Wat is dit? De aandelenmarkt?

Nog een relatief rustige week voor de cryptocurrency-markt. Zelfs met positief nieuws over Gemini’s digitale activa-verzekering, Coinbase’s waardering van meerdere miljarden dollars en verdere wereldwijde acceptatie, slaagde de markt er nog steeds in om te dalen van $ 219,7 miljard naar $ 217,9 miljard..

Die wijziging van de marktkapitalisatie komt echter neer op een daling van minder dan 1%. In een branche waarin 20% -50% wekelijkse schommelingen als normaal worden beschouwd, is het opmerkelijk hoe stabiel we zijn geweest. Laten we eens kijken naar de drie beste munten.

Bitcoin verloor een magere 1,64% van zijn waarde gedurende de week.

Ethereum daalde slechts 1,42% in de afgelopen zeven dagen.

En Ripple’s Swell Conference moet allesbehalve zijn geweest XRP viel het meest met een uitval van 3,21%.

Marktstatistieken cryptocurrency (10/5/18)

Marktstatistieken cryptocurrency (10/5/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Shapeshift Faces-Off met de Wall Street Journal: Afgelopen vrijdag publiceerde goede oude WSJ How Dirty Money Disappears Into the Black Hole of Cryptocurrency, een schijnbaar alles vertellen over de snode activiteit die plaatsvindt op de Shapeshift-uitwisseling. De journalisten achter het artikel beweerden dat Shapeshift een broeinest is voor criminelen die hun onrechtmatig verkregen geld willen witwassen.

Nou, Shapeshift-oprichter en CEO Erik Voorhees zou die beschuldigingen niet neerleggen. Hij reageerde met zijn eigen post, Shining Light on WSJ’s Attack on ShapeShift en Crypto, waarin hij in feite stelt dat het WSJ-artikel een lading B.S. Hij stelt dat het een slechte poging was om Shapeshift en cryptocurrency als geheel er slecht uit te laten zien en voortkomt uit een gebrek aan kennis over blockchain-technologie..

Wetgevers dringen aan op officiële ‘Blockchain’-definitie: In een verdere poging om wat duidelijkheid te krijgen over de status van blockchain en gerelateerde cryptocurrencies, hebben congreslid Doris Matsui en congreslid Brett Guthrie een wetsvoorstel ingediend “om een ​​gemeenschappelijke definitie van blockchain vast te stellen”. De Blockchain Promotion Act van 2018 zou ook een commissie van belanghebbenden uit de overheid en leiders uit de particuliere sector in het leven roepen om het potentieel van blockchain-technologie verder te onderzoeken..

Hoewel het zorgwekkend is dat overheidsfunctionarissen nog niet eens een definitie voor blockchain hebben gekozen, lijkt dit wetsvoorstel een stap in de goede richting, zolang het maar wordt aangenomen.

Coinbase bereikt de maan: Musk-papa is niet de enige persoon die dit decennium de maan zal bereiken. Coinbase is naar verluidt in gesprek met Tiger Global om een ​​magere $ 500 miljoen op te halen. Deze verhoging zou Coinbase op een waardering van $ 8 miljard plaatsen – meer dan vier keer meer dan het prijskaartje van $ 1,5 miljard afgelopen zomer.

Met deze waardering dringt Coinbase geen inbreuk op Uber ($ 68 miljard), Airbnb ($ 29 miljard) en SpaceX ($ 12 miljard). De waardering zou het boven Instacart ($ 4,35 miljard), Magic Leap ($ 4,98 miljard) en concurrent Circle ($ 3 miljard) plaatsen.

Mensen zeggen dingen

Giancarlo predikt: CFTC-voorzitter en ieders favoriete CryptoDad beweerden in een CNBC-interview dat, of je het nu leuk vindt of niet, “cryptocurrency er is om te blijven.” Hij voerde aan dat Bitcoin en andere cryptocurrencies enkele van de problemen over de hele wereld kunnen oplossen waarin “waarschijnlijk tweederde [van de valuta] het polymeer of het papier waarop ze zijn geschreven niet waard is.”

Muscat leert: De premier van Malta, Joseph Muscat, sprak deze week voor de Verenigde Naties over waarom hij Malta positioneert als een blockchain-hub. Hij lichtte de menigte toe over alle voordelen die blockchain biedt, waaronder transparante bedrijven, toegankelijke medische dossiers en algehele verbeterde verificatiesystemen..

(Je hebt ons betrapt. Dit is eigenlijk internationaal nieuws, maar we konden een goede rijmende kans niet weerstaan.)

Clinton beschuldigt toespraken: De wereldberoemde saxofonist Bill Clinton was de keynote speaker op de Swell Conference van dit jaar, georganiseerd door Ripple. Voormalig president Clinton vergeleek deze dagen van blockchain-jeugd met de vroege internetdagen van zijn presidentschap, en waarschuwde dat we “geen oud regulerend regime kunnen toepassen op een nieuwe technologie.” Hopelijk neemt Capitol Hill nota.

wat is er nieuw bij coincentral

Waarom grote Amerikaanse financiële bedrijven de cryptomarkt vermijden: Amerikaanse financiële bedrijven lijken achter de bal te staan ​​als het om crypto gaat. Dit is waarom.

Is Safe Trade Coin echt veilig? Wat u moet weten over XSTC: u moet sceptisch staan ​​tegenover elke munt die ‘veilig’ in hun naam moet zetten. Sorry Maidsafe. Maar is Safe Trade Coin de uitzondering?

Hier is wie investeert in Bitcoin: The Bulls, Bears and the Purists: weddenschappen voor en weddenschappen tegen. We zetten enkele van de meest opvallende voor- en tegenstanders van Bitcoin op een rij.

DARPA Blockchain-programma’s: het Amerikaanse ministerie van Defensie vindt snel manieren om blockchain in hun voordeel te gebruiken.

Wat is Tendermint?​Alles wat u moet weten: wat is rond, smakelijk en smelt zowel in uw hand als in uw mond? Tedere pepermuntjes. Oké, we beloven dat het zo erg is als de grappen worden.

Noord-Korea kan hete virtuele portemonnees gebruiken om Amerikaanse sancties te omzeilen: het lijkt erop dat Kim Jung-un nogal wat cryptocurrencies in handen heeft. We kunnen alleen maar hopen dat het maar een beetje BCC is.

Opgeblazen succes: handelsgeheimen van cryptocurrency Exchange onthuld: crypto-uitwisselingen liegen over handelsvolume? Je zegt het niet.

Wat is DENT?​Beginnersgids: heb je de grap over het virtuele telecombedrijf gehoord? Wij ook niet.

Het groeiende gebruik van blockchain-wetshandhavingsstrategieën: slechte jongens. Slechte jongens. Wat ga je doen? Wat ga je doen als blockchain je komt halen?

Crypto Lab Preview: The Fundamentals of Fundamentals: bekijk een voorproefje van ons Crypto Lab. Een waarde van $ 99 / maand – de jouwe gratis.

Waarom steunen deze grote spelers het Atlas-protocol?: Twee ex-Google-medewerkers met de steun van wat Chinees geld versus Google. De laatste confrontatie.

Crypto Market Tumbler Services en uitwisselingen gebruikt om meer dan $ 80 miljoen wit te wassen: een geval van hij zei dat ze zei tussen de Wall Street Journal en Shapeshift’s Erik Voorhees.

Ethereum Mining vs. Bitcoin Mining: wat is meer winstgevend ?: We helpen u te kiezen welke van de twee grote valuta’s uw zoete, zoete hasjkracht verdient.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Venezuela krijgt volledige crypto: De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft deze week een video uitgebracht waarin de volledige verschuiving van het land naar de nieuw gecreëerde cryptocurrency, de Petro, wordt aangekondigd. Vanaf 5 november kunnen de inwoners van Venezuela Petro-tokens kopen met Bitcoin, Ethereum, Amerikaanse dollars en euro’s. Met name afwezig op de lijst – de eigen munteenheid van Venezuela, de Bolivar.