Deze week in cryptocurrency: 7 september 2018

Je draait me helemaal rond, baby rechts rond

Na een gezonde, gestage groei in de afgelopen twee en een halve week, gooide de markt voor cryptocurrency ons voor een tizzy en daalde bijna 16 procent op één dag aan het einde van deze week. De totale markt daalde in de loop van de week van ~ $ 224,5 miljard naar ~ $ 205 miljard. Speculanten beweren dat de daling werd veroorzaakt door nieuws over het schrappen van plannen door Goldman Sacks voor een speciale cryptocurrency-terminal (later bleek niet waar). Niemand weet het echter zeker.

Laten we eens kijken naar de beste munten:

Bitcoin was de beste ‘artiest’ die alleen daalde 6,99% sinds afgelopen vrijdag.

Ethereum wordt weer gesloopt, valt 20,67% tot iets meer dan $ 222.

XRP ziet ook dubbele cijfers rood in zijn 11,41% vrije val.

Marktstatistieken cryptocurrency (9/7/18)

Marktstatistieken cryptocurrency (9/7/18)

Binnenlands cryptocurrency-nieuws

Coinbase-tags in Blackrock om te helpen met ETF: Business Insider meldde deze week dat Coinbase met Blackrock sprak om advies te krijgen over hun vermeende crypto-ETF. Als je hoopt op een aankondiging van een partnerschap, raak dan niet te enthousiast. De gesprekken lijken net het geval te zijn van grote broer Blackrock die kleine broer Coinbase helpt bij het navigeren door het gecompliceerde ETF-proces. Met negen ETF-pseudo-afwijzingen tot nu toe, is het duidelijk dat Coinbase het goed wil doen met hun eerste slag op de plaat.

Satis Group is bullish op Bitcoin (niet zozeer op XRP): Bloomberg Research heeft onlangs een rapport van Satis Group gepubliceerd en de bevindingen zouden u moeten laten glimlachen. Nou, afhankelijk van welke munten je ondersteunt. Het rapport bevat positieve voorspellingen voor Bitcoin, Monero en Decred, die naar verwachting binnen vijf jaar respectievelijk $ 96k, $ 18k en $ 535 zullen bedragen. Als je een Bitcoin Cash- of XRP-supporter bent, wil je hier misschien stoppen met lezen. Satis Group voorspelt prijzen van $ 268 voor BCH en slechts $ 0,01 voor XRP over dezelfde periode.

IBM lanceert grensoverschrijdend betalingssysteem met Stellar: IBM zet zijn duik in blockchain voort. Dit keer met een compleet grensoverschrijdend betalingssysteem, genaamd World Wire. World Wire streeft ernaar de afwikkelingstijden van wereldwijde overboekingen terug te brengen van dagen in slechts enkele minuten. Hoe? Door aan de achterkant van het Stellar-protocol te koppelen (R’uh R’oh Ripple). World Wire voegt zich nu bij de lange lijst met blockchain-producten die IBM aanbiedt of van plan is de komende jaren aan te bieden.

prestige wereld draad

Royce Da 5’9 “geeft Bitcoin een shoutout in het nieuwe Eminem-album: In Eminem’s ‘Not Alike’ van het onlangs uitgebrachte ‘Kamikaze’-album rapt Royce: “Lid dat iedereen altijd op Nickel bijt, nu doet iedereen Bitcoin.” Via deze lijn beweert hij dat iedereen op de Bitcoin-kar sprong, net zoals iedereen zijn stijl kopieerde of bijt. Kom op Royce, niet iedereen raakte betrokken bij Bitcoin tijdens de bull run van 2017. Zeker niet onze lezers. * ogen verschuiven zenuwachtig * Juist jongens? Rechtsaf?

Een paar jongens zeggen dat de Amerikaanse crypto-innovatie achterop raakt: Ripple CEO Brad Garlinghouse en TechCrunch-oprichter Michael Arrington spraken op TechCrunch Disrupt Thursday en deelden hun mening over de plaats van Amerika in de grote cryptorace. Ze noemen onduidelijke overheidsregulering als de belangrijkste wegversperring voor Amerikaanse innovatie en investeringen. Andere stopplaatsen zijn de belastingdruk en de moeilijkheid om een ​​Amerikaans visum te krijgen. Bedankt, SEC.

“De SEC vernielt in zijn eentje de volgende fase van technologische ontwikkeling” Michael Arrington (Arrington XRP Capital) #TCDisrupt pic.twitter.com/MFnWRwRTXG

– TechCrunch (@TechCrunch) 5 september 2018

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Crypto Mining Company in NY wordt creatief te midden van stijgende stroomtarieven: ik schreeuw. Jij schreeuwt. We schreeuwen allemaal om door waterval aangedreven cryptocurrency-mijnbouw.

Hoe groene stroom de toekomst van cryptocurrency mijnbouw stimuleert: duurdere elektriciteit in combinatie met dalende cryptoprijzen zorgen ervoor dat sommige mijnwerkers naar groenere weiden zoeken.

De grootste winst van vorige week: Vulcano Coin Up 3.317 procent: Krakatoa! Lees waarom Vulcano Coin deze week een uitbarstende spurt heeft gehad.

Wat is Hexxcoin?​Een gids voor beginners: de Rasputin van cryptocurrency, de op privacy gerichte Hexxcoin is vaker ‘dood’ dan we kunnen tellen. Lees over zijn bewogen verleden.

Merkle Tree Hashing: hoe Blockchain-verificatie werkt: Merkle-bomen zijn een fundamenteel blockchain-kenmerk. We geven je een gemakkelijk te begrijpen uitleg.

HSBC is nu een koploper in de Blockchain Technology Race: het lijkt erop dat de “B” staat voor blockchain. HSBC begint langzaam en loopt nu voor op hun bancaire tegenhangers in de blockchain-bonanza.

Waarom de Big Four Accounting Firms om Blockchain geven: we hopen dat we u niet zijn kwijtgeraakt bij de boekhouding. Blockchain en accounting zijn eigenlijk een opwindend paar. We beloven.

Interview: Fake Science aanpakken met Orvium Mede-oprichter Manuel Martin: Als je denkt dat nepnieuws een nationaal dilemma is, wacht dan maar tot je hoort over de kwesties in de wetenschap. Gelukkig heeft Orvium een ​​oplossing.

De beste EOS-afgevaardigden van 2018: we rangschikken ze, jij neemt ze. Bekijk onze favoriete EOS-afgevaardigden dit jaar.

De opkomst en opkomst van cryptojacking: wat u moet weten: op het risico te klinken als uw moeder, moet u daarbuiten voorzichtig zijn. Cryptojacking begint langzaamaan een digitale epidemie te worden – dit is wat u moet weten.

Hoe blockchain wordt toegepast op mensenrechten: we weten allemaal dat blockchain de wereld veel goeds brengt. Maar weet u precies hoe?

Blockchain-fraude: nieuw beleid en nieuwe technologieën om cryptocriminelen te stoppen: belastingontduiking, witwassen van geld, financiering van terrorisme – het is een constante push-pull tussen de krachten van goed en kwaad.

Stemmen op een EOS Block Producer | Stap-voor-stap instructies: Stap 1. Lees deze tutorial.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

De petro van Venezuela lijkt rook en spiegels te zijn: Reuters kwam eerder deze week binnen met een speciaal rapport over de nationale cryptocurrency van Venezuela, de Petro. De Petro, die eerder dit jaar werd gelanceerd, is een door de overheid gecontroleerde cryptocurrency die naar verluidt wordt ondersteund door vaten olie. Tot verbazing van niemand blijkt dat dat niet het geval is. Hoewel president Maduro heeft verklaard dat de Petro al wordt gebruikt om te betalen voor olie-import, beweren andere hoge functionarissen dat de technologie nog in ontwikkeling is..

Iran geeft een duim omhoog aan Crypto Mining: Door een pagina uit het Star Wars-naamgevingshandboek te halen, kondigde de Hoge Raad van Cyberspace van Iran deze week de officiële erkenning aan van cryptomining als een industrie. Ook al betekent dit meer regelgeving in het land, het is een stap in de goede richting om de geldigheid van eerder beschreven magisch internetgeld te bewijzen. Iran is al lang een voorstander van cryptocurrency en stelt plannen dat ze een nationale kunnen creëren om Amerikaanse handelssancties te omzeilen.

Zuid-Koreaanse verzekeraar doet risicovolle zaken van Exchange-hacks: Hanwha Insurance biedt klanten binnenkort mogelijk een cyberverzekering en beschermt ze tegen binnenlandse crypto-exchange-hacks. De verzekering is echter niet voor de Joe Schmoe-investeerder. In plaats daarvan richten ze zich op de daadwerkelijke uitwisselingen waarvan de ondermaatse beveiligingspraktijken hen miljoenen dollars kunnen kosten wanneer ze worden geconfronteerd met een inbreuk. Dit jaar hebben de Koreaanse beurzen Bithumb en Coinrail samen $ 58 miljoen moeten terugverdienen vanwege hacking.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map