Deze week in cryptocurrency: 9 november 2018

Voorwaarts en voorwaarts

De cryptocurrency-markt begon deze week wat beweging te vertonen. En, nog beter, die beweging was naar boven. Beginnend de week met een marktkapitalisatie van $ 206 miljard, steeg de crypto-industrie gestaag tot een wekelijks hoogtepunt van ongeveer $ 220 miljard, voordat hij iets daalde naar de huidige waarde van $ 212 miljard. Toch een winst van bijna 3% voor de week. Hoe zit het met onze top drie?

Bitcoin plaatste de kleinste cijfers met een stukje winst, 0,65%.

Ethereum behaalde deze week een stevige 5,27%.

XRP kwam groot uit, met een stijging van 8,88% in de afgelopen zeven dagen.

Marktstatistieken voor cryptocurrency (11/9/18)

Marktstatistieken voor cryptocurrency (11/9/18)

Binnenlands nieuws

Van Bitcoin tot Beurocracy: De verkiezing van deze week leverde twee opmerkelijke overwinningen op voor de blockchain-gemeenschap. De nieuw gekozen gouverneur van Californië, Gavin Newsom, was een van de eerste politici die bitcoin accepteerde in zijn campagne van 2014. Hoewel hij geen cryptodonaties meer accepteert vanwege regelgeving rond donaties, laat zijn vroege (ish) adoptie zien dat hij op zijn minst weet wat Bitcoin is en er enige waarde in ziet..

Een andere cryptovriendelijke politicus, Jared Polis, won de race voor de gouverneur van Colorado. Polis heeft een meerstappenplan om blockchain-technologie te integreren in verschillende gebieden van de regering en economie van Colorado. De lijst omvat kiezersbescherming, overheidstransparantie en energiebelastingverdeling.

Texas stopt bepaalde crypto ‘Miners’: Terwijl Californië en Colorado lijken op te warmen voor cryptocurrency, neemt Texas ook een standpunt in. De Securities Commissioner van de staat Texas heeft deze week stop-en-stop-orders uitgegeven aan twee cryptocurrency-miners.

EXY Crypto en AWS Mining maakten reclame voor mijnbouwinvesteringen waarvan ze beweerden dat ze 10 procent wekelijks rendement zouden opleveren, in het geval van EXY Crypto, en een gegarandeerd rendement van 200% voor AWS. Aangezien die verklaringen duidelijk frauduleuze claims zijn, maakt de regering van Texas er een einde aan. Maar op een gegeven moment moeten mensen zich realiseren dat als een deal te mooi klinkt om waar te zijn. Waarschijnlijk wel.

Mensen zeggen dingen

Voorhees voorspelt Fiat Doomsday: De vocale oprichter en CEO van ShapeShift ging donderdag naar Twitter om zijn dag des oordeels te maken. Nou ja, alleen een dag des oordeels als je wilt dat fiat slaagt. Met de onoverkomelijke schuld die zich over de hele wereld blijft opstapelen, is Voorhees misschien niet zo ver weg.

Wanneer de volgende wereldwijde financiële crisis zich voordoet, en de wereld beseft dat organisaties met $ 20 biljoen aan schulden het nooit kunnen terugbetalen, en het dus in plaats daarvan moeten afdrukken, en dus fiat is gedoemd … kijk wat er gebeurt met crypto.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 8 november 2018

Shatner kent Crypto ?: We zijn er net zo door verrast als u waarschijnlijk bent. Captain Kirk heeft deze week wat kennis op zijn Twitter-volgers laten vallen over kritiek op Ethereum. Emoji’s terzijde, het lijkt erop dat Shatner zijn spullen kent.

Zijn standpunten houden geen rekening met het feit dat de code moet worden gecontroleerd door een auditkantoor en goedgekeurd door een consortium, anders wordt de code niet geaccepteerd. &# 128580; Hij denkt dat het in een luchtbel bestaat. Daarom hebben we ERC-20, ERC-721 … ERC-1701&# 128527;

– William Shatner (@WilliamShatner) 7 november 2018

Wat is er nieuw bij CoinCentral?

Hoe Bitcoin anoniem te kopen in 2018: wilt u bitcoin kopen terwijl u uw identiteit verborgen houdt? We oordelen niet.

Een korte geschiedenis van Bitcoin-futures en wat daarna komt: Bitcoin-futures bieden een manier om het activum te verhandelen zonder ooit daadwerkelijk eigenaar te zijn. Hier is hoe ze tot stand zijn gekomen (en wat de volgende stap in de winkel is).

Vijf populaire dapps op Ethereum die je vandaag kunt gebruiken: hoewel dapps niet de adoptie hebben gekregen die we dachten dat ze zouden zijn, zijn er nog steeds genoeg geweldige die je kunt gebruiken.

Cryptojacking, hacks en oplichting: Noord-Korea voert cyberaanvallen op: Noord-Korea zou er weer mee bezig zijn. Deze keer de aanvallen online nemen.

Een beginnershandleiding voor Dogecoin-mijnbouw: veel mijnbouw. Zo’n munt. Wauw.

Blockchain-technologie Arbeidsmarkt en salaristrends tot nu toe: de markt is gedaald, maar blockchain-banen zijn net zo populair als altijd.

Inzicht in de drie soorten stabiele munten: er is meer dan één manier om een ​​stablecoin te slaan. Hier is hoe.

Sony, Trezor en Ledger kondigen belangrijke crypto-hardware-updates aan: Trezor en Ledger zijn niet meer de enige twee namen voor huishoudelijke hardware-portefeuilles.

Wirex ontvangt een e-geldlicentie: Wirex brengt crypto naar de mensen en doet dit binnen de wettelijke voorschriften.

Wat is eigenlijk een Bitcoin ETF? (En andere vragen die u mogelijk heeft): Wat is een Bitcoin ETF? Waar worden ze voor gebruikt? Dat zoeken we uit.

Wat de aanstaande Bitcoin Cash Hard Fork voor u betekent: de Bitcoin Cash-gemeenschap maakt een burgeroorlog door. Dit is wat u moet weten.

The Diamond Blockchain: Ending Blood Diamonds with New Tech: een van ‘s werelds grootste diamantproducenten voert hun spel op met blockchain.

EtherDelta-oprichter belast met het exploiteren van niet-geregistreerde effectenbeurs: het lijkt erop dat gedecentraliseerde beurzen niet zo kogelvrij zijn als we dachten.

Cryptocurrency-nieuws uit de hele wereld

Seoul start blockchain-initiatieven: In samenwerking met ICON, kondigde de Seoul Metropolitan Government aan tijdens de self-hosted Blockchain Internationaal Digitaal Festival drie projecten voor burgers waaraan ze hebben gewerkt. De eerste is een blockchain-ID-kaart die inwoners van Seoul virtueel op hun telefoon kunnen opslaan. Vanaf hun digitale ID kunnen burgers stemmen en S-Coin-beloningen ontvangen, het tweede project van de samenwerking. Ten slotte demonstreerde het conferentieteam S-Coin-betalingen, waarmee u items kunt kopen door middel van het scannen van een QR-code.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map