Onlangs heeft Alon Goren gebouwd WP Crypto Exchange, een WordPress-plug-in waarmee sites hun gebruikers de mogelijkheid bieden om tokens uit te wisselen zonder de site te hoeven verlaten. Omdat de plug-in de API van het portfolio-bedrijf Totle gebruikt, biedt het gebruikers ook de best mogelijke gedecentraliseerde wisselkoersen.

In theorie kan elke site met WordPress deze plug-in binnen 30 minuten implementeren en hun gebruikers de mogelijkheid bieden om digitale activa te verhandelen, een functie die bedrijven zoals Coinbase en Binance honderden miljoenen hebben uitgegeven om te bouwen.

De WP Crypto Exchange-plug = in.

Deze lancering is uitzonderlijk opmerkelijk gezien de enorme omvang van de WordPress-community. WordPress is het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS), en ongeveer 35% van de websites gebruik het op internet. Om dit in perspectief te plaatsen: een op de drie sites is gebouwd met WordPress. Van de door het CMS gebouwde sites gebruikt 60% WordPress. Er zijn ongeveer 400 miljoen mensen die een door WordPress gebouwde site per maand bezoeken.

Alon Goren, samen met Josef Holm, richtte in 2018 Goren Holm op, een fintech venture-studio die zich voornamelijk richt op het incuberen en versnellen van vroege blockchain-startups. Samen met een investering van miljardair-durfkapitalist Tim Draper, werd het fonds in 2019 omgedoopt tot Draper Goren Holm en heeft het sindsdien zijn activiteit in de blockchain-investeringsruimte uitgebreid..

Draper Goren Holm heeft investeringen gedaan in bedrijven zoals:

  • Totle, een gedecentraliseerde uitwisselingsaggregator met een API waarmee gebruikers de best mogelijke gedecentraliseerde handelstarieven kunnen krijgen.
  • Vertalo, een bedrijf dat helpt bij het tokeniseren van tabellen met bedrijfslimieten en andere activa.
  • DeFi-geldmarkt, een bedrijf dat rentedragende rekeningen aanbiedt voor stortingen in cryptovaluta.

Vandaag hebben we een praatje gemaakt met Alon Goren over de cryptocurrency-industrie, zijn blockchain-venture studio Draper Goren Holm.

Kunt u ons een filmtrailer van twee minuten van uw leven geven? Hoe ben je betrokken geraakt bij de cryptocurrency-ruimte??

Ik ben een techneut sinds ik een kind was. Op de universiteit werkte ik als baliemedewerker bij een paar banken en kreeg toen een technische baan bij een van hen, maar kreeg al snel een fulltime baanaanbieding van MySpace, dus ik nam dat aan en maakte ‘s avonds mijn school af.

Toen ik daar was (en later werkte bij IMDb / Amazon), besloten een van mijn vrienden en ik van MySpace om te proberen sociale mediatechnologie te gebruiken om mensen te helpen geld in te zamelen op internet. Het was crowdfunding voordat dat woord bestond. In de loop van de tijd groeide die industrie en werd voor het grootste deel de crypto-ruimte ingezogen.

Terwijl ik bij dat bedrijf was, experimenteerden we met crypto en mining om te zien of het zou werken voor microtransacties, maar het was veel te vroeg voor primetime. Een van onze eerste partners was ook Boostfunder, het crowdfundingplatform dat Adam Draper creëerde en dat uiteindelijk BoostVC werd. Hij ging heel vroeg all-in op crypto en leerde dus veel door ze te bekijken, hun demo-dagen bij te wonen en veel van hun bedrijven te ontmoeten.

Een paar jaar geleden ging ik all-in op de ruimte toen ik me bij een van mijn vorige investeerders voegde om een ​​cryptofonds te starten en onze crowdfundingconferentie om te buigen naar Crypto Invest Summit (nu LA Blockchain Summit). Sindsdien heb ik dat fonds verlaten en ben ik Goren Holm Ventures begonnen, die we vorig jaar omgedoopt hebben tot Draper Goren Holm toen Tim Draper onze partner werd.

Hoe is Draper Goren Holm ontstaan? Kunt u ons iets over het bedrijf vertellen??

Draper Goren Holm heette vroeger Goren Holm Ventures. In wezen was het de portefeuille van blockchain-startups in een vroeg stadium die Josef Holm en ik vergaarden door te adviseren of te investeren in bedrijven. We hadden toen geen externe investeerders.

Begin vorig jaar realiseerden we ons dat wat we hadden gebouwd buitengewoon waardevol was en heel goed werkte, dus besloot ik het op te schalen door wat geld in te zamelen en het team en de kansen te laten groeien. Tijdens dat proces was Tim Draper onze 2e investeerder en nam de hele rest van de financieringsronde op zich. Onderdeel van die deal was dat we zouden rebranden en gelijkwaardige partners zouden worden. We zijn nu aan het opschalen! We investeren in en versterken pre-seed blockchain-startups en we produceren epische blockchain / crypto-evenementen.

Alon Goren, Tim Draper, Josef Holm

Voor iemand die wil meedoen, hetzij als investeerder of als ondernemer, hoe zou u kansen in de cryptocurrency-ruimte definiëren??

Kansen zijn er in overvloed, chaotisch en geweldig. IEDEREEN zou moeten deelnemen, maar iedereen moet de tijd nemen om de ruimte te begrijpen. In opkomende en opgefokte industrieën zijn er veel wannabes, oplichters en slechte deals.

Ga niet all-in totdat u daar doorheen kunt navigeren. Maak vrienden met de gemeenschap. Je ontmoet de slimste mensen ter wereld en je leert VEEL.

Kun jij helpen om lezers op de hoogte te brengen van Totle? Waarom hebben jullie ervoor gekozen om met de API van Totle te werken??

Totle is een van onze eerste portefeuillebedrijven. Ik werd verliefd op ze toen ik hun product voor het eerst zag. Het was de eerste keer dat ik geen angst voelde tijdens het gebruik van een gedecentraliseerde centrale.

Ze creëerden een manier om DEX-transacties te routeren naar waar u de beste prijzen voor die transactie krijgt en creëerden een API waarmee ingenieurs die tool gemakkelijk in hun producten kunnen integreren. Ik wilde dat het zo eenvoudig zou zijn voor niet-techneuten en daarom besloot ik het te gebruiken om de Cryptocurrency Exchange WordPress Plugin te maken.

Kun je iets zeggen over je ervaring met Totle??

Ik denk dat ik dit hierboven meestal heb beantwoord, maar hun product is geweldig. Als u rechtstreeks naar Totle.exchange gaat, kunt u de details zien van hoe zij de transacties routeren om u de beste prijzen te geven. Naar mijn mening is dit de beste plaats om crypto te verhandelen. Ik ben dol op Uniswap, Kyber en de rest van de geweldige DEX’s, maar het is echt episch om de beste prijzen op één plek te kunnen ruilen.

Ik ben ook dol op de PAY-functie van hun API. Accepteer ELK ERC20-token op uw product en laat het in uw portemonnee verschijnen als een token naar keuze. Supereenvoudig, schoon en hoe de toekomst van geld eruit moet zien.

Kun je ons door het proces leiden om je eigen centrale helemaal opnieuw te starten met behulp van de plug-in? Hoe werkt de plug-in?

Het was eigenlijk gemakkelijker dan ik dacht dat het zou zijn. In wezen moest ik wat PHP-basisprincipes opnieuw leren en het was slechts een paar niveaus moeilijker dan het knippen en plakken van de code van Totle, maar het veel, vele stappen eenvoudiger maken voor de gemiddelde maker van inhoud die niet technisch is.

Ik had het binnen een dag of twee gebouwd, maar het was belangrijk voor mij om het door het goedkeuringsproces van WordPress.org te krijgen, zodat het in de officiële plug-in-directory zou staan ​​voor eenvoudige updates en maximale blootstelling aan mensen buiten onze DeFi-bubbel. In die tijd heb ik het verder aangepast zodat iedereen zijn eigen vergoedingen kan innen en heb het geoptimaliseerd.

Het werkt waanzinnig eenvoudig. Je installeert het (slechts een paar klikken aangezien het in de directory staat) en dan typ je [wpdex] ergens op je site en je hebt een uitwisseling! Ik heb tutorials gemaakt over wpcryptoexchange.com om mensen te leren hoe ze de plug-in kunnen aanpassen en vergoedingen kunnen innen als ze zin willen krijgen.

Heeft het gebruik van de plug-in dezelfde verplichtingen als het runnen van een daadwerkelijke uitwisseling?

Nee … je hebt echt niet je eigen beurs in die zin … het is niet-bewarend en het routeert de transacties naar de beste bestaande gedecentraliseerde beurzen. Het is zoals het zou moeten zijn.

U brengt de klant mee, bestaande uitwisselingen doen het werk, u krijgt uw vergoeding (als u dat wilt) en de gebruiker verlaat uw site nooit en stort nooit zijn crypto overal. Totle wordt ook beschermd door Quantstamp, dus je hebt enige bescherming tegen bugs, enz …

Creëert de plug-in extra verantwoordelijkheden voor sites die er gebruik van maken??

Nee, maar ik vind dat iedereen verantwoordelijk moet zijn bij het opleiden van het publiek en voorzichtig moet zijn.

Hoe denkt de houdstermaatschappij van de plug-in er geld mee te verdienen??

Nee… hier is geen houdstermaatschappij voor. Het is open source en iedereen die het wil uitbreiden of verbeteren, kan contact met me opnemen en me daarbij helpen. &# 128578;

Bedankt, Alon!