Geef Adam Draper van VC een boost op Blockchain als een startup-superkracht

Adam Draper is de oprichter en directeur van Boost VC, een accelerator die zich richt op het verkennen van de toepassingen van VR / AR, blockchain, cryptocurrency, bots, ruimte, kunstmatige intelligentie en drones. Boost VC is meer dan alleen een reeks modewoorden, aangezien de accelerator meer dan 200 bedrijven heeft gefinancierd en een aantal echt coole projecten heeft gelanceerd. Adam Draper, een vierde generatie VC, investeerde en ondersteunde startups zoals Coinbase, Plangrid, Amplitude, en nog veel meer via Boost VC.

Boost VC, gevestigd in San Mateo in Hero City, speelt een integrale rol binnen het Draper University-ecosysteem, een wereld die wordt gestimuleerd door het ambitieuze en excentrieke vader / zoon-duo Tim en Adam Draper.

Adam Draper

Het enige dat nodig is, is een snel een-op-een gesprek met Adam om een ​​idee te krijgen van zijn passie voor de startup-gemeenschap en het verkennen van technologieën die mogelijk problemen kunnen oplossen en het leven voor de hele mensheid kunnen verbeteren..

Het volgende interview werd afgenomen tijdens de DraperU 2018 Blockchain Intensive en gaat over blockchain en zijn rol in de groei van de ondernemende tech-wereld.

Het is echt gaaf om te zien hoe DraperU en Boost VC echt meerdere technologieën zoals blockchain, VR / AR, AI, etc. allemaal op één blok omarmen.

Ja, ik denk dat het een beetje interessant is voor mensen. Je ziet het pas echt als je hier bent. Het is erg interessant. Ja, we zijn allemaal zoals hier. Het is geweldig geweest. We hebben enkele cryptobedrijven in deze stam die zeker hebben kunnen profiteren. VR-bedrijven leren meer over crypto door deel uit te maken van alle evenementen die plaatsvinden. Een van onze bedrijven helpt mensen bij het opstellen van het ERC20 smart contract, zodat mensen enthousiast werden over het lanceren van hun eigen munten.

HeroCity

De begane grond van Hero City.

Ik denk dat blockchain VR behoorlijk gaat versnellen.

Oorspronkelijk zei ik dit tijdens mijn lezing, maar oorspronkelijk sprongen we in crypto en twee jaar later sprongen we in VR en crypto. Mensen hadden zoiets van, waar is de overlap? In mijn gedachten was er niet eens een overlap. Ik dacht gewoon dat ze allebei echt belangrijke technologie waren en dat mensen ze zouden hebben.

En toen realiseerde ik me onlangs, net als in de afgelopen zes / negen maanden, dat VR niet werkt zonder crypto en de perfecte use case voor de blockchain is VR. We realiseren ons dat er juist in die categorie dingen een hele opkomst van enorm potentieel is, wat wild is omdat het geluk had. Ik denk dat een van de dingen die me de indruk hebben gegeven dat het echt nuttig is, eerlijk gezegd Crypto Kitties is.

Het is ondergewaardeerde technologie.

Zeer onderschat en lachwekkend.

Beanie Babies waren een industrie van $ 3.000.000.000.

Ja. Ik heb stripboeken verzameld. Ik heb kaarten verzameld. Ik ben een enorme verzamelaar van dingen, maar de digitale wereld heeft nog nooit het gevoel van schaarste gehad dat het lijkt alsof er één op de 100 hiervan is of dat er één op de duizend is. Dat is super spannend we kunnen dat nu doen en distributie is het internet. Hoe cool is dat? Net zoals in plaats van dat distributie de sportkaartwinkel of de stripwinkel is, kan internet de distributiedienst zijn.

U hoeft niet het risico te lopen een kaart met een zeldzame uitgave in een brief te stoppen en deze naar Pakistan te sturen in de hoop dat u het geld krijgt. Het is net klaar.

Ik heb nog geen grip op kunstverzamelobjecten gezien, maar ik ben er erg enthousiast over. En er zijn een paar bedrijven die letterlijk alleen op marktplaatsen zoals de eBay van deze digitale goederen werken. Ik ben erg opgewonden, we hebben eigenlijk een bedrijf genaamd DarkWinds dat een soort Magic the Gathering op de blockchain lanceert. En ik ben erg enthousiast over de toekomst van al deze dingen, omdat je de kaarten op de lange termijn waardevoller kunt maken. Als iemand dit voorprogrammeert in het systeem terwijl blokken worden gedolven of blokken worden gebruikt.

Je zou het ook zo kunnen maken dat mensen kaarten maar een bepaald aantal keer per week kunnen gebruiken. Je kunt het maken alsof het in het Magic the Gathering-systeem is, maar je kunt het ook zo maken dat ze krachtiger worden terwijl je speelt. Dus als je meer speelt, worden de kaarten krachtiger. Ik vind dat zo cool. Dit is zo’n fascinerend concept dat niet had kunnen bestaan ​​met platte kaarten. Plots is er een waarheid in de blockchain van transparantie die dat mogelijk kan maken. Toen ons bedrijf zei dat we dit zouden lanceren, leek het een beetje op Magic the Gathering, maar het is met piraten, ik kocht een aantal kaarten omdat ik moest spelen.

Vooral als het om peer-to-peer duelleren gaat. Zolang het werkt en u uw kaartwaarde behoudt.

Heb je Ready Player One al gezien? Hij gaat door de winkel en grijpt de bommen en wat dan ook. Dat is niet mogelijk zonder de blockchain, zoals het hebben van één bom niet mogelijk is zonder de blockchain. Het is wild.

Goede film. Het keerpunt van de technologische curve is dat we AI hebben, we hebben VR / AR en blockchain en ze zijn allemaal een soort kruisbestuiving. Toen mengde zich daar ook robotica in. Ze maken alle vier enorme hoeveelheden snelle groei door. Alleen maar om het naar beneden te zien gaan is zoiets als, verdomme.

Een ander ding dat ik zie, is dat de AI-personages iets in VR zullen zijn. Dus er is een overlapping van al deze dingen, is wat u zegt. De overlap van alle drie wordt fascinerend. Het komt op het punt waarop je kunt communiceren met dieren, personages en dingen die ook zullen praten en terug praten. Er zullen miljoenen van deze AI’s zijn. Zoals iemand tegen me zei, ik hou van het denkproces. Er zullen 10.000 AI’s per persoon zijn. Het idee dat er gewoon een oneindig aantal van deze persoonlijkheden zal zijn, deze intelligentie die er in software is, is zo gaaf en je gaat met ze communiceren via virtual reality. Ik ben een VR first person, ik denk dat VR voor AR van de grond komt.

Adam Draper

Denk hierover na. Als een AI gewoon zo goed is in het begrijpen van het menselijk brein, hoe mensen omgaan en hoe ze ontstressen en zo, dan kun je letterlijk therapie in VR doen zonder met een ander mens te praten. Er is hier een AI die helpt. Maar in VR kun je dat bij iedereen thuis neerzetten en een grote sprong maken bij het oplossen van een wereldwijd probleem met de geestelijke gezondheid.

En zonder pillen. We hebben er een die voor de ziekte van Alzheimer is. Het omkeren van de ziekte van Alzheimer is hun doel. U heeft de controle over het achteruitrijden. Er zijn veel onderzoeken die aantonen dat muziek, lichaamsbeweging en ervaring allemaal erg nuttig zijn om de hersenen eraan te herinneren wie je bent. Alzheimerpatiënten zullen dit product ondergaan. Het is erg interessant. Het is op de fiets, je fietst door dit bosgebied. Er speelt muziek op de achtergrond uit je kindertijd en het is echt boeiend. Dat is spannend. De medische use-cases die niet medisch zijn. Degenen voor de geestelijke gezondheid of voor de gezondheid van de hersenen, dat is de hele categorie.

Ook daardoor kan elke vorm van isolatie worden genezen. Net als astronauten in de ruimte. Ik weet niet eens hoe ze het doen. Besteed ongeveer zes tot acht maanden aan interactie met slechts drie mensen. VR zet ze hier neer.

Zes maanden in de ruimte zou VR dat volledig oplossen.

U kunt op elk gewenst moment chillen met uw vrienden en familie.

Iemand moet een VR-headset de ruimte in sturen. Zet de eerste VR-headset op het ruimtestation. Laat ze ermee spelen.

Precies, of stream ze naar hun familie.

Wanneer gaat het volgende ruimtegebruik omhoog? Kun je deze dingen gewoon op internet opzoeken? Laat me dit ding volgen. Ruimte, dat is iets anders dat al deze technologieën doorkruist.

Het was voorheen sciencefiction, maar nu versmelt het met de realiteit. Toen ik opgroeide, was het idee om met iemand te kunnen videochatten krankzinnig voor mij. Ik had zoiets van, DAT is een toekomst. En dat was in een paar jaar tijd commercieel populair.

Wat me de kracht van technologie liet zien, was eigenlijk Napster, peer-to-peer bestandsdeling. Ik denk dat het de ware kracht was van computergebruik via een netwerk, waarbij iemand muziek op zijn computer had en ik het kon zien en toen kon ik het naar mijn computer brengen en kon ik luisteren. Dat asset-based sharing-ding verbaasde me en ik was er een hele tijd door geobsedeerd. Ik ging door de fase van het downloaden van dingen en je moest verkeerd spellen om de juiste downloads te krijgen.

Het was echt een interessante fase om voor alles door te gaan. Ik bedoel, zonder Napster was er geen Skype. Die technologie moest zichzelf laten zien als peer-to-peer-technologie om … Bitcoin. Bitcoin is gewoon peer-to-peer-technologie. Het is een peer-to-peer netwerksysteem dat is aangesloten op een grootboek.

Het onderscheid tussen de huidige bedrijven en de vroege internetbedrijven was waar die bedrijven, hun groei beperkt was tot de groei van internet, want wie zat er op hun computer? Een heel klein aantal mensen. We hebben volledig geladen internet waar 12-jarigen en 8-jarigen op staan ​​en ze begrijpen hoe ze het moeten gebruiken.

Ze begrijpen hoe ze het moeten gebruiken zonder ooit niet te begrijpen hoe ze het moeten gebruiken.

Elk bedrijf dat nu naar buiten komt, heeft direct toegang tot al deze dingen. Feedbackloops kunnen een uur kort duren, terwijl het vroeger dagen, weken was. Het zijn behoorlijk fascinerende dingen. Wat ik leuk vind aan de Blockchain Intensive, is dat jullie echt eigenaar worden van blockchain als een technologie en mensen erin opleiden en jullie hebben een geweldig platform om het te doen.

Ik denk niet dat we beseffen hoe geweldig een platform het is. Dit was een kans om te zien hoe impactvol we kunnen zijn. Ik zal zeggen dat ik technisch niet verbonden ben met het evenement, behalve genetica met mijn vader, maar we bevinden ons geografisch op dezelfde locatie. Dus ik help gewoon door te praten, te spreken. Ik heb het echter niet opgezet, dat was alles van mijn vader en zijn team. Hij heeft een geweldig team. We zijn groots geworden in crypto en dat doen we al een tijdje. Ik was technisch gezien het eerste Bitcoin-fonds. Het heette geen crypto. Het heette gewoon Bitcoin. Toen raakte ik geobsedeerd en toen raakte hij geobsedeerd en toen kreeg hij de Marshall-munt en we gingen gewoon. Nu is de wereld gek geworden met crypto. Ik was drie weken geleden in Singapore en daar kon niemand over praten.

Adam Draper

Het maakt niet uit wat je intelligentieniveau is of wat je doet in het leven, als je net hebt gehoord over crypto, wat de meeste mensen medio 2017 deden, dan heb je de taak met deze enorme last van het leren van blockchain-theorie en alles wat daar op in moet het in zo’n korte tijd om een ​​weloverwogen investering te kunnen doen in munten die omhoog gaan, ongeacht of ze een goede investering zijn of niet. Het was gewoon zo een beetje maf …

Nu, ik denk dat een groot deel van vorig jaar over onderwijs ging. Dus jullie doen de dienst maar leveren evenveel inhoud. Maar die mensen die het niet echt begrepen maar aan het spelen waren, moesten in de loop van de tijd leren hoe alles precies werkte. Dus dat is echt spannend. Het is een beetje zoals internet nu algemeen bekend is, maar toen internet werd gepitcht in 1995 tot 1999, was het waarschijnlijk net zo ondoorgrondelijk. Je digitaal verbinden met mensen heeft geen zin.

Ik probeer mezelf altijd in het mentale perspectief te plaatsen op de vooravond van innovatie met het algemene vóór, zoals wat mensen dachten voordat een gloeilamp ging branden. Wat is dit ding? Welke gevolgen heeft dit? Nu kunnen we ‘s nachts werken.

Hebben we nu meer tijd om dingen te doen? Dat is gek.

Ze hebben zojuist nog vier of vijf uur gewonnen op hun eigen gemak.

Dat is geweldig. Ik had er niet zo aan gedacht, maar ik vind het geweldig. Dus in mijn hoofd vervang je donker niet door licht, wat absoluut een enorme meerwaarde is. Zonder licht zou je niet kunnen doen wat we in de kelder doen. Het is een vertrouwenssysteem. Dus op de een of andere manier is er een schakelaar waar nu machinevertrouwen heerst. Ik vraag me af hoe de volgende generatie eruit zal zien? Wat hun gloeilamp aangaat, is. Dat wordt gaaf.

Dat is een geweldige manier om erover na te denken.

Het is alsof de cyborg samensmelt.

Ik denk dat dat de volgende is. Ik heb deze gekke theorie dat onze generatie, mensen die nu relatief jong zijn, er een punt zal komen waarop het vermogen om je gevoel over te brengen op een machine een mogelijkheid zal zijn. Ik heb er geen traject voor, ik denk dat het op een gegeven moment gaat gebeuren. Er zal een aanzienlijke drop-off zijn van mensen die gewoon ouder worden en er gebeuren dingen met hen en ze sterven voordat dat sentience upload punt. Degenen die voorbij dat punt komen, leven tot in het oneindige. Degenen die dat niet doen, niet.

Dan is het zoiets als: wat is een mens? Dat is eigenlijk wat de vraag uiteindelijk is. Als je het brein van Einstein had, heb je dan zijn ziel? Heeft u de patroonherkenning die hij heeft gemaakt voor besluitvorming? Dat is wat het bestaan ​​is. En herinneringen.

Gloeilampen.

Perfect.

Om Adam Draper bij te houden, moet je hem bekijken Twitter. Boost VC investeert $ 50.000 – $ 500.000 in ruil voor 7% van de bedrijven en zorgt voor huisvesting, werkplekken en een diep netwerk in de startup-wereld. U kunt meer leren over Boost VC hier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me