. Het zit momenteel op ongeveer $ 0,36

Ethereum zakte met 7,42% sinds vorige week, nu tegen een prijskaartje van $ 113,46.

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Belastingen in Ohio worden cryptovriendelijk: Ohio Penningmeester Josh Mandel kondigde deze week aan dat de staat nu cryptocurrency accepteert voor bedrijfsgerelateerde belastingen. Het nieuwe initiatief is bedoeld om Ohio te schilderen als een voorstander van cryptocurrency en om bedrijfseigenaren een alternatieve, en in bepaalde gevallen goedkopere, manier te bieden om hun belastingen te betalen..

De staat werkt samen met BitPay om deze service te bieden. Hoewel bedrijven via Bitcoin belasting betalen OhioCrypto, het ministerie van Financiën is er absoluut van overtuigd dat ze die betalingen onmiddellijk in Amerikaanse dollars omzetten. Het lijkt erop dat iemand ze nog niet heeft geleerd hoe waardevol het is.

Nasdaq kondigt ondersteuning voor Bitcoin Futures aan: We bevinden ons in een van de ergste bearmarkten in de geschiedenis van Bitcoin, maar het kan Nasdaq niet schelen. Volgens een Bloomberg-rapport gaat Nasdaq, Inc. nog steeds op volle kracht vooruit om hun Bitcoin-futures in het eerste kwartaal van 2019 te lanceren..

Nasdaq onderscheidt zich van de concurrentie, CME en Cboe, en is van plan om de futures op de prijs te baseren op verschillende spotbeurzen die zijn samengesteld door Van Eck Associates Corp. Om dit in perspectief te plaatsen, kijkt CME naar vier markten, terwijl Cboe er maar één gebruikt..

Overstock CEO zegt ‘Tot ziens’ tegen detailhandel: En ‘hallo’ tegen blockchain. Patrick Byrne, de oprichter en CEO van Overstock, is geen onbekende in de blockchain-industrie. Zijn e-commerceplatform was een van de eersten die cryptocurrency-betalingen accepteerde en hij is betrokken geweest bij verschillende blockchain-projecten, waaronder Ravencoin en tZero.

Nu lijkt het erop dat hij het huis op de technologie gokt. In de komende maanden zal Overstock zijn detailhandel verkopen om plaats te maken voor Medici Ventures, een dochteronderneming die zich richt op blockchain-startups. Het nieuws over de uitverkoop en de verschuiving in focus ging vooraf aan een stijging van 26 procent in de aandelenkoers.

wat is nieuw bij coincentral

Wat is cloud computing?​De basisprincipes van digitale outsourcing: we ontrafelen het mysterie rondom de wolk op een manier die zelfs een holbewoner zou kunnen begrijpen.

Haasbot – Is geautomatiseerde handel in cryptocurrency het waard ?: Automatisering is een geweldige manier om emoties buiten uw handel te houden. Maar zal Haasbot helpen?

HashFlare-beoordeling | Cloud Mining krijgt een nieuwe reputatie: Dun dun dun. Een andere (cloud mining) bijt in het stof.

Virtuele munt | De geschiedenis van de voorgangers van Bitcoin: Bitcoin was niet de eerste digitale munt op de markt. Hier zijn een paar van de anderen die de weg hebben geplaveid.

ShapeShift CEO Erik Voorhees zegt dat je de wereld niet kunt veranderen in een vloeiende, voorspelbare curve: Crypto-ster Voorhees sprak met ons over regelgeving en de toekomst van de ShapeShift-uitwisseling.

The Obelisk Miner SC1: Hebben open-source ASIC’s een toekomst ?: Open-source ASIC’s – goed op papier. In werkelijkheid valt het nog te bezien.

Hoe USI Tech een van de grootste crypto-zwendel veroorzaakte: je zou hebben gedacht dat investeerders hun les van Bitconnect zouden hebben geleerd.

Elixxir CEO David Chaum: “Blockchains missen de mogelijkheid voor privacy op schaal”: wortels van cryptocurrency? Controleren. Veelzijdige uitvinder? Controleren. Badass baard? Controleer en controleer.

11 Bitcoin Memes om je op te vrolijken op een Bad Bear Day: de markt is gedaald, maar deze memes zullen je opvrolijken.

De toekomst van cloud computing | Blockchain zal zijn tijd hebben: Blockchain wikkelt zijn behulpzame tentakels rond elke branche, en cloud computing is geen uitzondering.

Hoe Bitcoin met contant geld te kopen: soms wil je het simpel houden en de Benjamins uitgeven.

0chain-team praat over AWS-partnerschap en gedecentraliseerde enterprise blockchains: we gingen zitten met de 0chain om meer te weten te komen over het enterprise blockchain-protocol.

Zal de Foundation for Interwallet Operability (FIO) helpen Crypto te schalen ?: Dus, ShapeShift, KeepKey en Edge Wallet lopen een bar binnen …

Hoe Ethereum op een Mac te mijnen | Wat u moet weten: u verdient misschien niet veel, maar u zult in ieder geval het een en ander leren.

BitInstant Exchange: lessen die zijn getrokken uit het afsluiten: BitInstant was ooit de go-to exchange voor crypto. Lees meer over zijn val uit de gratie.

Bitcoin en je 401k: twee verschillende paden: begin nu met sparen en hopelijk zit je later in je leven op een mooi nestei.

Hoeden op de meest volatiele markt in decennia: profiteren van de kuddementaliteit is niet alleen voor schapenhouders weggelegd.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De VAE start plannen voor DLT: Woensdag organiseerde Abu Dhabi de tweede jaarvergadering van de regering van de VAE. En je raadt het al, blockchain stond op de agenda. De gezamenlijke werkgroep AI en Blockchain besprak manieren om meer buitenlandse investeringen te krijgen, ondernemerschap te stimuleren en de juiste infrastructuur voor de twee industrieën te creëren.

Andere opmerkelijke aankondigingen waren de lancering van het AI- en Blockchain Guide-initiatief en de oprichting van het nationale programma voor AI en Blockchain-capaciteit. De meest opvallende afhaalmaaltijd is echter het doel om tegen 2021 50 procent van de overheidstransacties op een blockchain-platform te hebben..