Weg met het schip?

Iedereen kan maar beter tot Satoshi gaan bidden en spoedig beginnen met bidden. De markt kreeg deze week opnieuw een zware slag, met een duikvlucht van meer dan 15 procent. Slechts een handvol cryptocurrencies in de top 100 werden deze week groen. De lijst bevat Bitcoin SV (9,99%), Waves (25,75%), Factom (12,75%) en Huobi Token (4,27%). Maar hoe zit het met de drie grote jongens?

Bitcoin 14,82% gedaald tot onder $ 3.500.

XRP verloor deze week 15,77% met een huidig ​​prijskaartje van iets meer dan $ 0,30.

Ethereum bloedde een gruwelijke 23,19% sinds vorige week. Je kunt nu een volle munt pakken voor minder dan $ 90.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (12/7/18)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (12/7/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Wyoming neemt een ander pro-blockchain-standpunt in: De Cowboy State blijft zich stilletjes opbouwen als een cryptocurrency- en blockchain-hub in de Verenigde Staten. Na het passeren van een reeks blockchain-vriendelijke rekeningen in februari, heeft de wetgevende commissie onlangs nog een stuk blockchain-wetgeving aan de lijst toegevoegd. Het nieuwe wetsvoorstel, dat een stem van 13-1 voor kreeg, stelt banken in de staat in staat om diensten te verlenen voor blockchain-activa.

Het wetsvoorstel is blijkbaar het product van een “Blockchain Task Force” -commissie. Het doel van de commissie was (en is) om de uitdagingen te ontdekken waar blockchain-ondernemers voor staan.

Voor degenen die Wyoming kennen of er wonen, zou deze uitspraak geen verrassing moeten zijn. De staat werd de Gelijkheidsstaat als de eerste staat die vrouwen toestaat om te stemmen en consequent progressieve wetgeving heeft aangenomen.

BREKEN! #Wyoming wetgevende commissie aangenomen #blokkering #bank wetsvoorstel 13-1 wegens hevig verzet van de banksector. Gefeliciteerd en bedankt aan alle supporters! pic.twitter.com/nQDjALykRk

– Caitlin Long (@CaitlinLong_) 30 november 2018

Enquête zegt … Crypto !: Volgens een recent onderzoek van banenplatform Humans zou 29 procent van de Amerikaanse freelancers ten minste een deel van hun inkomen in cryptocurrency willen ontvangen. De freelancers beweren dat legacy-systemen te lang duren, dagelijkse transfers beperken en exorbitante vergoedingen in rekening brengen, naast andere problemen. PayPal rekent bijvoorbeeld bijna drie procent aan op veel van de transacties op het platform.

Acceptatie door verkopers is echter nog steeds een van de grootste obstakels. Door te moeten converteren naar fiat, wordt veel van de waarde van crypto-inkomsten verwijderd. Dat gezegd hebbende, er zijn tal van projecten die crypto-vriendelijke handelaren binnenkort een realiteit maken.

Mensen zeggen dingen

Breyer maakt het niet uit: Miljardair-investeerder Jim Breyer maakte een langdurig bullish argument voor cryptocurrency op Fortune’s 2018 Wereldwijd Tech Forum. Hij verklaarde op het podium van de conferentie dat, hoewel “we nu dicht bij een nucleaire winter zijn”, de industrie gevuld is met enkele van de beste computerwetenschappers en Ph.D. studenten en postdocs. En: “je wilt niet wedden tegen de beste en slimste ter wereld.”

wat is nieuw bij coincentral

Hoe Infrastructure as a Service (IaaS) Blockchain ontmoet: IaaS is een groot, groeiend bedrijf en blockchain-projecten willen een stuk.

Stablecoins en valuta-pinnen: wat kan de geschiedenis ons leren ?: Veel mensen zijn opgetogen over de vele stablecoin-opties. Dit is de reden waarom ze misschien niet alles zijn waar ze zo gek op zijn.

Wat is tZERO? (En waarom het een grote deal zou kunnen zijn): als 2017 het jaar van de ICO was, lijkt het erop dat 2019 het jaar van de STO zou kunnen zijn. tZERO lijkt de weg te wijzen als het gebeurt.

Wanneer Bitcoin te kopen: een gids voor het stapelen van Satoshis: markt omlaag of markt omhoog – weten wanneer u Bitcoin moet kopen, is moeilijk.

SEC knapt op ICO Social Media Influencers: Gefeliciteerd, DJ Khaled. Je speelde jezelf.

De Killer-app van Blockchain? De meest succesvolle gedistribueerde computerprojecten tot nu toe: we zijn nog steeds op zoek naar de eerste geweldige app van blockchain. Een van deze projecten zou de titel kunnen krijgen.

Hoe u een Bitcoin-papieren portemonnee gebruikt om uw crypto veilig te houden: soms moet u het old school schoppen met een beetje inkt en papier.

Inzicht in cryptocurrency-belastingen: hoe u uw Bitcoin-belastingen berekent 101: de belastingplichtige komt. Zorg ervoor dat je voorbereid bent als hij dat doet.

Belastingtijd! Hoe u uw bitcoin- en cryptocurrency-verliezen kunt berekenen: de zilveren voering in deze bearmarkt – uw verliezen claimen.

De uitdagingen van cloud computing en hoe blockchain kan helpen: de technologische wereld draait om cloud computing. Voorlopig prima, maar er zijn veel problemen aan de horizon.

Bitcoin Market Nightmares: Whales and HODLers to Blame: Wie is de schuldige voor de neerwaartse markt. En zal Bitcoin ooit herstellen?

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Vitalik ontvangt eredoctoraat: Ethereum-hell-raiser Vitalik Buterin is misschien in 2014 gestopt met studeren, maar dat weerhoudt hem er niet van om nu een diploma te behalen. Afgelopen vrijdag kende de Faculteit Bedrijfskunde en Economie van de Universiteit van Basel Buterin een eredoctoraat toe voor zijn innovatieve werk met blockchain-technologie. De decaan van de school, prof. Dr. Aleksander Berentsen overhandigde hem de onderscheiding bij de viering van de Dies Academiscus.

Buterin reageerde op de onderscheiding: “Ik ben vereerd dat ik een eredoctoraat heb ontvangen van de Universiteit van Basel, de oudste universiteit van Zwitserland. Zwitserland staat bekend om zijn innovatieve blockchain-onderzoek. ”

Australië Blockchain-accreditatie komt aan: Goed nieuws voor de mensen beneden. U kunt nu het Advanced Diploma of Applied Blockchain ontvangen, de eerste geaccrediteerde blockchain-cursus van het land. De cursus, ontwikkeld door het Blockchain Collective, behandelt een breed scala aan blockchain-onderwerpen. Enkele van de onderwerpen zijn blockchain-bedrijfsmodellen, interoperabiliteit, het gebruik van slimme contracten en het opzetten van een kader voor peer-to-peer-consensus. Schrijf ons in!