Bytecoin mining snelle statistieken

Bytecoin mining snelle statistieken

Bytecoin, het naar verluidt louche blockchain waar Monero vanaf is gevorkt, kan nog steeds een solide optie zijn om je hashkracht te investeren. Zoals bij alle overwegingen die u mogelijk maakt, komt Bytecoin-mijnbouw echter neer op de cijfers.

Een korte samenvatting

Bytecoin was de eerste blockchain ter wereld die native werd gelanceerd Cryptonote, een pijler onder de anonimiseringstechnologie van Bytecoin. Bytecoin, gelanceerd in 2012, maakt gebruik van ringhandtekeningen om niet-koppelbare transacties tussen stealth-adressen te creëren, waardoor een ecosysteem van anonimiteit binnen hun blockchain wordt bevorderd. De meeste gebruikssituaties van Bytecoin overlappen met Bitcoin en andere cryptocurrencies voor betalingsverwerking. De onderscheidende factor van Bytecoin wordt echter gedeeld tussen zijn volledig anonieme blockchain en zijn first-to-market aanwezigheid.

Ga voor het volledige verhaal over Bytecoin naar onze meer gedetailleerde uitleg, waarin wordt uitgelegd hoe Bytecoin werkt en waar u kunt kopen en verkopen..

Kan Bytecoin Mining winstgevend zijn??

Voordat je in de wereld van de mijnbouw stort, is een aantal essentiële planning nodig om jezelf een pad te banen en je doelen te bepalen. De winstgevendheid van Bytecoin-mining kan, net als de meeste andere mineable-munten, worden teruggebracht tot een paar sleutelfactoren waarbij uw hash-kracht voorop staat voor alle andere elementen. Simpel gezegd, hoe meer je rig per seconde kan hasjen en hoe minder het per dag kost om die rig te laten draaien, hoe meer winst je kunt maken.

Wat te ontginnen Bytecoin Mining Calculator

Bytecoin mining winstgevendheid calculator

Gelukkig zijn deze cijfers relatief eenvoudig te voorspellen en in een handomdraai te duiken winstgevendheid calculator. Met een beetje inzicht in uw initiële kosten en bedrijfskosten, kunt u een idee krijgen van hoeveel mining u kunt verwachten en wanneer u misschien een break-even punt ziet op uw hardwarekosten.

Door een paar verschillende scenario’s uit te proberen met hashing-kracht van verschillende CPU-, GPU- of ASIC-hardware-opties, kun je een beeld krijgen dat hoe meer hash-kracht je naar je bedrijf kunt gooien, hoe sneller je je break-even bereikt en ruimte creëert voor nieuwe investeringen of het nemen van winst.

Beslissen of Bytecoin-mijnbouw winstgevend is, omvat veel van dezelfde vragen die de winstgevendheid van elke mijnbouwmunt omringen. Deze vragen beginnen met uw hash-kracht en breiden uit naar andere aandachtsgebieden, die de marges van uw mijnbouwplatform kunnen verkleinen of vergroten. Sommige factoren, zoals de kosten per kilowatt van uw energie of het wattage dat uw installatie nodig heeft, worden gemakkelijk weerspiegeld in een rentabiliteitscalculator, maar geven niet het volledige beeld van mogelijke uitdagingen voor uw bedrijfsresultaten. Politieke verschuivingen of economische winden kunnen de kosten van energie of uw toegang tot goede energiebronnen veranderen. Software en hardware kunnen defect raken, wat kan leiden tot onverwachte uitvaltijden die uw winstprognoses verminderen. Bovendien, en dit zou vrij duidelijk moeten zijn, fluctueren cryptoprijzen sterk.

Dek uw risico af tegen deze minder beheersbare factoren die uw winstgevendheid kunnen beïnvloeden door enkele hoge en lage scenario’s te creëren. Wat is bijvoorbeeld het break-even van uw operatie als Bytecoin in prijs halveert? Wat is uw break-even als de prijs verdubbelt? Ga een stap verder en onderzoek alternatieve opties in energiebronnen. Diversificatie van uw stroombron zal uw mijnbouwinspanningen beschermen als de economische krachten die er zijn tijdens de levensduur van uw operatie veranderen.

Samenvattend, is Bytecoin mijnbouw winstgevend? Waarschijnlijk, maar er is een risico. Doe het onderzoek, gebruik de beschikbare middelen en bouw binnen uw budget. Kleine boorplatforms zullen zelden meer waarde opleveren dan de kosten van elektriciteit, maar wie weet fluctueren de cryptoprijzen sterk.

Over schommelingen gesproken

Cryptocurrencies zijn vluchtig, geen shocker, en Bytecoin is niet vrijgesteld. Uitchecken prijsgrafieken dateert uit 2014 voor Bytecoin.

Bytecoin-prijs na nieuws van Binance

De prijs van Bytecoin stijgt na de adoptie van Binance

Bytecoin heeft in de loop van zijn prijsgeschiedenis een paar flinke pieken gehad. De meest recente piek werd toegeschreven aan het nieuws en de daaropvolgende adoptie van BCN op ‘s werelds grootste crypto-uitwisseling, Binance, op 8 mei 2018.De algemene trend van de prijs van Bytecoin is echter grotendeels gekoppeld aan de bewegingen van de cryptomarkt in het algemeen en natuurlijk de markt dominante Bitcoin.

Gebruikersacceptatie en use-case-groei zullen vermoedelijk de groei van het Bytecoin-netwerk en speculatief de marktprijs stimuleren. De winstgevendheid van de mijnbouw zal echter afhangen van het feit of Bytecoin ondanks kortetermijnprijspieken prijsstijgingen op lange termijn kan ervaren, of op zijn minst hogere prijswaarderingen kan produceren dan uw totale operationele kosten voor mijnbouw..

Wat is er in de winkel?

In de pijplijn voor Bytecoin, op hun recent bijgewerkte roadmap per 28 juni, 2018, enkele specifieke data zijn genoemd in de nabije toekomst. Dit omvat een geplande hard fork op 31 augustus. Idealiter zouden deze langetermijndoelen, waaronder uitbreiding naar de Afrikaanse markt in Q3 2018, kunnen leiden tot het opbouwen van een betere prijsbasis binnen Bytecoin.

Bytecoin-routekaart

Bytecoin roadmap – volgende stap naar nieuwe markten en aankomende hard fork

Wikkel het af

De winstgevendheid van Bytecoin-mining is zeker mogelijk op korte termijn. Maar de grote winst valt nog te bezien naarmate de toekomst zich ontvouwt en het open-source team hun plannen waarmaakt. De mijngemeenschap is sterk en Bytecoin lijkt ASIC-vriendelijk te zijn, in ieder geval tot eind 2018, waardoor het ecosysteem open blijft voor grootschalige mijnbouw van Cryptonote-vriendelijke ASIC-chipsets.

Over het algemeen zal winstgevendheid het directe resultaat zijn van de toegang van een operatie tot hash-snelheid, goedkope en voorspelbare stroom en de stabiele groei van de Bytecoin-prijs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me